|
|
|
CYTAT Nie o sukcesach partyjnych chciałbym bo tych PISlodziejstwu nie brakuje. O Polskę mi chodzi. Czy doganiamy poziomem już zachód? Bo podobno w TVPIS sugerują że nawet Niemcy nam zazdroszczą. A skąd regresie ja mam to wiedzieć? Gówna nie tykam. TVP i TVN nie oglądam... |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A skąd regresie ja mam to wiedzieć? Gówna nie tykam. TVP i TVN nie oglądam... Taaaa. Jasne. Dziwnym trafem jestem świetnie poinformowany co tam w TVN nadają oraz jakoś tak dziwnie często powielasz narrację TVP. Jesteś tak wiarygodny, jak Kukiz. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
H*** widzisz źdźbło w oku bliźniego swego, a w swoim belki nie dostrzegasz...
A może ci z TVP powielają moją, h***? Wy wszyscy nie oglądacie TVN i głosujecie na Konfę, jak was posłuchać/przeczytać... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Nie No, nieprzekonanych nie przekonamy , tacy jak Edzio wiedzą najlepiej bo przecież swoją wiedzę czerpią ze ssania swojego palca
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz Anżej...
Jak już pisałem (pewnie ze sto razy) nie śmiałbym podważać opinii , człowieka o tak nieposzlakowanej reputacji. Jak twoja, rzecz jasna... |
|
|
|
|
Boluś dobrodziej, mniejszego zła adwokat
Teoretyk że trzeba pić siuśki i się cieszyć że twardego smakować dzięki temu nie musi. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Czy w Stalowej Woli padły już jakieś wygrane w loterii szczepionkowej?
|
|
|
|
|
CYTAT Boluś dobrodziej, mniejszego zła adwokat Teoretyk że trzeba pić siuśki i się cieszyć że twardego smakować dzięki temu nie musi. Tak regresie , taka sama prawda jak i to że Franc miał strzelać do papieża... |
|
|
|
|
"Najwyższa Izba Kontroli pod moim kierownictwem zwróciła uwagę na nierównowagę finansów publicznych oraz niekontrolowany wzrost długu publicznego, który liczony według metodologii Unii Europejskiej wzrósł aż o 290 mld zł. Wcześniejsze zwiększenie długu publicznego, obliczonego według tej metodologii, o podobną wartość, jaką zaobserwowano w jednym tylko 2020 r., trwało prawie 10 lat" - podkreślił. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Socjaliści taki dobrobyt przynieśli że nawet z lasów ojczyznę ogołocą. Nie wystarczy że zostawią z długami. Szarańcza żre nawet nasze narodowe dobra naturalne. Kradną więcej niż bolszewicy.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Pisiory mówią to samo o was regresie. No wiesz że jak rządziła PO, to też kradliście...
Z tymi lasami to już w ogóle mam deja vu... |
|
|
|
|
CYTAT Socjaliści taki dobrobyt przynieśli że nawet z lasów ojczyznę ogołocą. Nie wystarczy że zostawią z długami. Szarańcza żre nawet nasze narodowe dobra naturalne. Kradną więcej niż bolszewicy. TAK. To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Jak nie jabłka , to nabiał , teraz ASF wylatrzyli. Dlatego tak cisną bo ich boli. Ale co Ty możesz wiedzieć , jak masz klapki na oczach. |
|
|
|
|
CYTAT Socjaliści taki dobrobyt przynieśli że nawet z lasów ojczyznę ogołocą. Nie wystarczy że zostawią z długami. Szarańcza żre nawet nasze narodowe dobra naturalne. Kradną więcej niż bolszewicy. TAK. To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Jak nie jabłka , to nabiał , teraz ASF wylatrzyli. Dlatego tak cisną bo ich boli. Ale co Ty możesz wiedzieć , jak masz klapki na oczach. |
|
|
|
|
CYTAT To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Wydaje ci się bo tak ci wmówili w TVPIS. Zachód ma na nas wywalone. Wolą pociągnąć rurę z gazem po dnie Bałtyku niż z cebulakami rozmawiać. PISiory mogą co najwyżej focha strzelić. Robili na kolanach interesy z Amerykanami. Amerykanie odjechali wsiną w dal a pisiurkom tylko niesmak w ustach pozostał Moja znajoma widz TVP jest zachwycona że PISiory pozwolą na cygańską zabudowę bez pozwolenia baraków poniżej 70m. Twierdzi że "Polacy lubią małe mieszkania". Znak dobrobytu i tego że za głupotę socjalistyczny trzeba w końcu zapłacić. Wam wszystko da się wmówić. "Ciemny lud wszystko kupi" jak mawiają o was wasi zwierzchnicy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Wydaje ci się bo tak ci wmówili w TVPIS. Zachód ma na nas wywalone. Wolą pociągnąć rurę z gazem po dnie Bałtyku niż z cebulakami rozmawiać. PISiory mogą co najwyżej focha strzelić. Robili na kolanach interesy z Amerykanami. Amerykanie odjechali wsiną w dal a pisiurkom tylko niesmak w ustach pozostał Moja znajoma widz TVP jest zachwycona że PISiory pozwolą na cygańską zabudowę bez pozwolenia baraków poniżej 70m. Twierdzi że "Polacy lubią małe mieszkania". Znak dobrobytu i tego że za głupotę socjalistyczny trzeba w końcu zapłacić. Wam wszystko da się wmówić. "Ciemny lud wszystko kupi" jak mawiają o was wasi zwierzchnicy. Dupa nie tvpis. Mówią to Niemcy , z którymi od 3 miesiecy mam okazje rozmawiać. Tak mają na nas wywalone , ze co chwile im coś w Polsce nie pasuje. Więc bredź dalej. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Socjaliści taki dobrobyt przynieśli że nawet z lasów ojczyznę ogołocą. Nie wystarczy że zostawią z długami. Szarańcza żre nawet nasze narodowe dobra naturalne. Kradną więcej niż bolszewicy. TAK. To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Jak nie jabłka , to nabiał , teraz ASF wylatrzyli. Dlatego tak cisną bo ich boli. Ale co Ty możesz wiedzieć , jak masz klapki na oczach. Naszych sąsiadów wkurwia nasz dobrobyt? Za dużo tvpinfo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT To skoro ten " dobrobyt " taki zły , to dlaczego naszych sąsiadów z zachodu tak ten dobrobyt wkurwia? Wydaje ci się bo tak ci wmówili w TVPIS. Zachód ma na nas wywalone. Wolą pociągnąć rurę z gazem po dnie Bałtyku niż z cebulakami rozmawiać. PISiory mogą co najwyżej focha strzelić. Robili na kolanach interesy z Amerykanami. Amerykanie odjechali wsiną w dal a pisiurkom tylko niesmak w ustach pozostał Moja znajoma widz TVP jest zachwycona że PISiory pozwolą na cygańską zabudowę bez pozwolenia baraków poniżej 70m. Twierdzi że "Polacy lubią małe mieszkania". Znak dobrobytu i tego że za głupotę socjalistyczny trzeba w końcu zapłacić. Wam wszystko da się wmówić. "Ciemny lud wszystko kupi" jak mawiają o was wasi zwierzchnicy. Dupa nie tvpis. Mówią to Niemcy , z którymi od 3 miesiecy mam okazje rozmawiać. Tak mają na nas wywalone , ze co chwile im coś w Polsce nie pasuje. Więc bredź dalej. Zwykły helmut spotkany na ulicy ma problem z naszym dobrobytem? To niesamowite. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zwykły Niemiec , wkurwa ma teraz na to co sie dzieje w jego kraju.
Niemcy w tej chwili , ustalają takie prawo , dzieki ktoremu bedą mogli wywwalić kazdego koczownika. Bo co ? Bo krucho z kasą. Boli ich silna Polska. Bo jest nie tak jak mialobyć. Dlatego tak cisną o tej Polsce. Ale ty i tak wiesz swoje andzeju i regresie. Bo wyczytasz i zobaczysz. Wyczytasz i zobaczysz tam gdzie Ty/ Wy chcecie. Zero w Was obiektywizmu. I przestańcie z tym tefałpisem , bo kazdy ma tego dość nie tylko takie " światowce" jak Wy |
|
|
|
|
CYTAT Powiat Kleve na zachodzie Niemiec podjął decyzję o wysłaniu bezdomnych do krajów, z których pochodzą. Większość z nich to Polacy. Jak opisuje gazeta "Rheinische Post", urząd do spraw cudzoziemców odebrał im prawo swobodnego poruszania się. Może tobie cisną bo się obnosisz a nie masz z czym. Dziwne że polscy bezdomni w Niemczech nie chcą wracać do siebie. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A może ci z TVP powielają moją Nie wiedziałem, że jesteś tak wysoko w strukturach propagandy partii rządzącej, że jesteś dyrektorem w mediach państwowych. Kurde taka persona nam tutaj się wypowiada. Nie wiedzieliśmy . Proszę dzisiaj zadbać o kolejny ładny paseczek w TVP Info. Jakiś o niepowodzeniach polskich zawodników w Tokio, za co winny jest Tusk i KO. Myślę, że coś kreatywnego pisiorku wymyślisz. CYTAT Dziwne że polscy bezdomni w Niemczech nie chcą wracać do siebie. Boli ich silna Polska. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Powiat Kleve na zachodzie Niemiec podjął decyzję o wysłaniu bezdomnych do krajów, z których pochodzą. Większość z nich to Polacy. Jak opisuje gazeta "Rheinische Post", urząd do spraw cudzoziemców odebrał im prawo swobodnego poruszania się. Może tobie cisną bo się obnosisz a nie masz z czym. Dziwne że polscy bezdomni w Niemczech nie chcą wracać do siebie. Mi , Tobie , Nam. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A może ci z TVP powielają moją Nie wiedziałem, że jesteś tak wysoko w strukturach propagandy partii rządzącej, że jesteś dyrektorem w mediach państwowych. Kurde taka persona nam tutaj się wypowiada. Nie wiedzieliśmy . Proszę dzisiaj zadbać o kolejny ładny paseczek w TVP Info. Jakiś o niepowodzeniach polskich zawodników w Tokio, za co winny jest Tusk i KO. Myślę, że coś kreatywnego pisiorku wymyślisz. CYTAT Dziwne że polscy bezdomni w Niemczech nie chcą wracać do siebie. Boli ich silna Polska. H*** , nie traktuj śmiertelnie poważnie wszystkiego co tutaj przeczytasz... Bezbectwo to najgorsza cecha charakteru , was wszystkich bezpartyjnych wolnościowiców i zatroskanych o praworządność wyborców POKO... |
|
|
|
|
[/cytat]
H*** , nie traktuj śmiertelnie poważnie wszystkiego co tutaj przeczytasz... Bezbectwo to najgorsza cecha charakteru , was wszystkich bezpartyjnych wolnościowiców i zatroskanych o praworządność wyborców POKO...[/cytat] Przecież to nie chodzi o praworządnosć itp itd ,to nie zwolennicy Poko , to przeciwnicy obecnego większościowego rządu. Zaciekli. A z takich nigdy nie wyrośnie siła. I takiemu Kaczyńskiemu " w to mi graj " , bo tacy są zbyt durni a zeby to zrozumieć ???? |
|
|
|
|
CYTAT Zwykły Niemiec , wkurwa ma teraz na to co sie dzieje w jego kraju. Niemcy w tej chwili , ustalają takie prawo , dzieki ktoremu bedą mogli wywwalić kazdego koczownika. Bo co ? Bo krucho z kasą. Boli ich silna Polska. Bo jest nie tak jak mialobyć. Dlatego tak cisną o tej Polsce. Ale ty i tak wiesz swoje andzeju i regresie. Bo wyczytasz i zobaczysz. Wyczytasz i zobaczysz tam gdzie Ty/ Wy chcecie. Zero w Was obiektywizmu. I przestańcie z tym tefałpisem , bo kazdy ma tego dość nie tylko takie " światowce" jak Wy To ty się zapewni cieszysz że niemiaszkom ciężko. A jak dokładnie nas cisną ci Niemcy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zwykły Niemiec , wkurwa ma teraz na to co sie dzieje w jego kraju. Niemcy w tej chwili , ustalają takie prawo , dzieki ktoremu bedą mogli wywwalić kazdego koczownika. Bo co ? Bo krucho z kasą. Boli ich silna Polska. Bo jest nie tak jak mialobyć. Dlatego tak cisną o tej Polsce. Ale ty i tak wiesz swoje andzeju i regresie. Bo wyczytasz i zobaczysz. Wyczytasz i zobaczysz tam gdzie Ty/ Wy chcecie. Zero w Was obiektywizmu. I przestańcie z tym tefałpisem , bo kazdy ma tego dość nie tylko takie " światowce" jak Wy To ty się zapewni cieszysz że niemiaszkom ciężko. A jak dokładnie nas cisną ci Niemcy? Poczytaj pare wpisow wyżej. Nie bede sie powtarzał specjalnie dla biegacza |
|