|
|
|
CYTAT [cytat] To raczej nie internet. Przecież ty na łączach. Posejdonku1313 Jaki masz stopień pokrewieństwa z deklem z Szówska? Jeśli żaden,to oznacza że razem uczęszczacie na terapię dla... Albo zawór pierdzący ci puścił. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ten gruby obszczaniec z Inowrocławia, tym razem rzucony na front pod Poznań ( Kórnik). Bojówki bojowników o wolność i demokrację mają kolejnego weterana... Mały, łysy gruby i w okularach. To chyba jakiś pożądany profil wśród tych dewiantów... |
|
|
|
|
A ja poproszę o raport ile kosztował nas standup placka w tym że Kórniku, dudu pozazdrościłby takiej obstawy... ale od słońce trzeba dbać nie bolo? The show must go on...
|
|
|
|
|
To KOD-ziarstwo od razu mi wyglądało na współczesną karykaturę Werwolfu. Oberstgruppenführer Tusk i Obergruppenführer Koń na wezwanie niemieckiego Reichführera będą walczyć o prymat praworządności do ostatniej kropli krwi...
|
|
|
|
|
Masz większą obsesję tuska niż pinokio ja się pytam ile mnie to kosztowało, o wermachcie tuska słyszałem ale mało mnie to interesuje
|
|
|
|
|
Ryszard Cyba lubi to, dziadku...
To pewnie twoja pokrewna dusza... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat] To raczej nie internet. Przecież ty na łączach. Posejdonku1313 Jaki masz stopień pokrewieństwa z deklem z Szówska? Jeśli żaden,to oznacza że razem uczęszczacie na terapię dla... Albo zawór pierdzący ci puścił. Mój stopień pokrewieństwa jest żaden. Natomiast ty, jestes bardzo blisko, można powiedzieć że jestes w objęciach ludzi, którzy wg. ciebie są elementem służącym zamknięciu kanalizacji. Tzn. tobie się wydaje że jesteś wyżej niż taki właz, ale tak naprawde, ten właz oglądasz od dołu. W gruncie( hehe ) rzeczy, tak serio ,to ty nawet tego włazu (dekla) nie widzisz bo w ciemnej dupie jesteś. |
|
|
|
|
Kochany @Neptunku
Twoja "riposta"sprawiła ,że mój komp odyeb@łał taki numer że ... Domyśl się farfoclu, co zrobił. Wysłał skierowanie dla ciebie, w "sanatorium"w Tworkach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT ty nawet tego włazu (dekla) nie widzisz bo w ciemnej dupie jesteś. Pierdopędzie. Napisz jak tam jest,bo nigdy tam nie byłem. Kto jak kto,ale ty wiesz ! SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ty nawet tego włazu (dekla) nie widzisz bo w ciemnej dupie jesteś. Pierdopędzie. Napisz jak tam jest,bo nigdy tam nie byłem. Kto jak kto,ale ty wiesz ! Idź spać, bo znowu problemy gastryczne cie dopadną. Bumerze |
|
|
|
|
CYTAT Ja się pytam, ile mnie to kosztowało, o wermachcie tuska słyszałem ale mało mnie to interesuje Wapniaku, a powinno, to nie byłbyś dzisiaj zaskoczony,,, Ile kosztują reparacje i nie-nasze sądy? dużo. Co trzeba zrobić żeby temat zniknął? jedno. Zainteresowania powinny być szerokie, dwa programy TVN-u to za mało.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wiedziałem że jesteście chamscy ale żeby tak moje zdjęcie wrzucać.. to już przesada
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja się pytam, ile mnie to kosztowało, o wermachcie tuska słyszałem ale mało mnie to interesuje Wapniaku, a powinno, to nie byłbyś dzisiaj zaskoczony,,, Ile kosztują reparacje i nie-nasze sądy? dużo. Co trzeba zrobić żeby temat zniknął? jedno. Zainteresowania powinny być szerokie, dwa programy TVN-u to za mało.
Bolek, póki Zbyszek przy korycie sądy są wasze, a przez ostatnie lata przepier... nie tyle reparacji a to jeszcze nie jest ich ostatnie słowo, już nie raz mówiłem że oglądam tv pis ale tam też tylko o tusku |
|
|
|
|
Obersturmbannführer Donek jest na placówce w Polsce. Musisz to docenić.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Bolek, póki Zbyszek przy korycie sądy są wasze, a przez ostatnie lata przepier... nie tyle reparacji a to jeszcze nie jest ich ostatnie słowo, już nie raz mówiłem że oglądam tv pis ale tam też tylko o tusku Dziadku, ale już tym razem na poważnie. Poczytasz mi Konstytucję na dobranoc? |
|
|
|
|
Miałeś wczoraj na dobranoc shazze,dzisiaj odpal na yt standup placka jak opowiada bajki o węglu i zaśniesz snem prawego i sprawiedliwego
|
|
|
|
|
Teraz leci narracja że Donald Tusk chce zniszczyć demokrację w Polsce, łamać konstytucję i pogwałcić praworządność.
Hipokryzja szkodników z PISlodziejstwa i głupota elektoratu w tej skali że nie trzeba dodatkowo wyjaśniać. Brawo Donald Tusk. Jedziesz ze złodziejami. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Teraz leci narracja że Donald Tusk chce zniszczyć demokrację w Polsce, łamać konstytucję i pogwałcić praworządność. Hipokryzja szkodników z PISlodziejstwa i głupota elektoratu w tej skali że nie trzeba dodatkowo wyjaśniać. Brawo Donald Tusk. Jedziesz ze złodziejami. Ojebałeś już pęto Donaldowi? |
|
|
|
|
CYTAT Miałeś wczoraj na dobranoc shazze,dzisiaj odpal na yt standup placka jak opowiada bajki o węglu i zaśniesz snem prawego i sprawiedliwego Koncerty disco polo raczej mnie nie interesują, a właściwie to nie przepadam za żadnymi koncertami. Gdybym miał wehikuł czasu, to może jedynie chciałbym na żywo obejrzeć Queen na Wembley... Zupełnie tak samo jest ze słuchaniem tych zakutych łbów z PiS. Nie jestem masochistą, a po wtóre nie wierzę żadnemu politykowi. Jedyna przewaga tych z PiS jest taka, że nie są z POKO-muny... A czy ty, dziadku, kiedy poczytasz przed spaniem Konstytucję, zasypiasz snem praworządnego? Czy masz wówczas mokry sen ( chyży rój na swojej chabecie wracający tryumfalnie do KPRM)? Czy ten twój mokry sen, ze względu na zaawansowany wiek , nie kończy się przypadkiem zapaskudzeniem bielizny na kolor brązowy? |
|
|
|
|
CYTAT Ojebałeś już pęto Donaldowi? Nie jest w moim typie i jest już zajęty. W przeciwieństwie do małp naczelnych PiSu. Ale ci z kolei oficjalnie poświęcili się dla Fame'u i pieniążków. Tak jakby się nie dało mieć tego jednocześnie CYTAT Gdybym miał wehikuł czasu, to może jedynie chciałbym na żywo obejrzeć Queen na Wembley...umiech Widzę że ty też gustujesz w gejowskiej muzyce. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ojebałeś już pęto Donaldowi? 1. Nie jest w moim typie i jest już zajęty. W przeciwieństwie do małp naczelnych PiSu. Ale ci z kolei oficjalnie poświęcili się dla Fame'u i pieniążków. Tak jakby się nie dało mieć tego jednocześnie CYTAT Gdybym miał wehikuł czasu, to może jedynie chciałbym na żywo obejrzeć Queen na Wembley...umiech 2. Widzę że ty też gustujesz w gejowskiej muzyce. 1. Fajnie że w przeciwieństwie do Donalda, kręcą cie małpy z PiS. 2. ale łeb masz sprany. Gejowska muzyka..... Jestes zaściankowa marioneta. Marioneta napisze wszystko. A zaściankowa takie brednie. Brednie, jak te w ktorych pisałeś, że jak ryży wroci to masło bedzie po 2 zeta, a benzyna po zlotych 4 |
|
|
|
|
CYTAT Teraz leci narracja że Donald Tusk chce zniszczyć demokrację w Polsce, łamać konstytucję i gwałcić praworządność. Brawo Donald Tusk. Jedziesz ze złodziejami Dla Rafała Trzaskowskiego Marsz Powstania Warszawskiego, który 1 sierpnia ma przejść ulicami Warszawy, jest... "manifestacją polityczną". Tak właśnie prezydent Warszawy postrzega zgromadzenie, które ma na celu przypomnieć o bohaterstwie Warszawiaków w 1944 roku. Fundacja Adenauera ( to ta co wsparła nadanie Krzyża Żelaznego dla Donka ) nie przewiduje już sponsorowania Kampus Polska Trzaskajacego-Rabieja. Za rządów POKO by dali bo piniondze z Polaków były skolko ugodno zanim pisiory im odebrały. PS. Niemce obecnie stawiają na ober Donka Regresie a Wy z Anżejem? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Brakuje cukru, - Jest światełko w foliowym tunelu
PS. Kto i w czym? Kapitan Ja Ja Ja Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Oj, bolo-ardecowy-zeusie dobrze ,że mniej was coraz ...
|
|