|
![]() |
|
W Wolnej Polsce to się zmieni dziadku opasie regresie czy który tam ma dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Już no Tusk z Zandbergiem skończą z tym rozdawnictwem...
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Provident odżyje za POKO :-) Znowu przywiozą kasę taczkami do wyprania
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ja bym wzywał posiłki |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Połączyłeś kropki pizdas?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Rosa Tfun najlepiej czuje się w polskojęzycznym Reichu. Zawsze to podkreślała.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @jusek i reszta: czemu wy jesteście takie bezmózgie cielęta?? to jak z bronią, zakaz jest dla zwykłych obywateli, żeby nie mogli się bronić, sposób znajdzie. ... jako przeciętny obywatel nie mam pojęcia na czym polega praca policjanta/tki) ... Ostatnio był telefon który odebrała 9 letnia córka posła Budki (to, że mam go za jednego z najgorszy sq-synów na scenie politycznej, w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia) i jakoś nie widać spektakularnych sukcesów Policji w ujęciu sprawcy, za to hejt na pisiorów szerzy się niczym urojony kowid19 w 2020 roku... I teraz zagadka, jak było: ...ot taki teścik na inteligencję... ![]() ... jest mi przykro, że mamy takich nieudaczników w Policji. ![]() @zło Mam przekonanie,graniczące z pewnością,że nie jestem bezmózgiem.Mam legalnie zakupioną broń,regularnie przechodzę badania,szkolenia... ![]() Pojebom policja takiego pozwolenia nie wydaje. ![]() Najlepszym jesteś tego przykładem.Masz wystawione przez siebie pozwolenie na...procę lub bumerang ? ![]() Chcesz"teściku na inteligencję"? ![]() Nie kuś losu. ![]() Pozytywnie to pewnie przeszedłbyś tylko test...ciążowy. ![]() Dlatego też niczego nie kupujesz w Media Markt,bo jak wynika z reklamy,sklep"nie dla idiotów". ![]() Skoro w Policji są sami nieudacznicy,to dlaczego "yntelygencie",nie wstąpisz do jej szeregów,aby podnieść średni poziom IQ ? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
A"sasin dostał nowy pokój antypodsłuchowy za bańkę
![]() |
|
|
![]() |
|
Mecenas Koń to wszystko rozliczy w Wolnej Polsce, dziadku opasie regresie czy który tam jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Niech no tylko zostanie tym Prokuraturem Generalnym...
![]() |
|
|
![]() |
|
pewnie bolku, co tam jedna bańka przy siedemdziesięciu
![]() po to jest pokój żeby koń nie rozliczył ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie pomogą żadne specjalne pokoje kiedy praworządność powróci. Pisiory będą błagać o litość ale jej nie dostąpią. Tak nam dopomóż TSUE i wujku Hansie z Brukseli...
![]() |
|
|
![]() |
|
Mecenas Koń będzie rozliczał bez podsłuchów na skacząco a OTUA będzie wypychał kolanem Polaków przez okna.
Otake praworządność walczylim https://www.youtube.com/watch?v=OVR0geqnKlA Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
a jak tam ustawa praworządnośc-wstecz , przepchnięta nocą? pachołki Jarosika bezpieczne?
|
|
|
![]() |
|
Sędzia niezłomny , Waldemar Żurek, zrobi z tym porządek jak już wróci do KRS. Jeszcze zaświeci nad nami jutrzenka praworządności dziadku opasie regresie czy który tam przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców . Jeszcze będzie tak jak było...
![]() |
|
|
![]() |
|
przeszła czy nie? a o to nie bój, kucharka ogarnie temat
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem czy przeszła dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Sądzę że wasza centrala wie najlepiej. Czy ma to jakiekolwiek znaczenie? Wszak za rok, po zwycięstwie zjednoczonej opozycji, zaczniemy gruntowne sprzątanie po pisowskich złogach...
![]() Musimy jednakowoż ciężko na to pracować albowiem ty , pizdas czy ujowozrobiony pójdziecie głosować. Trzeba jeszcze zachęcić niezdecydowanych... ![]() https://mobile.twitter.com/MarcinPalade/status/1593501257292980226 |
|
|
![]() |
|
póki co jestem wstrzymany od głosu, oby doczekać głosowania bo rakiety coraz bliżej a endrju mówi ,że nic się nie stało
![]() |
|
|
![]() |
|
Też jestem zaskoczony informacją że traktor na hrubieszowskiej wsi nie był objęty tarczą antyrakietową dziadku opasie czy który tam przejął stery w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...
![]() To będzie kolejna rzecz do wyjaśnienia przez Wolną Polskę. Kiedy już powróci , rzecz jasna! ![]() |
|
|
![]() |
|
MON ma bardziej ambitne zadania, kopacze latają prezydenckim samolotem a wojsko pajacuje ku uciesze Lewandowskiej, który to bolku taki fan top guna że zachciało mu się takie figle robić?
|
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce tego nie będzie dziadku regresie opasie czy który tam jest zalogowany. Chyży rój nigdy nie robił niczego na pokaz , tak mi się przynajmniej zapamiętało...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|