|
|
|
CYTAT @Bolek skoro informacje o moich poglądach na kwestie polityczne i o mojej wiedzy gospodarczej czerpiesz że swoich wizji sugerował ci zmienić dilera. Ewentualnie poprosić lekarza o zmianę leków bo po tych kreuje ci się mocno jakaś alternatywna fikcyjna rzeczywistość. A nie pomyliłeś się przy logowaniu regresie/Andrzejku? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie pomyliłeś tabletek?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Być może regresie. Muszę chyba zacząć brać to co wy...
|
|
|
|
|
generalnie to u nich w sztabie:
"zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę..." |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT No wiesz Anżej , jeden się wszystkiego dowie z Twittera, a drugi z TVN od redaktora Morozowskiego. Tak to już jest... zadziwiająco dużo wiesz o tym TVN-ie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT generalnie to u nich w sztabie: "zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę..." Zmieniłeś login? czy tabletki? nie działają? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No wiesz Anżej , jeden się wszystkiego dowie z Twittera, a drugi z TVN od redaktora Morozowskiego. Tak to już jest... zadziwiająco dużo wiesz o tym TVN-ie Czy ja wiem? Raz na jakiś czas rzucę okiem, niemniej tyle co ty/wy to na pewno nie oglądam Anżejku... |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja wiem? Raz na jakiś czas rzucę okiem, niemniej tyle co ty/wy to na pewno nie oglądam Anżejku... Aaa, Ok. To jak z głosowaniem i popieraniem przez ciebie PiS. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Praworządność jest wtedy , kiedy zwykły człowiek idzie do sądu , i załatwia szybko i skutecznie sprawę. W naszym kraju praworządności nigdy nie było. Pisiory też jej nie zaprowadzą. W każdym razie jeżeli wasz sztab chce czynić praworządność rękami mecenasa Konia czy sędziego Tuleyi, to ja wam po ludzku współczuję... Ty za to preferujesz, by robili to tacy sędziowie jak kryształowy sędzia Kryże, co nie PiSiorku? Również Ci współczuję. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy ja wiem? Raz na jakiś czas rzucę okiem, niemniej tyle co ty/wy to na pewno nie oglądam Anżejku... Aaa, Ok. To jak z głosowaniem i popieraniem przez ciebie PiS. Skoro tak twierdzisz Anżejku... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Praworządność jest wtedy , kiedy zwykły człowiek idzie do sądu , i załatwia szybko i skutecznie sprawę. W naszym kraju praworządności nigdy nie było. Pisiory też jej nie zaprowadzą. W każdym razie jeżeli wasz sztab chce czynić praworządność rękami mecenasa Konia czy sędziego Tuleyi, to ja wam po ludzku współczuję... Ty za to preferujesz, by robili to tacy sędziowie jak kryształowy sędzia Kryże, co nie PiSiorku? Również Ci współczuję. Mylisz się [moderowano]. Jeżeli odszukasz chociaż jeden post w którym chwaliłem sędziego Kryże, to powiedzmy że coś jest na rzeczy. A ponieważ nic takiego nie znajdziesz tzn że pierdol.sz jak mecenas Koń w TVN , nie przymierzając... Właśnie dlatego piszę że PiS przy pomocy swoich ( takich jak Kryże czy Piotrowicz) , ani POKO przy pomocy swoich ( Giertych czy Tuleya) praworządności nie zaprowadzą. Nie wiem jak wytłumaczyć to takiemu tłukowi jak ty. Obawiam się że TVN wyprał ci mózg [moderowano].. |
|
|
|
|
Edek, ale nadal na nich zagłosujesz. I nie pozwolisz powiedzieć złego słowa.
Ach, gdyby nie ten TVN. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ach - klakierku - gdyby nie te wasze wspaniałe hasełka!
"Zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" kwintesencja waszego sztabu |
|
|
|
|
CYTAT Edek, ale nadal na nich zagłosujesz. I nie pozwolisz powiedzieć złego słowa. Ach, gdyby nie ten TVN. Nie mam zamiaru setny raz tłumaczyć tego samego Anżej. Mądrej głowie dość po słowie. A tłukowi to i sto nie wystarczy... Nigdy nie zrozumiem czemu zawsze się wypieracie tego TVN? Podskórnie czujecie że to nic dobrego? |
|
|
|
|
Nie mam zamiaru setny raz tłumaczyć tego samego Edek. Mądrej głowie dość po słowie. A tłukowi to i sto nie wystarczy...
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT ach - klakierku - gdyby nie te wasze wspaniałe hasełka! "Zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" kwintesencja waszego sztabu Chce ci się tak te loginy zmieniać? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a co - szukasz pomysłu, bo ciebie to męczy?
niestety nie pomogę ci klakierku nie zmieniam loginów mam tylko ten jeden jedyne co mogę dla ciebie zrobić to przypomnieć wasze najnowsze hasełko: "Zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" |
|
|
|
|
No żyjesz a myślałem, że przepadłeś jak twój kolega mirek777. To forum bez was jest bardzo smutne i nudne.
******PolakazPolski4 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Praworządność jest wtedy , kiedy zwykły człowiek idzie do sądu , i załatwia szybko i skutecznie sprawę. W naszym kraju praworządności nigdy nie było. Pisiory też jej nie zaprowadzą. W każdym razie jeżeli wasz sztab chce czynić praworządność rękami mecenasa Konia czy sędziego Tuleyi, to ja wam po ludzku współczuję... Ty za to preferujesz, by robili to tacy sędziowie jak kryształowy sędzia Kryże, co nie PiSiorku? Również Ci współczuję. Mylisz się [moderowano]. Jeżeli odszukasz chociaż jeden post w którym chwaliłem sędziego Kryże, to powiedzmy że coś jest na rzeczy. A ponieważ nic takiego nie znajdziesz tzn że pierdol.sz jak mecenas Koń w TVN , nie przymierzając... Właśnie dlatego piszę że PiS przy pomocy swoich ( takich jak Kryże czy Piotrowicz) , ani POKO przy pomocy swoich ( Giertych czy Tuleya) praworządności nie zaprowadzą. Nie wiem jak wytłumaczyć to takiemu tłukowi jak ty. Obawiam się że TVN wyprał ci mózg [moderowano]... Oczywiście, że preferujesz, bo koniec końców i tak zagłosujesz na PiSiora. Nie wciskaj mi kitu, że zagłosujesz na Konfederację. Żaden wyborca Konfy tak zajadle nie broni PiSu, jak Ty. No chyba, że Ci za to płacą, no to wtedy pardon - nie szanuję, ale rozumiem. Aczkolwiek w jednym masz rację - gangrena pisowska i nowotwór POKO w żaden sposób nie zreformują sądów. Zreformować sądy nie jest trudno, wystarczy chcieć: - sędziowie pokoju orzekający w drobnych sprawach, o niskiej społecznej szkodliwości czynu (wykroczenia i czyny zagrożone maksymalnie grzywnami); - zwiększenie liczby sędziów w sądach; - rozszerzenie liczby sądów elektronicznych na jeden na każde województwo (z zastrzeżeniem ustalenia progu składanych spraw do określonej niskiej kwoty, z obowiązkiem dołączenia do pozwu skanu dowodów) i zwiększenie personelu w takich placówkach; - wprowadzenie ustawowego terminu do wyznaczenia pierwszej rozprawy od momentu wpływu pozwu; - wprowadzenie ustawowego terminu do sporządzenia uzasadnienia wyroku od daty wpływu wniosku; - rozszerzenie kontradyktoryjności w sprawach cywilnych - ograniczenie do minimum przeprowadzanie dowodu przez sąd z urzędu (jak ktoś chce się procesować - niech dostarczy wszystkie dowody do sądu sam). To tak na szybko. Aż się prosi o powrót czasów PRL-u, kiedy rozprawa rozpoczęta, musiała się zakończyć wydaniem wyroku (a przerwa w rozprawie - w skrajnym wyjątku), jak w USA. PS. Może jakiś komentarz do pedofila z PiSu, co to wybierał nastolatki, które rzekomo "lubiły mocny seks"? Inne sprawy ochoczo komentujesz. Tutaj jakoś nie zabierasz głosu. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Ja zagłosuję na pisiora ( koniec końców ) a ty na platfusa [moderowano]. Co cię tutaj uwiera?
Konfa oferuje zmianę systemu , który jest na wskroś zły. Kukiz też podsuwa ciekawe pomysły , tylko stado baranów otumanione z jednej strony przez TVP , a z drugiej przez TVN , nie ma żadnych ambicji. Wolą tkwić w tym zaduchu... Podejrzewam [moderowano] że sam pod płaszczykiem nienawiści do PiS i do POKO, skrywasz w głębi serca praworządność według mecenasa Konia. Zatem nie wydaje mi się żebyś mógł mnie pouczać... Nic nie wiem o żadnym pedofilu. To forum to moje hobby. Nie jestem tu zawodowo jak menażeria płatnych pachołków POKO... |
|
|
|
|
CYTAT Ja zagłosuję na pisiora ( koniec końców ) a ty na platfusa [moderowano]. Co cię tutaj uwiera? Konfa oferuje zmianę systemu , który jest na wskroś zły. Kukiz też podsuwa ciekawe pomysły , tylko stado baranów otumanione z jednej strony przez TVP , a z drugiej przez TVN , nie ma żadnych ambicji. Wolą tkwić w tym zaduchu... Podejrzewam [moderowano] że sam pod płaszczykiem nienawiści do PiS i do POKO, skrywasz w głębi serca praworządność według mecenasa Konia. Zatem nie wydaje mi się żebyś mógł mnie pouczać... Nic nie wiem o żadnym pedofilu. To forum to moje hobby. Nie jestem tu zawodowo jak menażeria płatnych pachołków POKO... 1. I widzisz - tym się różnimy, bo ja mając do wyboru PiSior - Platfus oddaje nieważny głos. Ty tylko w ten sposób maskujesz swoje pisorstwo. 2. Podejrzewam Fiutek1313 że sam pod płaszczykiem nienawiści do PiS i do POKO, skrywasz w głębi serca praworządność według sędziego Kryże. Zatem nie wydaje mi się żebyś mógł mnie pouczać... 3. O widzisz - nie wiesz o żadnym pedofilu z PiSu bo w TVP Ci nie powiedzieli, nie przeczytałeś w "Gościu Niedzielnym" lub "Gazecie Polskiej, nie zobaczyłeś na tablicy w Albicli ewentualnie Karnowski nie wrzucił Ci tego na twitterka. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Nie wierzę [moderowano] w ani jedno twoje słowo. Jesteś z tej samej menażerii co Anżejek i regres. Zatem twoje obelgi spływają po mnie jak po kaczce...
Twoje podejrzenia są równie idiotyczne jak całe twoje rozumowanie. Tylko człowiek karmiony jadem z TVN może być takim nienawistnikiem... Dla mnie Karnowski jest wart tyle samo co jego miłujący praworządność odpowiednik - Tomasz Lis. Zgoła nic... |
|
|
|
|
hamurabku
skanduj razem z klakierem: "Zdejmij maseczkę - zjedz kiełbaseczkę!" |
|
|
|
|
CYTAT Nie wierzę [moderowano] w ani jedno twoje słowo. Jesteś z tej samej menażerii co Anżejek i regres. Zatem twoje obelgi spływają po mnie jak po kaczce... Twoje podejrzenia są równie idiotyczne jak całe twoje rozumowanie. Tylko człowiek karmiony jadem z TVN może być takim nienawistnikiem... Dla mnie Karnowski jest wart tyle samo co jego miłujący praworządność odpowiednik - Tomasz Lis. Zgoła nic... I vice versa. Nie wierzę Fiutku1313 w ani jedno Twoje słowo. Masz jakiś syndrom sztokholmski z tym TVN, że wszędzie go widzisz. Jakaś fobia? Uzależnienie? To się leczy ;) Nie wykręcaj się od uwielbienia dla Karnowskiego, nikt Ci nie wierzy, że nie jest dla Ciebie guru i wyrocznią. Tylko człowiek karmiony jadem z TVP może być takim nienawistnikiem... O PisiorzPislandii4 zawitał... Skanduj razem z mireczkiem: "Wirus w odwrocie" "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
"Zdejmij maseczkę - zjedz kiełbaseczkę!" a ty to zrób
*****PolakazPolski4 |
|