|
|
|
CYTAT To samo miał Cdn. Jedna farma? Jeszcze mnie musicie namierzyć Andrzejku. Ale jak ze mną spróbujecie to mafia sołnecewska was zniszczy... Dziennikarstwo zaangażowane: im naprawdę nie jest wszystko jedno... Zupełnie jak rozmowa z bezpartyjnym wolnościowcem odnośnie wysokości deficytu sektora finansów publicznych ( do wybuchu epidemii srakawirusa). Bezpartyjny wolnościowiec: PiS zwiększył deficyt! Ja: Cały świat mierzy deficyt w relacji do PKB! Bezpartyjny: Masz tu oficjalne dane Ministerstwa Finansów! Ja: Masz tu komentarz niezależnego analityka gospodarczego! Bezpartyjny: Według danych MF wzrósł! Ja: W relacji do PKB spadł! Bezpartyjny: Ty pisowski tumanie , nie oglądaj TVP! Ja: Przedstawiłem opinię ekonomisty , nie dziennikarza ! Bezpartyjny: Kłamiesz jak zwykle pisowski trollu! Ja: Możesz podważyć merytorycznie moje źródło? Bezpartyjny: PiS fałszuje statystyki! Koniec rozmowy! I tak w koło Macieju , przerabiamy temat co kilka dni... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A teraz chłopcy POKO-wcy wzięli się za namierzanie trolli. Jakby nie mogli spojrzeć w lustro...
|
|
|
|
|
Donald Tusk rozpoczął świętowanie swoich 64 urodzin.
Jubilat postanowił podzielić radością się nią z użytkownikami netu, pisząc "Will you still need me, will you still feed me, When I’m sixty-four" ("Czy nadal będziesz mnie potrzebować, czy nadal będziesz mnie karmić, gdy będę miał 64 lata?"). Pytanie-czy ryszawy umrze głodny? Kto potrzebuje Tuskacza? Dajcie łapkę. --------- Żartowałem. https://www.youtu(...)unqv1Xt4 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Fakty wyszły na jaw, Edek dostał sraczki.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
@Edzio/Bolek1313
"A teraz chłopcy POKO-wcy wzięli się za namierzanie trolli. Jakby nie mogli spojrzeć w lustro..." Nikt nikogo nie namierza. Po prostu przygłupy nie ogarniają, że jeśli piszą z innego kraju to część linków się w Polsce nie będzie otwierać. I sami się demaskują. Tak jak art2deco i cdn.. Ciekawe co widzisz Edziu, kiedy patrzysz w lustro? Bo ja myśląc Edzio/Bolek1313/PolakzPolski4, widzę przed oczami kolesia od kału i obsesji na punkcie kut...w, który nie potrafi wyliczyć procentów. P.S. Geniuszu intelektu. Zapomniałeś odpowiedzieć na pytanie: "Edzio - w jaki sposób podwyższenie zarobków w budżetówce pomaga rozwojowi gospodarczemu?" Możesz odpowiedzieć na to pytanie albo odpowiedzieć pisząc o czymś na czym się znasz najlepiej. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
CYTAT Fakty wyszły na jaw, Edek dostał sraczki. Jasne Andrzejku. Mafia sołnecewska już po ciebie jedzie... |
|
|
|
|
CYTAT @Edzio/Bolek1313 "A teraz chłopcy POKO-wcy wzięli się za namierzanie trolli. Jakby nie mogli spojrzeć w lustro..." Nikt nikogo nie namierza. Po prostu przygłupy nie ogarniają, że jeśli piszą z innego kraju to część linków się w Polsce nie będzie otwierać. I sami się demaskują. Tak jak art2deco i cdn.. Ciekawe co widzisz Edziu, kiedy patrzysz w lustro? Bo ja myśląc Edzio/Bolek1313/PolakzPolski4, widzę przed oczami kolesia od kału i obsesji na punkcie kut...w, który nie potrafi wyliczyć procentów. P.S. Geniuszu intelektu. Zapomniałeś odpowiedzieć na pytanie: "Edzio - w jaki sposób podwyższenie zarobków w budżetówce pomaga rozwojowi gospodarczemu?" Możesz odpowiedzieć na to pytanie albo odpowiedzieć pisząc o czymś na czym się znasz najlepiej. Eminencjo wystąpił kolejny incydent. Proszę zmienić bieliznę... Anżejek już niesie mopa... |
|
|
|
|
Od razu wiedziałem że sekta smoleńska jest niebezpieczna dla otoczenia. Ale że ośmiogwiazdkowcy tak szybko się zradykalizują, to już mnie zaskoczyło...
https://mobile.twitter.com/SebastianT95p/status/1385206799909982212 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dżordż Flojd to potwierdzenie tego ze to ulica BLM na Zachodzie osądza a nie sądy. Tak samo było z O.J Simpsonem. Miasta zaczęły by płonąc. https://tulsaworld.com/news/national/2-views-of-floyd-onlookers-desperate-to-help-or-angry-mob/article_6167af64-1c4b-5329-9923-9c7e1f47d664.html?mode=comments Swoją drogą, był skazany za trzy bardzo różne czyny. Super. Przyznasz się skąd nadajesz? Ruska farma? Anżej już jest niezawodny Brutus. A gdzie jusek? https://www.usnews.com/news/us/articles/2021-04-19/2-views-of-floyd-onlookers-desperate-to-help-or-angry-mob Wysłałam wam Associated Press link z tej strony, był popsuty. Jest mi przykro Dzięki wam przeczytali już wszyscy, zapowiada się intelektualnie wypasiona dyskusja wiec co myślicie o narracji polowania na białych policjantów i nowych untouchables? Musimy śledzić Amerykę żeby zrozumiec proces jak powoli gnije od wewnątrz pod zamordyzmem ciemnoty liberalnej lewicy grającej na budowaniu antagonizmów społecznych. Czyli to co robią i u nas z ta różnicą ze zamiast białych mamy Ciemnogród. Podawane są dane o sporych transferach i odejściach na emeryturę białych policjantów w miastach opanowanych przez Demokratów (libtards). Którzy policjanci zostaną w Minneapolis, Denver, Frisco etc.. To będą największe Squoty postępu i demokracji na świecie
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Nie odpowiadasz na pytania. Po co więc sama pytasz?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dyskusja to wymiana informacji do rozważenia, pytania z widowni na końcu.
|
|
|
|
PISorzytnictwo sprzedało suwerenność a teraz UE będzie się domagać prawo do adopcji dzieci dla osób homoseksualnych zwanych potocznie pedałami. Miękiszony.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
@art2deco
Wytłumaczę ci to tak, żeby nawet taka tępa dzida jak ty zrozumiała. Wkleiłaś ten link: https://tulsa(...)comments Ten link się nie otwiera w Polsce i wyskakuje komunikat: "451: Unavailable due to legal reasons We recognize you are attempting to access this website from a country belonging to the European Economic Area (EEA) including the EU which enforces the General Data Protection Regulation (GDPR) and therefore access cannot be granted at this time. For any issues, contact web_(at)_tulsaworld.com or call 918-582-0921." Kiedy piszesz: "Potwierdzam srakę Dzbana, AP link is dead 404 " to kłamiesz, bo wcale nie chodzi o błąd 404 tylko o to, że piszesz spoza Unii Europejskiej i u ciebie ten link się otwiera. Kiedy piszesz: "Wysłałam wam Associated Press link z tej strony, był popsuty. Jest mi przykro " to też kłamiesz. Bo link nie był popsuty. Jest zapewne dostępny w USA czy skądkolwiek piszesz. P.S. Wkleiłaś kolejny link, który się otwiera. Jakaś puenta? Policjant w USA zestresował się, że tłum nie pozwala mu w spokoju mordować człowieka? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Pusty Dzban nie przeczytał ze link był wygenerowany przez stronę. Znowu piana i echo tego samego.
O przepraszam jest nowość, Floyd połknął woreczek bardzo mocnych narkotyków przed zaaresztowaniem. To morderstwo policji. Wracajac do rozgrywania ulicy przez liberalną lewice?
|
|
|
|
@art2deco
"Pusty Dzban nie przeczytał ze link był wygenerowany przez stronę" I tą stroną jesteś ty? To by tłumaczyło poziom twoich bełkotliwych postów. Boty obrażają się, gdy nazwie się je tępymi dzidami? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Pozostawiam cię z twoimi przekonaniami!
Jedziemy dalej o praworządnym tłumie sądzącym na podstawie polskojęzycznych przekazów medialnych Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @art2deco Wytłumaczę ci to tak, żeby nawet taka tępa dzida jak ty zrozumiała. Wkleiłaś ten link: https://tulsa(...)comments Ten link się nie otwiera w Polsce i wyskakuje komunikat: "451: Unavailable due to legal reasons We recognize you are attempting to access this website from a country belonging to the European Economic Area (EEA) including the EU which enforces the General Data Protection Regulation (GDPR) and therefore access cannot be granted at this time. For any issues, contact web_(at)_tulsaworld.com or call 918-582-0921." Kiedy piszesz: "Potwierdzam srakę Dzbana, AP link is dead 404 " to kłamiesz, bo wcale nie chodzi o błąd 404 tylko o to, że piszesz spoza Unii Europejskiej i u ciebie ten link się otwiera. Kiedy piszesz: "Wysłałam wam Associated Press link z tej strony, był popsuty. Jest mi przykro " to też kłamiesz. Bo link nie był popsuty. Jest zapewne dostępny w USA czy skądkolwiek piszesz. P.S. Wkleiłaś kolejny link, który się otwiera. Jakaś puenta? Policjant w USA zestresował się, że tłum nie pozwala mu w spokoju mordować człowieka? Eminencjo mamy potwierdzony niekontrolowany wyrzut nieczystości. Nogawka spłynęła brązem... Anżejek dawaj z tym mopem... |
|
|
|
|
CYTAT PISorzytnictwo sprzedało suwerenność a teraz UE będzie się domagać prawo do adopcji dzieci dla osób homoseksualnych zwanych potocznie pedałami. Miękiszony. |
|
|
|
|
CYTAT Dzięki wam przeczytali już wszyscy, zapowiada się intelektualnie wypasiona dyskusja wiec co myślicie o narracji polowania na białych policjantów i nowych untouchables? Musimy śledzić Amerykę żeby zrozumiec ten proces; jak powoli gnije od wewnątrz supermocarstwo pod terrorem ulicznej ciemnoty dzięki liberalnej lewicy grającej na budowaniu antagonizmów społecznych. Czyli to co robią i u nas z tą różnicą ze zamiast białych mamy wroga: Ciemnogród. Tylko dlatego ze nie mamy imigrantów z Afryki, bo gdyby byli to dopiero byłaby jazda Podawane są dane o sporych transferach i odejściach na emeryturę białych policjantów w miastach opanowanych przez Demokratów (libtards). Którzy policjanci zostaną w Minneapolis, Denver, Frisco etc.. To będą największe Squoty postępu i demokracji na świecie
Jedziemy czy pass? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art2deco
"Jedziemy czy pass?" Widzisz art2deco, zdziwiłabyś się jak mało mnie obchodzą przejścia na emeryturę amerykańskich policjantów. Wiem, że ciebie to dotyka, bo zapewne tam mieszkasz. Dlatego możesz sobie jechać. A skoro już rozmawiamy na ten temat to może odpowiedz na pytanie: "Policjant w USA zestresował się, że tłum nie pozwala mu w spokoju mordować człowieka?" art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Kto by chciał gadać z trolami z farmy. Edka przytul bo dostał sraczki gdy wyszło że kolejny obrońca pisiorstwa nadaje z po za polski i UE?
Muszę przestać was nazywać lokalnymi kretynami pisiorskikimi Wyglada na to że jesteście tylko kretynami pisiorskim. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dostrzegam linie podziału, zamordował z własnej woli, i po co gadać o wyprowadzaniu Antify na ulice.
Interesujące, wiedziałam ze się nie zawiodę Szkoda tylko ze tak szybko bezpartyjni wolnościowcy, podkarpackie dewianty Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@art2deco
"bezpartyjni wolnościowcy, podkarpackie dewianty" Nie panikuj art2deco, bo ci się konta pier...ą. "Podkarpackie dewianty" to tekst kolesia od kału i kut....w. Na koncie art2deco jesteś kulturalna, kobieca i inteligentna. I regulaminowa. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
|
|
Bezpartyjny wolnościowiec? -to brzmi dumnie. :-)
Partyjne aparatczyki. Roszeniowe despotki. Obrońcy pedofili. -To brzmi durnie. Bolek najistotniejszą kwestią w przypadku długu publicznego jest struktura wydatków. W przypadku PISorzytnictwa są to wydatki o charakterze konsumpcyjnym lub polityczno- uznaniowym (tzw. pisłodziejstwo) Socjalizm - Stalin to lubi. CYTAT Polski dług publiczny ma w trzech pandemicznych latach urosnąć o 451 mld zł, czyli o 43,1 proc. To stawia nas w gronie najszybciej zadłużających się krajów świata. Większy od Polski wartościowy wzrost długu ma odnotować tylko 20 krajów W zestawieniu z gospodarką będzie to wzrost o 10,4 proc. produktu krajowego brutto Cały świat ma zadłużyć się o aż 24,6 bln dol., co oznacza wzrost o 34 proc. Z tej kwoty aż 15 bln dol. przypada na trzy największe gospodarki globu: USA, Chiny i Japonię Jak to mawia Pisowski ex minister zdrowia - "okazja czyni złodzieja". socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT @art2deco "Jedziemy czy pass?" Widzisz art2deco, zdziwiłabyś się jak mało mnie obchodzą przejścia na emeryturę amerykańskich policjantów. Wiem, że ciebie to dotyka, bo zapewne tam mieszkasz. Dlatego możesz sobie jechać. A skoro już rozmawiamy na ten temat to może odpowiedz na pytanie: "Policjant w USA zestresował się, że tłum nie pozwala mu w spokoju mordować człowieka?" Eminencjo znowu cieknie po nogawce. Proszę udać się do łazienki. Anżejek zaraz zrobi pranie... |
|