Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ie rozumiem, ujowozrobiony, twoich wywodów. Pisiory mają swoich Goebbelsów , wy macie swoich. Zachowujesz się jak głuchy który ślepemu wytyka kalectwo. To jakis matrix... Chcesz powiedzieć, że pisowscy propagandziści to tuba moskiewskiej propagandy? Odważnie z Twojej strony. Przelewy w rublach u Ciebie się nie zgadzają pisiorku? "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Podczas wtorkowej konferencji w Brukseli premier Matełósz Wajhę Pszełósz -ksywa "Pinokio", zasugerował, aby Unia Europejska zrezygnowała z zakupu rosyjskiego węgla.
Według danych Eurostatu, europejskiego urzędu statystycznego, w 2020 roku Polska kupiła od kacapów prawie-albo "tylko" 14 mln ton węgla kamiennego. Skąd jeszcze? Na drugim miejscu jest(sic) Australia -1,15 mln ton), Kazachstan -0,32 mln ton. Zapomniałbym-Kolumbia-0,47 mln ton(o ilości narkotyków nic nie piszą). Cena "wyngla" pójdzie w górę. Od sierpnia ub.roku, podrożał niemal o 100 proc. Tak na marginesie.Sprowadzany jest nie od kacapów,tylko za ich pośrednictwem i pochodzi z Donbasu. To antracyt. Jest to najsilniej przeobrażona odmiana węgla kamiennego, charakteryzująca się największą zawartością węgla,a co za tym idzie,ma najwyższą wartością energetyczną ze spalania. Nasz się do niego"nie umywa". Przyszłość energetyki-odnawialna energia.A jak słoneczko przestanie wiać,wiaterek świecić to będzie... dupa blada.Bo zimna. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
W niedzielę podczas mszy świętej dla dzieci w parafii pw. św. Anny przy ul. Matejki w Poznaniu proboszczu(batman) zapytał dzieci, skąd dowiedziały się o wojnie na Ukrainie. "Z TVN" - odpowiedziała jedna z dziewczynek.
Na to nierób w sukience-"Taką telewizję oglądasz? Ja oglądam tylko polską i słucham tylko polskiego radia". Na koniec kazania "farosz" dodał: "Pamiętajcie, oglądajcie tylko polską telewizję". Jeden z wiernych nie wytrzymał i krzyknął na cały kościół: "To nie jest zebranie PiS, tylko msza święta dla dzieci!". Część wiernych zaczęła klaskać, niektórzy zdecydowali się nawet wyjść z kościoła. Ja bym nie wyszedł,bo do kościoła "nie chodzę,bo do Nieba tamtędy,nie jest mi po drodze". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ie rozumiem, ujowozrobiony, twoich wywodów. Pisiory mają swoich Goebbelsów , wy macie swoich. Zachowujesz się jak głuchy który ślepemu wytyka kalectwo. To jakis matrix... Chcesz powiedzieć, że pisowscy propagandziści to tuba moskiewskiej propagandy? Odważnie z Twojej strony. Przelewy w rublach u Ciebie się nie zgadzają pisiorku? Żyjesz w mylnym przekonaniu, ujamuzrobi. Pisiory to opcja amerykańsko-żydowska. Jeżeli słuchają propagandy to raczej tej z Waszyngtonu, a nie z Moskwy. To powiązanie ich z Putinem to wymysł waszych planistów sztabowych. Zresztą pamiętam jak jeszcze kilka lat temu , wy i wam podobni, utrzymywali , że jak PiS dojdzie do władzy to będzie wojna z kacapami... Twoja opcja niemiecko-brukselska, słucha wujka Hansa tak samo jak pisiory Amerykanów. Wy macie swoich propagandystów, a pisiory swoich. Niewiele was różni, zgoła nic, ujamuzrobi... |
|
|
|
|
CYTAT W niedzielę podczas mszy świętej dla dzieci w parafii pw. św. Anny przy ul. Matejki w Poznaniu proboszczu(batman) zapytał dzieci, skąd dowiedziały się o wojnie na Ukrainie. "Z TVN" - odpowiedziała jedna z dziewczynek. Na to nierób w sukience-"Taką telewizję oglądasz? Ja oglądam tylko polską i słucham tylko polskiego radia". Na koniec kazania "farosz" dodał: "Pamiętajcie, oglądajcie tylko polską telewizję". Jeden z wiernych nie wytrzymał i krzyknął na cały kościół: "To nie jest zebranie PiS, tylko msza święta dla dzieci!". Część wiernych zaczęła klaskać, niektórzy zdecydowali się nawet wyjść z kościoła. Ja bym nie wyszedł,bo do kościoła "nie chodzę,bo do Nieba tamtędy,nie jest mi po drodze". W swoim błogostanie możesz być bardzo blisko Boga, nigga. Hippisi kiedyś zażywali LSD, żeby poszerzyć krąg świadomości i żeby złapać kontakt z absolutem ( nie chodzi o szwedzką wódkę). Ty walniesz kilka szklanek i masz to samo... |
|
|
|
|
Anżej gdzie jest regres? Mam do niego kilka pytań , a zniknął...
Dałeś mu urlop w sztabie czy co? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT O swoje jestem spokojny, Anżej. O twoje już dużo mniej... Anżej , zapytaj regresa , czy wszystko w porządku? Tak nagle zniknął... Jak to było z tą nielegalną inwigilacją? Nie zmieniaj tematu pisowska parówo. Kombinujesz nad nowym donosem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej , jeżeli znasz osobę która na was donosiła i zadałeś sobie trud , żeby mnie sprawdzić , to nie rozumiem w czym problem? Nie mieszaj mnie do waszych brudnych zagrywek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców z lokalnymi pisiorami...
|
|
|
|
|
Do Świąt Bożego Narodzenia jeszcze daleko a tu dzieją się cuda, powiadam Wam cuda. Idę sprawdzić do sklepu zoologicznego.
Następna metamorfoza wyborcza gdy narracja się rypła. Waldemar Pawlak, w rozmowie z Onetem proponuje zaostrzenie sankcji wobec Rosji poprzez wprowadzenie embarga UE na eksport gazu, ropy i węgla z Federacji Rosyjskiej. W ocenie W. Pawlaka embargo takie miałoby piorunujący wpływ na Moskwę. https://wgospodarce.pl/informacje/51284-waldemar-pawlak-ponosi-odpowiedzialnosc-za-umowy-gazowe https://energetyka24.com/gaz/rewolucja-na-jamale-kuriozalna-umowa-z-gazpromem-przechodzi-do-historii-analiza Zjawisko płynności seksualnej nie oszczędza Stronnictwa Własnego.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art , jeżeli na bezpartyjnych wolnościowiców ktoś donosił , to może pozwól najpierw wyjaśnić sytuację. Takie zamydlanie sprawy rodzi pewne podejrzenia. Tak jak już wcześniej pisałem , polityka to brudna gra która wcześniej czy później powoduje pochlapanie się ekskrementami. Nie jestem w to zaangażowany i nigdy nie będę. Dla mnie jesteście siebie warci, i mam nadzieję że was wszystkich piekło pochłonie...
Ciekawy wątek na Twitterze odnośnie wojny na Ukrainie . Mentzen wyjaśnia swój pogląd na obecną sytuację. https://mobile.twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1499115878360702977 |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Art , jeżeli na bezpartyjnych wolnościowiców ktoś donosił , to może pozwól najpierw wyjaśnić sytuację. Takie zamydlanie sprawy rodzi pewne podejrzenia. Tak jak już wcześniej pisałem , polityka to brudna gra która wcześniej czy później powoduje pochlapanie się ekskrementami. Nie jestem w to zaangażowany i nigdy nie będę. Dla mnie jesteście siebie warci, i mam nadzieję że was wszystkich piekło pochłonie... Ciekawy wątek na Twitterze odnośnie wojny na Ukrainie . Mentzen wyjaśnia swój pogląd na obecną sytuację. https://mobile.twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1499115878360702977 Nie udawaj, że nie jesteś pisiorem. Nikt Ci nie wierzy pisowska parówo. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Zjedz snickersa , ujamuzrobi...
Pies trącał wasz sztab i pisiorów... |
|
|
|
|
CYTAT Już latają i sieją postrach wśród Rosjan Porównywalnie nawet większy od postrachu jednostek armii amerykańskiej / NATO w Polsce wśród Polaków, - powinien dla całości narracji dodać. Na co nam NATO gdy mamy KorWIN. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Anżej , jeżeli znasz osobę która na was donosiła i zadałeś sobie trud , żeby mnie sprawdzić , to nie rozumiem w czym problem? Nie mieszaj mnie do waszych brudnych zagrywek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców z lokalnymi pisiorami... No tak, tylko przypadkiem używasz tych samych zwrotów i nazw. Jesteś zwykłą pisiorską parową na usługach partii. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Art , jeżeli na bezpartyjnych wolnościowiców ktoś donosił , to może pozwól najpierw wyjaśnić sytuację. Takie zamydlanie sprawy rodzi pewne podejrzenia. Tak jak już wcześniej pisałem , polityka to brudna gra która wcześniej czy później powoduje pochlapanie się ekskrementami. Nie jestem w to zaangażowany i nigdy nie będę. Dla mnie jesteście siebie warci, i mam nadzieję że was wszystkich piekło pochłonie... Ciekawy wątek na Twitterze odnośnie wojny na Ukrainie . Mentzen wyjaśnia swój pogląd na obecną sytuację. https://mobile.twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1499115878360702977 Teraz piszesz sam do siebie? Niezłe zagranie, tonący brzydko się chwyta. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej , jeżeli znasz osobę która na was donosiła i zadałeś sobie trud , żeby mnie sprawdzić , to nie rozumiem w czym problem? Nie mieszaj mnie do waszych brudnych zagrywek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców z lokalnymi pisiorami... No tak, tylko przypadkiem używasz tych samych zwrotów i nazw. Jesteś zwykłą pisiorską parową na usługach partii. Parówy to sobie poszukaj wśród swoich sztabowych kolegów, Anżej... To po co wam było to sprawdzanie , skoro nie możesz z całą pewnością potwierdzić że miałem z tym coś wspólnego? Sprawdź lepiej... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Art , jeżeli na bezpartyjnych wolnościowiców ktoś donosił , to może pozwól najpierw wyjaśnić sytuację. Takie zamydlanie sprawy rodzi pewne podejrzenia. Tak jak już wcześniej pisałem , polityka to brudna gra która wcześniej czy później powoduje pochlapanie się ekskrementami. Nie jestem w to zaangażowany i nigdy nie będę. Dla mnie jesteście siebie warci, i mam nadzieję że was wszystkich piekło pochłonie... Ciekawy wątek na Twitterze odnośnie wojny na Ukrainie . Mentzen wyjaśnia swój pogląd na obecną sytuację. https://mobile.twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1499115878360702977 Teraz piszesz sam do siebie? Niezłe zagranie, tonący brzydko się chwyta. Bynajmniej, Anżej. Jeszcze raz powtarzam: nie mam nic wspólnego z wojenka między waszą menażerią a lokalnymi pisiorami. A niech was wszystkich piekło pochłonie... Hybryda Bońka i Tuska... |
|
|
|
|
CYTAT Zjedz snickersa , ujamuzrobi... Pies trącał wasz sztab i pisiorów... Nie udawaj teraz przeciwnika pisiorstwa, jesteś zwykłą pisiorską parówą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Anżej , jeżeli znasz osobę która na was donosiła i zadałeś sobie trud , żeby mnie sprawdzić , to nie rozumiem w czym problem? Nie mieszaj mnie do waszych brudnych zagrywek sztabu bezpartyjnych wolnościowiców z lokalnymi pisiorami... No tak, tylko przypadkiem używasz tych samych zwrotów i nazw. Jesteś zwykłą pisiorską parową na usługach partii. Parówy to sobie poszukaj wśród swoich sztabowych kolegów, Anżej... To po co wam było to sprawdzanie , skoro nie możesz z całą pewnością potwierdzić że miałem z tym coś wspólnego? Sprawdź lepiej... O jakim sprawdzaniu piszesz? Myślisz że poświęcałem swój cenny czas na szukanie szmaty? Takie sprawy wychodzą wcześniej czy później. Zawsze to kwestia czasu. A ty parówo pisiorska przyznałeś się swoimi słowami. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Art , jeżeli na bezpartyjnych wolnościowiców ktoś donosił , to może pozwól najpierw wyjaśnić sytuację. Takie zamydlanie sprawy rodzi pewne podejrzenia. Tak jak już wcześniej pisałem , polityka to brudna gra która wcześniej czy później powoduje pochlapanie się ekskrementami. Nie jestem w to zaangażowany i nigdy nie będę. Dla mnie jesteście siebie warci, i mam nadzieję że was wszystkich piekło pochłonie... Ciekawy wątek na Twitterze odnośnie wojny na Ukrainie . Mentzen wyjaśnia swój pogląd na obecną sytuację. https://mobile.twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1499115878360702977 Teraz piszesz sam do siebie? Niezłe zagranie, tonący brzydko się chwyta. Bynajmniej, Anżej. Jeszcze raz powtarzam: nie mam nic wspólnego z wojenka między waszą menażerią a lokalnymi pisiorami. A niech was wszystkich piekło pochłonie... Hybryda Bońka i Tuska... He he. Twoje zapewnienia i słowa są tyle warte co pisiorska propaganda. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowiców...
Nie mieszaj mnie do waszych brudnych gierek. Ja się polityką nie zajmuję... |
|
|
|
|
Adolf Fjutin szaleje jak jego odpowiednik Władimir Hitler w 1945 r.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... Nie mieszaj mnie do waszych brudnych gierek. Ja się polityką nie zajmuję... Sam się mieszasz pisiorska parowo pisząc donosy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej , zaczynasz mnie irytować. Ty/wy podpie...cie pisiorów, oni w rewanżu podpierd..ą was. Mnie w to nie mieszaj...
Trochę za dużo o tych parówkach , Anżej. Jak będziesz jadł takie świństwa, to zaczniesz świecić w ciemności i napuchniesz jak balon... |
|
|
|
|
Giertych urwał się z choinki. NATO aktywnie nie wejdzie do żadnej wojny, ale będą sprzedawać nowoczesny sprzęt. Ruskie wysłali złom i 3 rzut jak na odwody.
Nowe wyślą na paradę powrotu Ukrainy do Rossiji. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|