|
|
|
jaki przekaz szykujecie, dymał nas wójt z pcimia czy w nowy rok dokonał cudu gospodarczego?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A co takiego dramatycznego uczynił , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ? Bo coś mi mówi , ze twoi zrobiliby dokładnie to samo...
To jak z tobą było? Chciałoby się wrócić na cieplutki stołeczek? |
|
|
|
|
w sumie nic oprócz robienia was w ch.. zbierając poklask i nagrody
mój stołeczek bolku jest bardzo ciepły i póki co innego nie chce , w przeciwieństwie do waszych karier ciężko na niego pracuje już od kilkunastu lat |
|
|
|
|
Każda świnka oderwana od korytka kwiczy to samo, dziadku opasie regresie czy który tam jest dziś hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Czy to moja wina ,że system wyborczy cię skasował? Powinieneś zakasać rękawy i wziąć się do intensywniejszej pracy. Modlitwy do TSUE też pewnie nie zaszkodzą... A z tym Obajtkiem to dałbyś głowę , że twoi nie zrobiliby tego samego? |
|
|
|
|
żyj tym przekonaniu, nie możesz tego pojąć tak jak tego , że tusk już od paru lat nie rządzi
|
|
|
|
|
Tym bardziej twierdzę , że gdyby rządzili teraz twoi , na miejscu Obajtka zrobiliby dokładnie tak samo, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany. Jest ogromną hipokryzją temu przeczyć ...
Pamiętaj , ciężka praca + modlitwa do Matki Boskiej Europejskiej i będzie git... Może uda się znowu dorwać do korytka ... |
|
|
|
|
ty naprawdę masz zryty łeb czym oni cię karmią
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
A z tym Obajtkiem , to jak w końcu jest? Naprawdę uważasz że twoi by nie zrobili tak samo? A ta tęsknota za korytkiem to z czasem mija, nasila się czy to nie ma znaczenia? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... A z tym Obajtkiem , to jak w końcu jest? Naprawdę uważasz że twoi by nie zrobili tak samo? A ta tęsknota za korytkiem to z czasem mija, nasila się czy to nie ma znaczenia? |
|
|
|
|
Cóż , zawsze możesz założyć nowe konto i zacząć opowiadać tą samą bajkę od początku , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Być może ktoś ci uwierzy... Okropnie mnie nurtuje temat Obajtka. Czy mógłbyś z pełnym przekonaniem napisać że twoi mocodawcy z POKO-muny by nie postąpili tak samo? |
|
|
|
|
bolku , dewiancie podkarpacki, jak nie możesz ogarnąć to ja ci w tym już nie pomogę , na słowo tusk dostajesz sraki jak kowalski po zobaczeniu tęczy u murzyna
zmień w końcu płytę z tym kontem bo póki co to ja przyłapałem cię na tym a nie na odwrót skup się i zrozum , tusk nie rządzi od lat i nie obchodzi mnie co by było gdyby było, poczytaj co samuel ma w tym temacie do powiedzenia , na pewno jakoś to wytłumaczy twój wójt łupi mnie tu i teraz - tyle w temacie |
|
|
|
|
Obawiam się że dewiantów podkarpackich to musisz poszukać znacznie bliżej siebie, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wy i oni , to przecież jeden mocodawca ...
W Wolnej Polsce nikt nikogo nie będzie łupał. Chyba że Biedroń Śmiszka , ale to już będzie przynajmniej praworządnie... https://twitter.com/SwimmingCircus/status/1609919447980208128 |
|
|
|
|
Coś się już prujecie w kroku, pinokio bredzi o tym jacy to jesteście otwarci i tolerancyjni a prezes chce to badać jak nic dewiacja
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce to się wszystko naprawi, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Znowu będzie praworządność, tolerancja i korytko...
Ależ będziecie chrumkac z chłopakami... |
|
|
|
|
Obawiam się,zwłaszcza na finiszu , że zezrecie wszystko, razem z korytem, nie będzie przy czym chrumkać
|
|
|
|
|
Będzie, będzie dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest zalogowany. Gdyby miało nic nie zostać to po co to wszystko co robicie?...
Praworządność praworządnością ale chlebek trzeba przecież czymś posmarować... |
|
|
|
|
Sylwester marzeń mieli w Paryżu i Berlinie. Znowu ludzi się do siebie uśmiechali...
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/prawie-700-aut-spalono-podczas-sylwestra-we-francji-msw-bylo-spokojnie/p0zx04y?utm_source=wiadomosci.onet.pl_viasg_wiadomosci&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=undefined&utm_v=2 https://m.dw.com/pl/niespokojny-sylwester-w-niemczech-ataki-na-ratownik%C3%B3w/a-64256902 |
|
|
|
|
CYTAT Będzie, będzie dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest zalogowany. Gdyby miało nic nie zostać to po co to wszystko co robicie?... Praworządność praworządnością ale chlebek trzeba przecież czymś posmarować... Jak zostanie to mnie uspokoiłeś, bolku,art.. ,zły, Posejdonie czy inny podkarpacki dewiancie dyżuryjacy dzisiaj na straży koryta, kto ma wiedzieć lepiej niż obecnie konsumujący |
|
|
|
|
Co nie zmienia faktu że musisz wespół z chłopakami pracować jeszcze bardziej intensywnie , dziadku opasie regresie czy który jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Praworządność sama nie wróci, trzeba jej dopomóc... https://mobile.twitter.com/KochanyPrezio/status/1609976391499382784 |
|
|
|
|
To jak tam, łyknąłeś stolec? Twój kochany pyta
https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1609972015611674624?t=O1ZRJ16Pyls8uU0VjDNouQ&s=19 |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT w sumie nic oprócz robienia was w ch.. zbierając poklask i nagrody mój stołeczek bolku jest bardzo ciepły i póki co innego nie chce , w przeciwieństwie do waszych karier ciężko na niego pracuje już od kilkunastu lat Takich jak stolec nie robił w ch...a. To socjalny elektorat. Zapewne radość go rozpiera, ma nadzieje że coś mu z tego tortu skapnie. jedyna praca jaką wykonuje to propaganda na forach. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
https://mobile.twitter.com/szeftwitera/status/1609851650826539008
Jeszcze się regres i bobek pojawi i mamy rodzinę na swoim... |
|
|
|
|
CYTAT To jak tam, łyknąłeś stolec? Twój kochany pyta https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1609972015611674624?t=O1ZRJ16Pyls8uU0VjDNouQ&s=19 Drażliwy temat z tym łykaniem, pizdas. To nie sztab bezpartyjnych wolnościowców, żeby takie hece urządzać... Prawi kochani oglądają TVP i wierzą ich propagandzie, ty oglądasz TVN i też im wierzysz. Czym fajnopalacy różnią się od prawych kochanych? Dla ciebie i tak nie ma już ratunku. Nawet przeglądanie normalnych profili ci nie pomoże. Zmiany są nieodwracalne... |
|
|
|
|
Czyli sytuacja z Orlenem to propaganda TVN?
|
|