Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Litości Anżej, zrobiłeś się strasznie namolny... To może nie insynuuj tylko pisz konkretnie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Po co? Czy ty zawsze jesteś konkretny?
Kroi się kolejna mega afera. Jarosław Kaczyński miał trzydzieści lat temu spotykać się z funkcjonariuszem KGB... Normalni ludzie mają polewkę , a szuria będzie się brandzlować... https://mobile.twitter.com/Tomasz5ek/status/1398911059579346945 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Interesujące jest to , że szukasz dziury w całym. Nikt Ci tutaj nie odpowie na Twoje pytanie. Wiec to z Twojej strony takie " pierdole*ie zeby dojeba*". P.s skrupulatnego liczenia nie wymyślilem ja , wyczytalem to na jakimś portalu. Chyba okopress.pl |
|
|
|
|
CYTAT Po co? Czy ty zawsze jesteś konkretny? Kroi się kolejna mega afera. Jarosław Kaczyński miał trzydzieści lat temu spotykać się z funkcjonariuszem KGB... Normalni ludzie mają polewkę , a szuria będzie się brandzlować... https://mobile.twitter.com/Tomasz5ek/status/1398911059579346945 A kiedy nie byłem? Czyli ty jesteś w grupie szurii, już się brandzlujesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Interesujące jest to , że szukasz dziury w całym. Nikt Ci tutaj nie odpowie na Twoje pytanie. Wiec to z Twojej strony takie " pierdole*ie zeby dojeba*". P.s skrupulatnego liczenia nie wymyślilem ja , wyczytalem to na jakimś portalu. Chyba okopress.pl Pierdolenie żeby dojebać? To twoja opina a nie fakt. Masz do tego prawo. Przynajmniej jesteś zdziwiony takim zachowaniem europisowców? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej po prostu wyświadczam wam przysługę. Już dziś ,dzięki mnie , wiesz jaki będzie motyw przewodni następnego tygodnia...
Ciekawe czy Fakty o tym napomkną? |
|
|
|
|
CYTAT Anżej po prostu wyświadczam wam przysługę. Już dziś ,dzięki mnie , wiesz jaki będzie motyw przewodni następnego tygodnia... Ciekawe czy Fakty o tym napomkną? Ale czemu się tak tłumaczysz. Brandzlujesz się tematem i tyle. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Skoro tak twierdzisz Anżejku...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Dajmy mu spokój. Rodziny widocznie szuka.Przy okazji ujada i robi oborę. Natura i tak go ukarała. Żyje. Ale fakt, iż sam umie obsługiwać komórkę,jest defektem ewolucji. Jest jak świnka morska.Ani to świnka, ani morska. Ale głupi jak cała obora... Za chwilę pojawi się jego wpis pod inną nazwą nazwą,aby "dowalić" kretyńskim wpisem.Norma. A tak przed snem... https://demot(...)ostu-wez SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Dajmy mu spokój. Rodziny widocznie szuka.Przy okazji ujada i robi oborę. Natura i tak go ukarała. Żyje. Ale fakt, iż sam umie obsługiwać komórkę,jest defektem ewolucji. Jest jak świnka morska.Ani to świnka, ani morska. Ale głupi jak cała obora... Za chwilę pojawi się jego wpis pod inną nazwą nazwą,aby "dowalić" kretyńskim wpisem.Norma. A tak przed snem... https://demot(...)ostu-wez Tak umiem! obsługiwać telefon. Aczkolwiek pisze z urzadzenia nie przenośnego. Pojąłeś dyslektyku rozwojowy? |
|
|
|
|
Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę...
https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 |
|
|
|
|
CYTAT Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę... https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 Już się brandzlujesz tematem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No jeszcze nie , bo nie wiem co na to TVN...
Ale jak oni to puszczą dalej to może być różnie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ale że Dżoł Bajden ? Dopóki tego nie zobaczę w TVN , nie uwierzę... https://www.rmf24.pl/polityka/news-new-york-post-zarzuca-joe-biden-wzial-pieniadze-od-lobbysty-,nId,5265629#crp_state=1 Już się brandzlujesz tematem? Przyganiał kociol garnkowi |
|
|
|
|
Lucek został doradcą Dudy Będzie specjalistą od imprez i budowy zabawek za pieniądze z kredytu?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Lucek został doradcą Dudy Będzie specjalistą od imprez i budowy zabawek za pieniądze z kredytu? Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert |
|
|
|
|
moze jak bedzie doradzal prezydentowi to dostanie jakis wiekszy hajs i zrobi nam jakis fajny koncercik bo dawno juz nic nie bylo takiego a społeczeństwo jest stęsknione za imprezami
|
|
|
|
|
Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju...
W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy Będzie specjalistą od imprez i budowy zabawek za pieniądze z kredytu? Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju... W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... Myślę, że nie wszyscy ale tobie to lepiej pasuje do narracji. Przecież nie mógłbyś nic złego napisać o pisiorze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy Będzie specjalistą od imprez i budowy zabawek za pieniądze z kredytu? Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Andrzej , ale się zapętlasz. Moja uwaga w takim razie , to takie same wybiórcze przyp sie jak Twoje do tego co robi rząd. Wybiórcze |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Lucek został doradcą Dudy Będzie specjalistą od imprez i budowy zabawek za pieniądze z kredytu? Jak to pisałeś wcześniej komuś , Andrzej? " Już sie brandlujesz tematem " Hipokryzja level ekspert Tak pisałem wcześniej do edka, który pisał o brandzlowaniu, ale ty wybiórczy jesteś? Andrzej , ale się zapętlasz. Moja uwaga w takim razie , to takie same wybiórcze przyp sie jak Twoje do tego co robi rząd. Wybiórcze Skoro tak twierdzisz Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej , po prostu czytam co piszesz i wyciagam wnioski.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Każdy kto wydaje nieswoje pieniądze ma tendencję do ich nazbyt swobodnego rozdysponowania. Zupełnie nie rozumiem czemu Lucek pod tym względem ma być gorszy od wszystkich włodarzy w tym kraju... W Szczecinie to sobie za 200 tysięcy ogromnego szaszłyka wybudowali. I po kilku tygodniach wiatr go pokonał... Myślę, że nie wszyscy ale tobie to lepiej pasuje do narracji. Przecież nie mógłbyś nic złego napisać o pisiorze. Mylisz się Anżej. Mam ogólnie złe zdanie o politykach i nie stosuję podziału pisior - niepisior. Ty znowuż odwrotnie , jak pisior to można mu przypisać wszystko , niepisiorowi za to odpuściłbyś wiele... Właśnie dzięki temu nigdy nie zdobędziesz się na minimum obiektyzmu... |
|