NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 360 361 362 363 364 365 366 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 26 Paź 2021r. 13:48  
CYTAT
Nieładnie jest odpowiadać pytaniem na pytanie. Już jak miałem kilka lat , to tak mi rodzice tłumaczyli. No ale może nie wszyscy mieli tyle szczęścia...umiech

Na PiS, Anżej , to tylko wtedy kiedy jak np. w drugiej turze ubiegłorocznych wyborów prezydenckich stanęli w szranki , kandydat PiS i jego rywal z POKO. Zawsze w takiej sytuacji wybiorę tzw mniejsze zło i poprę pisiora. Co się tyczy innych wyborów/okoliczności ( pomijając te zero-jedynkowe) , pewnie poprę kogoś z Konfy. Zupełnie tak samo , jak w pierwszej turze rzeczonych wyborów poparłem Bosaka. A pięć lat wcześniej Brauna. Czy moja odpowiedź cię satysfakcjonuje , Anżej?umiech

A wracając do mojego pytania ( niby do regresa, ale jak mniemam w waszym sztabie jak u muszkieterów : one for all) , to on/ty czy też wy na kogo wrzucicie szton ? Co wam podszeptuje wasze ulubione źródło informacji Onet/TVN?umiech

Nie odpowiadam pytaniem, poniewaz nie mnie pytałeś.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Paź 2021r. 13:48  

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Paź 2021r. 14:29  
One for all, all for one. U muszkieterów , i w sztabie bezpartyjnych wolnościowiców ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Paź 2021r. 15:49  
No nie, ale baty :-)

Dzisiaj w Sądzie Okręgowym w Warszawie zapadł druzgocący dla Michnika wyrok dotyczący publikacji na mój temat – przekazał prezes PKN Orlen Daniel Obajtek.

Jak dodał, „media mają pełne prawo do krytyki, ale nie mogą perfidnie i świadomie kłamać”.

A tam somsiedzie, wilcze ślepia wszystkiego próbowały na Lemingach.

Obrazek
Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Paź 2021r. 23:02  
Omajtek PISlodziej? Ten co z wymiarem sprawiedliwości już nie raz sobie poradził?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Paź 2021r. 08:14  
Twoja stara lajkuje tweety Tuska, regresie...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Paź 2021r. 16:10  
Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24.

https://m.fronda.pl/a/o-martin-sj-franciszek-jest-duszpasterzem-katolikow-lgbt,167790.html

Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Paź 2021r. 19:19  
Było badanie że ponad połowa Polaków chce dymisji Episkopatu. Ja powiem tak nie dymisja ale tylko uczciwa komisja, śledztwa, prokuratura i więzienia. Wszystko to zanim Pambuk ich weźmie do siebie.
CYTAT
Art. 240. [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie]
CYTAT
Art. 258. [Przestępczość zorganizowana. Udział w zorganizowanej grupie przestępczej]
§ 1.
Komu żal pedofilów niech się zgłosi.

Dodatkowo kary więzienia i przepadku majątku dla polityków wyprowadzających pieniądze podatników do tych organizacji.

CYTAT

Tak? A twoja grypsuje w Gangu Swojaków! zdegustowany

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Paź 2021r. 19:38  
@art2deco

"Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24."

Na szczęście dla KK jest art2deco, zawsze murem za pedofilami.

art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych."
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 01:09  
CYTAT
Z powodu ujawnionych afer pedofilskich w polskim Kościele papież Franciszek powinien zdymisjonować cały Episkopat - uważa 50 proc. badanych ateistów "Faktów" TVN i TVN24.

Widownia TVN chce wymienić Episkopat na gejów w koloratkach. Wtedy nie mogliby zauważyć różnicy miedzy nauczaniem KK a narracją TVN.

W moim słowniku nie istnieje słowo"gej".mlotek
Jest tyko pedał,pedryl,pedofil,seksualny sqrvysyn itp.
Koloratka, to tylko element ubioru takiego bydlaka.zdegustowany

Rozróżniam pierdolenie w Kurvizji ,od pierdolenia TefałEna,Polsratu,RadiaMaRyja i bredni klechów.zaklopotany

Cóż poradzić,kiedy "elyty"polityczne,szczególnie PiS-uary,walą do kościołów i całują po rekach, możliwe że tych sutannowych,którzy przed chwilą, trzymali ręce w nieswoich majtkach.neutralny

W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,nie jest ważny kraj pochodzenia pedała.
Ani jego zawód.sciana

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 08:12  
CYTAT
Było badanie że ponad połowa Polaków chce dymisji Episkopatu. Ja powiem tak nie dymisja ale tylko uczciwa komisja, śledztwa, prokuratura i więzienia. Wszystko to zanim Pambuk ich weźmie do siebie.
CYTAT
Art. 240. [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie]
CYTAT
Art. 258. [Przestępczość zorganizowana. Udział w zorganizowanej grupie przestępczej]
§ 1.
Komu żal pedofilów niech się zgłosi.

Dodatkowo kary więzienia i przepadku majątku dla polityków wyprowadzających pieniądze podatników do tych organizacji.

CYTAT

Tak? A twoja grypsuje w Gangu Swojaków! zdegustowany

A twoja ma wykupioną subskrypcję w Gazecie Wyborczej...umiech

To teraz sztab bezpartyjnych wolnościowiców walczy z pedofilią w kościele katolickim? Takie dostaliście zadanie z centrali POKO , czy to wasza inicjatywa?umiech

Nie chciałbym żyć tak jak wy. Onet , TVN , centrala. Centrala , TVN , Onet. Można dostać kręćka...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 08:16  
CYTAT
CYTAT

W moim słowniku nie istnieje słowo"gej".mlotek
Jest tyko pedał,pedryl,pedofil,seksualny sqrvysyn itp.
Koloratka, to tylko element ubioru takiego bydlaka.zdegustowany

Rozróżniam pierdolenie w Kurvizji ,od pierdolenia TefałEna,Polsratu,RadiaMaRyja i bredni klechów.zaklopotany

Cóż poradzić,kiedy "elyty"polityczne,szczególnie PiS-uary,walą do kościołów i całują po rekach, możliwe że tych sutannowych,którzy przed chwilą, trzymali ręce w nieswoich majtkach.neutralny

W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,nie jest ważny kraj pochodzenia pedała.
Ani jego zawód.sciana

Jusek , jeżeli zacząłeś pić bo jakiś zwyrol cię molestował w dzieciństwie to naprawdę ci współczuję. Mam jednakowoż przekonanie graniczące z pewnością , że pijesz bo lubisz ...umiech

W każdym razie, nigga, trzymaj pion ( w miarę możliwości) , i nie schylaj się po mydło...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 09:31  
CYTAT

https://m.fronda.pl/a/o-martin-sj-franciszek-jest-duszpasterzem-katolikow-lgbt,167790.html

Najgorsze, że dużo bardziej oburza mówienie o obciąganiu przez księży niż samo obciąganie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 16:40  
Anżej,
CYTAT
W przeciwieństwie do pewnej reklamy przypraw kuchennych,,,,,,,,,,,,,,sciana

umiech No i jusek popełnił klasyka. Zajęło trochę (2798 prób) ale innym nigdy się ta sztuka nie uda.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 18:39  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 18:47  
Mnie śmieszy...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 19:07  
Wszystko jest płynne (a szczególnie ,,,o)

concidio sine qua non
Obrazek

Jak to się wszystko pięknie zmienia gdy tracisz władze za "ubogacanie" na siłę.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 19:59  
CYTAT
Mnie śmieszy...umiech

Obrazek

Kary nie obciążają Mateuszka. Mnie to nie śmieszy ale irytuje. No ale w końcu jestem bezbekiem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 20:09  
Nic na to nie poradzę regresie. Najgorsze jest to że jako obrońcy praworządności ,wy członkowie sztabu bezpartyjnych wolnościowiców , uchodzicie za reprezentantów Polski uśmiechniętej. Tzw. fajnopolaków, a tymczasem bezbectwo bije od was na kilometr...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 20:56  
Jeśli byli byśmy jednym sztabem (jak to forsujesz) PISorzytnictwo nie miało by miejsca. Większość Polaków wszak pała negatywnymi emocjami w stosunku do neo komunizmu. Opozycja nie mówi jednym głosem i nigdy nie będzie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Paź 2021r. 21:20  
Jakoś tak osłabłeś Regresie cool nie widzisz jak libtards lawirują?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2021r. 06:31  
CYTAT

Jusek , jeżeli zacząłeś pić bo jakiś zwyrol cię molestował w dzieciństwie to naprawdę ci współczuję. Mam jednakowoż przekonanie graniczące z pewnością , że pijesz bo lubisz ...umiech

W każdym razie, nigga, trzymaj pion ( w miarę możliwości) , i nie schylaj się po mydło...umiech

@bolku1313/to najmniej Twój trzeci nick na tym Forum

Nie znajdziesz bratniej duszy w Panu@jusku.3m sie
Nikt mnie nie molestował.jezyk
Ja też tego nie robiłem.ok

Co do Ciebieco....przemilczę pytanie, o "ciągutki"jakie masz.całus
Słowo"współczucie"kierowane do mnie,wydrukuj sobie na papierze ściernym i wsadź do dupy.zarumieniony
Nie wiem jak to jest,ale nie pisz o swoich doznaniach "sreksualnych", z tym związanych.mlotek

PS.Czy piję?
Oczywista oczywistość.good
Ty masz zjechany mózg na trzeźwo,a mnie nic się dzieje.
Pytanie-Jaką traumę masz w temacie alkoholu i seksu.zaklopotany
Najwidoczniej Tobie po spożyciu odpierdalało,a teraz wali na dekiel,bo jesteś trzeźwy.
Syndrom alkoholika,odstawionego od"pićka"czy seksu?neutralny

Odwal się ode Mnie farfoclu,a Pan @jusek, łaskawie będzie tolerował Twoją obecność na Forum.spi

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2021r. 15:11  
CYTAT
Jeśli byli byśmy jednym sztabem (jak to forsujesz) PISorzytnictwo nie miało by miejsca. Większość Polaków wszak pała negatywnymi emocjami w stosunku do neo komunizmu. Opozycja nie mówi jednym głosem i nigdy nie będzie.

Regresie większość Polaków ma zwyczajnie wszystko w dupie. PiS , POKO , TSUE SRUE i tak dalej...umiech

Regresie łączy was wszystkich umiłowanie praworządności i nienawiść do PiS. To bardzo dobre spoiwo. Twoi koledzy podkarpackie dewianty bardzo się zasłużyli w wojnie o wolne sądy , a ty się tutaj tak głupio tłumaczysz...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2021r. 15:13  
CYTAT

@bolku1313/to najmniej Twój trzeci nick na tym Forum

Nie znajdziesz bratniej duszy w Panu@jusku.3m sie
Nikt mnie nie molestował.jezyk
Ja też tego nie robiłem.ok

Co do Ciebieco....przemilczę pytanie, o "ciągutki"jakie masz.całus
Słowo"współczucie"kierowane do mnie,wydrukuj sobie na papierze ściernym i wsadź do dupy.zarumieniony
Nie wiem jak to jest,ale nie pisz o swoich doznaniach "sreksualnych", z tym związanych.mlotek

PS.Czy piję?
Oczywista oczywistość.good
Ty masz zjechany mózg na trzeźwo,a mnie nic się dzieje.
Pytanie-Jaką traumę masz w temacie alkoholu i seksu.zaklopotany
Najwidoczniej Tobie po spożyciu odpierdalało,a teraz wali na dekiel,bo jesteś trzeźwy.
Syndrom alkoholika,odstawionego od"pićka"czy seksu?neutralny

Odwal się ode Mnie farfoclu,a Pan @jusek, łaskawie będzie tolerował Twoją obecność na Forum.spi

Ok nigga , masz to jak w banku. Co prawda w parabanku , ale jednak...umiech

A jak oceniasz sprawę pumy?

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2021r. 22:04  
Panuje - obiecał 4000 minimalnej - będzie na bułki.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2021r. 22:10  
Obrazek.

Polski biznes to dla niego "cwaniaki". To szkodliwy człowiek i krypto lewak.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 360 361 362 363 364 365 366 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »