|
|
|
Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. A przynajmniej nie jest to jakaś wiedza tajemna. W każdym razie Orban poznawszy " kulisy pracy" otwartych społeczniaków odstąpił od wszelkiej współpracy z nimi. I to chyba dosyć skutecznie , skoro największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza...
Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
juśdzielec ma wenę po wymianie opinii z innymi menelami z perszinga
|
|
|
|
|
CYTAT Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza... Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... @PsP2 Każdy szympans wiedział mówisz... To dlatego Ty wiedziałeś o tym wcześniej siedząc na drzewie,Ja wyczytałem o tym w internecie, siedząc na kanapie i chlając wódę. Ty też umrzesz,ale na trzeźwo, będzie bardziej bolało. Zauważ że Winston Churchill wypijał 1-2 butle brendy dziennie,Ernest Hemingway dwie butle rumu a teraz kolej na mnie.Też dwie. My,sławni ludzie,mam swoje fanaberie. Parodiując słowa Winstona-Ja do jutra wytrzeźwieję,a Wy dalej będziecie idiotami. https://demot(...)t-pijany SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
nie wiem czy to do mnie piszesz
bo jakieś totalne farmazony ci wychodzą spod palców chłopie coś ty wciągnął wykończysz sie sławny już jesteś w perszingu? pamiętaj, że Hemingway popełnił samobójstwo myślę sobie, że jednak tkwisz w błędzie czy trzeźwy - czy pijany - jesteś takim samym idiotą a po każdym alko-rajdzie twój mózg coraz bardziej przypomina zużytą gąbkę do szorowania kibla widać to zresztą po jakości twojego bełkotu |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jusek o tym że Orban był stypendystą Sorosa wie każdy średnio rozgarnięty szympans w tym kraju. największymi wrogami posługaczy wujka George'a są właśnie Orban i nasz naczelnik z Żoliborza... Ja bym na twoim miejscu , nigga, zamiast toczyć batalie z kolejną flaszką wódki ( zawsze przegraną) , zadbał o własną wątrobę. Jesteś naprawdę sympatycznym alkoholikiem , niemniej wcześniej czy później ( raczej wcześniej) ten nałóg zaprowadzi cię do krainy wiecznych łowów... @PsP2 Każdy szympans wiedział mówisz... To dlatego Ty wiedziałeś o tym wcześniej siedząc na drzewie,Ja wyczytałem o tym w internecie, siedząc na kanapie i chlając wódę. Ty też umrzesz,ale na trzeźwo, będzie bardziej bolało. Zauważ że Winston Churchill wypijał 1-2 butle brendy dziennie,Ernest Hemingway dwie butle rumu a teraz kolej na mnie.Też dwie. My,sławni ludzie,mam swoje fanaberie. Parodiując słowa Winstona-Ja do jutra wytrzeźwieję,a Wy dalej będziecie idiotami. https://demot(...)t-pijany Ja wiedziałem o tym że Orban był stypendystą Sorosa przynajmniej 10 lat temu. Takie newsy na mnie nie robią wrażenia , nigga... Winston Churchill rzeczywiście był alkoholikiem , niemniej on pił tylko najlepszą whisky , na którą z całym szacunkiem ciebie nie stać. Poza tym w jego przypadku był to alkoholizm kontrolowany, pił systematycznie , ale mimo wszystko pewnych granic nie przekraczał. Porównywanie się akurat z nim to chyba jakieś nieporozumienie , nigga... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Ależ nie uciekam, Anżej. Już ty sam najlepiej wiesz jak było... No właśnie nie wiem, wytłumaczysz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą...
|
|
|
|
|
Biegqcz Andrzej , już zjada swój ogon.
Zamiast pisać mądrości tylko pyta. |
|
|
|
|
CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Biegqcz Andrzej , już zjada swój ogon. Zamiast pisać mądrości tylko pyta. Kto pyta nie błądzi. Nie ma głupich pytań. Z odpowiedziami bywa różnie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzej , nie oszukuj sam siebie.
|
|
|
|
|
ćwiczy na sobie
żeby stosować na innych cały klakierek |
|
|
|
|
Jaki wspaniały duet
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No. Prawie dogonilismy Ciebie i juska
|
|
|
|
|
CYTAT Kto pyta nie błądzi. Nie ma głupich pytań. Z odpowiedziami bywa różnie. @PsP2 Debilowi nie można udzielić odpowiedzi na pytanie,którego to pytania on sam nie zrozumie. Nie piszę,ze jesteś debilem,ale... Nie pytaj dlaczego. I tak nie zrozumiesz odpowiedzi. PS.@Poljak s Polszy4,@Neptun 19,84 i @go321,Bolek1313 to jeden i ten sam ch..j. Tyle że inaczej się podpisuje. A tego śpiewu,jak słuchał będziesz każdego dnia rano.Pamiętaj kim jesteś.. https://demotywatory.pl/4645448/4-rano SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Winston Churchill rzeczywiście był alkoholikiem , niemniej on pił tylko najlepszą whisky , na którą z całym szacunkiem ciebie nie stać. Poza tym w jego przypadku był to alkoholizm kontrolowany, pił systematycznie , ale mimo wszystko pewnych granic nie przekraczał. Porównywanie się akurat z nim to chyba jakieś nieporozumienie , nigga... Witaj@Bolku1313 Pozdro w załączniku. https://demot(...)zniejsze ------- Moje porównanie do Winstona ,to taka metafora. Znaczenia tego słowa i tak nie zrozumiesz. Nigdy premierem GB nie będę,tak ja Ty, prymasem RP.: -------- "Łyskacz"mi nie smakuje. Wolę coś, co jest z "Finlandii",albo "bimber"z Meksyku,o nazwie "Teq...".Stać mnie. A Ty, bidoku z "perszinga",dalej upijasz się kozim mlekiem? Z gęby wali Ci serwatką... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
No widzisz jakim jestes kretynem juzek.
Najpierwsz piszesz m.in. o mnie i innych że to kilka osob w jednej. Po czym witasz sie z jedna z tych osob psobno. Jestes idealnym przykładem zjebania mózgowego. |
|
|
|
|
CYTAT nie wiem co do mnie piszesz chłopie wykończysz mnie, czy trzeźwy - czy pijany - jestem idiotą mój mózg coraz bardziej przypomina zużytą gąbkę do szorowania kibla widać to zresztą @Poliaku s Polszy Twoja szczerość mnie wzruszyła... Pewnie w dzieciństwie byłeś molestowany i stąd trauma pourazowa. Czy przez tego człowieka? Tymczasem wspieraj modlitwą swoje hemoroidy... https://demot(...)dlmy-sie) SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? |
|
|
|
|
CYTAT No widzisz jakim kretynem jestem. idealnym przykładem zjebania mózgowego. @pluton1983 Cytowałem Twój wpis. Gratuluję umiejętności autorskiej oceny swojej psychiki. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
edytowałeś wybryku psa i świni.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dlaczego europosłowie z PiS byli przeciwni jawności wydatków z planu odbudowy? Pomylili przyciski? Nie zrozumieli w jakim głosowaniu brali udział? Komisja europejska i tak to skrupulatnie będzie rozliczała , więc w czym masz problem? Interesuje mnie powód takiego głosowania europosłów PiS. Oni nie wiedzieli, że komisja europejska będzie to jak piszesz, skrupulatnie rozliczała? A może byli temu przeciwni? Interesujące postępowanie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT edytowałeś wybryku psa i świni. Pies to przyjaciel człowieka, świnia to bardzo smaczne zwierze. Zjadamy takie ilości świń dziennie, że powinnismy je szanować. Chciałeś obrazić, czy docenić juska? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Skoro nie wiesz, to obawiam się że żadne tłumaczenia nie pomogą... Coś sugerujesz, coś piszesz ale nie chcesz podać żadnych konkretów. Nie wiesz co piszesz? Nie wiesz o czym piszesz? Zwyczajnie kłamiesz? Litości Anżej, zrobiłeś się strasznie namolny... |
|