|
|
|
A i owszem panie "mniejsze zło".
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
Świat nie jest czarno-biały regresie. Wiem że ośmiogwiazdkowcy chcą nam stworzyć nową Utopię, niemniej ja się na to nie piszę...
|
|
|
|
|
CYTAT Partyjny pachołek najniższego szczebla w natarciu. Pisłodziejstwo próbuje mydlić patriotyzmem. Niezły nicpoń. ***** *** wczoraj, jutro, dziś piszesz o sobie redresik? ty? taka szczerość? no brawo fanatyku! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Świat nie jest czarno-biały regresie. Wiem że ośmiogwiazdkowcy chcą nam stworzyć nową Utopię, niemniej ja się na to nie piszę... Jaka to utopia? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Społeczeństwo obywatelskie , otwarte czy jak tam się ta kur.a nazywa...
Z pozoru wygląda całkiem fajnie , ale jak się zagłębić w temat sprawa się mocno komplikuje... |
|
|
|
|
Jedzie mi tu czołg pod powieką?
|
|
|
|
CYTAT Społeczeństwo obywatelskie , otwarte czy jak tam się ta kur.a nazywa... Z pozoru wygląda całkiem fajnie , ale jak się zagłębić w temat sprawa się mocno komplikuje... To bardzo ciekawe. Możesz bardziej rozwinąć swoją myśl? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
redresik - to, co masz pod powieką - może być obrzydliwe
więc nie pokazuj klakierku - sam masz problem z rozwijaniem myśli sądzisz że zrozumiesz? ja mam co do tego poważne wątpliwości mimo twojej pozycji w sztabie - intelektem jej nie zdobyłeś (w POKO stanowi to pewien wzorzec) |
|
|
|
|
CYTAT redresik - to, co masz pod powieką - może być obrzydliwe więc nie pokazuj klakierku - sam masz problem z rozwijaniem myśli sądzisz że zrozumiesz? ja mam co do tego poważne wątpliwości mimo twojej pozycji w sztabie - intelektem jej nie zdobyłeś (w POKO stanowi to pewien wzorzec) Ty widać po wpisach jesteś liderem "zjednoczonej prawicy" Nie ma tu miejsca na wątpliwości Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
w twojej ciasnej główce nie ma miejsca na wiele spraw
klakierku nie jestem niczyim liderem my myślimy samodzielnie nie potrzebujemy liderów by wiedzieć kto jest tchórzem, kłamcą i zdrajcą was trzeba organizować w sztaby dawać zachęty instrukcje wytyczne po drugiej stronie macie zwykłych ludzi takich jak ja i nie radzicie sobie bo POKO jest intelektualną i moralną nędzą |
|
|
|
|
Protasiewicz-człowiek z powodu którego pójdziemy na wojnę z 'kacapami"?
https://demot(...)narodowy PS.Tymczasem... Piątek,piąteczek...balanga! https://demot(...)z-piatek SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
nie strasz nie strasz bo się zesrasz
twoje "mondrości" to typowe teksty jakie można usłyszeć w dyskusjach między żulami pod perszingiem widać już sie zadomowiłeś. |
|
|
|
|
Józek , to jakiś nawiedzony typ , ktorego zycie opiera sie na demotywatorach , które dawno są faux pas.
Zeby one były jeszcze trafione. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Społeczeństwo obywatelskie , otwarte czy jak tam się ta kur.a nazywa... Z pozoru wygląda całkiem fajnie , ale jak się zagłębić w temat sprawa się mocno komplikuje... To bardzo ciekawe. Możesz bardziej rozwinąć swoją myśl? Jeżeli interesuje cię ten temat Anżej, musisz się zagłębić w działalność wujka Sorosa czy powiązanych z nim fundacji i instytutów wszelkiej maści. Myślę że nie są to obce dla ciebie sprawy... W świecie który nam chce urządzić wujek George będzie bardzo dużo tolerancji. Poza tolerancją na nietolerancję rzecz jasna! Nie ma zgody na brak zgody , cytując klasyka... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Społeczeństwo obywatelskie , otwarte czy jak tam się ta kur.a nazywa... Z pozoru wygląda całkiem fajnie , ale jak się zagłębić w temat sprawa się mocno komplikuje... To bardzo ciekawe. Możesz bardziej rozwinąć swoją myśl? Jeżeli interesuje cię ten temat Anżej, musisz się zagłębić w działalność wujka Sorosa czy powiązanych z nim fundacji i instytutów wszelkiej maści. Myślę że nie są to obce dla ciebie sprawy... W świecie który nam chce urządzić wujek George będzie bardzo dużo tolerancji. Poza tolerancją na nietolerancję rzecz jasna! Nie ma zgody na brak zgody , cytując klasyka... To muszę się zagłębić? czy nie są dla mnie obce? zdecyduj się Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
to są dywagacje pomiędzy:
na ile udajesz głupka na ile nim jesteś obstawiam 20 do 80 klakierku |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Społeczeństwo obywatelskie , otwarte czy jak tam się ta kur.a nazywa... Z pozoru wygląda całkiem fajnie , ale jak się zagłębić w temat sprawa się mocno komplikuje... To bardzo ciekawe. Możesz bardziej rozwinąć swoją myśl? Jeżeli interesuje cię ten temat Anżej, musisz się zagłębić w działalność wujka Sorosa czy powiązanych z nim fundacji i instytutów wszelkiej maści. Myślę że nie są to obce dla ciebie sprawy... W świecie który nam chce urządzić wujek George będzie bardzo dużo tolerancji. Poza tolerancją na nietolerancję rzecz jasna! Nie ma zgody na brak zgody , cytując klasyka... To muszę się zagłębić? czy nie są dla mnie obce? zdecyduj się Biorąc pod uwage Twoje wpisy , jestem w stanie Ci odpowiedzieć na nurtujące Twoje myśli pytanie. Tak są Ci obce. P.s Dano nam "wolność" od komuny( i nie rozpisywać aie prosze na temat komuny) , chcemy być Krajem niezależnym , w pełni za siebie odpowiedzialnym. WIelkim krajom Europy to nie pasuje , ze tacy chcemy być. Dlatego obecna władza jest zła. Wszędzie perydolom o tym że wszystko rząd robi nie tak. Przypadek? |
|
|
|
|
to niezwykle niewygodne stwierdzenia
dla takiego zdradzieckiego sługusa POKO jak klakierek |
|
|
|
|
CYTAT To muszę się zagłębić? czy nie są dla mnie obce? zdecyduj się Anżej jeżeli cię ten temat interesuje to się w nim musisz zagłębić. Sądzę że dobrze wiesz co mam na myśli, tylko palisz przysłowiowego głupa... Ja tam od Instytutu Obywatelskiego ( czytaj wujka Sorosa) grantów nie brałem... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To muszę się zagłębić? czy nie są dla mnie obce? zdecyduj się Anżej jeżeli cię ten temat interesuje to się w nim musisz zagłębić. Sądzę że dobrze wiesz co mam na myśli, tylko palisz przysłowiowego głupa... Ja tam od Instytutu Obywatelskiego ( czytaj wujka Sorosa) grantów nie brałem... A kto brał pieniądze od instytutu obywatelskiego? Muszę ci wierzyć na słowo, że nie brałeś. Tylko tak sobie myślę. Po co tak zaprzeczasz skoro nikt cię o to nie podejrzewa? Coś jest na rzeczy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Możesz sobie myśleć co tylko chcesz Anżej. Póki co, zanim zwolennicy społeczeństwa otwartego przejmą władzę, mamy swobodę wyrażania opinii...
|
|
|
|
|
CYTAT Możesz sobie myśleć co tylko chcesz Anżej. Póki co, zanim zwolennicy społeczeństwa otwartego przejmą władzę, mamy swobodę wyrażania opinii... Co z tymi grantami? Nie uciekaj od tematu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ależ nie uciekam, Anżej. Już ty sam najlepiej wiesz jak było...
|
|
|
|
|
CYTAT Józek , to jakiś nawiedzony typ , ktorego zycie opiera sie na demotywatorach , które dawno są faux pas. Zeby one były jeszcze trafione. @neptun 1983 Twoje życie opierać się powinno na "żółtych papierach",bulgotku klozetowy. Mam Twoje zdjęcie. Na załączniku. Zajebiaszcze... https://demot(...)e-swieci -------------------------------------------------------- Niejaki Wiktor Ordoban-to taki premier a'la Kacor Jaro(tyle że na Węgrzech),był stypendystą Fundacji Sorosa. Ale skąd możesz wiedzieć,skoro uczysz się zdalnie w gimbazie. Niedługo będziesz uczył się poprzez radio. Radio co MaRyja. https://demot(...)li-dokad SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Józek , to jakiś nawiedzony typ , ktorego zycie opiera sie na demotywatorach , które dawno są faux pas. Zeby one były jeszcze trafione. @neptun 1983 Twoje życie opierać się powinno na "żółtych papierach",bulgotku klozetowy. Mam Twoje zdjęcie. Na załączniku. Zajebiaszcze... https://demot(...)e-swieci -------------------------------------------------------- Niejaki Wiktor Ordoban-to taki premier a'la Kacor Jaro(tyle że na Węgrzech),był stypendystą Fundacji Sorosa. Ale skąd możesz wiedzieć,skoro uczysz się zdalnie w gimbazie. Niedługo będziesz uczył się poprzez radio. Radio co MaRyja. https://demot(...)li-dokad Wytlumaczy mi mózgu, co oznacza opieranie życia na żołtych papierach , senseju drmotywatorów? I czym jest bulgotek klozetowy. Tylko po ludzku , a nie w tylko sobie znanym języku , który czyta sie z zażenowaniem , ze ktoś jest tak głupi w formułowaniu myśli i zdań jak ty. Ale skąd o tym możesz wiedzieć , jak ty cały czas piszesz takie załosne bzdury. |
|