Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Anżej przed godziną w RMF FM podali, że Niemcy jako ostatni rząd UE zgodzili się na odcięcie Federacji Rosyjskiej od systemu Swift. Ani słowa o Orbanie, myślisz , że to pisowska manipulacja? Miałeś się podzielić swoimi źródłami informacji. Skoro nie TVN, to pokaż skąd czerpiesz wiedzę? To bardzo dobrze. Moje źródło informacji to ty, stolec. Przecież ty wiesz wszystko i każdy kto ma inne zdanie to kłamca. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Niestety , Anżej, aż tak mądry nie jestem, żeby wiedzieć wszystko...
Wybrałeś sobie Orbana i pisałeś , że blokuje sankcje dla Putina ( system Swift). Tymczasem od kilku dni wiadomo że to Niemcy najdłużej się z tym cackali. Dlatego pytałem : skąd masz takie informacje? Jakim trzeba być człowiekiem złej woli, żeby spośród natłoku wiadomości wyłowić akurat tą jedną , którą można by się przyczepić do obecnej władzy? |
|
|
|
|
Ujowozrobiony może ty pomożesz koledze ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców wybrnąć z kłopotu?
Tyle się nasłuchaliście i naczytaliście odnośnie ruskich agentów wpływu w naszym kraju. Wiecie o Salvinim i Orbanie. Jak to było z blokadą systemu Swift dla Rosji? To prawda że ostatnim krajem UE, który to przyklepał były Niemcy? Bobku , może ty spróbujesz? W sztabie pełnisz funkcję trolla ds sytuacji nadzwyczajnych ( beznadziejnych)... |
|
|
|
|
CYTAT Niestety , Anżej, aż tak mądry nie jestem, żeby wiedzieć wszystko... Wybrałeś sobie Orbana i pisałeś , że blokuje sankcje dla Putina ( system Swift). Tymczasem od kilku dni wiadomo że to Niemcy najdłużej się z tym cackali. Dlatego pytałem : skąd masz takie informacje? Jakim trzeba być człowiekiem złej woli, żeby spośród natłoku wiadomości wyłowić akurat tą jedną , którą można by się przyczepić do obecnej władzy? Już ci stolec pisałem, sytuacja jest dynamiczna i na moment kiedy to pisałem minister finansów Niemiec deklarował poparcie dla pomysłu. Kanclerz zmienił zdanie, miał prawo on decyduje. Faktycznie nie jesteś taki mądry, bo prostej sprawy nie ogarniasz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jasne, Anżej! Prawie ci uwierzyłem...
Nie wiem skąd miałeś informacje o przychylności Niemiec do zablokowania systemu Swift dla Rosji. W pierwszym dniu najazdu orków na Ukrainę, Węgry , Włochy, Cypr i Niemcy były przeciw. W trzecim dniu tylko Niemcy to blokowali, a w końcu i oni ulegli. To były powszechnie dostępne informacje... |
|
|
|
|
O proszę największy nieudacznik na fotelu premiera III RP, też powtarza bajki o Orbanie. Co za przypadek, Anżej...
Ciekawe czy można to jakoś połączyć , nieudacznik Buzek i sztab bezpartyjnych wolnościowiców? Brakuje tylko przekaźnika , może TVN24? |
|
|
|
|
Anżej , a podobno Niemcy zgodzili się na blokadę systemu SWIFT , ale nie SEPA w relacjach z Federacją Rosyjską. Słyszałeś coś o tym jako " bankowiec"?
Ordnung muss sein! |
|
|
|
|
CYTAT Anżej , a podobno Niemcy zgodzili się na blokadę systemu SWIFT , ale nie SEPA w relacjach z Federacją Rosyjską. Słyszałeś coś o tym jako " bankowiec"? Ordnung muss sein! Nie mam pojęcia, ale skoro tak pisze Twitter i ty stolec to pewnie masz rację Ciekawe jest, że bankowcem nazywasz mnie ty i pewna menda co pisała donosy do nadministra zero. Pokrewna dusza czy jednak ta sama osoba? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej , niech temu z nas co się skalał donosem ręka uschnie...
Gdybym się parał takimi rzeczami, czym bym się od was różnił? |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy można to jakoś połączyć , nieudacznik Buzek i sztab bezpartyjnych wolnościowców? Brakuje tylko przekaźnika , może TVN24? Daj mu trochę czasu na lizanie ran. Anżej to człowiek z żelaza ale jednak, nawet on,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Stolec już tak źle z tobą że gadasz sam ze sobą?
|
|
|
|
|
Ja dzisiaj podkreślę wielkość tego wiernego Pawlaka. Niemcy przez Nord Stream pompują ojro dla Fjutina od dawna. Dzięki temu Rosjanie maja za co kupować od Niemców. Muszą jedynie znaleźć pożytecznego do ssania z ich rury. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Stolec już tak źle z tobą że gadasz sam ze sobą? Niech ci będzie , pizdas... |
|
|
|
|
CYTAT Anżej , niech temu z nas co się skalał donosem ręka uschnie... Gdybym się parał takimi rzeczami, czym bym się od was różnił? To uważaj na łapy stolec, sprawdzaj codziennie czy nie zaczyna wysychać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ja dzisiaj podkreślę wielkość tego wiernego Pawlaka. Niemcy przez Nord Stream pompują ojro dla Fjutina od dawna. Dzięki temu Rosjanie maja za co kupować od Niemców. Muszą jedynie znaleźć pożytecznego do ssania z ich rury. Artzero/stolec a my skąd kupujemy gaz, ropę i węgiel? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Anżej , niech temu z nas co się skalał donosem ręka uschnie... Gdybym się parał takimi rzeczami, czym bym się od was różnił? To uważaj na łapy stolec, sprawdzaj codziennie czy nie zaczyna wysychać. Obawiam się, Anżej, że ty musisz bardziej uważać... Mecenas Koń ma takie zdanie, więc bezpartyjni wolnościowcy pewnikiem też... |
|
|
|
|
Coś tam , Anżej , szwankuje w waszym sztabie. Regres co jakiś czas wychyla się z bunkra , napisze kilka rzeczy, po czym znowu nurkuje w szambie i kilka dni go nie ma...
Nie bój się , gdybym chciał się bawić w szpiegowanie was , a nie daj Boże w donosicielstwo, stałbym się takim samym degeneratem jak wasza ekipa. Mam nadzieję że do tego nie dojdzie i na dowcipnym przekomarzaniu poprzestaniemy... |
|
|
|
|
Anżej, gdzie jest regres? Porzucił zapaskudzona zbroję i uciekł. Niesmak i fetor pozostały... |
|
|
|
|
Są już nowe wytyczne dla obrońców praworządności. Fajnopolacy ( w tym i nasi bezpartyjni wolnościowcy) dostają właśnie obowiązującą narrację... Regresie, masz odwagę powiedzieć/napisać A , znajdź ją w sobie żeby powiedzieć/napisać B. Znajdziesz? |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Ujowozrobiony może ty pomożesz koledze ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców wybrnąć z kłopotu? W odróżnieniu od Ciebie ciężko pracuję na Twój zasiłeczek oraz wypłatę ze sztabu pisiorskich trolli pisiorku. A dodatkowo obecnie jestem tam, gdzie taka pisowska szumowina jak Ty nigdy się nie znajdzie - na granicy i pomagam ludziom + utrzymuje kosztowny kontakt ze znajomymi z Charkowa (zapewne Tobie pojęcie "znajomi", a tym bardziej za granicą jest nieznane - trzeba nie być szują pisowską oraz znać języki obce, o których znajomość Was parszywe pisiory nie podejrzewam). Pochwal się nam co tam ciekawego ostatnio mówią Twoi idole: Le Pen, Orban, Salvini i reszta członków fanklubu Putina. Tego fanklubu, którego zlot w Warszawie zgadnij kto zorganizował. A i pochwal się nam jak Ci się podobał wywiad w gadzinówce braci Kremlowskich, pewnie byłeś dumny jak dobrze wykonali robotę zleconą z Moskwy. W końcu to bliskie Ci proputinowskie opcje polityczne. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Mam nadzieję że nie konfabulujesz , ujamuzrobi, bo w waszym przypadku nie takie rzewne historie już czytałem...
Pisałem ci , że Le Pen czy Salvini to pionki w grze na europejskiej szachownicy. Ani mnie ziębią, ani grzeją. Putin ma swoich przyjaciół znacznie bliżej niż oni. Możesz ich poszukać w Urzędzie Kanclerskim na ten przykład... Co mnie obchodzą propagandyści obecnej władzy?Gardzę nimi tak samo, jak tymi twoimi, z drugiej strony sporu politycznego... Nie rozumiem, ujowozrobiony, twoich wywodów. Pisiory mają swoich Goebbelsów , wy macie swoich. Zachowujesz się jak głuchy który ślepemu wytyka kalectwo. To jakis matrix... |
|
|
|
|
CYTAT Coś tam , Anżej , szwankuje w waszym sztabie. Regres co jakiś czas wychyla się z bunkra , napisze kilka rzeczy, po czym znowu nurkuje w szambie i kilka dni go nie ma... Nie bój się , gdybym chciał się bawić w szpiegowanie was , a nie daj Boże w donosicielstwo, stałbym się takim samym degeneratem jak wasza ekipa. Mam nadzieję że do tego nie dojdzie i na dowcipnym przekomarzaniu poprzestaniemy... Dużo zaprzeczasz i sporo oskarżasz w sprawie tego donosu. Oj stolec. Ręce sprawdzałeś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
O swoje jestem spokojny, Anżej. O twoje już dużo mniej...
Anżej , zapytaj regresa , czy wszystko w porządku? Tak nagle zniknął... Jak to było z tą nielegalną inwigilacją? |
|
|
|
|
CYTAT Są już nowe wytyczne dla obrońców praworządności. Fajnopolacy ( w tym i nasi bezpartyjni wolnościowcy) dostają właśnie obowiązującą narrację... Robi wrażenie tak spóźnione podkopywanie narodowego morale. Tyle ze to nic nowego. Ale jednak robi mniejsze wrażenie od umniejszającej Polakom narracji b. prezydenta Szlęzaka. Nam autentycznie starczyło na PW44,,, to trochę jest nawet jak na Zychowicza który jak nic, pisze książkę pod tytułem "Obłęd '22". Ale chyba jej nie napisze ze strachu o zaliczenie podologicznej ksywy PS. Dla mniej spostrzegawczych, Biden na wstępie swojej rezydentury zniósł restrykcje na Nord Stream II i zakazał wierceń za gazem i ropą na federalnych gruntach w US. Nie omieszkał tez zamknąć ropociąg na Alasce. Wszystko to dla Zielonych i Czerwonych,,, a dla Amerykanów zdrożało paliwo. Ten sklerotyk ogarnął to w parę miesięcy tak go dusił dwutlenek węgla lobbystów Putina Niegrzecznie byłoby pominąć zatroskanego globalistę Johna Kerry, który wił się z egzystencjalnego "bulu" ze wojna podniesie emisje CO2 i napominał ze Putinowski gaziorek dba o klimat najlepiej. No tak przeczytajcie, Greta Jachira wymięka. 'Total clown show' https://www.foxnews.com/media/john-kerry-excoriated-putin-focus-climate-change-ukraine-invasion Pozbierali się z gleby po klapie propagandy Paktu folksdojczy i sowieciarzy. Stoją,,, na kolanach Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|