|
|
|
Pisłodziejstwo jeszcze rządzi - szukaj więc u źródła. Dopytaj przy okazji jak im idzie biznes na węglu.
Można dorzucić jeszcze pytanie co z profitami z robienia loda Amerykanom. Podobno stwierdzili że są zbyt młodzi i przystojni by za to płacić. Schłodzili się a płacić za to nie chcą socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Szukam komentarzy Konfy o Ruskim gazie z Niemiec, nic nie mogę znaleźć dla zachowania dla potomnych,,, dla pamięci i nauki. PS. Słowo drukowane byłoby wiarygodne. Regres zwyczajowo powtórzył narracje o lodach, czyli ruski gaz od Niemców "to dobrze". Brawo Ty Kto jeszcze ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Partia która od lat ma w tym kraju wszystko obwinia opozycję? -Stary numer! W sam raz dla Ciemnego Ludu
|
|
|
|
Jak to dobrze że mamy wolność i co niektórzy mogą szczekać
|
|
|
|
|
Szczeka to twój stary kiedy ktoś rowerem jedzie. Ja się wypowiadam bo mi wolno
|
|
|
|
CYTAT Szczeka to twój stary kiedy ktoś rowerem jedzie. Ja się wypowiadam bo mi wolno No cóż... Akurat nie miałem na myśli twojej wypowiedzi. Fajnie że stawiasz sie na równi z psem. P.s Od mojego ś.p Ojca to ty 3 szeregi w bok. |
|
|
|
|
CYTAT Partia która od lat ma w tym kraju wszystko obwinia opozycję? -Stary numer! W sam raz dla Ciemnego Ludu W sam raz dla pożytecznych. To jest Stary numer Regresie; "PiS PO jedno zło" :-) Tyle dobrego o PiS to nikt tylko Konfa, nie powiedziała złego o PO Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@Neptun1983 przepraszam cię zatem.
|
|
|
|
Paweł Adamowicz został beatyfikowany po raz drugi a możliwe ze i nawet powrócił. Tempo erozji lojalności wielkich miast pod kuratelą PO nabiera rumieńców ulicy i zapachu zagranicy wraz z przybliżaniem się piniendzy unijnych. Trzaskowski nerwowo jeździ po regionach a z Brukseli słychać pomruki niewykluczania Rezydentury.
Powstała rada kapituły Wolnego Miasta Gdańska pod zaszczytnym wezwaniem nagradzania bohaterów walk o Konstytucje, upamiętniania ubogacających nas światopoglądowo bojowników o równość i demokracje w różnorodności w jedynie poprawnej formule czyli wolności od wszystkiego co PiS. Powołała ona wdowę po Adamowiczu i jego duchową następczynie Dulcynee wraz ze sp. Adamowiczem na swoich członków. Kapituła im Pawła Adamowicza będzie nagradzać rebeliantów ***** *** i innych polskojęzycznych rezydentów już za życia. https://pbs.twimg.com/media/E3Q2IarXwAAM2uf?format=jpg&name=medium PS. Tylko na Regresie można polegać,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Dzień wolności podatkowej wypadł w tym roku później niż rok temu To jak jest z tymi podatkami? Przecież rząd obniża podatki? Coś nie pykło?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To pewnie przez tą opłatę cukrową , Anżej. Nic nie poradzisz , musimy dalej czekać na powrót rudego na białej chabecie...
|
|
|
|
|
Patrzaj Anżej , poseł Dziambor czyta twoje posty na naszym forum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszyscy się radujmy, możemy dłużej pracować na podatki. Przecież uwielbiamy nowe niskie podatki
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność...
Na jego widok h*** i reszta waszej menażerii , będzie mieć nieustającą erekcję... |
|
|
|
|
Dziwne że niby Rudy ale łże i kradnie mniej niż Pisłodziejstwo.
CYTAT Wyniki dla Polski pokazały, że spośród 15 głównych serwisów informacyjnych najmniejszym zaufaniem cieszyła się TVP. Tylko 36% Polaków ufa nadawcy, a 46% mu nie ufa. Kolejnymi najmniej zaufanymi źródłami były przyjazna PiS "Gazeta Polska" (38% zaufania), a także tabloid "Super Express" (39%). Na drugim końcu skali najbardziej zaufanymi mediami były: radio RMF FM (68%), należąca do niemieckiej grupy Bauer Media. TVN (64%), nadawca należący do amerykańskiej grupy Discovery. Oraz Polsat, stacja telewizyjna należąca do Zygmunta Solorza-Żaka, jednego z najbogatszych ludzi w Polsce. 36% partia darmozjadów. Mniej więcej taka część społeczeństwa nic nie wnosi do PKB i żywi się cudzą krwią. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... Chyba twoją Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dziwne że niby Rudy ale łże i kradnie mniej niż Pisłodziejstwo. 36% partia darmozjadów. Mniej więcej taka część społeczeństwa nic nie wnosi do PKB i żywi się cudzą krwią. To czy nic to poznasz gdy pójdą na bezrobocie albo wyjadą. Ale są sprawy ciekawsze od cytowania hypnodancerów. Znaleźli nieznaną żabkę, strasznie sympatyczny kumaczek a do tego jak go nazwali Ufff lękałam się ze ulegną polit poprawności i nazwą ją Czarną Gretą albo Tęczowym Eltonem. I to by było na tyle projekcji astralnych na Białym Szymku :-) PS. https://www.youtube.com/watch?v=NtNnoWJJd8o - przepiękny tekst i klasa deszczowe nutki, it's gonna be bright. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Wszyscy się radujmy, możemy dłużej pracować na podatki. Przecież uwielbiamy nowe niskie podatki Bardzo lubię płacić niskie podatki. Taki pojebany jestem. Dzięki PiSuarowi mam taką możliwość. Gdyby rządziło PełO...strach piomyśleć. PS.Qrva mać! Dwadzieścia nowych"niskich"podatków,to wiecej niż niż jeden,jaki wcześniej był! Jak policzyłem,to już wolę Gierka! No właśnie... Po kiego hooya cieszymy się z obniżenia wysokości podatku, skoro... https://demot(...)/Podatki SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT To czy nic to poznasz gdy pójdą na bezrobocie albo wyjadą. Oczywiście że poradzę. W każdym z rozwiązań które wskazałaś Polska i naród zyskuje kulturowo i materialne. Co do poziomu opodatkowania to jest na tym poziomie by zapewnić niewolnictwo, posłuszeństwo i władzę monopartii socjalistycznej. W konserwatywnym społeczeństwie to mężczyzna utrzymuje rodzinę będąc dla niej ostoją i autorytetem. W socjalistycznym społeczeństwie mężczyzna natomiast traci godność, autorytet głowy rodziny będąc okradanym z większości dochodów. Następnie socjaliści rozdają zasiłki jawiąc się jako darczyńcy rodziny i dzierżąc dzięki temu niecnemu procederowi władzę. PISorzytstwo niszczy model rodziny, odbiera godność ludziom. Taki to lewacki system chowu klatkowego. - *****! Jeden prosty trik i nikomu zasiłki nie będą potrzebne. Automatycznie wyjdzie około 50% dochodów+ dla każdego chętnego. Socjaliści go nienawidzą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... Chyba twoją Nie sądzę Anżejku. Przeczucie mi za to podpowiada ,że ty jesteś z tych ,co im nie jest wszystko jedno... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nasza radość osiągnie pełnię , kiedy biała chabeta przywiezie do Polski ostatnią nadzieję ludzi miłujących praworządność... Chyba twoją Nie sądzę Anżejku. Przeczucie mi za to podpowiada ,że ty jesteś z tych ,co im nie jest wszystko jedno... Już dawno udowodniłeś że jak twoje przeczucie mija się z faktami to gorzej dla faktów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Z okazji Dnia Ojca, Szanowny Tadeuszu z Torunia, wszystkiego najlepszego-rent,emerytur,tacowego,a szczególnie dotacji rządowych.
Kasa z nagrody też się przyda. https://demot(...)ciaganie SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I to by było na tyle projekcji astralnych na Białym Szymku :-)
Nie rozwijasz się jusek,,,,, nic a nic! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Już dawno udowodniłeś że jak twoje przeczucie mija się z faktami to gorzej dla faktów. No nie wiem Anżej. Akurat w przypadku waszej menażerii to moje przeczucie było jak najbardziej trafne... |
|