|
|
|
Sam siejesz propagandę i dezinformację partyjny trollu.
Wracaj do TVP. No chyba że za wysokie progi... socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresie , obawiam się że nie przeczytałeś instrukcji z centrali...
|
|
|
|
|
Stolec ty z instrukcjami jak zazwyczaj jest na bieżąco. Niebywałe. Brak zajęcia czy interes?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Hobby, regresie. Od dziecka lubiłem oglądać filmy przyrodnicze. Hieny, chociaż wredne, zawsze mnie fascynowały. A wasze stado wzbudza zainteresowanie...
Dodatkowo lubię wiedzieć co w tych chorych głowach od ośmiu gwiazdek się rodzi. Dziś wyjątkowo musiałem przyklasnąć pod ich komentarzem. Miałem nawet przylajkowac, ale się powstrzymałem... |
|
|
|
|
W Sanepidzie trwa polowanie na osobę która ujawniła z bazy danych informacje o Jacku ,prezesie TVPSzczujnia.
800 pracowników mających do niej dostęp,ma złożyć oświadczenia kto go podyeb@ł do dziennikarzy. Popatrzmy na to z innej perspektywy-to CUDOWNE uzdrowienie!!! Prezesu mógł dzięki temu ,polecieć na festiwal do Paryża. Mógł też na piechotę,ale nie zmieściłby się w limicie czasu kwarantanny-dwa dni. Jakże silny organizm ma Jacek!W 48 godzin ozdrowieńcem został!Szacun! Inni w szpitalach, leżą miesiącami. PS.Kurski-Następny z kasty nietykalnych. Ciemny lud to kupi... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Czasami ci zazdroszczę twojej alternatywnej rzeczywistości w której się znajdujesz, nigga...
Parafrazując " a może rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady" na " a może położyć lagę i zostać alkoholikiem"... |
|
|
|
|
Hej Bolku, zwolenniku Konfabulacji.
"Polska powinna opuścić NATO i wejść w sojusz z Rosją." J. Klaun-Mikke, 2019 r. Tyle chciałem przypomnieć. cdn. ***** *** |
|
|
|
|
No i co z tego wynika Batman?
JKM tak uważa, Braun zdaje się mówił kilka lat temu o sojuszu z Białorusią. Winnicki albo Dziambor mają inne zdanie w temacie ewentualnych przyjaciół naszego kraju. Konfederacja , z założenia to związek wolnych krajów ( w tym przypadku ludzi) , którzy mówią co chcą , a nie to co im centrala - wódz partyjny nakazuje. Ty i tobie podobni nigdy tego nie zrozumieją , tak samo jak pisiory mają swego przywódcę duchowego Kaczyńskiego i TVP, wy macie Tuska i TVN... Ja się wyleczyłem z Korwina jakieś dwadzieścia lat temu. Kiedy wchodziłem w dorosłe życie uważałem go za wizjonera, dziś mam o nim zdanie co najwyżej neutralne, o ile nie negatywne... |
|
|
|
|
Widzisz ,Batman, jaka sytuacja. Korwin na Twitterze posiłkuje się informacją Russia Today , a Kulesza też Konfederacja mu elegancko zwraca uwagę na niestosowność...
Wyobrażasz sobie , że Kaczyński albo Tusk plecie jakieś głupstwa , i któryś z członków ich partii mówi im kulturalnie : " skończ dziadku pierd..ić!"... |
|
|
|
|
To prawda. Pod tym względem można dać plusa Konfabulacji. A z którym jej członkiem jest ci najbardziej po drodze?
***** *** |
|
|
|
|
Kilka lat temu widziałem w Braunie coś co dawało nadzieję. Niestety podobnie jak Korwin , Braun trochę pofrunął. Myślę , że najbardziej rozsądni politycy tej formacji ( nie mylić z partią jak PiS czy POKO) to właśnie Kulesza , Bosak czy Dziambor. Osobiście jestem za jak najszybszym opuszczeniem UE, i wydaje mi się że wokół Konfy uda się coś takiego zrealizować. Nie będzie to łatwe, ale trzeba sobie wyznaczać ambitne cele...
Ty , Batman z kolegami tego nie zrozumiesz. Wasz sztab , wasza centrala POKO to taki centralnie zarządzany łagr. Macie swoją komórkę partyjną i pewnie brygadzistę , ale bez Eurokołchozu świata sobie nie wyobrażacie... |
|
|
|
|
CYTAT Ty , Batman z kolegami tego nie zrozumiesz. Wasz sztab , wasza centrala POKO to taki centralnie zarządzany łagr. Macie swoją komórkę partyjną i pewnie brygadzistę , ale bez Eurokołchozu świata sobie nie wyobrażacie... Ty chyba jednak na serio tak z tym naszym sztabem... Serio myślisz, że należę do jakiegoś sztabu... Odleciałes jak wspomniany Braun i JKM. Myśl co chcesz. ***** *** |
|
|
|
|
Aha, napisz coś jeszcze o TVN.
***** *** |
|
|
|
|
O TVN to pogadaj z Anżejem albo z ujowozrobionym. Ja tam czasem zaglądnę , ale oni z pewnością są na bieżąco...
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT O TVN to pogadaj z Anżejem albo z ujowozrobionym. Ja tam czasem zaglądnę , ale oni z pewnością są na bieżąco... A ty stolec potrzebujesz w ogóle rozmówcy? Nie jesteś dla siebie najlepszym interlokutorem? Z tym sztabem to jak z tym tvn’em. Najlepszym źródłem informacji o czym tam mówią jesteś ty stolec. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, wyrażam po prostu swój ogląd sytuacji. Jeżeli ty twierdzisz że nie oglądasz to ja uważam że kłamiesz...
|
|
|
|
|
Ja mam 53 kanały w telewizorze i na każdym TVN.
***** *** |
|
|
|
|
To stara piosenka bezpartyjnych wolnościowiców. Leci mniej więcej tak: TVN-u nie oglądam, Onetu nie czytam.....
Oprócz ciebie i pizdasa , Batman , wszyscy głosują na Konfę... |
|
|
|
|
CYTAT Anżej, wyrażam po prostu swój ogląd sytuacji. Jeżeli ty twierdzisz że nie oglądasz to ja uważam że kłamiesz... Czyli albo się z tobą zgadzam albo jestem kłamcą. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mniej więcej tak to wygląda, Anżej...
To też pewnie oszukaństwo |
|
|
|
|
CYTAT Mniej więcej tak to wygląda, Anżej... To też pewnie oszukaństwo Mniej czy więcej? Stolec, powinieneś być bardziej precyzyjny. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, ze stadem hien się nie negocjuje. Trzeba sięgnąć po mocniejsze argumenty...
Posłuchaj sobie , Ziemkiewicza . W dosyć jasny sposób podsumowuje miniony tydzień ( wyrok TSUE, nasza totalnie zjebana opozycja i wojna na Ukrainie)... Obejrzyj Anżej, moim zdaniem warto. https://m.youtube.com/watch?v=j1t7zc1VBaE |
|
|
|
|
CYTAT Czasami ci zazdroszczę twojej alternatywnej rzeczywistości w której się znajdujesz, nigga... Parafrazując " a może rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady" na " a może położyć lagę i zostać alkoholikiem"... @cienki-bolku Czy napisałem kłamstwa o prezesie Kurvizji? O kontroli w Sanepidzie w cel ustalenia tzw.sygnalisty który ujawnił prawdę? O tym że Jacek"Dwojga Małżeństw"Kurski miał pozytywny test,a dwa dni później ozdrowiał?Gdzie kwarantanna? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kurski to szuja i menda, jeżeli pisiory przegrają kolejne wybory to min przez niego. Chodziło mi o to , nigga, że w obliczu napadu stada orków na Ukrainę, szalbierstwa prezesa TVP schodzą na dalszy plan...
|
|
|
|
|
Anżej przed godziną w RMF FM podali, że Niemcy jako ostatni rząd UE zgodzili się na odcięcie Federacji Rosyjskiej od systemu Swift. Ani słowa o Orbanie, myślisz , że to pisowska manipulacja?
Miałeś się podzielić swoimi źródłami informacji. Skoro nie TVN, to pokaż skąd czerpiesz wiedzę? |
|