|
|
|
KOD reanimowany w obronie TVN i nadzwyczajnej kasty. Władza chce zamknąć niezależne media (TVN sic!), bo zdaje sobie sprawę, że najgroźniejszym przeciwnikiem TVN-u jest prawda - stwierdził Donek.
Gowin nie doczekał głosowania nad nowym prawem medialnym. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Znaleźli się prawie sprawiedliwi. Myślał by kto, komuchy i złodzieje. Każdy regresie ma swoje wady i zalety. Ty też... To ty z babcią, czy babcia z tobą? |
|
|
|
|
***** dziady. Gorszy sort. Babka że zdjęcia wyżej jest bardziej męska niż młody mężczyzna. Ale dobra ta cebula. Mniam mniam.
Ja wiem że wszystko ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne. Wszystko ma swoje wady zalety (ja również ) no ale żeby w tym kraju takie błazny socjalistyczne diamenty z korony wydłubywały to nie godzi się. Nie przystoi. *****! socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Masz rację h*** ,ale tylko częściowo. Na mojej ścianie wisi portret ojca Dyktatora... Jak dla mnie TVN i TVP powinny być zlikwidowane. Może wtedy moglibyśmy jako kraj zacząć od nowa, bez waśni i sporów. Bez Tuska i Kaczyńskiego. Tylko skąd byś bidulo czerpał wiedzę o świecie? Od Ciebie pisiorku. Ty dość dobrze orientujesz się w ramówce TVPiS i TVN. CYTAT H*** a co chodziło ci z Olimpiadą , kilka dni temu mnie nagabywałeś? Ile medali przywiozły polskie sporty zespołowe z Tokio FiutkuPiSiorku1313? Jak tam siatkarze? Co z siatkarkami, piłkarzami i piłkarkami ręcznymi? Pewnie śliniłeś się do obrazków rozradowanego Rysia Czarneckiego w Tokio, w końcu to Twój pisiorski idol. A i jakie tam macie teraz wytyczne z Nowogrodzkiej w sztabie pisdzielców nt wyrzucenia Gowina? Ew. co tam nadają w TVPiS i TVN? Bo a nie wiem... Liczę, że jako najlepiej zorientowany (rzucony przez partię na odcinek stalowowolski) uzupełnisz mi prasówkę telewizyjną! "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT Jusek , a jaki jest twój rekord w opróżnieniu pół litrowej flaszki wódki @Bolek Nie mam pojęcia, bo piję z beczki. Twoje ciągłe aluzje co do odbytu,analu itp....To jest chore. Moja dupa służy mi do jednego celu(plus do tego,że na niej siadam).Wiadomo to prawie wszystkim. Prawie. Ty jednak znalazłeś dla niej inne zastosowanie. Swoje zrypane pomysły o wkładaniu"tam"mydła, to dewiacja. Twoje mydło i "otwór"-pchaj tam co chcesz. Nawet parasol i go sobie potem otwórz.Nie namawiaj jednak innych. PS.Z nimi to miałbyś "radochę". https://demotywatory.pl/3395210/Dupa SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Masz rację h*** ,ale tylko częściowo. Na mojej ścianie wisi portret ojca Dyktatora... Jak dla mnie TVN i TVP powinny być zlikwidowane. Może wtedy moglibyśmy jako kraj zacząć od nowa, bez waśni i sporów. Bez Tuska i Kaczyńskiego. Tylko skąd byś bidulo czerpał wiedzę o świecie? Od Ciebie pisiorku. Ty dość dobrze orientujesz się w ramówce TVPiS i TVN. CYTAT H*** a co chodziło ci z Olimpiadą , kilka dni temu mnie nagabywałeś? Ile medali przywiozły polskie sporty zespołowe z Tokio FiutkuPiSiorku1313? Jak tam siatkarze? Co z siatkarkami, piłkarzami i piłkarkami ręcznymi? Pewnie śliniłeś się do obrazków rozradowanego Rysia Czarneckiego w Tokio, w końcu to Twój pisiorski idol. A i jakie tam macie teraz wytyczne z Nowogrodzkiej w sztabie pisdzielców nt wyrzucenia Gowina? Ew. co tam nadają w TVPiS i TVN? Bo a nie wiem... Liczę, że jako najlepiej zorientowany (rzucony przez partię na odcinek stalowowolski) uzupełnisz mi prasówkę telewizyjną! Raz na jakiś czas nawet ja oglądam TVP i TVN , h***. Skąd inaczej bym wiedział , co wrogowie Polski planują uczynić? Wytrzymuję najwyżej pięć, siedem minut bo uczciwiy człowiek nie jest w stanie tego zdzierżyć.Zupełnie nie rozumiem dlaczego ty , regres , Anżej i reszta waszej menażerii zawsze wypieracie się oglądania TVN? Podskórnie przeczuwasz , że to nic dobrego? Co do medalu dla siatkarzy ( a ściślej jego braku) to dla mnie jest oczywiste , że po utracenia porządku konstytucyjnego , żaden medal nie jest nic wart. Być może nawet nasi siatkarze odpuścili ćwierćfinał , bo chcieli zademonstrować sprzeciw wobec tego co PiS zrobił z praworządnością... Co do Gowina to używając dosadnego określenia: mam na to wyjebane! Gowin za uniemożliwienie wyborów prezydenckich w trybie korespondencyjnym zasłużył na dozgonny szacunek. Uratował pisiorom skórę i jako jeden z niewielu wśród bagna u władzy reprezentował bardzo pożądaną cechę umiarkowania. Skoro prezes go skreśla to widocznie uznał , że bez Gowina da radę. Mnie to wali , nie mój cyrk , nie moje małpy... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Extra pizdas! |
|
|
|
|
Polskojęzyczni Mocni KON-STY-TU-CJOM PS. Ruch z Gowinem był o 3/4 roku spóźniony ale w rezultacie opóźnienia wiele mięty wśród "niezależnych" komentatorów wyjawił. Może ZP chciała mieć pewność ze Gowin osobiście pokaże wyborcom ze on zrobi ekonomii równie dobrze albo i lepiej jak zrobił naszej wyższej edukacji i wyborom prezydenckim. Tzn. zrobi nam Rejtana Konfa o Gowinie milczy jak grób a to smaczny dla nich kąsek o korzeniach sięgających centrowego PO o tęczowej otwartości. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cała prawda całą dobę,,, jak zwykle Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
U pizdasa też wystąpił incydent ... Może się zaraził od eminencji.. Pizdas co cię strzeliło do łba , żeby zakładać brudne kalesony? |
|
|
|
|
Się porobiło. Podobno tłumy ciągną pod Sejm. Wkurzony naród będzie walczył z dyktaturą... Pizdas , bierz regresa i Anżeja, hujowozrobionego i resztę ekipy i jedźcie na Warszawę. Ojczyzna wzywa. Tylko eminencji nie bierzcie bo wam zepsuje klimat... |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czyli wszystko w porządku?
|
|
|
|
|
Spójrzmy prawdzie w oczy, pizdas. Polska demokracja upadła po raz kolejny...
Takie sondaże to ja lubię: |
|
|
|
|
Rząd robi z tego kraju Białoruś ale dla niektórych to powód do radości. Takie same z was szmaty jak z Kukiza.
***** *** |
|
|
|
|
W punkt!
Glutman , a co jest złego w obśmiewaniu tego co się dzieje? Wolę być błaznem niż bezbekiem , jeżeli o mnie chodzi. Przynajmniej nie będę brał udziału w sporze między wrogimi plemionami. Niech widzowie TVP ( dojna zmiana) wytłuką się z widzami TVN ( obrońcy praworządności wszelkiej maści). Kiedy kurz bitewny opadnie zbudujemy Polskę od nowa. Bez Tuska i Kaczyńskiego... |
|
|
|
|
Czy dzieci bezpartyjnych wolnościowiców też tam będą? |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Nie wiem.
Ale mam nadzieję, że nigdy nie stanę obok Ciebie chociażby na przystanku czy przejściu dla pieszych pisowska szmato, bo śmierdzi od Ciebie (i od takich ścierw jak art2dekopropagandy) kałem pisowskim na kilometr. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
No pewnie Bolek. Zrujnowany kraj to nie jest powód żeby się choćby zadumać przez chwilę.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT pisowska szmato, bo śmierdzi od Ciebie (i od takich ścierw jak art2dekopropagandy) kałem pisowskim na kilometr. Rodzice odnieśli sukces w wychowaniu. |
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem. Ale mam nadzieję, że nigdy nie stanę obok Ciebie chociażby na przystanku czy przejściu dla pieszych pisowska szmato, bo śmierdzi od Ciebie (i od takich ścierw jak art2dekopropagandy) kałem pisowskim na kilometr. Nie wiem czym wali od ciebie , h***. Szczerze mówiąc niespecjalnie mnie to interesuje... Bardzo mocne słowa jak na reprezentanta " Polski uśmiechniętej" , h***... |
|
|
|
|
CYTAT No pewnie Bolek. Zrujnowany kraj to nie jest powód żeby się choćby zadumać przez chwilę. Polska przetrzymała potop szwedzki, rozbiory , zabory i dwie okupację ( Bóg raczy wiedzieć , która gorsza). Polska przetrzymała rządy Millera czy Tuska , stwierdzam z całkowitą powagą , że ten Morawieckiego też wytrzyma... Jeżeli ten cyrk , który się obecnie odbywa , traktujesz jako zagrożenie istnienia naszej państwowości, tzn że będąc kilka zdań w miarę poważnym, popełniłem duży błąd. Ponieważ nie zasługujesz na nic więcej poza drwiną i wykpieniem... |
|
|
|
|
Zagrożenie istnienia państwowości? Co to w ogóle znaczy. Ja twierdzę, że Polska idzie w złym kierunku i popada w ekonomiczna ruinę. Jeśli to to samo to rzeczywiście zasługuję na drwiny?
***** *** |
|