Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Tak, pamietam i wiele razy ci o tym pisałem. Nic nie poradzę konfidencie, że ty nie ogarniasz.
A komu masz wierzyć. To jakie teraz prognozy inflacyjne ma mBank? Jakie prognozy +/- PKB? A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Autentyczna wypowiedż Prezesa o obecnej kampanii wyborczej.Cytat:
"Jarosław,Jarosław! Dziękuję,lubię tego słuchać,ze wszystkich rzeczy które mnie dotyczą i ukształtowały mnie,to najbardziej lubię swoje imię"-To są słowa "skromnego Kocioża z Rzoliboża", o samym sobie. Megalomania czy już uwiąd starczy? Podwójny"prostamol" czy lewatywa pomoże? Kiedy ON,teraz Cysorz Jarosław,nosił pieluchę w zębach, to za czasów Bieruta,krzyczano"Wiesław,Wiesław". Czyli genu komuny,manii wyższości,nie da się usunąć... Kultu jednego człowieka. Cóż,jest mały,drobny do kart..o..fla nawet podobny-czyli Napoleon Made in PiS! ------- To co powiedział o dzietności kobiet,bo" piją tyle co ich rówieśnicy",to żenada. Jarek-ty też pijesz?Ile masz dzieci?Brak seksu podobno przyspiesza demencję... Ja piję ale problemu z...nie mam.I nie pyerd@lę takich głupot. PS.Co ze Smoleńskiem? Gdzie qrva wrak tupolewa? Pytanie retoryczne. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Tak, pamietam i wiele razy ci o tym pisałem. Nic nie poradzę konfidencie, że ty nie ogarniasz. A komu masz wierzyć. To jakie teraz prognozy inflacyjne ma mBank? Jakie prognozy +/- PKB? A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Konfidentów to poszukaj wśród waszej menażerii opasie herbu obsrane gacie... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ładniejszy niż ten z Żoliborza,a ta z boku, też lepiej wygląda niż pani Paw..o.w.icz...
Ta kobita pije oficjalnie. Podobno koty Jarka zachlały się na śmierć. Ze wstydu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
ile tej wódy musiał jaro wychlać, że nawet kocięta małego nie spłodził
|
|
|
|
|
@starzec: ale co ty chcesz od Kaczyńskiego?? świętą prawdę powiedział, dzieci się nie rodzą z takich patologii....
ale wyborcy PiS to i owszem |
|
|
|
|
CYTAT A tak przy okazji jak sfinansujemy elektrownie atomowe? Dodam, że jestem jak najbardziej za tym by powstały. Nawet 5 niech powstanie. Trochę późno Anżej. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Stolec, co za późno?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, proszę kulturniej Trochę ci zajęło podzielenie się swoim poparciem budowy siłowni jądrowej w Polsce. Ostrożny się zrobiłeś..
Lunatyczki klimatyczne z Europy srodkowo wschodniej wyraziły swoje niezadowolenie ze zmiany kierunku importu gazu do jewropy. Grety oczekiwały ze pójdziemy 100% w stronę wiatraków i solarow a nawozy będziemy syntetyzować z fotonów i wiatrów Zielonych aktywistek..
Szczytowanie klimatyczne miało miejsce w Egipskim Szarm el-Szejk. Ile CO2 wytworzyły samoloty które tam wszystkich przywiozły,,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @starzec: ale co ty chcesz od Kaczyńskiego?? świętą prawdę powiedział, dzieci się nie rodzą z takich patologii.... ale wyborcy PiS to i owszem Rodzą się,rodzą,rozmarzają się patogeny. Na szczęście płodni są do pewnego wieku,PiSorzyty roszczeniowe. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
https://twitter.com/SteveScalise/status/1565000036173451265?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1565000036173451265%7Ctwgr%5E0f1d3783fe41cf96195d27db8125abb6e4f5afba%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnypost.com%2F2022%2F09%2F01%2Fcalifornians-asked-not-to-charge-electric-cars-amid-heat-wave%2F
Tymczasem więcej rozrywki z tych lunatyków. [/center] [center] Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art:
CYTAT podzielenie się swoim poparciem on nie ma poparcia tylko parcie... kału na zwieracze i tym się chciał podzielić. Także ten tego... nie brnij w szambo. |
|
|
|
|
CYTAT Dziadyga podzielił kobiety na dające w szyję i dające dupy Jak do tego herbatka doszła? Na piechotę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Anżej, proszę kulturniej Trochę ci zajęło podzielenie się swoim poparciem budowy siłowni jądrowej w Polsce. Ostrożny się zrobiłeś.. Stolec, to wcześniej byłem przeciwny budowie elektrowni atomowej? Nie manipuluj konfidencie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie , jak ci już uprzednio pisałem konfidentów poszukaj bliżej siebie. Może wśród swoich kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców a może jeszcze bliżej...
|
|
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie , jak ci już uprzednio pisałem konfidentów poszukaj bliżej siebie. Może wśród swoich kolegów ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców a może jeszcze bliżej... Oczywiście I co z tą elektrownią? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A co ma być z elektrownią opasie herbu obsrane gacie?
Jak ci prądu brakuje to podepnij sobie prądnicę do berła . Chłopaki przy polerce będą go wytwarzać prawie za darmo... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców i ty nigga , czy wy nie macie innych problemów niż to co stary dziad gdzieś tam coś palnął ?
https://twitter.com/matt_magdziarz/status/1589359727741259776 |
|
|
|
|
CYTAT Chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców i ty nigga , czy wy nie macie innych problemów niż to co stary dziad gdzieś tam coś palnął ? https://twitter.com/matt_magdziarz/status/1589359727741259776 żartosław w formie to trzeba doceniać jego talent |
|
|
|
|
Lepiej by było dla PiS-u jakby go gdzieś schowali w głębokim bunkrze. Widziałem po waszej aktywności że wam stan gotowości operacyjnej podwyższyli dziadku opasie regresie czy która tam hiena dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
|
|
|
|
|
CYTAT Lepiej by było dla PiS-u jakby go gdzieś schowali w głębokim bunkrze. Widziałem po waszej aktywności że wam stan gotowości operacyjnej podwyższyli dziadku opasie regresie czy która tam hiena dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... Dziadek podkręca tempo ...nie ma tam takiego co by go spróbował schować |
|
|
|
|
@bolek: ty z zoo czy ze szpitala uciekłeś?? bo wielbiciel twojego kału anżej to z szamba wypełzł.
|
|