|
|
|
CYTAT https://mobile.twitter.com/PawelJezowski/status/1610988381323804677 Jakby się komuś chciało przeczytać coś wolnego od ideologicznego zacietrzewienia, to naprawdę warto... To było przyjemne potwierdzenie moich przemyśleń. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pizdas wypełniłeś dziś fajnopolacki obowiązek wysrania się na Orlenie bez spuszczania wody?
|
|
|
|
|
Stolec, wierny obrońca pisdziada jak zawsze na posterunku
|
|
|
|
|
To jeszcze teorię do granatnika poproszę, bo coś pod dywanem się schował
|
|
|
|
|
Cud!
|
|
|
|
|
CYTAT Stolec, wierny obrońca pisdziada jak zawsze na posterunku Pisdziada to noszę między nogami, pizdas... |
|
|
|
|
CYTAT To jeszcze teorię do granatnika poproszę, bo coś pod dywanem się schował Teoria jest taka dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, że w Wolnej Polsce uczciwi i kompetentni ludzie dojdą do władzy i już nie będzie takich przypałów. Są to ludzie uprzednio sprawdzeni, więc nie ma żadnych wątpliwości co do ich walorów... https://mobile.twitter.com/PMLeonarski/status/1611135076909064192 |
|
|
|
|
https://mobile.twitter.com/rafalhirsch/status/1610618439063801859
O tym bezpartyjni wolnościowcy nie informują. Zupełnie nie rozumiem dlaczego? Pizdas dalej woli srać na Orlenie nie spuszczając wody, i jeszcze będzie się wypierał... |
|
|
|
|
No cud gospodarczy bolku, czego nie dotknąć zamienią w złoto,a jak nie wierzysz Samuel ci to wytłumaczy, możesz otwierać browara i świętować sześciu króli
|
|
|
|
|
CYTAT No cud gospodarczy bolku, czego nie dotknąć zamienią w złoto,a jak nie wierzysz Samuel ci to wytłumaczy, możesz otwierać browara i świętować sześciu króli To nie tak dziadku opasie regresie czy który tam jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Pisiory wszystko psują, a jak wasi mocodawcy przejmą władzę wtedy nastąpi eksplozja dobrobytu. Ludzie uczciwi, ludzie sprawdzeni, dobierani wyłącznie pod kątem ich merytoryki, tylko czekają żeby nam nieba przychylić. Tak zajebiście rządzili w latach 2007-2015, dlaczego teraz nie ma być tak samo, albo i jeszcze lepiej? Najbardziej trzymam kciuki za panią Leszczynę. Ona jest taka mądra, że spokojnie ogarnie resort finansów. To moja faworytka i sądzę że będę miał dzięki niej kupę śmiechu w Wolnej Polsce... |
|
|
|
|
Jacy nasi, czy ja licze na to ze opozycja cos zmini? pokaz mi wśród tyk których się tak boisz jednego myślącego albo chociaż cokolwiek inteligenego na którego można by liczyć... no nie bardzo widać, na dzień dzisiejszy widzę kilku gości którzy mogli by coś zmienić wg mnie na lepsze ale nie mają szans , może za 10 lat
|
|
|
|
|
Stolec z twoich wykresów wynika że od października zawyzali ceny.
|
|
|
|
|
CYTAT Jacy nasi, czy ja licze na to ze opozycja cos zmini? pokaz mi wśród tyk których się tak boisz jednego myślącego albo chociaż cokolwiek inteligenego na którego można by liczyć... no nie bardzo widać, na dzień dzisiejszy widzę kilku gości którzy mogli by coś zmienić wg mnie na lepsze ale nie mają szans , może za 10 lat Wasi w sensie twoi mocodawcy, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ludzie którzy są centralą POKO-muny i mają min takich jak wy od brudnej roboty. Po wygranych wyborach może coś wam skapnie od tych ludzi z pańskiego stołu... Tak ci już pewnie ze sto razy pisałem, że piosenki bezpartyjnych wolnościowców w stylu: na Platformę nie głosuję i TVN-u nie oglądam, nie robią na mnie żadnego wrażenia... |
|
|
|
|
CYTAT Stolec z twoich wykresów wynika że od października zawyzali ceny. Od listopada. Ale ok masz jeszcze dodatkowe pytania, pizdas? Po pierwsze bajkami ile to nakradli przez cały rok to możesz sobie tyłek podetrzeć ( bez spuszczania wody rzecz jasna). Po drugie postawiłbym dużo pieniędzy, że w takich samych okolicznościach chyży rój zrobiłby tak samo. A właściwie nie mam co do tego żadnych wątpliwości... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jacy nasi, czy ja licze na to ze opozycja cos zmini? pokaz mi wśród tyk których się tak boisz jednego myślącego albo chociaż cokolwiek inteligenego na którego można by liczyć... no nie bardzo widać, na dzień dzisiejszy widzę kilku gości którzy mogli by coś zmienić wg mnie na lepsze ale nie mają szans , może za 10 lat Wasi w sensie twoi mocodawcy, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ludzie którzy są centralą POKO-muny i mają min takich jak wy od brudnej roboty. Po wygranych wyborach może coś wam skapnie od tych ludzi z pańskiego stołu... Tak ci już pewnie ze sto razy pisałem, że piosenki bezpartyjnych wolnościowców w stylu: na Platformę nie głosuję i TVN-u nie oglądam, nie robią na mnie żadnego wrażenia... Z pańskiego stołu to dostajesz ochłapy w postaci pincetki i innych mopsowch ochłapów co jak widać jest dla ciebie szczytem osiągnięć życiowych, Sto razy możesz pisać, ale ani razu nie zrozumiałeś Wrażenia nie zrobił na tobie nawet debil z granatnikiem , jedyne wrażenie robi na tobie socjal za który walczysz i tusk Dopij browar , jebnij babe ścierą i świętuj dalej 6 króli No i oczywiście czerp od samuela wszystko co najlepsze Jeszcze możesz rozwinąć myśl jak to wzrost ceny paliw obniża inflacje |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Stolec z twoich wykresów wynika że od października zawyzali ceny. Od listopada. Ale ok masz jeszcze dodatkowe pytania, pizdas? Po pierwsze bajkami ile to nakradli przez cały rok to możesz sobie tyłek podetrzeć ( bez spuszczania wody rzecz jasna). Po drugie postawiłbym dużo pieniędzy, że w takich samych okolicznościach chyży rój zrobiłby tak samo. A właściwie nie mam co do tego żadnych wątpliwości... Siedzi stolec na kanapie i tak sobie w dupie drapie co wydrapie to zajada jaka pyszna czekolada! Naprawdę srają ci na ryj a ty się cieszysz |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Po pierwsze socjal zostanie z nami na dłużej bo POKOmuna raczej się nie odważy ludziom cokolwiek zabrać. Tym bardziej że ich ewentualny koalicjant , Zandberg, nie pozwoli tutaj na żadne cięcia. Po drugie ten cały socjal to temat wydmuchany. To taki dyżurny temat do narzekań dla popłuczyn po Balcerowiczu... Zapewniam cię, że twoi mocodawcy nie zmienią niczego na lepiej. Na miejsce debila z granatnikiem powołają kolejnego artystę, nic nie lepszego od poprzedniego. Do spółek skarbu państwa na miejsce pisiorów wprowadzą swoich ludzi, którzy nie będą nic lepsi od obecnych. W telewizji publicznej Samuela zastąpi inny propagandysta, który będzie kłamał równie perfidnie jak on. Reasumując dla mnie jako obywatela wymiana władzy z obecnej na twoich nie niesie nic ożywczego. Wasi ludzie i wy sami rzucicie się na wszystko co będzie można spieniężyć, a osiem lat w opozycji uczyniło was bardzo głodnym... |
|
|
|
|
Od 1 stycznia 2023 roku zasiłek na dzieci w Niemczech wynosi:
dla 1 dziecka : 250 euro dla 2 dzieci : 500 euro dla 3 dzieci : 750 euro dla 4 dzieci : 1000 euro dla 5 dzieci : 1250 euro Niemcy podnoszą kindergeld tam jest nawet do 25 roku jak dziecko się uczy. Wszyscy są zadowoleni. U nas to paranoja, rozdawnictwo, jałmużna itp. itd. |
|
|
|
|
Nie generalizujmy. "U nas" czyli piniendzy ni ma i nie będzie odnosi się do sfrustrowanej liberalnej ego-kasty opozycji której teraz przyjdzie jeszcze pojechać na szkolenia rezerwy za darmo.
Musimy przygotować się na sporo kwękania wolnościowców od wszystkiego Tygodniowo tyle w Niemczech dają ? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Siedzi stolec na kanapie i tak sobie w dupie drapie co wydrapie to zajada jaka pyszna czekolada! Naprawdę srają ci na ryj a ty się cieszysz Piękna poezja. Taka nie na zbyt wysokim poziomie. Taka w sam raz na kaliber kogoś kto rzuca tekstami o ruchaniu matek. Taka twoja. powinieneś mieć, chuju - zakaz wypowiadania sie na jakikolwiek poważny temat, gdziekolwiek za wrzuty do ludzi związane z matkami. |
|
|
|
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... Po pierwsze socjał zostanie z nami na dłużej bo POKOmuna raczej się nie odważy ludziom cokolwiek zabrać. Po drugie ten cały socjal to temat wydmuchany. To taki dyżurny temat do narzekań dla popłuczyn po Balcerowiczu... Musisz dać oficerom łącznikowym trochę wytchnienia chłopaki są zarobieni w WC na Orlenie a jeszcze zmuszasz ich raz po raz do pompowania po 2 dychy na forum. Nie wytrzymią i padnom. Tylko nie mów nikomu obłudniku Sekielski jednak przebiło się do świadomości obywatelskiej. Duża sprawa, całe stado procesów sądowych obiecują, nawet Terlikowski nie czekając aż Benedykt wystygnie wysunął się na przodownika postępu. Skaczą do oczu Glapińskiego ( który niemiłosiernie uczciwie podsumował hieny polskojęzyczne) a Obajtka nienawidzą ze nie podnosił jak Balcerek. https://wpolityce.pl/polityka/629030-to-trzeba-zobaczyc-prezes-glapinski-ostro-o-postkomunistach Słychać wycie? Ile ofiar zgłosiło się po "odczepne" do PO Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Myślisz ,że jak cytujesz i dyskutujesz sam ze sobą jesteś bardziej wiarygodny?
|
|
|
|
|
CYTAT Od 1 stycznia 2023 roku zasiłek na dzieci w Niemczech wynosi: dla 1 dziecka : 250 euro dla 2 dzieci : 500 euro dla 3 dzieci : 750 euro dla 4 dzieci : 1000 euro dla 5 dzieci : 1250 euro Niemcy podnoszą kindergeld tam jest nawet do 25 roku jak dziecko się uczy. Wszyscy są zadowoleni. U nas to paranoja, rozdawnictwo, jałmużna itp. itd. Póki co granice otwarte, droga do raju wolna... |
|
|
|
|
CYTAT Myślisz ,że jak cytujesz i dyskutujesz sam ze sobą jesteś bardziej wiarygodny? A skąd taki pomysł, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Obawiam się że myślisz że skoro wy działacie w grupie to wszyscy tak robią. A to nie do końca tak wygląda... |
|