|
|
|
A co krzyczy złapany z granatnikiem? Kaboom?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suchar 8/10 w skali pizdasa , dziadku opasie regresie czy który jest dzisiaj hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Za tą całą waszą martyrologię w Wolnej Polsce sobie odbijecie... https://mobile.twitter.com/StZerko/status/1611697299171811332 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT spoko, dobrze wytłumaczone. Brakuje tylko jednegom szczegółu a szkoda bo autor bardzo się postarał. Co wpłynęło na taką dużą obniżkę, 15% w ciągu jednego dnia? Może lepiej niech twoja/wasza centrala to wyjaśni opasie. Albo TVN, zdaje się że oni od kilku dni wałkują ten temat... Trzeba być niezłym debilem by wiedze czerpać tylko z przekazów partyjnych. stolec gdzie ty żyjesz, że nie widzisz tego na własne oczy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Gdzie ja żyję opasie? Pewnie w całkiem innym miejscu niż ty i reszta chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
A jakie jest twoje prywatne zdanie w temacie ceny paliwa po zmianie stawki VAT?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Prywatnie , opasie, to wiedziałem od miesiąca, że pisiory zastosują taki manewr. Przewidywałem , że paliwo skoczy o maksymalnie 20 groszy na litrze i w sumie niewiele się pomyliłem...
Nauczyłem się już żyjąc w tym kraju nie ekscytować nadmiernie waszymi psudonewsami. Owczy pęd jest dla baranów, nie dla inteligentnych ludzi... Dziadka schowaliście do szafy? Teraz znowu ty będziesz na szpicy? |
|
|
|
|
Obniżka ceny paliwa o 15% to nasze pseudonewsy? Nasze czyli czyje?
Zapytam inaczej, orientujesz się co znaczy podwyżka vatu o 15% i brak zwiększenia ceny brutto? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja mogę zapytać tylko : gdzie ukryliście dziadka , opasie?
|
|
|
|
|
Jestem bolku, jak się o mnie martwisz, muszę w międzyczasie coś na Was zarobic
|
|
|
|
|
CYTAT Ja mogę zapytać tylko : gdzie ukryliście dziadka , opasie? moje pytanie okazało się zbyt trudne? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Jestem bolku, jak się o mnie martwisz, muszę w międzyczasie coś na Was zarobic To dobrze , że jesteś dziadku opasie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnosciowców . Zaczynałem się martwić , że cię chłopaki skasowali... |
|
|
|
|
CYTAT moje pytanie okazało się zbyt trudne? Właśnie tak , opasie! Poraziła mnie twoja błyskotliwa inteligencja... |
|
|
|
|
Stolec coś pisze o inteligencji?
|
|
|
|
|
To twój syn ze swoją dziewczyną , pizdas?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT moje pytanie okazało się zbyt trudne? Właśnie tak , opasie! Poraziła mnie twoja błyskotliwa inteligencja... Czytasz jeszcze ekspertów mBanku? Czy teraz już nie ma czego cytować? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A co ci z Alior niby lepsi?
Pewnie, że czytam opasie. Regularnie otrzymuję wartościową informację baz ideologicznego zacietrzewienia. Ale to raczej nie dla waszej menażerii... |
|
|
|
|
CYTAT A co ci z Alior niby lepsi? Pewnie, że czytam opasie. Regularnie otrzymuję wartościową informację baz ideologicznego zacietrzewienia. Ale to raczej nie dla waszej menażerii... Nie wiem czy z Aliora lepsi, nawet niby I nadal nie potrafisz odpowiedzieć na proste pytanie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie, przez prawie rok zadawałem ci proste pytanie, na które również nie odpowiadałeś. Czego teraz oczekujesz ode mnie?
Konto dziadka całkiem zlikwidowałeś , czy na razie się przyczaił? |
|
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie, przez prawie rok zadawałem ci proste pytanie, na które również nie odpowiadałeś. Czego teraz oczekujesz ode mnie? Konto dziadka całkiem zlikwidowałeś , czy na razie się przyczaił? Na każde pytanie, te proste i te głupie również. Na każde ci odpowiadałem. Nawet jeśli pytałeś o to samo po 15 razy. Ja cierpliwie odpowiadałem. Myślę, że potrafisz odpowiedzieć. Po prostu boisz się przyznać że Orlen razem z pisiorstwem nas zwyczajnie dyma na potęgę. Nie mam dostępu do konta dziadka, w ogóle nie mam dziadka. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz opasie , dziadku , regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
https://twitter.com/Zdziszko/status/1611879265934479361 |
|
|
|
|
Jestem bolku, miło, że za mną tęsknisz
|
|
|
|
|
Cieszy mnie to niezmiernie, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|