|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
- Po cóż pracować dłużej? Damy panu trzynastkę, czternastkę na koszt tych niekumatych roboli. Na masło i olej panu wystarczy. Na prąd pan dorobi. Czego chcieć więcej od życia? - ***** was i to równo! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT - Po cóż pracować dłużej? Damy panu trzynastkę, czternastkę na koszt tych niekumatych roboli. Na masło i olej panu wystarczy. Na prąd pan dorobi. Czego chcieć więcej od życia? - ***** was i to równo! ciebie też . |
|
|
|
|
|
|
|
|
***** PiS, ***** POKO, ***** UE i bezpartyjnych wolnościowiców też *****
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT ***** PiS, ***** POKO, ***** UE i bezpartyjnych wolnościowiców też ***** A mogliśmy mieć tak pięknie jak Ukraina. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Co tam Ukraina, Anżej? Gdyby nie UE to mielibyśmy jak w Zimbabwe...
|
|
|
|
|
PISorzytnictwo promuje biedę i namawia Polaków na zasiłki socjalne.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Gówno wiecie. Polska już nie jest Meksykiem Europy ! Odkąd PiS wygrało wybory zachód musi się liczyć z naszym zdaniem. Już nie ma Tuska który był ich wiernym pieskiem.
|
|
|
|
|
Jest Tusk. Wrócił. Poza tym on tam chwilę w tej UE rządził.
Uczciwy to człowiek wielkiego serca i prawdziwy patriota. Kaczyński to tylko ujada z ostatniego rzędu co żonę poświęcił dla polityki i władzy. Z innej beczki to Kaczyński namawia naród na zasiłki socjalne. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Gówno wiecie. Polska już nie jest Meksykiem Europy ! Odkąd PiS wygrało wybory zachód musi się liczyć z naszym zdaniem. Jakim naszym zdaniem? Jarka? Maciory? Anżeja? Premiera? Kiedyś zespół Lady Pank skomponował piosenkę"Mniej niż zero",zanim powiedział to Miller.Prorok ws Ziobry? Wszyscy mają nas w dupie. Europa Zachodnia,Jankesi,żółtki,czerwoni,biali,zieloni,czarnuchy(nie mylić proboszczami)... Zapomniałem-"tenczowi"też,ale ci,lepiej dla nich, nawet niech się do mnie nie zbliżają. To co rude wredne też,chociaż po tym jak Kurvizja go potraktowała-Donka,zaczynam "gościa"lubić. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Jest Tusk. Wrócił. Poza tym on tam chwilę w tej UE rządził. Uczciwy to człowiek wielkiego serca i prawdziwy patriota. . Zrobił mi dzień |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O miruś777 w pracy, a co ma kaczyński do zaoferowania WOŚP?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mirku jak jesteś taki ostry w komiksach to napisz dlaczego ceny wzrosły?Bo wiesz sprzedać zawsze coś można tylko najlepsze jest to że głupi kupuje. I wiedz o tym że Twych zdjątek nikt normalnie myslący nie kupi tym bardziej rowera odpychającego.
Bolku nie mieszaj Owsiaka w politykę. Jego sprawa co robi. Dokładnie pamiętam pierwszą orkiestrę bez polityki i ze zdziwieniem ogladałem jak pieniądze się zbierało na szczytny cel. Teraz jest polityka i walka i pieniądze. Mam nadzieję że następna orkiestra będzie przeznaczona na walkę z wirusami . |
|
|
|
|
Wszyscy handlarze uranu piszą to samo, rock...
Mam nadzieję że następna orkiestra zagra na rzecz dzieci Pawła Adamowicza. Ten społecznik został zamordowany , a walcząc o praworządność , nie mógł zapewnić potomstwu godziwej przyszłości. To wstyd , że te biedne dzieci płacą cenę za uczciwość ojca... |
|
|
|
|
CYTAT Wszyscy handlarze uranu piszą to samo, rock... Mam nadzieję że następna orkiestra zagra na rzecz dzieci Pawła Adamowicza. T @Bolek 13/23 Odyebaj się od Adamowicza. Zamów inną,Wielką Orkiestrę, na swój "pogrzeb"...pogrzeb sobie w majtach. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek ty stara murzyńska pijanico , nie zrozumiałeś mnie, nigga. Prezydenta Adamowicza uważam za wzór uczciwego samorządowca. Może tylko Mirek Karapyta , mógłby się z nim równać pod tym względem...
Kiedy na forum stalowemiasto , widziałem jak banan palił znicze po zabójstwie prezydenta Gdańska , łzy ciekły mi strumieniami. Widziałeś to ,nigga, a może to byłeś ty sam? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Osoby inteligentne przeważnie mają liberalne poglądy
Kanazawa potwierdza, iż w parze z wyższą inteligencją idzie większa otwartość na nowości i mniejsza religijność (źródło 2). Badacz dowiódł, iż młodzież deklarująca się jako bardzo konserwatywna miała przeciętnie zaledwie 95 punktów IQ, podczas gdy średni iloraz inteligencji osób o liberalnych poglądach życiowych wynosił 106 punktów! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|