|
|
|
W Wolnej Polsce to się zmieni dziadku opasie regresie czy który tam ma dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Już no Tusk z Zandbergiem skończą z tym rozdawnictwem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Provident odżyje za POKO :-) Znowu przywiozą kasę taczkami do wyprania
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja bym wzywał posiłki |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Połączyłeś kropki pizdas?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rosa Tfun najlepiej czuje się w polskojęzycznym Reichu. Zawsze to podkreślała.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @jusek i reszta: czemu wy jesteście takie bezmózgie cielęta?? to jak z bronią, zakaz jest dla zwykłych obywateli, żeby nie mogli się bronić, sposób znajdzie. ... jako przeciętny obywatel nie mam pojęcia na czym polega praca policjanta/tki) ... Ostatnio był telefon który odebrała 9 letnia córka posła Budki (to, że mam go za jednego z najgorszy sq-synów na scenie politycznej, w tym przypadku nie ma żadnego znaczenia) i jakoś nie widać spektakularnych sukcesów Policji w ujęciu sprawcy, za to hejt na pisiorów szerzy się niczym urojony kowid19 w 2020 roku... I teraz zagadka, jak było: ...ot taki teścik na inteligencję... ... jest mi przykro, że mamy takich nieudaczników w Policji. - obym nigdy nie musiał korzystać z ich usług, czego i wam życzę. @zło Mam przekonanie,graniczące z pewnością,że nie jestem bezmózgiem.Mam legalnie zakupioną broń,regularnie przechodzę badania,szkolenia... Pojebom policja takiego pozwolenia nie wydaje. Najlepszym jesteś tego przykładem.Masz wystawione przez siebie pozwolenie na...procę lub bumerang ? Chcesz"teściku na inteligencję"? Nie kuś losu. Pozytywnie to pewnie przeszedłbyś tylko test...ciążowy. Dlatego też niczego nie kupujesz w Media Markt,bo jak wynika z reklamy,sklep"nie dla idiotów". Skoro w Policji są sami nieudacznicy,to dlaczego "yntelygencie",nie wstąpisz do jej szeregów,aby podnieść średni poziom IQ ? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A"sasin dostał nowy pokój antypodsłuchowy za bańkę przygotowania do kampanii idą pełną parą
|
|
|
|
|
Mecenas Koń to wszystko rozliczy w Wolnej Polsce, dziadku opasie regresie czy który tam jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Niech no tylko zostanie tym Prokuraturem Generalnym...
|
|
|
|
|
pewnie bolku, co tam jedna bańka przy siedemdziesięciu
po to jest pokój żeby koń nie rozliczył |
|
|
|
|
Nie pomogą żadne specjalne pokoje kiedy praworządność powróci. Pisiory będą błagać o litość ale jej nie dostąpią. Tak nam dopomóż TSUE i wujku Hansie z Brukseli...
|
|
|
|
|
Mecenas Koń będzie rozliczał bez podsłuchów na skacząco a OTUA będzie wypychał kolanem Polaków przez okna.
Otake praworządność walczylim https://www.youtube.com/watch?v=OVR0geqnKlA Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
a jak tam ustawa praworządnośc-wstecz , przepchnięta nocą? pachołki Jarosika bezpieczne?
|
|
|
|
|
Sędzia niezłomny , Waldemar Żurek, zrobi z tym porządek jak już wróci do KRS. Jeszcze zaświeci nad nami jutrzenka praworządności dziadku opasie regresie czy który tam przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców . Jeszcze będzie tak jak było...
|
|
|
|
|
przeszła czy nie? a o to nie bój, kucharka ogarnie temat
|
|
|
|
|
Nie wiem czy przeszła dziadku opasie regresie czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Sądzę że wasza centrala wie najlepiej. Czy ma to jakiekolwiek znaczenie? Wszak za rok, po zwycięstwie zjednoczonej opozycji, zaczniemy gruntowne sprzątanie po pisowskich złogach...
Musimy jednakowoż ciężko na to pracować albowiem ty , pizdas czy ujowozrobiony pójdziecie głosować. Trzeba jeszcze zachęcić niezdecydowanych... https://mobile.twitter.com/MarcinPalade/status/1593501257292980226 |
|
|
|
|
póki co jestem wstrzymany od głosu, oby doczekać głosowania bo rakiety coraz bliżej a endrju mówi ,że nic się nie stało
|
|
|
|
|
Też jestem zaskoczony informacją że traktor na hrubieszowskiej wsi nie był objęty tarczą antyrakietową dziadku opasie czy który tam przejął stery w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...
To będzie kolejna rzecz do wyjaśnienia przez Wolną Polskę. Kiedy już powróci , rzecz jasna! |
|
|
|
|
MON ma bardziej ambitne zadania, kopacze latają prezydenckim samolotem a wojsko pajacuje ku uciesze Lewandowskiej, który to bolku taki fan top guna że zachciało mu się takie figle robić?
|
|
|
|
|
W Wolnej Polsce tego nie będzie dziadku regresie opasie czy który tam jest zalogowany. Chyży rój nigdy nie robił niczego na pokaz , tak mi się przynajmniej zapamiętało...
|
|
|
|
|
|
|