|
![]() |
|
jaki przekaz szykujecie, dymał nas wójt z pcimia czy w nowy rok dokonał cudu gospodarczego?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A co takiego dramatycznego uczynił , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ? Bo coś mi mówi , ze twoi zrobiliby dokładnie to samo...
![]() To jak z tobą było? Chciałoby się wrócić na cieplutki stołeczek? ![]() |
|
|
![]() |
|
w sumie nic oprócz robienia was w ch.. zbierając poklask i nagrody
![]() mój stołeczek bolku jest bardzo ciepły i póki co innego nie chce , w przeciwieństwie do waszych karier ciężko na niego pracuje już od kilkunastu lat ![]() |
|
|
![]() |
|
Każda świnka oderwana od korytka kwiczy to samo, dziadku opasie regresie czy który tam jest dziś hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Czy to moja wina ,że system wyborczy cię skasował? Powinieneś zakasać rękawy i wziąć się do intensywniejszej pracy. Modlitwy do TSUE też pewnie nie zaszkodzą... ![]() A z tym Obajtkiem to dałbyś głowę , że twoi nie zrobiliby tego samego? ![]() |
|
|
![]() |
|
żyj tym przekonaniu, nie możesz tego pojąć tak jak tego , że tusk już od paru lat nie rządzi
|
|
|
![]() |
|
Tym bardziej twierdzę , że gdyby rządzili teraz twoi , na miejscu Obajtka zrobiliby dokładnie tak samo, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany. Jest ogromną hipokryzją temu przeczyć ...
![]() Pamiętaj , ciężka praca + modlitwa do Matki Boskiej Europejskiej i będzie git... ![]() Może uda się znowu dorwać do korytka ... ![]() |
|
|
![]() |
|
ty naprawdę masz zryty łeb
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() A z tym Obajtkiem , to jak w końcu jest? Naprawdę uważasz że twoi by nie zrobili tak samo? ![]() A ta tęsknota za korytkiem to z czasem mija, nasila się czy to nie ma znaczenia? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() A z tym Obajtkiem , to jak w końcu jest? Naprawdę uważasz że twoi by nie zrobili tak samo? ![]() A ta tęsknota za korytkiem to z czasem mija, nasila się czy to nie ma znaczenia? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Cóż , zawsze możesz założyć nowe konto i zacząć opowiadać tą samą bajkę od początku , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Być może ktoś ci uwierzy... ![]() Okropnie mnie nurtuje temat Obajtka. Czy mógłbyś z pełnym przekonaniem napisać że twoi mocodawcy z POKO-muny by nie postąpili tak samo? ![]() |
|
|
![]() |
|
bolku , dewiancie podkarpacki, jak nie możesz ogarnąć to ja ci w tym już nie pomogę , na słowo tusk dostajesz sraki jak kowalski po zobaczeniu tęczy u murzyna
![]() zmień w końcu płytę z tym kontem bo póki co to ja przyłapałem cię na tym a nie na odwrót ![]() skup się i zrozum , tusk nie rządzi od lat i nie obchodzi mnie co by było gdyby było, poczytaj co samuel ma w tym temacie do powiedzenia , na pewno jakoś to wytłumaczy twój wójt łupi mnie tu i teraz - tyle w temacie |
|
|
![]() |
|
Obawiam się że dewiantów podkarpackich to musisz poszukać znacznie bliżej siebie, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wy i oni , to przecież jeden mocodawca ...
![]() W Wolnej Polsce nikt nikogo nie będzie łupał. Chyba że Biedroń Śmiszka , ale to już będzie przynajmniej praworządnie... ![]() https://twitter.com/SwimmingCircus/status/1609919447980208128 |
|
|
![]() |
|
Coś się już prujecie w kroku, pinokio bredzi o tym jacy to jesteście otwarci i tolerancyjni a prezes chce to badać
![]() |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce to się wszystko naprawi, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Znowu będzie praworządność, tolerancja i korytko...
![]() Ależ będziecie chrumkac z chłopakami... ![]() |
|
|
![]() |
|
Obawiam się,zwłaszcza na finiszu , że zezrecie wszystko, razem z korytem, nie będzie przy czym chrumkać
|
|
|
![]() |
|
Będzie, będzie dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest zalogowany. Gdyby miało nic nie zostać to po co to wszystko co robicie?...
![]() Praworządność praworządnością ale chlebek trzeba przecież czymś posmarować... ![]() |
|
|
![]() |
|
Sylwester marzeń mieli w Paryżu i Berlinie. Znowu ludzi się do siebie uśmiechali...
![]() https://wiadomosci.onet.pl/swiat/prawie-700-aut-spalono-podczas-sylwestra-we-francji-msw-bylo-spokojnie/p0zx04y?utm_source=wiadomosci.onet.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2 https://m.dw.com/pl/niespokojny-sylwester-w-niemczech-ataki-na-ratownik%C3%B3w/a-64256902 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Będzie, będzie dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest zalogowany. Gdyby miało nic nie zostać to po co to wszystko co robicie?... ![]() Praworządność praworządnością ale chlebek trzeba przecież czymś posmarować... ![]() Jak zostanie to mnie uspokoiłeś, bolku,art.. ,zły, Posejdonie czy inny podkarpacki dewiancie dyżuryjacy dzisiaj na straży koryta, kto ma wiedzieć lepiej niż obecnie konsumujący ![]() |
|
|
![]() |
|
Co nie zmienia faktu że musisz wespół z chłopakami pracować jeszcze bardziej intensywnie , dziadku opasie regresie czy który jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Praworządność sama nie wróci, trzeba jej dopomóc... ![]() https://mobile.twitter.com/KochanyPrezio/status/1609976391499382784 |
|
|
![]() |
|
To jak tam, łyknąłeś stolec? Twój kochany pyta
![]() https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1609972015611674624?t=O1ZRJ16Pyls8uU0VjDNouQ&s=19 |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT w sumie nic oprócz robienia was w ch.. zbierając poklask i nagrody ![]() mój stołeczek bolku jest bardzo ciepły i póki co innego nie chce , w przeciwieństwie do waszych karier ciężko na niego pracuje już od kilkunastu lat ![]() Takich jak stolec nie robił w ch...a. To socjalny elektorat. Zapewne radość go rozpiera, ma nadzieje że coś mu z tego tortu skapnie. jedyna praca jaką wykonuje to propaganda na forach. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
https://mobile.twitter.com/szeftwitera/status/1609851650826539008
Jeszcze się regres i bobek pojawi i mamy rodzinę na swoim... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To jak tam, łyknąłeś stolec? Twój kochany pyta ![]() https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1609972015611674624?t=O1ZRJ16Pyls8uU0VjDNouQ&s=19 Drażliwy temat z tym łykaniem, pizdas. To nie sztab bezpartyjnych wolnościowców, żeby takie hece urządzać... ![]() Prawi kochani oglądają TVP i wierzą ich propagandzie, ty oglądasz TVN i też im wierzysz. Czym fajnopalacy różnią się od prawych kochanych? ![]() Dla ciebie i tak nie ma już ratunku. Nawet przeglądanie normalnych profili ci nie pomoże. Zmiany są nieodwracalne... ![]() |
|
|
![]() |
|
Czyli sytuacja z Orlenem to propaganda TVN?
|
|