|
|
|
Z pewnością Polska przetrwa PISowską szarańczę. To że lipa się zdaża nie znaczy że warto do niej się przyzwyczajać i ją tolerować.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Z pewnością Polska przetrwa PISowską szarańczę. To że lipa się zdaża nie znaczy że warto do niej się przyzwyczajać i ją tolerować.
CYTAT Jak ja was kurwy nienawidzę I jak ja wami kurwy gardzę Jak ja się za was kurwy wstydzę Gdy za granicę czasem zajrzę Jak ja się wami kurwy brzydzę Jak ja was dobrze kurwy znam Jak ja się bardzo ludziom dziwię Którzy wybrali taki chłam To wszystko czego się dotkniecie Od razu obracacie w pył Szarańcza przy was to jest bajka Bo cały kraj już zgnił Rozpasłe mordy, krzywe ryje Kurestwo wszędzie tam gdzie wy Jak ja was kurwy nienawidzę Jak do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie, że deszcz pada Jebana wasza partia mać Co mi ojczyznę okrada Nadejdzie kiedyś taki czas Za wszystko kurwy zapłacicie W helikoptery wsadze was I nigdy już tu nie wrócicie Paweł pamiętajmy. Dobry wybór PIS socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Zagrożenie istnienia państwowości? Co to w ogóle znaczy. Ja twierdzę, że Polska idzie w złym kierunku i popada w ekonomiczna ruinę. Jeśli to to samo to rzeczywiście zasługuję na drwiny? Ekonomiczna ruina? A kto tą ekonomiczną ruinę wieszczy? Anżej z regresem? |
|
|
|
|
Nikt nie wieszczy bo tu nie trzeba wróżki aby stwierdzić, że idziemy na dół skoro rząd bawi się nawet w kreatywną księgowość w budżecie.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Z pewnością Polska przetrwa PISowską szarańczę. To że lipa się zdaża nie znaczy że warto do niej się przyzwyczajać i ją tolerować. CYTAT Jak ja was kurwy nienawidzę I jak ja wami kurwy gardzę Jak ja się za was kurwy wstydzę Gdy za granicę czasem zajrzę Jak ja się wami kurwy brzydzę Jak ja was dobrze kurwy znam Jak ja się bardzo ludziom dziwię Którzy wybrali taki chłam To wszystko czego się dotkniecie Od razu obracacie w pył Szarańcza przy was to jest bajka Bo cały kraj już zgnił Rozpasłe mordy, krzywe ryje Kurestwo wszędzie tam gdzie wy Jak ja was kurwy nienawidzę Jak do was bym z kałacha bił A nawet jak wam plunąć w twarz To wy mówicie, że deszcz pada Jebana wasza partia mać Co mi ojczyznę okrada Nadejdzie kiedyś taki czas Za wszystko kurwy zapłacicie W helikoptery wsadze was I nigdy już tu nie wrócicie Paweł pamiętajmy. Dobry wybór PIS Masz regresie konkurencję... |
|
|
|
|
CYTAT Nikt nie wieszczy bo tu nie trzeba wróżki aby stwierdzić, że idziemy na dół skoro rząd bawi się nawet w kreatywną księgowość w budżecie. Czytałem posty Anżeja o kreatywnej księgowości pisiorów już kilka lat temu. Niestety konkretów nadal brak... Kiedy pytałem o szczegóły, dostawałem odpowiedź że jestem pisowskim trollem... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Chyba Beatka zwana broszką mówiła Polska w ruinie
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jesteś w końcu , Anżej? Gdzieś ty się podziewał?
|
|
|
|
|
Beatka zwana broszką była dużo lepszym premierem niż bankster Pinokio. O Kopaczowej czy Tusku , już nawet nie wspomnę...
|
|
|
|
|
Cos się tu nie dodaje, gdy Sejm recami PO/SLD/PSL przegłosował podniesienie wieku emerytalnego co podniosłoby polski kapitał, nie pisaliście bezpartyjni tak jak piszecie dzisiaj, gdy Sejm przegłosował ustawę mimo sprzeciwu PO/SLD/PSL a która podnosi polską niezależność od wrogich ośrodków propagandowych.
Lis, Mecenas Koń czy redaktorzy TVN chyba nie są dla was autorytetami moralnym? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Beatka zwana broszką była dużo lepszym premierem niż bankster Pinokio. O Kopaczowej czy Tusku , już nawet nie wspomnę... A kogo to obchodzi? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Cos się tu nie dodaje, gdy Sejm recami PO/SLD/PSL przegłosował podniesienie wieku emerytalnego co podniosłoby polski kapitał, nie pisaliście bezpartyjni tak jak piszecie dzisiaj, gdy Sejm przegłosował ustawę mimo sprzeciwu PO/SLD/PSL a która podnosi polską niezależność od wrogich ośrodków propagandowych. Lis, Mecenas Koń czy redaktorzy TVN chyba nie są dla was autorytetami moralnym? Też głosowali do skutku? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT gdy Sejm przegłosował ustawę mimo sprzeciwu PO/SLD/PSL a która podnosi polską niezależność od wrogich ośrodków propagandowych. Jeśli jesteś przeciwko "wrogim ośrodkom propagandowym" to powinnaś skończyć z pisaniem za pieniądze na tym forum. Nikt tak nie sieje fermentu jak ty. ***** *** |
|
|
|
|
Dura lex, sed lex!!
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A może jakieś konkretne informacje o kreatywnej księgowości pisiorów?
|
|
|
|
|
Od kiedy Kukiz nie występuje w śniadaniu mistrzów wszystko się jakby zmieniło
Korwin natomiast ma straszny kłopot z popieraniem TVN, tego już nie da się przełknąć. To ze TVN ma gorących widzów to ja wiem jakich bo widzialam KOD pod Sejmem. Stanie okrakiem zaczyna boleć,,, a to dopiero początek. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT A może jakieś konkretne informacje o kreatywnej księgowości pisiorów? Raporty NIK. CYTAT Stanie okrakiem zaczyna boleć,,, a to dopiero początek. Początek końca :-) CYTAT Dura lex, sed lex!! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Jakie raporty NIK. Przecież Banaś to kłamca i oszust. Na pewno ściemnia bo nie lubi PiSu. A Obajtek ma zespół Tourreta.
***** *** |
|
|
|
|
Acha , to już teraz wiem...
Nie bój się glutman. Co jak co , ale sytuacja gospodarcza Polski jest w miarę stabilna. Nie będzie drugiej Wenezueli... Zamiast oglądać TVN i słuchać Anżeja czy regresa , rzuć czasem okiem na profil mBank-u na Twitterze. Oni nie są ideologicznie zacietrzewieni , a to robi różnicę... Błogosławioni , którzy rok temu gotowi byli Mariana Banasia utopić wytarzać w smole i pierzu, a dziś nadali by mu status politycznego świadka koronnego, albowiem do nich należy królestwo niebieskie... |
|
|
|
|
Banas to obecnie mąż stanu Prawie jak Drugi Kopertowy w państwie. A o nim to jeszcze usłyszymy gdy przyjdzie czas debaty o TVN w Senacie bo już doszły mnie przecieki ze może zapragnąć gościć Antka Blinkena. Przybliżmy te postać od Bidena. Jego pochodzenie jest jakieś znajome i przewidywalnie globalistycznie obiektywne
https://www.politico.eu/article/nine-things-to-think-about-antony-blinken/ blink blink Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Banas to obecnie mąż stanu Prawie jak Drugi Kopertowy w państwie. A o nim to jeszcze usłyszymy gdy przyjdzie czas debaty o TVN w Senacie bo już doszły mnie przecieki ze może zapragnąć gościć Antka Blinkena. Przybliżmy te postać od Bidena. Jego pochodzenie jest jakieś znajome i przewidywalnie globalistycznie obiektywne https://www.politico.eu/article/nine-things-to-think-about-antony-blinken/ blink blink Szybka zmiana narracji z kryształowego na gównianego. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A w drugą stronę też to działa, Anżej?
Twój paskowy to musi być człowiek-guma... |
|
|
|
|
Naprawdę tu nie chodzi o TVN bo oni sobie poradzą i będą mieli milion sposobów żeby nadawać i kaczor żeby się zesrał to tego nie przejmie.
Ale ta powtórka głosowania przez to obleśne babsko Witek to było jawne chamstwo i oszustwo. I mysle, że ona ma już pełne gacie ze strachu, że kiedyś za to beknie! Bo jaro jak zwykle za nic nie odpowiada tylko wysyła takich pożytecznych dupolizów. A kukiz szmata. |
|
|
|
|
Witek na sto procent wsadzą do więzienia. Będzie siedzieć z Millerem i Kwaśniewskim ( tajne więzienia CIA) ...
Macierewicz za rozwiązanie WSI a Giertych za wyrzucenie Gombrowicza z listy lektur. Gdzie oni się wszyscy pomieszczą? Wyłącz TVN czy tam inny Onet , i zobaczysz że świat jest od razu lepszy... Tylko nie zacznij oglądać TVP , bo to niczego dobrego nie wróży... |
|