|
|
|
Kiedyś uważałem Czuchnowskiego za największego PO-jeba, tymczasem okazuje się że pan Wojciech przy Wiejskim nie jest taki najgorszy...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Stolec, właśnie opisałeś swój poranek po spotkaniu z dziadziem Jarkiem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Radio Tok FM po ośmiu latach zakończyło współpracę z Piotrem Najsztubem, autorem audycji "Prawda nas zaboli". Człowiekiem o bardzo słabym refleksie drogowym. Agora – współwłaściciel Tok FM – zmianę tłumaczy nową ramówką. Donku musisz für Deutschland Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Opasie herbu obsrane gacie czy dziś też będzie mokry sen?
#NaOdziale chłopaki znowu harcują... |
|
|
|
|
CYTAT Opasie herbu obsrane gacie czy dziś też będzie mokry sen? #NaOdziale chłopaki znowu harcują... Kto jak kto ale tw bolek wie najlepiej co lubi prezes |
|
|
|
|
Nim kur trzy razy zapieje, twoja bielizna przemoknie dziadku...
|
|
|
|
|
Zamienił byś starą na kota Bolec? Bo ja się nad tym czasem zastanawiam :-)
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Czy to prawda ze wnioski dowodowe sąd odrzucił również w przypadku supersonicznego wtargnięcia na jezdnie kulejącej staruszki przed pędzącego kierowcę bez prawa jazdy? Powiadam Wam, elitarna półka sędziowskiej niezawisłości i rozpoznania intencji sprawczych przez niezłomnego sędziego. 12 w skali Tuska Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Zamienił byś starą na kota Bolec? Bo ja się nad tym czasem zastanawiam :-) Regres chcesz zmienic starą na kota? |
|
|
|
|
Sąd Okręgowy w Warszawie rozpoznaje sprawę p-ko Janowi Pińskiemu,redaktorowi naczelnemu pewnego serwisu internetowego.
Napisał on,że Jarosław jest homoseksualista i i latami utrzymywał intymne relacje z kpt.Piotrem P.jednym z głównych podejrzanych w aferze SKOK Wołomin. Już w 2006 r.Lech Wałęsa twierdził,że"skłonności" Jarka były znane służbom specjalnym. Sam proces będzie fantastyczny,bo Piński zamierza powołać na świadków m.in.Lecha Wałęsę,dziennikarza Jerzego Nasierowskiego(zdeklarowany homoseksualista),Andrzeja Milczanowskiego(nadzorował spec służby III RP),Mieczysława Wachowskiego czy Adama Bodnara. Funkcji tych ostatnich,podawać nie trzeba. Kilka lat temu, na tym Forum, pytałem i sugerowałem jaką orientację seksualną i podejście do "tych"spraw ma Jaro. Nawet"niezależna"prokuratura nie może mnie ójebać teraz,bo czyn ten(ewent.art.212 Kk), uległ przedawnieniu. Jarek nawet nie może cmoknąć mnie w "pomidory". Czyli nie,dla przysłowiowego, kociego psa, jest moja "kiełbasa". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Zamienił byś starą na kota Bolec? Bo ja się nad tym czasem zastanawiam :-) Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowiców, szczytującego noc w noc, na myśl o powrocie Tuska do władzy, regresie czy która tam hiena jest zalogowana... |
|
|
|
|
CYTAT Sad powoła na świadków Andrzeja Milczanowskiego (nadzorował spec służby III RP),Mieczysława Wachowskiego oraz Adama Bodnara. jusek, Robercika wykluczyłeś? Obsada gwiazdorska Przy tak obiektywnych świadkach niezłomnych, sędzia nic nie będzie miała do roboty tylko ujawnić proces. Stonoga przebiera już krzywymi nóżkami 12 w skali Donka ! PS. PSL jak zawsze aportuje,,, https://twitter.com/bp_martyna/status/1567780691479232513 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mlask, mlask, to był Sztoklochomlm albo Dżugandżu
|
|
|
|
|
Co tam dziadku marmolisz pod nosem? Dzida już opadła?
https://mobile.twitter.com/ignacy_aw/status/1568117818448658432 |
|
|
|
|
CYTAT Co tam dziadku marmolisz pod nosem? Dzida już opadła? https://mobile.twitter.com/ignacy_aw/status/1568117818448658432 co to samozaoranie wklejasz? tracisz instynkt samozachowawczy? |
|
|
|
|
No chyba nie dziadku. Ale jak tobie krew spłynęła z mózgu w okolice krocza, to wszystko jest możliwe...
Było krycie na spaniu? https://twitter.com/BiblioUkasz/status/1568207885892550656 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak jak twoja szydłowa , i cała reszta tego gnoju
|
|
|
|
|
Sam rozumiesz dziadku czy która tam hiena jest zalogowana że zamiana pisiorów na POKO-munę nie jest wartością dodaną...
Będziesz dziś w nocy szczytował śniąc o powrocie Tuska do władzy? |
|
|
|
|
CYTAT Sam rozumiesz dziadku czy która tam hiena jest zalogowana że zamiana pisiorów na POKO-munę nie jest wartością dodaną... Będziesz dziś w nocy szczytował śniąc o powrocie Tuska do władzy? Nie no tw bolku, jest zajebiscie, nie trza ruszać, może masz wieści z bezpośredniego źródła, ufać prezesowi jak mówił że będzie węgiel czy już spierdalac do ciepłych krajów na zimę? |
|
|
|
|
Każdy ma swój rozum dziadku czy która tam hiena jest zalogowana. Ja zostaję. Z drugiej strony za rok wybory. Czy takim jak wy zima jest groźna? Przecież perspektywa powrotu chyżego roja do władzy powoduje u was szybsze bicie serca i nie tylko...
|
|
|
|
|
Dobrze jest, nie ma węgla.
Jak przed wojną przywiezli "wyngiel",to wybuchła wojna-cytat z "Misia". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek jebniesz tequilę jak się zrobi zimno i po sprawie...
https://mobile.twitter.com/rafalhubert/status/1568619065983336448 |
|