|
|
|
Regresie , Bóg mi świadkiem, że większych sztywniaków i bezbeków , jak cała wasza menażeria bezpartyjnych wolnościowiców, w życiu nie widziałem...
Co ja ci poradzę że praktycznie cała opozycja ( bez Konfy) zasługuje wyłącznie na śmiech połączony z politowaniem... Z taką opozycją Kaczyński może jeszcze długo rządzić... Jeżeli Campus Polska Przyszłości czy Donald Tusk jako lider mają stanowić przyczynek do zwycięstwa wyborczego, to prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie. Ale skoro Lisa , Weglarczyka czy Michnika wybraliście sobie na autorytety to życzę powodzenia... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Po tylu latach dobrej zmiany Polacy nadal zarabiają ułamek tej kwoty co na w krajach rozwiniętych za tą samą pracę. Bujaj się Bolek ze swoimi wyzwolicielami.
Oj daj nam daj, zasiłków daj. My pełni wiary nadzieję pokładamy Twoim obietnicom I ty w cnocie dziewictwa niepokalany Ucz nas jak służyć mamy Oj daj nam daj zasiłków raj. Ty przy piedestale na stołku stający Niczym Komorowski na krześle Swe życie i ciało złożyłeś w ofierze Dla narodu i kraju swego Ciemnym Ludem nazwanego Oj daj nam daj, na dzieci daj. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Regresie nie mogę tego jaśniej napisać: opozycja ( pomijając Konfę) nie ma dosłownie nic do zaoferowania . Co ja mogę na to poradzić?
Możesz/możecie dalej zaklinać rzeczywistość i modlić się o cud. A przecież wy w Boga nie wierzycie, a cuda się nie zdarzają... |
|
|
|
|
@Edzio-koprofil
"Regresie nie mogę tego jaśniej napisać: opozycja ( pomijając Konfę) nie ma dosłownie nic do zaoferowania ." Napisał koleś, który nie rozumie procentów, uważa, że pisanie o czarnych gruchach w tropikach i ufajdanych kalesonach to szczyt komizmu i w wolnych chwilach broni kościołów, oczywiście, jeśli akurat nie opisuje koloru aureoli Matki Boskiej przy pomocy obrazowych porównań odnoszących się do masturbacji. Ktoś mógłby pomyśleć, że to przygłup i poj..b. Ale na pewno są ludzie, którzy mu uwierzą. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Eminencjo inkontynencjo mamy kolejną awarię hydrauliki. Twój purpurowy płaszcz splamił brąz...
Anżej dawaj szybko mopa bo to dopiero początek zrzutu. Eminencja przykucnął a jego oblicze pobladło... |
|
|
|
|
Życie bywa okrutne. Zwłaszcza jak takich dwoje zbierze się do kupy...
Opozycja w pigułce, a ściślej w jednym tweecie... Skoro takie jest jej ( opozycji) zaplecze intelektualne , to jak ma to wypalić? Nie da rady... |
|
|
|
|
Anżej o co chodzi z tą Jaśminą?
|
|
|
|
|
Janusz zawsze na propsie...
Od kiedy Anżej przestał popierać Palikmiota dużo się zmieniło. I to chyba nie na lepsze... |
|
|
|
|
CYTAT Ktoś mógłby pomyśleć, że to przygłup i poj..b. dzbanie - foliarzu to nic nowego o tobie defekuj dalej piana z dzbana! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaki dyktator taki stan wyjątkowy. Śmierdzi karłem w państwie.
Nałożyli sankcje na import paliw. Polacy za to płacą wyższą ceną. Głupotę wodza Jarosława przewyższa tylko pazerność na zasiłki jego elektoratu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Paliknot zakończył swój słynny bieg na standardowych 10%. Przy 50% frekwencji To jest 5% populacji = dla perspektywy 2% jest dewiantów.
Paliwo można sprowadzać tylko od ruskich Regresie, nie po to gaz-rurkę Niemcy zrobili. Będą doić i wymuszać posłuszeństwo. PS. Jak bezpartyjni Wolnościowcy, Wolnomularze i Internacjonały to przyjmą to jeszcze zobaczymy na żywo, ale na dzisiaj nie obserwujemy obiekcji w Sztabie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jaki dyktator taki stan wyjątkowy. Śmierdzi karłem w państwie. Nałożyli sankcje na import paliw. Polacy za to płacą wyższą ceną. Głupotę wodza Jarosława przewyższa tylko pazerność na zasiłki jego elektoratu. |
|
|
|
|
CYTAT Jaki dyktator taki stan wyjątkowy. Śmierdzi karłem w państwie. redresik - a tak chciałeś pokwiczeć o deptaniu demokracji i nie wyszło biegnij z mopem do dzbana foliarza |
|
|
|
|
Nawet Chiny się zorientowały jakie to pedos-szambos Rozprawa rządu chińskiego z technokratami i mediami społecznościowymi stała się wyrazista. W czwartek w ośmiopunktowym planie opublikowanym przez Narodową Administrację Radia i Telewizji nakreślono czego Chińczycy nie potrzebują do rządzenia światem u siebie (podkreślę dla Pelikanów, u siebie): „idoli maminsynków”, „zniewieściałych mencziznow” i wszystkich rzeczy „nieobyczajnie rozrywkowych”. Agencja wezwała do „dalszej regulacji programów artystycznych i rozrywkowych oraz związanego z nimi personelu”. Rządowa Agencja informacyjna naznaczyła niektórych przedstawicieli przemysłu rozrywkowego o zły wpływ na młodzież i „poważne zanieczyszczenie atmosfery społecznej”. Wyjaśniła potrzebę położenia większego nacisku na „tradycyjną kulturę chińską, kulturę rewolucji (na razie) i kulturę socjalistyczną (na razie)”, władze ustanowią „właściwy standard tradycyjnego piękna” i zbojkotują seksualnie wulgarne internetowe gwiazdki.
Po upadku woke libtards na Zachodzie Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
53 razy zdrowsza alternatywa.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Fajnopolacy są smutni , że Janusze gwizdali... Ciekawe jak nasi forumowi reprezentanci Polski uśmiechniętej oceniają gwizdy na Narodowym? |
|
|
|
|
Pisiory jak zwykle chcą udawać twardziela przed wujkiem Hansem , coby sypnął groszem, a gruby już wieszczy Polexit. Czyżby Weglarczyk zapomniał że partia rządząca jest mocna w gębie , a nie w czynach? Może kiedyś dożyję chwili , kiedy opuścimy ten kanał zwany UE, ale obawiam się że prędko to nie nastąpi... |
|
|
|
|
Pan Maciej uderza w smutne tony a niektórzy mają tu polew... |
|
|
|
|
biedny maciuś
z jednej strony talent z drugiej niskich lotów miernota |
|
|
|
|
,,,,,,,,,,,,,,,To jest zdrada Stanu,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
W Warszawie będzie kanclerz Angela Merkel.
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
chyży rój pójdzie na dywanik do szefowej
będzie grubo - jak mawia forumowy mopofil dzban foliarz |
|
|
|
|
CYTAT będzie grubo - jak mawia forumowy mopofil dzban foliarz Nie spotka się z Anżejem. Fajnie ją "wydut kał". W dyplomacji taka decyzja to zniewaga. Ale prezesu kazała...Co miał zrobić "długopis"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|