|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziś jest Światowy Dzień Buraka.
Pozdrowienia dla Szówska... Polskie buraki są patriotyczne,czyli biało czerwone. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jaka jest najbardziej bezpieczna,płatna praca dla "symulantów"?
Czyżby Trybunał Konstytucyjny Julii Przyłębskiej? Za 30 000 PLN miesięcznie, nie wolno się przemęczać i dlatego.... Przed objęciem stanowiska przez Panią Przyłębską, Trybunał w 2015 r. wydał 59 wyroków,za to w 2021 r.było ich aż...18 ! Ile spraw trafiło do TK w tym roku i ile jest rozpatrywanych,nie mam pojęcia. W 2016 r.na wyrok czekano średnio 90 tygodni-czyli rok i 10 m-cy,a w 2021 r.było to 146-słownie sto czterdzieści sześć,czyli prawie trzy lata.Podkreślam ŚREDNIO! Tak PiSuary "usprawnili"pracę tzw.wymiaru sprawiedliwości. A każdego miesiaca,30 tysiaków leci na konto. Budżet na utrzymanie ponad 145 osób(z sędziami łącznie)wyniósł w roku 2021 skromne 21 095 841,48 PLN SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dziś jest Światowy Dzień Buraka.chytry Pozdrowienia dla Szówska...potluczony Polskie buraki są patriotyczne,czyli biało czerwone nie obrażaj buraków, a ten bandersyn to ma wspólnego z polską tyle co nic, najbliżej mu do ruskiej onucy... |
|
|
|
|
CYTAT Dziś jest Światowy Dzień Buraka.chytry Pozdrowienia dla Szówska...potluczony Polskie buraki są patriotyczne,czyli biało czerwone nie obrażaj buraków, a ten bandersyn to ma wspólnego z polską tyle co nic, najbliżej mu do ruskiej onucy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jest i bolo, zaczynałem się martwić, dłuuuga narada w centrali sztabowej musiała być, co tam ustaliliście, bierzemy patrioty od dziadka tuska? Czy obmyślacie dalej jak zrobić żeby wyszło na jarkowe?
|
|
|
|
|
Parafrazując Wergiliusza : „Obawiam się Niemców, nawet gdy niosą dary” , dziadku opasie regresie czy który tam przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Jak widzę w rzeczonej kwestii wasza centrala już podała do rozpropagowania obowiązującą narrację? |
|
|
|
|
No, zgodnie z prezesem, mam nadzieję ,że w ramach repolonizacji niemieckie kabaryny z których dziad budował na Żoliborzu mur przeciw babom zastąpią Nysy i Uazy , wtedy poczuje się zgodnie z ustrojem o którym marzy
|
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
Będziecie robić jedną listę czy pójdziecie osobno do wyborów, dziadku opasie regresie czy który tam jest zalogowany? Jakie są instrukcje z centrali POKO-muny? |
|
|
|
|
Ja zakładam onuce i idę razem z tobą za jarkiem, jedyny prawilny patriot'a, z nim czuje się bezpieczny a widząc kolejki biednych ludzi zebrajacych o tonę węgla na kartki znów czuje sie jak za młodych lat...
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce będzie inaczej dziadku regresie opasie czy który tam przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Musisz tylko do tego czasu dociągnąć . Już za rok o tej porze bezpartyjni wolościowcy , podkarpackie dewianty, kodowcy, ormowcy i wszyscy inni praworządność miłujący , spełnienia dostąpią...
|
|
|
|
|
To my po wolność idziemy, eeeee chyba nie, coś mieszasz, liczę na niezłomnośc prezesa w walce o niepodległość ryżemu a pod nosem będziemy śpiewać zakazane piosenki, siekiera ,motyka.....
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce będzie nam KOD Kapela przygrywała dziadku opasie regresie czy która tam hiena dzisiaj urzęduje w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
https://mobile.twitter.com/BlogerPisarz/status/1596491969470922752 Córka patrona uczciwych samorządowców, otrzymała charyzmaty po ojcu. Jakie to urocze... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A w Brukseli znowu się do siebie uśmiechają...
https://wiadomosci.wp.pl/dantejskie-sceny-w-brukseli-policja-uzyla-armatek-wodnych-6838543463672512a |
|
|
|
|
@starzec; @bolek: powiedzcie w końcu, że lubicie koprofilię i do tego lubicie sobie wkładać ręce w pupę nawzajem...
normalnie kółko wzajemnej adoracji-penetracji się znalazło... |
|
|
|
|
A co chcesz się podłączyć?
Jak oceniasz zgrzyty? |
|
|
|
|
Mundial "wisi mi mjentkim kalafiorem".
Rzygać mi się jak słyszę cokolwiek o piłce. Wszędzie sami eksperci-na ulicy,w domu,telewizorni,gazetach... Gęby niektórym zmiękną, gdy skończą się "igrzyska" i zabraknie "wina i chleba". Będą za to wyższe rachunki. cytat][/cytat] SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jedni wolą piłkę kopaną, a drudzy alkohol etylowy. Bóg jeden wie co gorsze nigga...
|
|
|
|
|
CYTAT Jedni wolą piłkę kopaną, a drudzy alkohol etylowy. Bóg jeden wie co gorsze nigga... Co gorsze? Być "pijanym" na trzezwo,bugga. Marnujesz sobie życie! Ja najebany jak pociąg w okresie wakacji, widzę "podwójnie",czyli dwa razy więcej niż ty. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT A co chcesz się podłączyć? @bolek: to wasze klimaty, nie moje i naprawdę nie musicie się tym chwalić publicznie... powinniście na czele tych całych parad równości chodzić... |
|
|
|
|
CYTAT Co gorsze? Być "pijanym" na trzezwo,bugga. Marnujesz sobie życie! Ja najebany jak pociąg w okresie wakacji, widzę "podwójnie",czyli dwa razy więcej niż ty. Ok nigga, oby twoje pogodne usposobienie trwało aż do końca... |
|
|
|
|
CYTAT @bolek: to wasze klimaty, nie moje i naprawdę nie musicie się tym chwalić publicznie... powinniście na czele tych całych parad równości chodzić... A będziesz na otwarciu? |
|