|
|
|
Zło- dokładnie człowiek wie z pierwszej ręki a i tak posmaruja na forum.Lepiej nic nie pisać
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Poszło prv. Ciekawe czy będziesz miał odwagę spotkać się i pogadać. Czemu piszesz o Błoniach. Ty chcesz stolec jakiejś ustawki? Ja miałem na myśli normalną rozmowę. Twój inteligentny mózg szmaciarza tego nie ogarnął? Moja odpowiedź też poszła, Anżej. Inteligentna rozmowa wchodzi w grę z osobą na jakimś poziomie. To nie jest ten przypadek... Czyli jednak szmaciarza obleciał strach przed normalną rozmową. Brakuje argumentów. Gdybym się wystraszył waszej ekipy, nie mógłbym później spojrzeć w lustro. To nie jest strach, wyjaśnijmy wątpliwości i skonfrontujmy swój pogląd na rzeczoną kwestię na łonie natury... Wyciągnij fotografie rodzinne, Anżej. Porozmawiaj ze znajomymi ( chociażby z hienami). Jestem niemal pewien, że szmat znajdziesz tam bez liku. Do wyboru, do koloru... |
|
|
|
|
Anżej i ujamuzrobi, wy zdaje się książki czytacie o rosyjskich wpływach w Polsce. Myślicie , że redaktor Piątek pociągnie temat mecenasa Giertycha i listy Dugina?
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Anżej i ujamuzrobi, wy zdaje się książki czytacie o rosyjskich wpływach w Polsce. Myślicie , że redaktor Piątek pociągnie temat mecenasa Giertycha i listy Dugina? Nie wiem o czym piszesz. Nie oglądam TVPiS i TVN. Podziel się ze mną co tam w TVN-ie podali, jesteś na bieżąco zapewne, jak przystało na pisiora na etacie. PS. Nie muszę czytać żadnej książki. Wystarczy obserwować na tt co robi pisiorska moskiewska V kolumna, wszelkiej maści Kremlowscy, Putineira, Russiadzyk, Maciererussiawicz. Obserwowac i myśleć logicznie, a nie być takim tępym i bezrefleksyjnym pisiorem, jak Ty. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Gdyby nie lata doświadczeń z waszą menażerią, być może mógłbym uwierzyć, ujamuzrobi. A tak sam rozumiesz , że mam wyrobione zdanie w kwestii waszych deklaracji ( co oglądacie i co czytacie )...
Jeżeli rzeczywiście myślisz logicznie ( w co wątpię), to oprócz autentycznego wariata Macierewicza i tępych propagandystów w rodzaju braci Karnowskich, musisz szukać ruskich agentów znacznie bliżej siebie... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT autentycznego wariata Macierewicza To nie wariat tylko sprawnie prowadzony agent moskiewski. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Poszło prv. Ciekawe czy będziesz miał odwagę spotkać się i pogadać. Czemu piszesz o Błoniach. Ty chcesz stolec jakiejś ustawki? Ja miałem na myśli normalną rozmowę. Twój inteligentny mózg szmaciarza tego nie ogarnął? Moja odpowiedź też poszła, Anżej. Inteligentna rozmowa wchodzi w grę z osobą na jakimś poziomie. To nie jest ten przypadek... Czyli jednak szmaciarza obleciał strach przed normalną rozmową. Brakuje argumentów. Gdybym się wystraszył waszej ekipy, nie mógłbym później spojrzeć w lustro. To nie jest strach, wyjaśnijmy wątpliwości i skonfrontujmy swój pogląd na rzeczoną kwestię na łonie natury... Wyciągnij fotografie rodzinne, Anżej. Porozmawiaj ze znajomymi ( chociażby z hienami). Jestem niemal pewien, że szmat znajdziesz tam bez liku. Do wyboru, do koloru... szmaciarzu, nie chcesz się spotkać na rozmowę przy stoliku. Co w takim razie proponujesz? Tylko pisz wprost, żeby nie było wątpliwości. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT
artzero, nie odpowiedziałaś jakie to do tej pory Nasze Miasto przeprowadzało oddolne inicjatywy obronne. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, wszystko przed nami Nie bądź taka gorączka urwisie.
Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Anżej, wszystko przed nami Nie bądź taka gorączka urwisie. Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Czyli kłamałaś i oczerniałaś Nasze Miasto? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT autentycznego wariata Macierewicza To nie wariat tylko sprawnie prowadzony agent moskiewski. Mylisz się, ujamuzrobi. Jeżeli tak działa sprawnie prowadzony agent moskiewski tzn że ruskie służby są mocno przereklamowane. Wojna na Ukrainie pokazało że wojskowo są zacofani kilka generacji, może ich słynne służby specjalne też są niewiele warte... |
|
|
|
|
CYTAT szmaciarzu, nie chcesz się spotkać na rozmowę przy stoliku. Co w takim razie proponujesz? Tylko pisz wprost, żeby nie było wątpliwości. Nie bój się, Anżej. Weź ze sobą regresa jak się cykasz, opasie... Szmaty poszukaj wśród rodziny, znajomych albo przy goleniu. Zobaczymy czy twarzą w twarz też będziesz taki odważny? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT szmaciarzu, nie chcesz się spotkać na rozmowę przy stoliku. Co w takim razie proponujesz? Tylko pisz wprost, żeby nie było wątpliwości. Nie bój się, Anżej. Weź ze sobą regresa jak się cykasz, opasie... Szmaty poszukaj wśród rodziny, znajomych albo przy goleniu. Zobaczymy czy twarzą w twarz też będziesz taki odważny? Nie boje się ciebie szmaciarzu. Czekam na ciebie tak jak pisałem. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czyli nie chcesz, opasie, spotkać się w ustronnym miejscu twarzą w twarz?
Możesz wziąć regresa albo innego swojego wafla... |
|
|
|
|
CYTAT Czyli nie chcesz, opasie, spotkać się w ustronnym miejscu twarzą w twarz? Możesz wziąć regresa albo innego swojego wafla... Nie mam do ciebie szmaciarzu na tyle zaufania by spotykać się w ustronnym miejscu. Zaproponowałem lokal. Albo masz czyste intencje i zechcesz usiąść jak dorosły do stołu albo jak gówniarz będziesz pisał o ustawkach w sportowym ubraniu. Twoja decyzja. Jesteś dorosły czy dzieciak. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opas się zdygał...
|
|
|
|
|
CYTAT Opas się zdygał... Tak to odbierasz? Propozycja jest jasna. Spotkanie w lokalu przy stoliku. Rozmowa twarzą w twarz. Ustawki na błoniach mnie nie interesują. Nie rozumiesz tego więc piszesz o zdyganiu. Mężczyźni rozumieją, chłopcy nie ogarniają, szmaciarze po za akceptowalną skalą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dobra, dobra opasie...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej, wszystko przed nami Nie bądź taka gorączka urwisie. Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Czyli kłamałaś i oczerniałaś Nasze Miasto? Jakbym słuchała wystąpienia Sergeya Lavrova. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Anżej, wszystko przed nami Nie bądź taka gorączka urwisie. Bardziej zajmuje mnie złapanie tego uno-bombera z Podkarpacia od lokalnych gęgaczy i obrońców uciśnionych. Czyli kłamałaś i oczerniałaś Nasze Miasto? Jakbym słuchała wystąpienia Sergeya Lavrova. Wystarczy, że odpowiesz i rozwiejesz podejrzenia o kłamstwo. Na razie to twoje wypowiedzi są wiarygodne jak oświadczenia Ławrowa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dobra, dobra opasie... Jesteś mężczyzną, chłopcem czy szmaciarzem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Opas się obsrał...
A co tu taka cisza, gdzie się wszystkie hieny podziały? |
|
|
|
|
CYTAT Opas się obsrał... A co tu taka cisza, gdzie się wszystkie hieny podziały? Nie kombinuj szmaciarzu. Jestem otwarty na spotkanie w lokalu. Ty jak widać masz przed tym pewne obawy. Zakończmy już ten smutny temat, ale pamiętaj zaproszenie zawsze aktualne. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Moje również, opasie...
|
|