|
|
|
CYTAT Mógłby mi jakiś obrońca praworządności wyjaśnić o co chodzi? Mi przychodzi do głowy tylko powikłanie po neurotyksynie... https://www.youtube.com/watch?v=fkiL-v4X8w8 zamknięty obieg wirusa. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
No i wytłumaczyła obrończyni praworządności
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Jusek twój korzeń musi być wyjątkowo potężny... Tym bardziej że zaawansowana choroba alkoholowa wzmacnia zarówno erekcję jak i możliwości seksualne... @bolek1313 Mój"korzeń",nie Twój w tym interes. Jednak zanim coś napiszesz,skoro nie pijesz,"zabaw się płonącym konarem",a właściwie swoim kawałkiem chrustu. PS."Jak dobrze wstać skoro świt,jutrzenki blask..." For You. https://demot(...)zniejsze SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT No i wytłumaczyła obrończyni praworządności Szczerze mówiąc liczyłem na odpowiedź kogoś takiego jak ty , Anżej. Z niewiadomych powodów nie doczekałem się... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jusek twój korzeń musi być wyjątkowo potężny... Tym bardziej że zaawansowana choroba alkoholowa wzmacnia zarówno erekcję jak i możliwości seksualne... @bolek1313 Mój"korzeń",nie Twój w tym interes. Jednak zanim coś napiszesz,skoro nie pijesz,"zabaw się płonącym konarem",a właściwie swoim kawałkiem chrustu. PS."Jak dobrze wstać skoro świt,jutrzenki blask..." For You. https://demot(...)zniejsze Spoko jusek tylko uważaj żebyś swoim ogromnym interesem nie rozwalił monitora . Zakładam że piszesz ze stacjonarnego komputera ( ewentualnie laptopa) bo jak widzę po twoich postach , w twoim krwiobiegu ciągle krąży sporo alkoholu , nigga... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No i wytłumaczyła obrończyni praworządności Szczerze mówiąc liczyłem na odpowiedź kogoś takiego jak ty , Anżej. Z niewiadomych powodów nie doczekałem się... No i będziesz musiał z tym żyć Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Przeżyłem osiem lat rządów koalicji oszustów z gumofilcami , przeżyję i to, Anżej...
|
|
|
|
|
Terlecki znowu zaczął ćpać czy PiS już nie ukrywa swoich zamiarów?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Terlecki znowu zaczął ćpać czy PiS już nie ukrywa swoich zamiarów? Znowu zacząłeś sie brandzlować Andrzej? Kasztan z ciebie taki sam jak z juska. Dramat fajo |
|
|
|
|
Akurat ws Terleckiego Anżej ma trochę racji. Ćpun może odstawić narkotyki , ale mózg mu się już nie zregeneruje...
A sam Terlecki to wyjątkowy buc , nawet jak na standardy partii rządzącej. Inna sprawa że w przypadku innego znanego byłego ćpuna , Anżej nie jest już taki zasadniczy. Redaktor Piątek ( bo o nim mowa) w swoim czasie był dla naszego ulubionego użytkownika tego forum , kimś na zasadzie głosiciela prawdy objawionej... |
|
|
|
|
CYTAT Spoko jusek tylko uważaj żebyś swoim ogromnym interesem nie rozwalił monitora . Zakładam że piszesz ze stacjonarnego komputera ( ewentualnie laptopa) bo jak widzę po twoich postach , w twoim krwiobiegu ciągle krąży sporo alkoholu , nigga... @bolek 3131 Wolę być znanym i poważanym alkoholikiem ,niż jak Ty,anonimowym onanistą. Mineła czwarta... Czyli jak zwykle. For You. https://demotywatory.pl/4645448/4-rano SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek naprawdę lubię twoje pijackie opowiastki, ale ty dostałeś bilet w jedną stronę. Ja wiem że wszyscy taki mamy, z tą różnicą że twój jest na kurs ekspresowy , nigga...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Spoko jusek tylko uważaj żebyś swoim ogromnym interesem nie rozwalił monitora . Zakładam że piszesz ze stacjonarnego komputera ( ewentualnie laptopa) bo jak widzę po twoich postach , w twoim krwiobiegu ciągle krąży sporo alkoholu , nigga... @bolek 3131 Wolę być znanym i poważanym alkoholikiem ,niż jak Ty,anonimowym onanistą. Mineła czwarta... Czyli jak zwykle. For You. https://demotywatory.pl/4645448/4-rano Czlowieku ty ani znany , ani powazany , co najwyzej chlor , tyle masz wspolnego z tym co ci palce wysraly na klawiaturze |
|
|
|
|
CYTAT Akurat ws Terleckiego Anżej ma trochę racji. Ćpun może odstawić narkotyki , ale mózg mu się już nie zregeneruje... A sam Terlecki to wyjątkowy buc , nawet jak na standardy partii rządzącej. Inna sprawa że w przypadku innego znanego byłego ćpuna , Anżej nie jest już taki zasadniczy. Redaktor Piątek ( bo o nim mowa) w swoim czasie był dla naszego ulubionego użytkownika tego forum , kimś na zasadzie głosiciela prawdy objawionej... W obronie pisu jesteś niesamowity. Stawiasz na równi redaktora z wice marszałkiem sejmu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku na czym polega moja obrona PiSu? Na tym że nazywam starego narkusa, nadętym bucem? Terlecki jest jednym z kilku wyjątkowych szkodników w partii rządzącej. Jak następnym razem Kaczyński do mnie zadzwoni, to nie omieszkam go o tym poinformować...
Ty znowuż odwrotnie ( jak zwykle) . Jak pisior ćpa to wiadomo , ale jak niepisior to też wiadomo... Widzisz dla mnie narkus to narkus. Nieważne czy z PiS , POKO czy Gazety Wybiórczej... |
|
|
|
|
CYTAT Spoko jusek Czlowieku znany i powazany. Przepraszam za to co moje palce wysraly na klawiaturze @Neptun1983 Nie przesadzaj w komplementach, bo jeszcze pomyślą że się (nie daj Boże),zakochałeś. Przeprosiny przyjęte,wstań z kolan i won!Łomot i tak będzie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku na czym polega moja obrona PiSu? Na tym że nazywam starego narkusa, nadętym bucem? Terlecki jest jednym z kilku wyjątkowych szkodników w partii rządzącej. Jak następnym razem Kaczyński do mnie zadzwoni, to nie omieszkam go o tym poinformować... Ty znowuż odwrotnie ( jak zwykle) . Jak pisior ćpa to wiadomo , ale jak niepisior to też wiadomo... Widzisz dla mnie narkus to narkus. Nieważne czy z PiS , POKO czy Gazety Wybiórczej... Mowa była o głupiej wypowiedzi byłego ćpuna wice marszałka. Ty musiałeś dla równowagi dać przykład innego ćpuna. Co to za porównanie. Lider rządzącej partii na stanowisku wice marszałka i nic nie znaczący redaktor. Tylko ty mogłeś to tak zestawić by mirki i inne neptuny nie miały wątpliwości że to norma. Nie ważna metoda, ważne by obrona pisiora była. Mirki i neptuny nie mogą sadzić że to zła wypowiedź głupiego ćpuna. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
"Lech co się Wałęsa" coraz częściej przypomina, że ma trudności finansowe.
Niedawno szukał pracy. Emerytura 6 tys. zł okazuje się niewystarczająca. Bidok... Z oświadczenia majątkowego jego syna Jarosława, parlamentarzysty , wynika, że ten jest milionerem. Tatusia nie wspiera? Finanse Lecha Wałęsy pogorszyły się wraz z nadejściem koronawirusa. Przestano wtedy organizować "wydarzenia", w czasie których Lechu prezydent wygłaszał przemówienia tzn.bredził.Właśnie to stanowiło jego główne źródło dochodu. Jak żalił się do jednej z gazet-"Miałem wiele wyjazdów zaplanowanych. Miałem lecieć do Włoch, Niemiec, USA, w inne miejsca, i to mi wszystko padło niestety... I bankrutuję teraz. Bo ja dostaję 6 tys. zł emerytury, a żona wydaje co miesiąc 7 tys. zł." "Mam dużą rodzinę, dużo wnuków, dzieci. Rozdaję im pieniądze, a jaki mam wybór? Gnębią moją rodzinę przecież" https://demot(...)e-srodki SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Anżej a jakie ma znaczenie dla ciebie co myślą " mirki i inne neptuny"? Masz sztab bezpartyjnych wolnościowiców i zdawało mi się że obchodzą cię tylko oni. No i walka o praworządność rzecz jasna!
|
|
|
|
|
Anżej jedziesz w peletonie "Tour de Konstytucja"?
To będzie dla PiSu gwóźdź do trumny... https://tvn24.pl/polska/tour-de-konstytucja-ruszyl-patronem-rzecznik-praw-obywatelskich-adam-bodnar-5112458 |
|
|
|
|
CYTAT Anżej a jakie ma znaczenie dla ciebie co myślą " mirki i inne neptuny"? Masz sztab bezpartyjnych wolnościowiców i zdawało mi się że obchodzą cię tylko oni. No i walka o praworządność rzecz jasna! Może ma, a może nie. Tak, wyglada na to że zdawało ci się. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Anżej jedziesz w peletonie "Tour de Konstytucja"? To będzie dla PiSu gwóźdź do trumny... https://tvn24.pl/polska/tour-de-konstytucja-ruszyl-patronem-rzecznik-praw-obywatelskich-adam-bodnar-5112458 To straszne przecież naród, wdzięczny jedynej słusznej partii powinien znać interpretacje konstytucji tylko z jednego źródła. Julka, Kryska i Staszek to jedyne osoby godne interpretować konstytucję. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jak dla mnie Anżejku , to Julka, Kryśka czy Staszek są mniej więcej tyle samo warci co Tuleya , Żurek czy Rzepiński. Może kiedyś dożyję dnia że jedni i drudzy będą siedzieć za kratkami albo przynajmniej w domu wariatów, ale obawiam się że prędko to nie nastąpi...
Czyli jedziesz w Tour de Konstytucja, biedaku? |
|
|
|
|
CYTAT Jak dla mnie Anżejku , to Julka, Kryśka czy Staszek są mniej więcej tyle samo warci co Tuleya , Żurek czy Rzepiński. Może kiedyś dożyję dnia że jedni i drudzy będą siedzieć za kratkami albo przynajmniej w domu wariatów, ale obawiam się że prędko to nie nastąpi... Czyli jedziesz w Tour de Konstytucja, biedaku? A skąd takie pytanie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zacytuje w takim razie ciebie jusku dzbanie.
CYTAT to ja Jusek jestem zdrowo jebnięty. Lubie też murzyńskie pały w swojej dziurze
|
|