|
|
|
„Grzegorz Schetyna wprowadził w błąd opinię publiczną” - Polacy chcą porozumienia i dobrej pracy polityków. Opozycja niepotrzebnie podgrzewa spór polityczny. Grzegorz Schetyna wprowadził w błąd opinię publiczną. Nie zostało wszczęte żadne postępowanie wobec prof. Rzeplińskiego. W Polsce wszyscy obywatele są traktowani równo - od tej zasady nie ma wyjątków - stwierdził Ziobro. Koniec sporu wokół TK? Rzepliński przyznaje, że obowiązuje go ustawa PiS Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
... „A świstak siedzi i zawija je w te sreberka...” ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
[moderowano] żeby myśleć że to coś zmieni Prawdy kmiotki nie zakrzyczycie ... a na jedna zablokowaną zapewnie powstanie 5 innych Moderowano przez: magpie Jak nie masz nic do wniesienia do dyskusji, to nie wypisuj obraźliwych sformułowań. Proszę o nieużywanie wulgarnych zwrotów, wyrazów itp. Bez tego też się da.
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Nie wiem co przeszkadza ci napisanie "sok z buraka" ale ... twoja piaskownica ...mam nadzieje że nadgorliwości nie zabraknie w innych postach
i co rozumiesz przez "Jak nie masz nic do wniesienia do dyskusji" ...jakaś definicja ? bo po cenzurze to rzeczywiście wie co poeta miał na myśli Moderowano przez: magpie Proponuję zapoznać się z definicją słowa "wulgaryzmy". Definicje znajdziesz w necie. Dyskusja to rozmowa, a nie tylko obrzucanie się nawzajem obraźliwymi zwrotami i wklejanie wyłącznie obrazków z wularnymi wyrazami.
|
|
|
|
A czy ja z kimś dyskutowałem ? Forum to chyba miejsce do wyrażania swoich opinii na pewne zdarzenia w życiu publicznym i nie tylko ? Czy coś pokręciłem ? Zarzucasz mi że nic nie wnoszę do dyskusji
to może objaśnisz mi tępakowi ... po co jest temat Polityka bez cenzury ... i co do tego tematu miał wnieść wpis np. z Dodany: 1 Kwie 2016r. 18:50 ... czy za wiele wymagam ? Moderowano przez: magpie Bez cenzury to nie to samo co bez kultury. Pisz co chcesz bez obrażania innych, bez wulgarnych słów. Wolnośc nie oznacza samowoli. To też tyczy się wypowiedzi i szacunku dla poglądów innych ludzi. Nie będę dyskutować z Tobą na forum. Proszę dostosować się i stosować kulturę wypowiedzi.
|
|
|
|
Wnosisz do dyskusji tylko i wyłącznie chamski język i inwektywy,wreszcie ktoś to zauważył
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie chcesz dyskutować na forum ? Kurde to ostatnie trudne pytanie ... Czym ten temat ma się różnić od innych ?
|
|
|
|
CYTAT Nie chcesz dyskutować na forum ? Kurde to ostatnie trudne pytanie ... Czym ten temat ma się różnić od innych ? Musisz nauczyć się panować nad językiem.Pewne rzeczy można przekazać bez popadania w język rynsztokowy "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Fiodor, a co ty wnosisz do dyskusji? Jestem bardzo ciekawy odpowiedzi ;-)
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor, a co ty wnosisz do dyskusji? Jestem bardzo ciekawy odpowiedzi ;-) Ja po prostu chcę żebyście pewne rzeczy przekazywali w bardziej kulturalny sposób. Czy wymagam zbyt wiele? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Postaraj się Fiodor zrozumieć frustracje Bananka i Andrzejka, dla nich forum to takie drugie życie w którym się spełniają i dlatego każdą wolną chwile spędzają przed klawiaturą.
|
|
|
|
|
CYTAT Postaraj się Fiodor zrozumieć frustracje Bananka i Andrzejka, dla nich forum to takie drugie życie w którym się spełniają i dlatego każdą wolną chwile spędzają przed klawiaturą. Ja o tym doskonale wiem.Na szczęście coraz więcej osób też to zauważyło "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie no ... jaka obora ... jak u Fiutora ...
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=658873 Aż trzeba było temat zamknąć qwa na niezależnej już jest mniejszy reżim ... widzę poszedł sponsoring ps.Andrzejek doszła P.W. ? czy "nie wysłałem" "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nie no ... jaka obora ... jak u Fiutora ... http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=658873 Aż trzeba było temat zamknąć qwa na niezależnej już jest mniejszy reżim ... widzę poszedł sponsoring ps.Andrzejek doszła P.W. ? czy "nie wysłałem" Widocznie nie doszła,postaraj się lepiej "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor, a co ty wnosisz do dyskusji? Jestem bardzo ciekawy odpowiedzi ;-) CYTAT (Fiodor) Ja po prostu chcę żebyście pewne rzeczy przekazywali w bardziej kulturalny sposób. Czy wymagam zbyt wiele? Czyli nic nie wnosisz. Obrażasz innych, sugerujesz obraźliwe rzeczy ale ty wymagasz by pewne rzeczy przekazywać w bardziej kulturalny sposób. Może zacząłbyś od siebie? "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Uwaga teraz będzie "mowa nienawiści", NALEŻY POWYWIESZAĆ NA LATARNIACH WSZYSTKICH POLITYKÓW, LEWAKÓW, PRAWAKÓW I WSZELKICH INNYCH.
Ps.Watykańskich okupantów w czarnych sukienkach też. |
|
|
|
|
CYTAT Uwaga teraz będzie "mowa nienawiści" To pewność czy zachęta? |
|
|
|
|
Gazeta Wyborcza robi ustawkę w kościele.
Czy sprawa Andrzejka Hadacza niczego tych idiotów nie nauczyła? Dzisiaj nikt nie jest anonimowy. |
|
|
|
|
Czyli, że ta pani nie wyrażała swojego zdania? A może nie maiła prawa do niego? Ach ta feministyczna i dziennikarska prowokacja. Mieć własne zdanie i postarać się o zaprezentowanie go przed kamerami to zwykła bezczelność. Tak nie powinno być.
Co powiecie o tym matole z megafonem ryczącego na tle zygoty? Też robił to przed kamerami ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Ta idiotka i reszta baranów przyszła do kościoła tylko po to ,żeby w określonym momencie ostentacyjnie wyjść. Głupio Ci , że parówka.pl ( jedno z Twoich ulubionych źródeł info) też pociągnęła temat?
Fajne filmiki pokazujące środowiska feministek. https://www.youtube.com/watch?v=mE0jxKp_MG8 https://www.youtube.com/watch?v=aROPFrjXVtU |
|
|
|
|
Ta idiotka? No proszę, jakim prawem wyraziła swoje zdanie? W kościele? Terlikowski już podsumował. To szatan ;-) Własne zdanie, wyrażone przez kobietę, w kościele to nie mogło się wydarzyć.
Cos na temat ryczącego matoła? Edek mnie temat nie dotyczy ale śmiesznie zachowujecie się wy faceci, którzy tak bardzo walczycie o zakaz aborcji. Zachowujecie się tak jakby wolny wybór oznaczał nakaz. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Dziwne że kościół nie potrafi sobie wychowa owieczek ...tylko po raz kolejny chce czego zakazywać ... Niedługo niestety już nie będzie komu ... Najwyższy czas wprowadzić odpisy od podatków i przestać sponsorować wszelkie wyznania ... bo tak dalej być nie może ... niestety
Boże widzisz i nie grzmisz Miliony emerytów rwących się do pracy ... zamiast tyrać u naciągaczy chętnie popracują na chwałę imperium "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
Lisek Chytrusek wysłał nas do Świątyni Bożej żeby Go zbesztać za Jego przykazanie! Posłuchał was? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|