NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 459 460 461 462 463 464 465 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 08:55  
a samuel już trzepie?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 08:55  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 09:10  
Tego nie wiem dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ale postawiłbym sporą sumę pieniędzy na to że w majtkach wielu zatroskanych o praworządność dzisiaj prawdziwe tsunami...umiech

Pewnie nawet u leciwych dewiantów podkarpackich , nastąpiło coś na zasadzie powrotu do przeszłości...umiech

https://mobile.twitter.com/EmiliaKaminska/status/1608348894022479873

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 09:31  
@art: tak na fali tego biedronia całego co post o nim napisałaś, takie mnie naszły refleksje... nie, nie, tak, obrzydza mnie ten facet (takie tam moje prywatne i nie interesuje mnie czy się ktoś ze mną zgadza, czy nie), ale do rzeczy.

W wieku 15 lat dziecko... no niech będzie nastolatek, czy tam młodsza młodzież musi podjąć decyzję, która zaważ na całym jego życiu!! staje przed komisją która nie ma absolutnie żadnych kompetencji, żeby oceniać umiejętności, czy też zainteresowań i predyspozycji, jednak na podstawie wiedzy o literaturze polskiej i matematyki (niesamowity mix, w 90% przypadków, jak ktoś jest dobry z jednego, to z drugiego mniej lub bardziej kuleje) decyduje czy ktoś nadaje się do łopaty, czy ma przyszłość naukową, czy polityczną... tak, wiem, zaraz pojawią się stwierdzenia, że dzieci w wieku 12 czy 13 lat brały bagnet i szły na niemca, ale ... nawet nie będę dalej tego ciągnął.

Do brzegu: dlaczegoż niby nie dać praw wyborczych 15latkom, a nie zabrać tym co są na emeryturze?? Jak widać przez ostatnie 30lat ci co podejmowali decyzje, robili to źle, więc dlaczego mają układać życie tym młodym ludziom. No nie mów, że jest normalnie w tym kraju. Bo to nie jest normalne, żeby opozycja tak upodliła polaków, że wolą ruskich szpionów i nie widzą żadnej innej opcji. Konia z rzędem temu, kto mi powie co oferuje opozycja czego nie oferuje PiS i dlaczego miałbym na nich głosować. Przecież to jest chore wybierać, który interes partyjny jest mniejszym złem. Może młodzi nie chcą tak żyć, może wiedzą jak to naprawić, tylko nikt ich o zdanie nie pyta, tylko na siłę wciela w struktury i w myśl zasady "wchodzisz między wrony...".

***** *** - i w przeciwieństwie do 99% imbecyli, którzy powtarzają bo to modne, ja zdaję sobie sprawę czym grozi zmiana rządów na opozycyjne...

Podtrzymuję moją "przepowiednię", że jeszcze ze 2 pokolenia takich rządów i będziemy mieli znowu panów i niewolników...

PS: tak, to jeden z moich ostatnich postów... może jeszcze 2 napiszę góra 3... tak pamiętam o "polskich orzełkach" i tak się zastanawiam, czy taki dokumentalny opis zmieniłby cokolwiek w świadomości tego forumowego betonu... Tu się nic nie zmienia, zarówno opozycja jak i pisiorki chcą "by było jak było" i robią wszystko by to zabetonować.

PS2: śmiem twierdzić, że w nadchodzącym roku stracicie wszystko co wypracowali nieliczni przez ostatnie 30 lat i z tego powodu, życzę wam, żeby obyło się bez incydentów kałowych.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 11:46  
bolo, wyluzuj, trzech kont nie ogarniesz , rób jedno a porządnie, nawet jak się kłócisz między sobą to słabo to wychodzi :cwaniak:
wyłącz tvp info...daj samuelowi odpocząć

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 11:51  
Odważne słowa jak na funkcjonariusza POKO-muny , oddelegowanego do sztabu bezpartyjnych wolnościowców , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 12:22  
Skoro tak Ci Samuel podpowiada to niech i tak będzie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 13:24  
Więc na tym poprzestańmy, dziadku opasie regresie czy który dziś jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

https://twitter.com/KochanyPrezio/status/1608789314380632064

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Gru 2022r. 16:02  
CYTAT
@art: tak na fali tego Biedronia całego co post o nim napisałaś, takie mnie naszły refleksje... nie, nie, tak, obrzydza mnie ten facet (takie tam moje prywatne i nie interesuje mnie czy się ktoś ze mną zgadza, czy nie) ale do rzeczy.

Refleksyjność dobrze rokująca. Weź pod rozwagę Mocium Panie ze propaganda nie zajmuje się dystrybucją prawdy faktograficznej ale szerzeniem narracji i wygodnej interpretacji tychże faktów a jej skuteczność jest, odwrotnie proporcjonalna do doświadczenia odbiorcy. Nie bez kozery wskażę brudnym palcem powód odwiedzania liceów przez Janusza i dzikiego napierania dewiantów na dzieci w przedszkolach i szkołach. Grety, Zieloni a w każdym domu tęczowy pony z bolcem na czole i wszystko jasne.

Obrazek
Najmłodsze pokolenie jest całkowicie zaorane przez propagandę Gender na Zachodzie. Libertariańskie Róbta co chceta wydało spodziewany owoc; niech z Tobą robią co chcą. Bo każdy opór w naśladowaniu autorytetów sezonu kończy się publicznym ostracyzmem ( na przykład rasistowskim, klimatycznym, czczenia Matki Ziemi, wegetariańskim, wolności do zabijania itp itd ).
Masz naśladować i tyle,,,, a wiec gdzie to obiecane Róbta co chceta cool girl
To chyba proste?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2022r. 10:49  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2022r. 17:13  
Samuel lubi took

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 31 Gru 2022r. 19:37  
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Centrala POKO-muny daje wam podwyżki od nowego roku czy jedziecie po starej stawce?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 14:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 15:22  
CYTAT
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Centrala POKO-muny daje wam podwyżki od nowego roku czy jedziecie po starej stawce?umiech

Jak cię to bolku pocieszy ,że ktoś jeszcze może mieć tak przejebane jak ty ,że nawet w sylwestra musi być na straży pisu to możesz tak myśleć...
Nie dali ci się opić a kac moralny chyba dzisiaj jest...
Znowu staliście się memem na cały świat, parę baniek poszło w pizdu i taka wpadka...pomijam ,ze na chore dzieci to zrzutka.pl ... wasz lans ważniejszy, ale nawet najprostsza rzecz przerasta waszych speców

Jak komendant jebnąl granatnikiem to ani jedna menda się nie wypowiedziała, po sylwestrze cała plejada głąbów piłuje ryja o kosekwencjach i wyciągnięciu wniosków za kolorową opaske, nawet twoj Samuel jest zagrożony...

Powiedz który to tam wasz engliszowiec myślał ,że zalatwił na imprezę "Black eyed PIS"
Hahah to się nie dzieje good Strach pommyśleć co odjebiecie w nowym roku

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 15:47  
W Wolnej Polsce Samuel będzie oglądał sylwestra zza krat, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dostanie celę razem z Holecką i Kurskim. Już no koń mecenas o to zadba!umiech

A tak konkretnie, to podnieśli ci/wam te stawki czy nie?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 15:59  
Rest in PIS bolkusmiech2 bo ciężki tydzień się zapowiada

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 16:42  
U was czy u nas , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 17:17  
Jak to wytłumaczycie prezesowi, co z twoim samuelem, Zbyszek aż kipi , Kowalski malo się nie zesrał , nie będziecie mieć lekko:cwaniak: ,niestety taka cena za trzymanie miernot na stanowskach...powodzenia w nowym 2023

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 18:31  
Obawiam się , że to nie moje zmartwienie , dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...umiech

Powodzenie to będzie w Wolnej Polsce dopiero...umiech

Ale jak zamiast zajmować się konkretami , będziecie się brandzlować tym że jakiś murzyn założył tęczową opaskę , to coś mi się wydaje , ze ktoś was za nos wodzi...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 20:26  
Niestety ale twoje, jestes twarzą pisu więc nie odcinaj się od prezesa
Nie ważne , czy to murzyn z opaska, dzban z granatnikiem, czy "prezydent" wydymany przez ruskiego trola ... to obraz waszej nędzy umysłowej na każdym szczeblu zarządzania krajem, jedne wydymania powodują śmiech i politowanie inne zaś poważne konsekwencje dla gospodarki

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Sty 2023r. 22:29  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2023r. 07:32  
CYTAT
Niestety ale twoje, jestes twarzą pisu więc nie odcinaj się od prezesa
Nie ważne , czy to murzyn z opaska, dzban z granatnikiem, czy "prezydent" wydymany przez ruskiego trola ... to obraz waszej nędzy umysłowej na każdym szczeblu zarządzania krajem, jedne wydymania powodują śmiech i politowanie inne zaś poważne konsekwencje dla gospodarki

Skoro tak twierdzisz, to pewnie tak jest, dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. A przynajmniej we własnym przekonaniu...umiech

PiS istotnie to dno, niemniej wasza propozycja ( koalicja POKO-muny z Hołowczycem i ZSL ) nie stanowi żadnej alternatywy. Mamy najbardziej zjebaną opozycję na świecie, i tego nic nie jest w stanie zakamuflować...umiech

Pewnie że będziecie narzucać narrację, że "pogoni się PiS i wszystko się jakoś ułoży". Tyle że to fałszywa propozycja, nic się nie ułoży. Jeżeli sądzisz że wasze kadry nie będą się kompromitować na każdym kroku, to ja twierdzę że żyjecie w iluzji. A właściwie to w opłaconym otumanianiu...umiech

Z jednego powodu chciałbym, żeby ci wasi wygrali wybory. Chętnie będę na bieżąco informował o wszystkich ich wyskokach. A jestem przekonany, że będzie tego sporo...umiech

Tylko idiota może twierdzić że obecna opozycja jest w stanie zrobić w tym kraju jakiś porządek. Tylko idiota albo płatny pachołek partyjny. Wasz sztab, pomijając wyraźne braki w inteligencji niektórych członków, to raczej ten drugi przypadek jak sądzę!umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2023r. 08:37  
mogłeś napisać krótko - tylko PIS
albo polecieć klasykiem " super partia ku..wo"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2023r. 08:52  
Skoro tak twierdzisz , dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...umiech

Nie macie żadnej alternatywy, poza najbardziej zjebaną opozycją na świecie. Czujesz się jej częścią z powodu pieniędzy , czy z przekonania?umiech

Żeby było tak jak było , czy żebyś ty był znowu tym kim byłeś?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2023r. 09:11  
ty nie masz alternatywy...o mnie się nie martw,
ale jak mówiłem, jak ci to pomaga w ciężkiej codziennej pracy, możesz myśleć ,że też mam tak przejebane jak ty :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 2 Sty 2023r. 09:17  
Czyli jednak...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 459 460 461 462 463 464 465 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »