Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tak, pamietam i wiele razy ci o tym pisałem. Nic nie poradzę konfidencie, że ty nie ogarniasz.
A komu masz wierzyć. To jakie teraz prognozy inflacyjne ma mBank? Jakie prognozy +/- PKB? A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Autentyczna wypowiedż Prezesa o obecnej kampanii wyborczej.Cytat:
![]() "Jarosław,Jarosław! Dziękuję,lubię tego słuchać,ze wszystkich rzeczy które mnie dotyczą i ukształtowały mnie,to najbardziej lubię swoje imię"-To są słowa "skromnego Kocioża z Rzoliboża", o samym sobie. ![]() Megalomania czy już uwiąd starczy? ![]() Podwójny"prostamol" czy lewatywa pomoże? ![]() Kiedy ON,teraz Cysorz Jarosław,nosił pieluchę w zębach, to za czasów Bieruta,krzyczano"Wiesław,Wiesław". ![]() Czyli genu komuny,manii wyższości,nie da się usunąć... ![]() Kultu jednego człowieka. ![]() Cóż,jest mały,drobny do kart..o..fla nawet podobny-czyli Napoleon Made in PiS! ![]() ------- To co powiedział o dzietności kobiet,bo" piją tyle co ich rówieśnicy",to żenada. ![]() Jarek-ty też pijesz?Ile masz dzieci?Brak seksu podobno przyspiesza demencję... ![]() Ja piję ale problemu z... ![]() ![]() PS.Co ze Smoleńskiem? ![]() Gdzie qrva wrak tupolewa? ![]() Pytanie retoryczne. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak, pamietam i wiele razy ci o tym pisałem. Nic nie poradzę konfidencie, że ty nie ogarniasz. A komu masz wierzyć. To jakie teraz prognozy inflacyjne ma mBank? Jakie prognozy +/- PKB? A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Konfidentów to poszukaj wśród waszej menażerii opasie herbu obsrane gacie... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Ładniejszy niż ten z Żoliborza,a ta z boku, też lepiej wygląda niż pani Paw..o.w.icz...
![]() Ta kobita pije oficjalnie. ![]() Podobno koty Jarka zachlały się na śmierć. ![]() Ze wstydu. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
ile tej wódy musiał jaro wychlać, że nawet kocięta małego nie spłodził
![]() |
|
|
![]() |
|
@starzec: ale co ty chcesz od Kaczyńskiego?? świętą prawdę powiedział, dzieci się nie rodzą z takich patologii....
ale wyborcy PiS to i owszem ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Trochę późno Anżej. ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Stolec, co za późno?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Anżej, proszę kulturniej
![]() Lunatyczki klimatyczne z Europy srodkowo wschodniej wyraziły swoje niezadowolenie ze zmiany kierunku importu gazu do jewropy. Grety oczekiwały ze pójdziemy 100% w stronę wiatraków i solarow a nawozy będziemy syntetyzować z fotonów i wiatrów Zielonych aktywistek..
Szczytowanie klimatyczne miało miejsce w Egipskim Szarm el-Szejk. Ile CO2 wytworzyły samoloty które tam wszystkich przywiozły,,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @starzec: ale co ty chcesz od Kaczyńskiego?? świętą prawdę powiedział, dzieci się nie rodzą z takich patologii.... ale wyborcy PiS to i owszem ![]() Rodzą się,rodzą,rozmarzają się patogeny. ![]() Na szczęście płodni są do pewnego wieku,PiSorzyty roszczeniowe. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
https://twitter.com/SteveScalise/status/1565000036173451265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1565000036173451265%7Ctwgr%5E0f1d3783fe41cf96195d27db8125abb6e4f5afba%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnypost.com%2F2022%2F09%2F01%2Fcalifornians-asked-not-to-charge-electric-cars-amid-heat-wave%2F
![]() Tymczasem więcej rozrywki z tych lunatyków. ![]() [center] Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
@art:
CYTAT podzielenie się swoim poparciem on nie ma poparcia tylko parcie... kału na zwieracze i tym się chciał podzielić. Także ten tego... nie brnij w szambo. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziadyga podzielił kobiety na dające w szyję i dające dupy ![]() Jak do tego herbatka doszła? Na piechotę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Anżej, proszę kulturniej ![]() Stolec, to wcześniej byłem przeciwny budowie elektrowni atomowej? Nie manipuluj konfidencie ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Opasie herbu obsrane gacie , jak ci już uprzednio pisałem konfidentów poszukaj bliżej siebie. Może wśród swoich kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców a może jeszcze bliżej...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie , jak ci już uprzednio pisałem konfidentów poszukaj bliżej siebie. Może wśród swoich kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców a może jeszcze bliżej... ![]() Oczywiście ![]() I co z tą elektrownią? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
A co ma być z elektrownią opasie herbu obsrane gacie?
![]() Jak ci prądu brakuje to podepnij sobie prądnicę do berła . Chłopaki przy polerce będą go wytwarzać prawie za darmo... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców i ty nigga , czy wy nie macie innych problemów niż to co stary dziad gdzieś tam coś palnął ?
![]() https://twitter.com/matt_magdziarz/status/1589359727741259776 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców i ty nigga , czy wy nie macie innych problemów niż to co stary dziad gdzieś tam coś palnął ? ![]() https://twitter.com/matt_magdziarz/status/1589359727741259776 żartosław w formie to trzeba doceniać jego talent ![]() |
|
|
![]() |
|
Lepiej by było dla PiS-u jakby go gdzieś schowali w głębokim bunkrze. Widziałem po waszej aktywności że wam stan gotowości operacyjnej podwyższyli dziadku opasie regresie czy która tam hiena dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Lepiej by było dla PiS-u jakby go gdzieś schowali w głębokim bunkrze. Widziałem po waszej aktywności że wam stan gotowości operacyjnej podwyższyli dziadku opasie regresie czy która tam hiena dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Dziadek podkręca tempo ...nie ma tam takiego co by go spróbował schować |
|
|
![]() |
|
@bolek: ty z zoo czy ze szpitala uciekłeś?? bo wielbiciel twojego kału anżej to z szamba wypełzł.
|
|