|
|
|
*****PolakazPolski4 dzbana foliarza
piana z dzbanana! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie wiem. Jest jednakże moje poparcie. Wiek emerytalny nie powinien być sztywny bo ludzie mają różne geny, różne doświadczenia i różny stopień destrukcji zdrowia i ambicji będący pochodną charakteru wykonywanych zajęć. co ty bredzisz fanatyku kto miałby ludzi poddawać ocenie? równo cie zwichrowało na umyśle ***** redresika - fanatyka - maseczki - dupeczki Jakiej ocenie? Napisałem wyraźnie że każdy musi mieć prawo do decydowania za siebie. Przechodzisz na emeryturę kiedy chcesz. Proste ale nie dla socjalisty. Socjalistom musi ktoś powiedzieć co mają robić bo rozumu nie mają. ***** Ciebie i twoją roszczeniową socjalistyczną partię CYTAT Statystyczny Polak wyłożył na emerytury i renty w 2020 roku 7830 zł W 2020 roku wydatki publiczne w przeliczenia na każdego obywatela wyniosły niemal 30 tys. zł Dług publiczny wzrósł do 34 057 zł na osobę, czyli o ponad 6 tys. zł w stosunku do odnotowanego w 2019 r. Z wyliczeń FOR wynika, że za ten wzrost w największym stopniu nie odpowiadają koszty walki z pandemią a finansowanie nowych świadczeń socjalnych w tym dodatkowych emerytur Zrzutka statystycznego Polak na finansowanie emerytur wynosi więcej niż łącznie na służbę zdrowia i edukację Partia dała partia odbierze. ***** złodziei socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
nie wiem, co wy tam bierzecie w sztabie, żeby stłumić w sobie resztki wstydu podczas pisania tych bredni, ale towar działa
***** redresika- fanatyka-maseczki- dupeczki PS jasio liż bardziej ***** jasia - wazelinkę |
|
|
|
|
Nie wiem co co masz na myśli wyrażając się w liczbie mnogiej, bo ja działam sam i dopiero się uczę od takich bucefałow jak ty i mirek777. Nie wiesz co się z nim dzieje, bo nudno tu bez niego a ty mu nawet do pięt nie dorastasz.
*****PolakazPolski4 dzbana foliarza piana z dzbanana! |
|
|
|
|
pisz co chcesz wazelinko
wiem swoje nieudolny lizaku ***** jasia-wazelinkę |
|
|
|
|
Ważne, że ty się udałeś i mam z ciebie ubaw i nie tylko ja.
*****PolakazPolski4 dzbana foliarza piana z dzbanana! |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Statystyczny Polak wyłożył na emerytury i renty w 2020 roku 7830 zł W 2020 roku wydatki publiczne w przeliczenia na każdego obywatela wyniosły niemal 30 tys. zł Dług publiczny wzrósł do 34 057 zł na osobę, czyli o ponad 6 tys. zł w stosunku do odnotowanego w 2019 r. Z wyliczeń FOR wynika, że za ten wzrost w największym stopniu nie odpowiadają koszty walki z pandemią a finansowanie nowych świadczeń socjalnych w tym dodatkowych emerytur Zrzutka statystycznego Polak na finansowanie emerytur wynosi więcej niż łącznie na służbę zdrowia i edukację Bolek jest sprawa. Chciałbym wziąć na ciebie kredycik bo jak się zdaje nie masz nic przeciwko to dopiero dzban @PolakZPolski jest nieszkodliwy bo ma pół z tego IQ co Bolek. Bolek jest szkodnik bo celowo kłamie. Możliwe też że podaje fałszywe informacje oparte na swoich domysłach. @PolakzPolski to tylko ***** potrafi a jak mawiają kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. |
|
|
|
|
Smutny rudy Uszatek
Bolek inflacja nie istnieje a nawet jeśli to świadczy o wzroście gospodarczym socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ciekawe czy kiedyś pojawi się takie ugrupowanie, które w programie będzie miało brak nowych kredytów.
Takie głupie marzenie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
https://mobile.twitter.com/_rogal/status/1388232596061147136
Tamtejsza frakcja dewiantów rośnie w siłę. Nie ściągają co prawda takich tłumów , jak nasi podkarpaccy , niemniej praworządność sama się nie obroni... |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawe czy kiedyś pojawi się takie ugrupowanie, które w programie będzie miało brak nowych kredytów. Takie głupie marzenie. To po co są banki? Żeby bezrobotnych wspierały? Twój Balcerowicz co powiedział, pamiętasz? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ciekawe czy kiedyś pojawi się takie ugrupowanie, które w programie będzie miało brak nowych kredytów. Takie głupie marzenie. To po co są banki? Żeby bezrobotnych wspierały? Twój Balcerowicz co powiedział, pamiętasz? No patrz. Moje niedopatrzenie. Mało precyzyjnie się wyraziłem. Chodziło mi o zadłużanie państwa. Klienci, którzy sami biorą i sami spłacają niech korzystają z kredytów. Ich odpowiedzialność i ich sprawa. Przypomnij, co powiedział mój Balcerowicz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A z dobrych informacji: https://businessinsider.com.pl/finanse/gieldowa-historia-agory-czemu-akcje-spolki-nie-dawaly-zarobic-inwestorom/wkcw4f2 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anżej Duda pisze na swojej stronie :
"Dziś 100. rocznica wybuchu III Powstania Śląskiego - rezurekcji zwycięskiej, która dzięki odwadze, determinacji i bohaterstwu Polaków mieszkających na Śląsku, przyniosła odradzającej się Rzeczypospolitej niezwykle ważną, bo silną przemsłowo część Górnego Śląska. "Tobie Polsko". Rezurekcja-to msza Panie Prezydentu. To była "Insurekcja". Tak to bywa ,jak umie się ktoś tylko podpisać, a nie pisać. PS.Literówka? Osobie o takim wykształceniu i na takim stanowisku... Należy sprawdzać, bo "przemsłowo"to nie to co przemysłowo. Takie tam,moje dopierdalanie się. https://demotywatory.pl/4990507 Rezurekcja oznacza katolicką, uroczystą mszę wielkanocną z procesją. Do kościoła chodzi Pan rzadziej niż na Nowogrodzką. „Insurekcja” (od łac. insurrectio), oznaczające bunt, powstanie zbrojne.Mnie kojarzy się z insurekcją"kościuszkowską" -powstaniu z 1794 roku. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek to był news wczorajszy. Czyżbyś znowu wpadł w pętlę czasową nigga?
|
|
|
|
|
Wczoraj miałeś tę instrukcję i Jusek rozwalił ci koncepcję?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę...
On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? |
|
|
|
|
CYTAT A z jeszcze lepszych informacji: Redaktor naczelny Gadzinówki Adam Michnik w święto Konstytucji 3 maja oraz w Światowym Dniu Wolności Prasy Postępowej na łamach liberalnego szwedzkiego dziennika "Dagens Nyheter" zwraca się z prośbą o wsparcie finansowe Fundacji G. https://odfoundation.eu/zespol/bartosz-kramek/?gclid=Cj0KCQjwvr6EBhDOARIsAPpqUPEQ5kYPqY8cQbz7wq9WOZtE1TYQJFUYtUtNNl7Vw-_227r58BdnalkaArmDEALw_wcB https://twitter.com/ODFoundation/status/1352026308138725377?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1352065430341505024%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fpulsembed.eu%2Fp2em%2F6mbMXftNx%2F Konstytucjonaliści , Targowiczanie i Grety Jachiry łączcie się https://twitter.com/EPPGroup/status/1389112488604495872 Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Łączcie się bo Zjednoczyła się Lewica socjalistyczna rozporządzeniowców i roszczeniowców nepotycznych kredytobiorców (czytaj złodzieje)
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
POKO broni swoich jak niepodległości ale i Sztab nigdy nie wybacza, Tczew.
https://twitter.com/hashtag/TuObywatele?src=hashtag_click Trochę soku z Rebeliantów i kasty słusznie minionego https://film.wp.pl/dunczycy-szkaluja-polakow-mozna-to-zobaczyc-na-netfliksie-6635019942484544a Tutaj Polacy roszczeniowcy w propagandzie liberalno lewicowej na Zachodzie. Nie mogę się doczekać nowego obrazu Gro$$a o mlekopijczysz Polakach. Pojawi się przed wyborami na 100% ze wstępniakiem nowego dzieła Sekielskich o Kościele. Ale nie lękajmy się bo Grzegorz "Szczęść Boże" z Januszem Darwinem Korwinem wyślą pospolite ruszenie licealistów na Ciemny Lud i odbuduje dobre stosunki z Putinem. PS. Wszyscy chcą tanich i pracowitych wykształciuchów do swoich obozów. KON-STY-TU-CJA Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Bynajmniej Anżejku. Obawiam się że ten stary chlor , jak zwykle konkretnie zalał pałę... On też jest członkiem waszego sztabu czy tylko tak go bronisz? Nawet jak czegoś nie ma to i tak sobie to wmówisz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ROZ-PO-RKO-RZĄDZ-E-NIE!
Miska ryżu i zasiłek! ***** socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|