NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 31 32 33 34 35 36 37 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:24  
Co ty taki uparty. Musisz udowodnić że PiS nie jest taki zły, PO było gorsze. A ja uważam że nie ma być lepsze na tle poprzedników tylko rząd ma być dla mnie i mojego kraju. Ma być dobry w budowaniu potęgi mojego kraju a nie rozdawać na lewo i prawo a przy tym załatwiać swoje partyjne interesy.

To co sie działo w redakcji Wprost było złe.

PS. po co ci ten podpis o Bananie i jego matce. Nie masz argumentów więc musisz go tak personalnie obrażać?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:24  

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

WHO
WHO
ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:31  
CYTAT
Co ty taki uparty. Musisz udowodnić że PiS nie jest taki zły, PO było gorsze. A ja uważam że nie ma być lepsze na tle poprzedników tylko rząd ma być dla mnie i mojego kraju. Ma być dobry w budowaniu potęgi mojego kraju a nie rozdawać na lewo i prawo a przy tym załatwiać swoje partyjne interesy.

To co sie działo w redakcji Wprost było złe.

PIS jest zły, PO też było. Dla mnie to jedno i to samo.Popierałem niektóre rozwiązania za Po i popieram niektóre za Pisu.

Pijesz pewnie do 500 plus? Ja bym to inaczej zrobił, np: dofinansowanie do podręczników, przyborów szkolnych itp ,ale wiem też, że te 500 zł wielu ludziom bardzo pomaga. Zaraz powiesz,że budżet tego nie wytrzyma i masz pewnie rację ,ale takich biednych ludzi mało to akurat obchodzi. Oni żyją tu i teraz.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:33  
CYTAT
CYTAT
Tobie doskwiera brak tak wielu walorów ze sama nie wiem czy powinnam się angażować. Jeszcze ktoś sobie coś pomyśli...

Którzy redaktorzy byli stratą dla obiektywnego dziennikarstwa po odejściu z TVP. Dasz rade czy dalej czmych, czmych po akwarium?

Teraz atak personalny. Aż taki brak argumentów i desperacka próba wyjścia na powierzchnie?

Dlaczego mam wymieniać nazwiska? Przecież każde nazwisko to moja indywidualna ocena. Nie mam ochoty się tą wiedzą z tobą dzielić. Nie zasłużyłaś. Tak bardzo musisz to wiedzieć?
Chcesz to wymień swoje typy aktualnych obiektywnych gwiazd dziennikarstwa TVP ;-)

cool girl

Personalny? Wolne żarty, prosiłam o poparcie twojej tezy o "zawłaszczeniu" TVP.

Kto więc obiektywny opuścił TVP i przeszedł do "obiektywnych inaczej" mediów. Masz swoje 5 minut i bye bye akwarium.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:42  
art2deco, nie mamy o czym rozmawiać skoro nie widzisz tego co dzieje się w TVP. Skoro twoja wiedza jest na tak żenująco niskim poziomie nie mamy punktu, od którego moglibyśmy zacząć dyskusję. Ja nie mam na tyle czasu ani chęci by ci teraz wszystko wyjaśniać.

WHO. PiS sobie kupił głupi elektorat. Takie prawo demokracji. Czy odpowiedzialny rząd działający w interesie mojego kraju tak robi? Mam ogromne wątpliwości. Ja wolę wędkę.

Prywatna wiadomość 

WHO
WHO
ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:44  
CYTAT
art2deco, nie mamy o czym rozmawiać skoro nie widzisz tego co dzieje się w TVP. Skoro twoja wiedza jest na tak żenująco niskim poziomie nie mamy punktu, od którego moglibyśmy zacząć dyskusję. Ja nie mam na tyle czasu ani chęci by ci teraz wszystko wyjaśniać.

WHO. PiS sobie kupił głupi elektorat. Takie prawo demokracji. Czy odpowiedzialny rząd działający w interesie mojego kraju tak robi? Mam ogromne wątpliwości. Ja wolę wędkę.

Niestety,takie prawo wyborcy - być idiotąumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:46  
Tak jest, moje prawo się z tym nie zgadzać i mówić o tym głośno.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 22:48  
Interesuje mnie co się działo:

Kto więc obiektywny opuścił TVP i przeszedł do "obiektywnych inaczej" mediów. Masz swoje 5 minut i bye bye akwarium.

Może ktoś inny zna odpowiedź zazdrośnie skrywaną przez Andrzejka. Jest demokracja.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 23:02  
A to zaskoczenie ;-)

Michał Szczerba odpowiada na komentarze o rzekomej córce i pisze o "PiS-​owskich trolach"
Ostatnio pisaliśmy o 19-latce, która pod wpływem alkoholu i bez uprawnień do kierowania pojazdami rozbiła w centrum Warszawy lexusa. Szybko pojawiły się komentarze, że nastolatka jest córką posła PO. Zareagował na to sam zainteresowany. "PiS-owskie trole wymyśliły, że mam córkę, która dodatkowo powoduje katastrofy komunikacyjne" - napisał Michał Szczerba na Twitterze i komentuje kłamliwe wpisy.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Michal-Szczerba-odpowiada-na-komentarze-o-rzekomej-corce-i-pisze-o-PiS-owskich-trolach,wid,18696660,wiadomosc.html?src01=6a4c8&src02=facebook_wiadomosci

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 8 Lut 2017r. 23:16  

Rząd Wielkiej Brytanii zwyciężył ws. Brexitu. Ważna decyzja w Izbie Gmin

Obrazek

Zapadła ważna decyzja w Izbie Gmin w sprawie Brexitu. Posłowie w przeważającej liczbie głosów zagłosowali za projektem legislacji pozwalającym premier May na uruchomienie artykułu 50. Traktatu Lizbońskiego. Tym samym wraca on do sali plenarnej w formie przygotowanej przez rząd. Projekt poparło 494 posłów, przeciw było 122. Było to drugie głosowanie nad tym projektem w parlamencie brytyjskim.

Ciekawa statystyka z Niemiec, czy u nas jest podobnie?

Z badań opublikowanych przez "Bild", które objęły 873 lewicowych aktywistów, w sprawie których berlińska policja prowadziła dochodzenie w latach 2003-2013 wynika, że 1/3 protestujących była bezrobotna. 92 proc. nadal mieszka z rodzicami.

Zdecydowana większość lewicowych działaczy, biorących udział w różnego rodzaju zadymach w Berlinie, to młodzi mężczyźni, którzy mieszkają... z rodzicami. Z raportu wynika, że 84 proc. to mężczyźni, 72 proc. z nich jest w wieku od 18 do 29 lat.

Więcej niż połowa aresztowań dokonano w Berlinie, w dzielnicach Friedrichshain, Kreuzberg i Mitte, głównie podczas demonstracji. Jedna trzecia z nich to bezrobotni, a 92 proc. nadal mieszka z rodzicami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 00:58  
CYTAT

Może ktoś inny zna odpowiedź zazdrośnie skrywaną przez Andrzejka. Jest demokracja.

A jakie to ma znaczenie kto wykonuje instrukcje i przekazuje te informacje które mają być reklamą PISu ?

https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 01:16  
Czy policja podała juz statystyki demonstrantow KOD? Wiek był znacznie wyższy :cwaniak:

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 05:56  
No wiesz zumba good Policja nawet nie musi, to widać i czuć molami i konfiturami.

Namolność trolla jest nieskończona = 1/przyzwoitość ok

Obrazek

Akwarium

Obrazek

z rybkami!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 07:04  
"Kierował samochodem po pijanemu, staranował dwa auta, uciekał policji - to efekt rajdu dyrektora biura posła Pawła Grabowskiego z Kukiz'15.

Do zdarzenia doszło w Sulechowie (Lubuskie) w niedzielę 5 lutego, ale dopiero teraz sprawa wyszła na jaw."

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

M70
M70
M70
ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 07:18  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 08:01  
Nikt głośno nie mówi, ale za tymi słupami przecież stoją zapewne Żydzi.potluczony

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 09:27  
CYTAT (mirek777)
"Kierował samochodem po pijanemu, staranował dwa auta, uciekał policji - to efekt rajdu dyrektora biura posła Pawła Grabowskiego z Kukiz'15.

Do zdarzenia doszło w Sulechowie (Lubuskie) w niedzielę 5 lutego, ale dopiero teraz sprawa wyszła na jaw."

A dlaczego dopiero teraz? Może to taki sam news jak z córką Szczerby?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 09:29  
Nie wiem czemu teraz - Grabowski wywalił go z roboty za to.ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 09:34  
CYTAT (mirek777)
Nikt głośno nie mówi, ale za tymi słupami przecież stoją zapewne Żydzi.potluczony

Był taki polski film o rodzince gdzie ojciec z synem nienawidzili żydów. Oskarżali ich o całe zło tego świata. W takim żyli środowisku i tak byli wychowani. Okazało się, że dostali spadek po żydówce, która była ich rodziną. Oni też byli żydami. Tytuł to "Cud Purymowy".

Mirek jaką masz pewność, że nie jesteś w jakiejś części żydem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 09:37  
CYTAT (mirek777)
Nie wiem czemu teraz - Grabowski wywalił go z roboty za to.ok

No to chyba dobrze? Nie ma litości ;-) po co więc ten news?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 09:47  
CYTAT
A to zaskoczenie ;-)

Michał Szczerba odpowiada na komentarze o rzekomej córce i pisze o "PiS-​owskich trolach"
Ostatnio pisaliśmy o 19-latce, która pod wpływem alkoholu i bez uprawnień do kierowania pojazdami rozbiła w centrum Warszawy lexusa. Szybko pojawiły się komentarze, że nastolatka jest córką posła PO. Zareagował na to sam zainteresowany. "PiS-owskie trole wymyśliły, że mam córkę, która dodatkowo powoduje katastrofy komunikacyjne" - napisał Michał Szczerba na Twitterze i komentuje kłamliwe wpisy.

Trolle PiSowskie tak mają że skomleć muszą ... komu się chce sprawdzać co oni wypisują ... good Jak już ktoś złapie łgarza to wypełnia pampers do pełna i po sprawie nie wiem

Pełnomocnik Wałęsy: Pod opinią biegłych podpisanych jest dwóch doktorów chemii

– Pod opinią biegłych podpisanych jest dwóch doktorów chemii. Oni są mi nieznani jako grafolodzy. Nie wiem, może teraz zajmują się pismem? – stwierdził jeden z pełnomocników Lecha Wałęsy prof. Jan Widacki po zapoznaniu się z opinią biegłych z Instytutu Sehna. IPN 31 stycznia przedstawił efekty pracy specjalistów – z ekspertyzy wynika, że podpis byłego prezydenta pod zobowiązaniem współpracy z SB jest autentyczny. Wywiad z prof. Janem Widackim został opublikowany na portalu gdansk pl.

...

więcej na Wprost pl

Tacy sami fachowcy jak badają "zamach smoleński" smiech2 Nie stać ich kupić lepszych fachowców ? uśmiech

ps. cdn.. czasami się zapomina z którego nicku się pisze ?

Od powietrza, głodu, ognia , wojny i PiSu ... Wybaw nas Panie!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 10:00  
CYTAT

Mirek jaką masz pewność, że nie jesteś w jakiejś części żydem?

Bo nie próbuję odzyskiwać nie swoich kamienic, nie żądam odszkodowania od Polski zamiast od Niemiec.

Nie mam też zakodowanego fanatyzmu, ze w obozach ginęli tylko Żydzi.
A jak odwiedzam Auschwitz, to mam łzy w oczach i milczę - nie zachowuje się jak bydło z Izraela.

ok

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 10:04  
On musi być potomkiem uchodźców z San Escobar ... Od narodu Jezusa dzieli go przepaś ...

Od powietrza, głodu, ognia , wojny i PiSu ... Wybaw nas Panie!
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 10:47  
banan - zachowaj swoje "złote myśli" dla siebie.
Nie interesują mnie twoje "wnioski"

zaklopotanyzaklopotanyzaklopotany

"Ataki na ministra Antoniego Macierewicza w poprzedniej formule się przejadły. Do tego jego pozytywna rola w sprowadzeniu do Polski amerykańskich wojsk mocno osłabiła ich siłę. Skuteczny atak na polityka to taki, który powoduje zainteresowanie lub choćby wesołe przytakiwanie większości dziennikarskiej gawiedzi. I odwołuje się do argumentów zrozumiałych dla zwykłego człowieka. Te kryteria idealnie spełnia operacja medialna wokół Bartłomieja Misiewicza."

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 14:07  
CYTAT
CYTAT
A to zaskoczenie ;-)

Trolle PiSowskie tak mają że skomleć muszą ... komu się chce sprawdzać co oni wypisują ... good Jak już ktoś złapie łgarza to wypełnia pampers do pełna i po sprawie nie wiem

Pełnomocnik Wałęsy: Pod opinią biegłych podpisanych jest dwóch doktorów chemii

– Pod opinią biegłych podpisanych jest dwóch doktorów chemii. Oni są mi nieznani jako grafolodzy. Nie wiem, może teraz zajmują się pismem? – stwierdził jeden z pełnomocników Lecha Wałęsy prof. Jan Widacki po zapoznaniu się z opinią biegłych z Instytutu Sehna. IPN 31 stycznia przedstawił efekty pracy specjalistów – z ekspertyzy wynika, że podpis byłego prezydenta pod zobowiązaniem współpracy z SB jest autentyczny. Wywiad z prof. Janem Widackim został opublikowany na portalu gdansk pl.

...

więcej na Wprost pl

Tacy sami fachowcy jak badają "zamach smoleński" smiech2 Nie stać ich kupić lepszych fachowców ? uśmiech

ps. cdn.. czasami się zapomina z którego nicku się pisze ?

el.Bolku, chemicy sprawdzili czy dokumenty nie były manipulowane (wybielane itp, tak jak twoja kulejąca świadomość przez GW).

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 9 Lut 2017r. 16:37  
CYTAT

Kwestia kto dla Ciebie jest obiektywny umiech

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21169541,brat-samuela-pereiry-odchodzi-z-tvp-niecaly-miesiac-po-tym.html

Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl
Prywatna wiadomość 

«« « ... 31 32 33 34 35 36 37 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »