|
|
|
CYTAT Czemu nie zwracasz uwagi swoim "kolegom"(i sobie przy okazji) że piszą nie na temat ... są jełopy na tym forum które opanowały tą fuchę do perfekcji ... więc teraz nie wiem czy się żalisz czy o co ci chodzi Mam się bawić w nich i zakładać nowe konto co tydzień ? Bez jaj ... Ja nie odnosiłem się do pisania nie na temat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Czemu nie zwracasz uwagi swoim "kolegom"(i sobie przy okazji) że piszą nie na temat ... są jełopy na tym forum które opanowały tą fuchę do perfekcji ... więc teraz nie wiem czy się żalisz czy o co ci chodzi Mam się bawić w nich i zakładać nowe konto co tydzień ? Bez jaj ... Zakładanie nowych kont,do swojego kolegi lichwiarza piszesz?Pokłóciliście się? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Nie odnosiłeś się ...o to przykre ... ale masz takie prawo ...widzieć to co ci pasuje ... może ci przeszkadzać to co ci pasuje krótko "mówiąc" wolność słowa i wyznania pamiętaj tylko dzięki komu ją masz
Fiutor weź się od rana za to co robisz najlepiej ... z pisowskim pozdrowieniem "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Nie odnosiłeś się ...o to przykre ... ale masz takie prawo ...widzieć to co ci pasuje ... może ci przeszkadzać to co ci pasuje krótko "mówiąc" wolność słowa i wyznania pamiętaj tylko dzięki komu ją masz Kultura Osobista - Savoir Vivre Czym jest kultura osobista? Kultura osobista jest cechą, którą nabywa się w wyniku ciągłej pracy nad sobą przez całe życie. Jest ona pewną trwałą właściwością, określa zachowanie człowieka niezależnie od czasu, miejsca i okoliczności. Co składa się na kulturę osobistą? Na pojęcie kultury osobistej składa się wiele elementów. Jednym z nich jest ogłada towarzyska, czyli umiejętność prowadzenia rozmowy, pozdrawiania, zachowania się przy stole. Może najważniejszym nawet wyróżnikiem osoby kulturalnej jest jej stosunek do drugiego człowieka... Proponuje zmienić temat z "Polityka bez cenzury" na "Polityka bez kultury". |
|
|
|
|
Co zrobić ten typ tak ma.To nie jest ktoś z kim można dyskutować.Po raz nie wiem który pytam jak jest możliwe że za chamski język jakim się posługuje nikt z moderatorów S.M.(sado-maso?)nie upomnie tego indywiduum.
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Dalibor jaki masz problem ? Każdy odpowiada za siebie ... [wymoderowano] mnie wasze zdanie na mój temat ... jeśli będę chciał poczytać co piszą innych na nt. kultury to jestem na tyle rozgarnięty by znaleźć to w wyszukiwarce jeszcze masz jakiś problem ?
Mam nadzieje że przynajmniej ty rozumiesz do jakiej dyskusji jest założony ten temat ... bo Fiutor nadaje się tylko do jednego i akurat na to by cokolwiek zrozumieć jest po prostu za głupi co udowadnia praktycznie w każdym temacie w którym "zaszczyci" swoim wpisem tyle Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Dalibor jaki masz problem ? Każdy odpowiada za siebie ... [wymoderowano] mnie wasze zdanie na mój temat ... jeśli będę chciał poczytać co piszą innych na nt. kultury to jestem na tyle rozgarnięty by znaleźć to w wyszukiwarce jeszcze masz jakiś problem ? To nie jest mój problem. Problem ma Administrator,który zezwolił(świadomie lub nie) na zasyfienie tego forum.Przecież każdy ma dostęp do tych treści,a jest to forum publiczne. Dojrzałe osoby są świadome różnych zachowań,ale co z dziećmi czytającymi takie "wypracowania"? Może Cię to ... w swojej nieświadomości, na to wpływ ma już tylko admin czy moderator. Tyle. |
|
|
|
|
Niestety moderatorem to już toto było i nic się nie nauczyło.Używa języka takiego że największa patologia nie powstydziłaby się.Napisz mu coś na przekór to zaraz obraża wieśniaków,pedałów i kochających inaczej.Nie ma z szanownych władz nikogo kto powiedziałby mu choć słowo na temat jego języka.Bez odbioru
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
"GW": Przeszukanie u eksperta zajmującego się śledztwem smoleńskim Ponad dwa tygodnie temu, wczesnym rankiem funkcjonariusze weszli do mieszkania jednego z ekspertów, który zidentyfikował w kokpicie głos gen. Błasika. Służby pytały o wywieranie nacisków – informuje "Gazeta Wyborcza". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome To już przestaje być śmieszne ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT To już przestaje być śmieszne ... wystarczy. |
|
|
|
|
[cytat]
"GW": Przeszukanie u eksperta zajmującego się śledztwem smoleńskim Ponad dwa tygodnie temu, wczesnym rankiem funkcjonariusze weszli do mieszkania jednego z ekspertów, który zidentyfikował w kokpicie głos gen. Błasika. Służby pytały o wywieranie nacisków – informuje "Gazeta Wyborcza". Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome To już przestaje być śmieszne ... [wymoderowano] Moderowano przez: magpie Wulagryzmów nie musimy kopiowac i powielać, nie ma takiej potrzeby Przytocz dla równowagi trochę swoich wypowiedzi głupie.Swoją drogą to jak trzeba mieć nasrane we łbie żeby tak cały czas udzielać się tutaj.Swiątek,piątek,rano,wieczór.Kiedy taki imbecyl jak ty ma czas na jakieś normalne czynności życiowe. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tu się z tobą wieśniaku zgodzę ... To trzeba mieć nie tylko ... ale zdrowo [wymoderowano] żeby nie napisać zdania na temat a siedzieć od 7-23 (przynajmniej) Chyba ci płaca za bycie maskotką
Oblali farbą witrynę sklepu na Piłsudskiego. Zemsta za działalność w KOD? Czy oblanie farbą witryny sklepu było zemstą za działalność polityczną? Tak uważają właściciele. Sprawę wyjaśnia łódzka policja. Zgłoszenie o zdewastowanej witrynie sklepu pasmanteryjnego przy al. Piłsudskiego w Łodzi, łódzcy policjanci otrzymali w czwartek rano, 10 marca. Ktoś oblał farbą front sklepu. - Zgłoszenie dotyczyło uszkodzenia drzwi, fragmentu elewacji i okna wystawowego - wyjaśnia mł. insp. Joanna Kącka z łódzkiej Komendy Wojewódzkiej Policji. - Straty zostały wycenione na 600 zł. Czytaj więcej: http://www.dzien(...)9487325/ Moherjugend w akcji ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Rzeczpospolitą zawładną mały nacjonalista dyktatorek Kaczyński JAROSŁAW wraz ze swoim Przydupasem Dupą Andrzejem, chcą z naszego kraju zrobic kraj totalitarny z wszechwładzą Jarosława Kaczyńskiego, który bedzie mógł wszystko i wszędzie zrobić co mu sie podoba, taki mały hitlerek, tylko bez wąsika Forum zawładnął mały dyktatorek baranek ze swoim przydupasem Dupą Andrzejem,resztę dopiszcie sobie sami. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wściekłe lewackie kundle szczekają, a karawana jedzie dalej
|
|
|
|
|
Dalibor byłbyś wiarygodny gdybyś domagał się kultury od wszystkich a nie tylko od Banana.
Temat to polityka bez cenzury i moderatorzy tu nie zaglądają. Nie pasuje język to nie zaglądaj. Chcesz nawracać, nawracaj wszystkich. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Oczywiście,kultury wymaga się od wszystkich.Jakże jednak razi słownictwo twego kolegi.Jeżeli ktoś ma inny pogląd na daną sytuację to zaraz wyzywa od ciot,cweli,kozojebców i ćpunów.Ty przynajmniej chamujesz się,on nie.Wystawił sam sobie świadectwo,nikt nie będzie brał poważnie jego wypowiedzi bo po prostu na to nie zasługuje.
|
|
|
|
Fiodor ty przejrzyj swoje wpisy i nie kompromituj się. Chcesz wymagać od innych zacznij od siebie.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Fiodor ty przejrzyj swoje wpisy i nie kompromituj się. Chcesz wymagać od innych zacznij od siebie. Ok.Przejrzyj jego,potem moje i dopiero wtedy oceniaj "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Czy ja napisałem, że Banan jest święty? Czy ty rozumiesz co ja napisałem? Obrażasz innych, posuwasz się do insynuacji i masz pretensje, że Banan robi to samo?
PS. Nie masz argumentów więc piszesz o jego i moich skłonnościach. To ty próbujesz pisać z nazwiska. Pokazujesz zdjęcie, nazwisko. Kto się tak zachowuje? Nikt dotąd na forum nie posunął się do takich ruchów. Ja takie osoby nazywam wprost, to kurwy. Jak ty sobie to dalej wyobrażasz? Dla mnie ty i twoi kumple to zera. A teraz pretensje? Nie pasuje to wypierdalaj. Wątek bez cenzury. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Andrzejku desce szybciej byś to wytłumaczył ... Podziwiam za wytrwałość
Wszyscy zapewne się cieszą ... że Komisja Wenecka wyjaśniła zawirowania wokół TK ... teraz tylko czekać jak PiS zacznie naprawiać co napsuł ... i zacznie realizować ustawy z teczki ... w podobnej prędkości co psują nasz piękny kraj "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
CYTAT Czy ja napisałem, że Banan jest święty? Czy ty rozumiesz co ja napisałem? Obrażasz innych, posuwasz się do insynuacji i masz pretensje, że Banan robi to samo? PS. Nie masz argumentów więc piszesz o jego i moich skłonnościach. To ty próbujesz pisać z nazwiska. Pokazujesz zdjęcie, nazwisko. Kto się tak zachowuje? Nikt dotąd na forum nie posunął się do takich ruchów. Ja takie osoby nazywam wprost,[wymoderowano]. Jak ty sobie to dalej wyobrażasz? Dla mnie ty i twoi kumple to zera. A teraz pretensje? Nie pasuje to [wymoderowano]. Wątek bez cenzury. Ja twojego zdjęcia nie pokazywałem,mylisz mnie z kimś "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Ja twojego zdjęcia nie pokazywałem,mylisz mnie z kimś no przedszkole lub niedorozwój. "To nie ja" "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi, unikajmy wulgaryzmów
|