|
|
|
Nie załapałem o co chodzi z tym zdjęciem z urlopu?
Powinna wrzucić jak cebulę sadzi albo mieszkanie remontuje? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
To zwykła małostkowość Mirków i edków.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Niech ci będzie Andrzejku. Mimo wszystko lubię waszą ekipę , i cieszę się możemy sobie pogawędki/popisanki urządzać po robocie... Tak naprawdę świat bez bezpartyjnych wolnościowiców rodem z miasta Stalowej Woli byłby bardzo nudny... Cała Polska na zdalnej... To dobrze Edzio. Po ostatnim wpisie odniosłem wrażenie że raczej nienawidzisz, ale może to kto inny pisał. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
ohohoho
kłamca i tchórz sie rozbujał nowe instrukcje w sztabie sie pojawiły może nawet jakieś przelewy poszły widać nowe siły u klakierka ***** anżeja (zero) redresik - ty to możesz co najwyżej syfa załapać w czasie zabawy w sztabie ***** redresika - fanatyka (maseczki - dupeczki) |
|
|
|
|
CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... No i Adamowicza. Wtedy to już zupełnie inna sprawa. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Nie załapałem o co chodzi z tym zdjęciem z urlopu? Powinna wrzucić jak cebulę sadzi albo mieszkanie remontuje? Chodziło regresie o to że to było 8/10 w skali obalenia PiS... Jak dla mnie to ci wszyscy celebryci mogą się pakować i wyjechać z Polski na zawsze. Nie uronię jednej łzy po tej menażerii... Regresie musisz się trochę wyluzować. Twoja walka o praworządność i bogacenie się narodu ( oparte o jałmużnę od wujka Hansa) strasznie cię zamuliło... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT To zwykła małostkowość Mirków i edków. No tak zaglądanie do portfeli ludziom to nasza specjalność. No chyba że sprawa dotyczy Obajtka , to wtedy już nie... No i Adamowicza. Wtedy to już zupełnie inna sprawa. No właśnie Andrzejku. Tylko ludzie nikczemni zaglądają innym do portfeli... |
|
|
|
|
Nie jestem pewien czy to chodzi tylko o portfel. Zawiść takich jak ty i Mirek ma dużo szerszy charakter.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Być może Andrzejku. U ciebie domniemywam również podejrzaną motywację, niemniej zostawiam to w sferze domysłów...
|
|
|
|
|
Prasówka na dziś
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu. Kogo próbujesz nabrać, i tak zagłosujesz na PiS "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Racja Bolek. Mam jednak nadzieję, że zanim ciamajdan pozbiera sie do kupy, powstanie w Polsce godna uwagi alternatywa dla PO-PSL i PiSu. Kogo próbujesz nabrać, i tak zagłosujesz na PiS A ty na POKO h***... Wy wszyscy nie oglądacie TVN i popieracie Konfederację... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej?
|
|
|
|
Kamienica uczciwie sprywatyzowana przez elytę?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Obajtek...
Mirek, na serio będziesz go bronił? |
|
|
|
|
Herbatka zna już wyrok.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
PISowcy bronią go z automatu. Sancto subito. Padają podejrzenia na typa który niejedno ma już na sumieniu. PISowcy od razu do obrony!
Taki ku*@ patriotyzm że parta ponad Polskę! Nie pierwszy raz. Nie pięty temat. W radiu PIS ta sama narracja. Oni słuchają propagandy a później małpują. Ps. Mi zarzucają TVN co ostatni raz pewnie na pewno 10 -15 lat temu jedynie z przypadku mogłem widzieć socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej? Każda akcja powoduje reakcję Andrzejku. Na lekcjach fizyki przeglądałeś świerszczyki? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bolek, Coś pisałeś o błędnym myśleniu i szufladkowaniu, że ktoś kto ma inne zdanie jest pisiorem. W drugą stronę jest inaczej? Każda akcja powoduje reakcję Andrzejku. Na lekcjach fizyki przeglądałeś świerszczyki? Czyli coś piszesz i teoretycznie jesteś obcykany ale sam twój tęgi umysł tego nie ogarnia więc nie stosujesz w praktyce. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT PISowcy bronią go z automatu. Sancto subito. Padają podejrzenia na typa który niejedno ma już na sumieniu. PISowcy od razu do obrony! Taki ku*@ patriotyzm że parta ponad Polskę! Nie pierwszy raz. Nie pięty temat. W radiu PIS ta sama narracja. Oni słuchają propagandy a później małpują. Ps. Mi zarzucają TVN co ostatni raz pewnie na pewno 10 -15 lat temu jedynie z przypadku mogłem widzieć Nie wiem jak inni , ale ja ci wierzę regresie. Wasz sztab bezpartyjnych wolnościowiców zawsze spłynął z wyjątkowych standardów moralnych... Regresie jeżeli Onet/Wyborcza czy TVN zagną na kimś parol , to wiedz że coś się dzieje... Nie bronię Obajtka ( niech ich wszystkich piekło pokłonie albo chociaż ich Belzebub uczyni swoimi nierządnicami) niemniej postawiłbym sporą sumę pieniędzy , że sprawa nie jest jednoznaczna. A przynajmniej nie tak jednoznaczna jak śmiertelna trójca ( i wy regresie za ich poduszczeniem ) o tym paplacie.. |
|