NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 382 383 384 385 386 387 388 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
ff
Wysłany: 25 Lut 2022r. 18:57  
Sam siejesz propagandę i dezinformację partyjny trollu.

Wracaj do TVP. No chyba że za wysokie progi...

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Lut 2022r. 18:57  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2022r. 19:08  
Regresie , obawiam się że nie przeczytałeś instrukcji z centrali...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2022r. 19:43  
Stolec ty z instrukcjami jak zazwyczaj jest na bieżąco. Niebywałe. Brak zajęcia czy interes?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 25 Lut 2022r. 19:47  
Hobby, regresie. Od dziecka lubiłem oglądać filmy przyrodnicze. Hieny, chociaż wredne, zawsze mnie fascynowały. A wasze stado wzbudza zainteresowanie...umiech

Dodatkowo lubię wiedzieć co w tych chorych głowach od ośmiu gwiazdek się rodzi. Dziś wyjątkowo musiałem przyklasnąć pod ich komentarzem. Miałem nawet przylajkowac, ale się powstrzymałem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 01:06  
W Sanepidzie trwa polowanie na osobę która ujawniła z bazy danych informacje o Jacku ,prezesie TVPSzczujnia.:cwaniak:
800 pracowników mających do niej dostęp,ma złożyć oświadczenia kto go podyeb@ł do dziennikarzy.neutralny

Popatrzmy na to z innej perspektywy-to CUDOWNE uzdrowienie!!!good
Prezesu mógł dzięki temu ,polecieć na festiwal do Paryża.ok
Mógł też na piechotę,ale nie zmieściłby się w limicie czasu kwarantanny-dwa dni.jezyk

Jakże silny organizm ma Jacek!W 48 godzin ozdrowieńcem został!Szacun!potluczony
Inni w szpitalach, leżą miesiącami.zdegustowany

PS.Kurski-Następny z kasty nietykalnych.mlotek
Ciemny lud to kupi...zaklopotany

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 09:06  
Czasami ci zazdroszczę twojej alternatywnej rzeczywistości w której się znajdujesz, nigga...umiech

Parafrazując " a może rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady" na " a może położyć lagę i zostać alkoholikiem"...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 11:17  
Hej Bolku, zwolenniku Konfabulacji.

"Polska powinna opuścić NATO i wejść w sojusz z Rosją."
J. Klaun-Mikke, 2019 r.

Tyle chciałem przypomnieć.

cdn.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 12:02  
No i co z tego wynika Batman?umiech

JKM tak uważa, Braun zdaje się mówił kilka lat temu o sojuszu z Białorusią. Winnicki albo Dziambor mają inne zdanie w temacie ewentualnych przyjaciół naszego kraju. Konfederacja , z założenia to związek wolnych krajów ( w tym przypadku ludzi) , którzy mówią co chcą , a nie to co im centrala - wódz partyjny nakazuje. Ty i tobie podobni nigdy tego nie zrozumieją , tak samo jak pisiory mają swego przywódcę duchowego Kaczyńskiego i TVP, wy macie Tuska i TVN...umiech

Ja się wyleczyłem z Korwina jakieś dwadzieścia lat temu. Kiedy wchodziłem w dorosłe życie uważałem go za wizjonera, dziś mam o nim zdanie co najwyżej neutralne, o ile nie negatywne...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 12:27  
Widzisz ,Batman, jaka sytuacja. Korwin na Twitterze posiłkuje się informacją Russia Today , a Kulesza też Konfederacja mu elegancko zwraca uwagę na niestosowność...

Obrazek

Wyobrażasz sobie , że Kaczyński albo Tusk plecie jakieś głupstwa , i któryś z członków ich partii mówi im kulturalnie : " skończ dziadku pierd..ić!"...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 12:41  
To prawda. Pod tym względem można dać plusa Konfabulacji. A z którym jej członkiem jest ci najbardziej po drodze?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 12:53  
Kilka lat temu widziałem w Braunie coś co dawało nadzieję. Niestety podobnie jak Korwin , Braun trochę pofrunął. Myślę , że najbardziej rozsądni politycy tej formacji ( nie mylić z partią jak PiS czy POKO) to właśnie Kulesza , Bosak czy Dziambor. Osobiście jestem za jak najszybszym opuszczeniem UE, i wydaje mi się że wokół Konfy uda się coś takiego zrealizować. Nie będzie to łatwe, ale trzeba sobie wyznaczać ambitne cele...umiech

Ty , Batman z kolegami tego nie zrozumiesz. Wasz sztab , wasza centrala POKO to taki centralnie zarządzany łagr. Macie swoją komórkę partyjną i pewnie brygadzistę , ale bez Eurokołchozu świata sobie nie wyobrażacie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 13:13  
CYTAT
Ty , Batman z kolegami tego nie zrozumiesz. Wasz sztab , wasza centrala POKO to taki centralnie zarządzany łagr. Macie swoją komórkę partyjną i pewnie brygadzistę , ale bez Eurokołchozu świata sobie nie wyobrażacie...umiech

Ty chyba jednak na serio tak z tym naszym sztabem... Serio myślisz, że należę do jakiegoś sztabu... Odleciałes jak wspomniany Braun i JKM.
Myśl co chcesz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 13:16  
Aha, napisz coś jeszcze o TVN.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 13:58  
O TVN to pogadaj z Anżejem albo z ujowozrobionym. Ja tam czasem zaglądnę , ale oni z pewnością są na bieżąco...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 14:12  
CYTAT
O TVN to pogadaj z Anżejem albo z ujowozrobionym. Ja tam czasem zaglądnę , ale oni z pewnością są na bieżąco...umiech

A ty stolec potrzebujesz w ogóle rozmówcy? Nie jesteś dla siebie najlepszym interlokutorem? Z tym sztabem to jak z tym tvn’em. Najlepszym źródłem informacji o czym tam mówią jesteś ty stolec.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 14:19  
Anżej, wyrażam po prostu swój ogląd sytuacji. Jeżeli ty twierdzisz że nie oglądasz to ja uważam że kłamiesz...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 14:23  
Ja mam 53 kanały w telewizorze i na każdym TVN.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 16:47  
To stara piosenka bezpartyjnych wolnościowiców. Leci mniej więcej tak: TVN-u nie oglądam, Onetu nie czytam.....umiech

Oprócz ciebie i pizdasa , Batman , wszyscy głosują na Konfę...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 19:54  
CYTAT
Anżej, wyrażam po prostu swój ogląd sytuacji. Jeżeli ty twierdzisz że nie oglądasz to ja uważam że kłamiesz...umiech

Czyli albo się z tobą zgadzam albo jestem kłamcą. smiech2

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2022r. 19:59  
Mniej więcej tak to wygląda, Anżej...umiech

To też pewnie oszukaństwo

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2022r. 09:21  
CYTAT
Mniej więcej tak to wygląda, Anżej...umiech

To też pewnie oszukaństwo

Obrazek

Mniej czy więcej? Stolec, powinieneś być bardziej precyzyjny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2022r. 09:51  
Anżej, ze stadem hien się nie negocjuje. Trzeba sięgnąć po mocniejsze argumenty...umiech

Posłuchaj sobie , Ziemkiewicza . W dosyć jasny sposób podsumowuje miniony tydzień ( wyrok TSUE, nasza totalnie zjebana opozycja i wojna na Ukrainie)...umiech

Obejrzyj Anżej, moim zdaniem warto.

https://m.youtube.com/watch?v=j1t7zc1VBaE

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2022r. 12:50  
CYTAT
Czasami ci zazdroszczę twojej alternatywnej rzeczywistości w której się znajdujesz, nigga...umiech

Parafrazując " a może rzucić to wszystko i wyjechać w Bieszczady" na " a może położyć lagę i zostać alkoholikiem"...umiech

@cienki-bolku
Czy napisałem kłamstwa o prezesie Kurvizji?co
O kontroli w Sanepidzie w cel ustalenia tzw.sygnalisty który ujawnił prawdę?chytry
O tym że Jacek"Dwojga Małżeństw"Kurski miał pozytywny test,a dwa dni później ozdrowiał?Gdzie kwarantanna?potluczony

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2022r. 13:58  
Kurski to szuja i menda, jeżeli pisiory przegrają kolejne wybory to min przez niego. Chodziło mi o to , nigga, że w obliczu napadu stada orków na Ukrainę, szalbierstwa prezesa TVP schodzą na dalszy plan...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2022r. 14:01  
Anżej przed godziną w RMF FM podali, że Niemcy jako ostatni rząd UE zgodzili się na odcięcie Federacji Rosyjskiej od systemu Swift. Ani słowa o Orbanie, myślisz , że to pisowska manipulacja?umiech

Miałeś się podzielić swoimi źródłami informacji. Skoro nie TVN, to pokaż skąd czerpiesz wiedzę?umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

«« « ... 382 383 384 385 386 387 388 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »