|
|
|
CYTAT Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę... On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? @Bolek 1313 To Ty jesteś "członkiem". Takim tycim-tycim...Zawsze to coś. Z ,jak dla Ciebie(netowy przeszczepie),to z Panem @Anrzejem-2.0 nie mam żadnych układów. Po prostu czasami mamy te same poglądy na różne sprawy. Co do oceny debili-zawsze takie same. Łapiesz się cały czas. PS.A jak tam Twoje forumowe klony? Zaraz będziesz miał własne wsparcie i będzie najazdówka na @Pana juska? Przeczytaj link poniżej. W sumie...Po co? I tak nie zrozumiesz. https://demot(...)esz-miec Piję.Nie zaprzeczam.Z półlitrówką nawet nie startuj. Pomimo tego mam tyle kasy, że kupiłbym Ciebie,Twojego psa wraz z jego kupkami. Kupki odstraszałyby koty,pies będzie pilnował placu a Ty...? No właśnie!!! Na kiego chooya byłbyś mi potrzebny? Czy aby to nie jest z "Twojego ogródka...miekiszonie?" Poznajesz? https://demot(...)e-zalety SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
A tak nasz kochany nie/Rzad wydaje nasze pieniążki.
Po to zapierdalam,ale i tak mi sporo wiecęj zostaje. Wystarczy mi nawet na zgrzewkę zgniłych jaj i bilet do Warszawy. Pod dom właściciela kota na Żoliborzu,to sobie dojdę "z buta". https://demot(...)ok-2020- Przepraszam że zapomniałem.Zapomniałem o NIM. Skleroza.Wszystko to.bo byłem prawie trzeźwy. Ojcze!Wybacz. https://demot(...)zyczycie SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę... On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? @Bolek 1313 To Ty jesteś "członkiem". Takim tycim-tycim...Zawsze to coś. Z ,jak dla Ciebie(netowy przeszczepie),to z Panem @Anrzejem-2.0 nie mam żadnych układów. Po prostu czasami mamy te same poglądy na różne sprawy. Co do oceny debili-zawsze takie same. Łapiesz się cały czas. PS.A jak tam Twoje forumowe klony? Zaraz będziesz miał własne wsparcie i będzie najazdówka na @Pana juska? Przeczytaj link poniżej. W sumie...Po co? I tak nie zrozumiesz. https://demot(...)esz-miec Piję.Nie zaprzeczam.Z półlitrówką nawet nie startuj. Pomimo tego mam tyle kasy, że kupiłbym Ciebie,Twojego psa wraz z jego kupkami. Kupki odstraszałyby koty,pies będzie pilnował placu a Ty...? No właśnie!!! Na kiego chooya byłbyś mi potrzebny? Czy aby to nie jest z "Twojego ogródka...miekiszonie?" Poznajesz? https://demot(...)e-zalety Jusek może i dysponujesz jakimś zasobem środków finansowych, niemniej wątrobę masz tylko jedną nigga. Kiedy w końcu ona odmówi posłuszeństwa spojrzysz na świat z zupełnie innej perspektywy... Ty a mam pytanie z innej beczki ( nie beczki piwa nigga) , przyjęli cię do sztabu POKO , mimo choroby alkoholowej? To trochę nieładnie o nich świadczy, że wykorzystują nieszczęście człowieka do bieżącej walki politycznej... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę... On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? Nawet jak czegoś nie ma to i tak sobie to wmówisz. Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę... On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? Nawet jak czegoś nie ma to i tak sobie to wmówisz. Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowiców... Po prostu Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
po prostu
"zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" |
|
|
|
|
CYTAT po prostu "zdejmij maskę - zjedz kiełbaskę!" Edzio, naprawdę Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Zdejmij maskę i zrób laske
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Edo zaniemówił kiedy PIS sprzedaje resztki niepodległości w zamian za kredyty UE. Nie podoba mu się ale będzie popierał bo mniejsze zło. Zło jest złem Edo. Ja zło zwalczam Edo a nie popieram socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
To bardzo nieładne słowa regresie. Nawet jak standardy panujące w sztabie bezpartyjnych wolnościowiców. Jedyne ugrupowania , które zachowały się jak trzeba to Konfa i Ziobryści. Od wielu lat piszę że wyjście Polski z UE to jest nasza racja stanu. To wy i wam podobni upatrywali rzekomych korzyści w "dotacjach" od wujka Hansa nie dostrzegając drugiej strony medalu...
W każdym razie regresie " go fuck yourself" ( jak mawiają Amerykanie). Przy okazji weź swoich sztabowych kolegów i zróbcie konkretny gangbang. I niech wam "Oda do radości" płynie z głośników, coby się fajniej bawiło. Ku większej uciesze motłochu, tego ze sztabu bezpartyjnych wolnościowiców rzecz jasna! |
|
|
|
|
Ok. PISowska socjalistyczna lewica z tego forum może czuć się zaproszona na tego typu party. PISowcy mają już doświadczenie nabyte z Węgrami w Brukseli w podobnych zabawach.
|
|
|
|
Edek, po całym swoim wywodzie, w którym ani raz nie zająknąłeś się o utracie suwerenności po wczorajszym głosowaniu, nadal popierasz PiS. Jesteś dokładnie jak oni. Nie popierasz UE, krytykujesz, narzekasz ale wszystko tylko w słowach. Czyny są zupełnie inne. Pisiory, których tak popierasz sprzedali nas za garść paciorków.
Jesteś zwykłym hipokrytom. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
PISorzyty swoimi sukcesami doprowadzili nas do ruiny dlatego sprzedali. Sprzedali bo to jedyny sposób aby utrzymać się jeszcze trochę przy żłobie.
Edo to mimo wszystko twardy elektorat. On jest hipokrytą. Mi zarzucał zaślepienie nienawiścią do PIS. Wychodzi na to że sam zaślepiony a ja mam rację CYTAT Mniejsze, większe, średnie, wszystko jedno, proporcje są umowne a granice zatarte.
|
|
|
|
CYTAT Ok. PISowska socjalistyczna lewica z tego forum może czuć się zaproszona na tego typu party. PISowcy mają już doświadczenie nabyte z Węgrami w Brukseli w podobnych zabawach. Regresie zróbcie sobie imprezkę integracyjną ( wasz sztab bezpartyjnych wolnościowiców wraz z PISowską socjalistyczną lewicą z tego forum). Zresztą zaproście kogo chcecie , tylko mnie w to nie mieszajcie... |
|
|
|
|
CYTAT Edek, po całym swoim wywodzie, w którym ani raz nie zająknąłeś się o utracie suwerenności po wczorajszym głosowaniu, nadal popierasz PiS. Jesteś dokładnie jak oni. Nie popierasz UE, krytykujesz, narzekasz ale wszystko tylko w słowach. Czyny są zupełnie inne. Pisiory, których tak popierasz sprzedali nas za garść paciorków. Jesteś zwykłym hipokrytom. Anżejku , moje poglądy w kwestii UE są stale i niezmienne. Nie dałem się zbajerować 18 lat ( przy referendum anschlussowym) i nie daję teraz. Dla mnie Unia to narzędzie niemieckiej dominacji i nic ponad to... PiSu nie popieram i raczej nie zacznę. Partią pierwszego wyboru w obecnym układzie sił pewnie będzie Konfa. PiS czy też pisowskiego kandydata mogę poprzeć tylko w układzie zero-jedynkowym. Czyli np ostatnie wybory prezydenckie. W drugiej turze Andrzej Duda i Rafał Trzaskowski. Niezbyt chętnie niemniej zawsze wtedy poprę pisiora. Bo nic gorszego niż rządy koalicji oszustów z gumofilcami nam się nie przytrafiło. Po prostu... Nie wydaje mi się żeby płatni poslugacze koalicji obywatelskiej mieli moralne prawo , by czynić innym wyrzuty. Ja bym Anżejku na twoim miejscu zbastował... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT PiSu nie popieram i raczej nie zacznę. Partią pierwszego wyboru w obecnym układzie sił pewnie będzie Konfa. Kłamiesz PiSiorku. Oj kłamiesz w żywe oczy. Chyba nie przyszła wypłata z Nowogrodzkiej i słabo bronisz chlebodawców z PiSu. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
H*** jedyne co mi przychodzi do głowy na szybko to filmik z pierdzącym hipopotamem , który już parę razy wrzucałem. Chyba w odpowiedzi na zaczepki Jego Eminencji Szwaba Mccarricka. Reprezentujecie mniej więcej ten sam poziom intelektualny, zatem to byłaby adekwatna riposta...
|
|
|
|
|
Twórca ambitnego kina , znany obrońca praworządności i celebryta pełną gębą, obsrał zbroję...
Widać nie tylko nasz forumowy Anżej czytuje książki Tomasza Piątka... Błogosławieni którzy przeczytali i uwierzyli , albowiem oni praworządności dostąpią... |
|
|
|
|
Prawica z reguły jest praworządna. Dla bolszewickich socjalistów praworządność stała się obiektem kpin. Bezczelność.
|
|
|
|
Śmiałe słowa regresie , jak na człowieka , który liczył na to że unijne dotacje od wujka Hansa , to przysłowiowy darmowy obiadek...
To jest dopiero kuriozum. Wolnościowiec , który by chciał dobrobyt państwa na dotacjach budować... Praworządność jest wtedy , kiedy zwykły człowiek idzie do sądu , i załatwia szybko i skutecznie sprawę. W naszym kraju praworządności nigdy nie było. Pisiory też jej nie zaprowadzą. W każdym razie jeżeli wasz sztab chce czynić praworządność rękami mecenasa Konia czy sędziego Tuleyi, to ja wam po ludzku współczuję... |
|
|
|
|
Edek, przeczytałeś to na twiterze? Znawca wszystkiego jesteś, od sztuki do polityki, zazdroszczę
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No wiesz Anżej , jeden się wszystkiego dowie z Twittera, a drugi z TVN od redaktora Morozowskiego. Tak to już jest...
|
|
|
|
|
@Bolek skoro informacje o moich poglądach na kwestie polityczne i o mojej wiedzy gospodarczej czerpiesz że swoich wizji sugerował ci zmienić dilera. Ewentualnie poprosić lekarza o zmianę leków bo po tych kreuje ci się mocno jakaś alternatywna fikcyjna rzeczywistość.
|
|
|
|
Regresie niech pierwszy który jest bez winy rzuci kamieniem...
|
|
|
|
|
Fundusze są tylko jednym z aspektów integracji europejskiej. Choć sam sam jestem przeciwnikiem bo powodują inwestycje (które w pewnym sensie są kredytem) przy jednoczesnym zwolnieniu z tej powinności rządu który "zaoszczędzone" środki przeznacza na malwersacje.
PISzłodzieje odbierają większość dochodów społeczeństwu przy jednoczesnym stałym wzroście zadłużenia i przy ratowaniu się od kryzysu sprzedawaniem naszej suwerenności. Ciemny Lud który wierzy w brednie usłyszane w TVPis i kupiony jest zasiłkami pochodzącymi z kradzieży i kredytów nie chce brać tego pod uwagę. Nie chce przyjąć do siebie że sam sobie i ojczyźnie szkodzi. Dlatego PIS nazywa ich Ciemnym Ludem. Trafiona nazwa. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|