|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT PISowska strategia zniszczenia Polski. Pisożytnicza dyplomacja to jakaś żenada. Zabezpieczenie energetyczne porażka. Strategia socjalna by zatrzymać uchodźców, okraść Polaków i pogłębić kryzys migracyjny to cios dla Polaków. Dlatego piszą ustawy o bezkarności. Nie biorą odpowiedzialności za to co robią w czasie kiedy praworządny rząd jest szczególnie potrzeby. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A co twój wywód ma wspólnego z zamieszczoną przeze mnie grafiką, regresie?
Przeczytałem twój post dwa razy i nie znalazłem związku. Anżej ci każe takie rzeczy pisać ( a jemu centrala), czy to twoja inicjatywa? |
|
|
|
|
Nie prowokuj zbytnio Regresa ( i tak ledwo zipie żeby ogarnąć bieżączke ) bo zaraz uruchomi się Nasze Miasto ze spontaniczną oddolną inicjatywą ratunkową.
CYTAT ......okraść Polaków i pogłębić kryzys migracyjny, to cios dla Polaków. Gdyby to Europosłowie głosujący za wstrzymywaniem pieniędzy dla RP przeczytali. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zgadzam się z grafiką i jej treścią. Taka sytuacja.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A co ma wspólnego z treścią grafiki twój wywód, regresie?
Sztab POKO płaci wam ryczałtem od postu? To by trochę tłumaczyło , czemu nie działacie w pojedynkę... |
|
|
|
|
Złodziej złapany za rękę najgłośniej krzyczy : łapać złodzieja! Chyba o to chodziło z Salvinim i Le Pen... |
|
|
|
|
CYTAT A co ma wspólnego z treścią grafiki twój wywód, regresie? Sztab POKO płaci wam ryczałtem od postu? To by trochę tłumaczyło , czemu nie działacie w pojedynkę... Rudy 102 obiecał nam stanowiska. Ja mam być Ministrem Właściwych Informacji; @jusek Ministrem Kultury i Rekreacji; @Andrzej Minister Finansów... K.O.go tam jeszcze memy.. @mandras Minister Rozwoju Polskiej Wsi a tobie @Stolec przypadłyby Miejskie Przedsiębiorstwa Komunalne. Więcej info dla wszystkich chętnych na p.w. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Juska nie bierzcie do władzy. Ochla się i narobi kwasu ta stara murzyńska pijanica...
Polityka to brudna gra. Zostawiam takie sprawy świniom ze wszystkich sztabów. Bawcie się beze mnie w takie gierki, regresie... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Polityka to brudna gra, to fakt. Tak samo pisanie donosów to brudna gra, a to już pisiorska szmato dla ciebie to norma.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nie prowokuj zbytnio Regresa ( i tak ledwo zipie żeby ogarnąć bieżączke ) bo zaraz uruchomi się Nasze Miasto ze spontaniczną oddolną inicjatywą ratunkową. CYTAT ......okraść Polaków i pogłębić kryzys migracyjny, to cios dla Polaków. Gdyby to Europosłowie głosujący za wstrzymywaniem pieniędzy dla RP przeczytali. Jestem ciekawy jakie to oddolne inicjatywy ratunkowe przeprowadzało Nasze Miasto? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Polityka to brudna gra, to fakt. Tak samo pisanie donosów to brudna gra, a to już pisiorska szmato dla ciebie to norma. A wolałem już , Anżej, tą parówę.... Nie mieszaj mnie do waszych brudnych wojenek z lokalnymi pisiorami... |
|
|
|
|
Walicie sobie konia po tym jak kogoś powyzywacie ?? Mam wrażenie że was to podnieca.
Może się spotkajcie razem na wspólne zabawy. Raz andrzejek z przodu raz progresik bolka weźcie do środka. |
|
|
|
|
CYTAT Walicie sobie konia po tym jak kogoś powyzywacie ?? Mam wrażenie że was to podnieca. .Może się spotkajcie razem na wspólne zabawy. Raz andrzejek z przodu raz progresik bolka weźcie do środka. Odstaw internety w trybie incognito... Nie lubisz a czytasz. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Walicie sobie konia po tym jak kogoś powyzywacie ?? Mam wrażenie że was to podnieca. Może się spotkajcie razem na wspólne zabawy. Raz andrzejek z przodu raz progresik bolka weźcie do środka. Brzmi nieźle ale mogę ci odstąpić miejscówkę. Dla mnie takie klimaty to trochę za grubo , ale skoro są ludzie z takimi zainteresowaniami to proszę bardzo... A widziałeś borsuka? |
|
|
|
|
CYTAT Walicie sobie konia po tym jak kogoś powyzywacie ?? Mam wrażenie że was to podnieca. Może się spotkajcie razem na wspólne zabawy. Raz andrzejek z przodu raz progresik bolka weźcie do środka. Widać, że koleżka lubi perwersje podobnie jak ten szmaciarz stolec. Chętnie spotkam się twarzą w twarz z tym szmaciarzem i pogadam o bieżących sprawach. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Szmaciarzy i parówek poszukaj sobie wśród rodziny i znajomych, Anżej. Sądzę że ich tam znajdziesz bez liku...
Nie mieszaj mnie w wasze brudne gierki z lokalnymi pisiorami... Jak chcesz się spotkać to nie ma sprawy. Możesz nawet wybrać miejsce. Daj znać na prive... Jak chcesz to zabierz regresa. Wam będzie raźniej, a mi grubas i kaleka nie straszni... |
|
|
|
|
@Stolec kaleka to cię zrobił. Sprzedaj i mnie a wjadę w ciebie jak ksiądz w ministranta.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Zabrzmiało groźnie, regresie...
Lepiej wjedź w Anżeja, a o mnie zapomnij... To jest moje ostatnie ostrzeżenie względem twojej osoby. Sądzę , że o ile fizycznie nie domagasz to intelektualnie potrafisz ( lepiej czy gorzej) rozeznać pewne fakty. Zatem potraktuj to poważnie... Nie myślałem że sprawy zajdą tak daleko, ale jeżeli chcecie z Anżejem dokonać konfrontacji to stalowowolskie Błonia mogą nam to umożliwić... |
|
|
|
|
Poszło prv. Ciekawe czy będziesz miał odwagę spotkać się i pogadać. Czemu piszesz o Błoniach. Ty chcesz stolec jakiejś ustawki? Ja miałem na myśli normalną rozmowę. Twój inteligentny mózg szmaciarza tego nie ogarnął?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Na błoniach zaciągnie was w krzaki i poruszy tematy o których tu często pisze
Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
CYTAT Poszło prv. Ciekawe czy będziesz miał odwagę spotkać się i pogadać. Czemu piszesz o Błoniach. Ty chcesz stolec jakiejś ustawki? Ja miałem na myśli normalną rozmowę. Twój inteligentny mózg szmaciarza tego nie ogarnął? Moja odpowiedź też poszła, Anżej. Inteligentna rozmowa wchodzi w grę z osobą na jakimś poziomie. To nie jest ten przypadek... |
|
|
|
|
CYTAT Na błoniach zaciągnie was w krzaki i poruszy tematy o których tu często pisze O jest i bobek. Prawie wszystkie hieny w komplecie... Obawiam się że takie coś nie wchodzi w grę. Jestem bardzo wyrozumiały w tej kwestii, ale wszystko ma swoje granice. Popytaj chłopaków w waszym sztabie , może odstaw taką scenkę z nimi... Regres dużo pisze o molestowanych ministrantach , niewykluczone że poznał temat dosyć dogłębnie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Poszło prv. Ciekawe czy będziesz miał odwagę spotkać się i pogadać. Czemu piszesz o Błoniach. Ty chcesz stolec jakiejś ustawki? Ja miałem na myśli normalną rozmowę. Twój inteligentny mózg szmaciarza tego nie ogarnął? Moja odpowiedź też poszła, Anżej. Inteligentna rozmowa wchodzi w grę z osobą na jakimś poziomie. To nie jest ten przypadek... Czyli jednak szmaciarza obleciał strach przed normalną rozmową. Brakuje argumentów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
cenzura na tym portalu sięgnęła wyżyn hipokryzji!! pasożytów nazywać dobrodziejami... bez komentarza dziennikarskie hieny...
komentarz techniczny niech żyje hipokryzja moderatorów i progresa!!! |
|