NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 263 264 265 266 267 268 269 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 10:15  
CYTAT
regresik ty zaś nigdy nie posługujesz się rozumem

***** sztabowców

PS

ty nie masz czegoś takiego jak "uczucia patriotyczne"
podobnie anżej

PS 2

przypomnijcie mi - za co władze Szwecji przepraszały społeczeństwo?

Już nie rób z siebie większego idioty niż jesteś. Poczytaj jakieś dane.

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 10:15  

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 10:31  
CYTAT
Bolek dlaczego mi imputujesz z tym TVNem? Ja od lat telewizji nie oglądam.

Kiedy korzystam z programów informacyjnych to Polsat, polskie radio 24 (PiSlodziejska propaganda) i losowe portale informacyjne i branżowe. Ty w kółko wałkujesz i mi przyklejasz TVN. Dlaczego?

@NosaczzPolski trzy słowa do ciebie - **** ** * *****. Socjalne to dla ciebie szansa bo ani do nauki ano do pracy chęci nie masz co widać.

Edek całą swoją narrację składa z tego, że ty i ja oglądasz TVN. Gdy zaprzeczasz to w jego mózgu tylko jedna informacja „ kłamiesz” w innym przypadku musiałby wszystko „przebudować” w swoim myśleniu. Dla niego to za dużo więc brnie w to.
Cała jego wiedza to komentarze na Twitter’ze. Teraz wkleił przerobione zdjęcie horbana i uznał, że to ekspert TVN bo tak przeczytał na Twitter’ze.

A jak już go zaorasz i wykażesz mu brak podstawowej wiedzy to zwyzywa Cię tak jak mnie, po wymianie zdań na temat OFE, od lichwiarzy.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 14:01  
klakier - przy tobie choćbym nie wiem jak się starał - nie będę większym idiotą niż ty

nawet w połowie skali się nie znajdę

regresik - bredzisz

***** sztabowców - kwiat inteligencji

PS

CYTAT

Nie zamknęli gospodarki. Nie uwięzili ludzi w domach. Nie nakazali zamknięcia biznesów. Funkcjonują normalnie. W reżimie sanitarnym ale normalnie. To średniowiecze?
/

znowu anżej kłamie

reżim sanitarny Szwedzi dostali, jak sie okazało, że "rekomendacje" mają w dooopie i robi im sie po 5 tysia zakażeń dziennie (w 10-cio milionowym kraju)

https://www.dw.com/pl/koronawirus-w-szwecji-uboczne-skutki-eksperymentu/a-55544999

a tu - wasze ulubione gówno wyborcze:

https://wyborcza.pl/7,75399,25997981,szwecja-glowny-epidemiolog-przyznal-ze-eksperyment-z-koronawirusem.html?disableRedirects=true

ojojoj

https://forsal.pl/swiat/unia-europejska/artykuly/8047038,koronawirus-szwedzka-strategia-przyniosla-kleske-rekordowy-spadek-zaufania-do-wladz-glos-zabral-sam-monarcha.html

tym się zakończył eksperyment rodem ze średniowiecza:

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2020-12-18/rekord-zakazen-w-szwecji-rzad-wprowadza-nowe-restrykcje/

anżej - kłamco - nie nakazali zamykania biznesów?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/W-Szwecji-uchwalono-prawo-pandemiczne-pozwalajace-m-in-na-zamykanie-sklepow-8033738.html

zaorane

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 14:45  
Zaorane uśmiech

W ogóle czytałeś zawartość linków?

Jaka jest śmiertelność na milion mieszkańców w Polsce i Szwecji, która do tej pory nie zamknęła gospodarki? Kłamco, nie nakazali zamykania biznesów. Przygotowali takie prawo. U nas idioci z rządu pozamykali bez podstawy prawnej.

To jeszcze poczytaj o Kalifornii i Florydzie. To ci rozwali mózg.

Zaorane uśmiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 17:40  
CYTAT
Bolek dlaczego mi imputujesz z tym TVNem? Ja od lat telewizji nie oglądam.

Kiedy korzystam z programów informacyjnych to Polsat, polskie radio 24 (PiSlodziejska propaganda) i losowe portale informacyjne i branżowe. Ty w kółko wałkujesz i mi przyklejasz TVN. Dlaczego?

@NosaczzPolski trzy słowa do ciebie - **** ** * *****. Socjalne to dla ciebie szansa bo ani do nauki ano do pracy chęci nie masz co widać.

Regresie każdy z was wywołany do tablicy mówi: ja TVN nie oglądam. Tak naprawdę jedynym z waszej ekipy , który przyznawał się do oglądania tej stacji był figlarz. No i chyba jeszcze pizdas, całą reszta idzie w zaparte...umiech

Widz TVN , i ten TVP również, wydziela tak intensywny zapach , że nawet przez internet się to niesie. A tak całkiem na poważnie to chodzi mi o to że rynek medialny w Polsce podzielił się na trzy części. Pierwsza część to ta rządowa i od rządu uzależniona. Liżąca buty obecnej władzy, bezwarunkowo ją popierająca. W jej skład wchodzą radio i telewizja publiczna, niezależna, Rydzyk , Karnowscy, i Sakiewicz. Chociaż obiektywnie trzeba przyznać że Rydzyk potrafi ich skrytykować dosadnie , jak to się stało np ws piątki dla zwierząt.
Druga grupa to media antyrządowe. Oni walą w PiS jak tarczę na strzelnicy. Dziewięćdziesiąt procent tych wiadomości to przysłowiowa "gównoburza" , oparta na półprawdach bądź całkowicie zmyślonych informacjach. Media z tej grupy to sam kwiat dziennikarstwa : TVN, Wyborcza , Onet , Zetka, itd. Są to media tak samo zakłamane jak te rządowe , tylko z inaczej skierowanym wektorem...umiech
Ty regresie , Andrzejek i reszta bezpartyjnych wolnościowców , kształtujecie swoją wizję świata w oparciu o takie media , które was ubezwłasnowolniły intelektualnie. Nie potraficie zdobyć się na obiektywizm , potępiacie wszystko w czambuł , i przez to jesteście niewiarygodni.
Jeżeli naprawdę nie oglądasz TVN ( w co nie wierzę) tzn że czerpiesz wiedzę np z Onetu czy Wyborczej. A to taki sam rynsztok jak TVN, zatem nie zmienia to mojej oceny twojej osoby.

Jest jeszcze trzecia część mediów starających się zachowywać przyzwoicie. Pracują w nich dziennikarze zarówno bardziej jak i mniej surowi wobec obecnej władzy. Niemniej jedni i drudzy przynajmniej próbują zachować odrobinę niezależności. Do tych mediów zaliczam np Polsat , który potrafi recenzować rząd merytorycznie , a nie robiąc ludziom papkę z mózgu, jak to czyni TVN...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 17:46  
CYTAT
CYTAT
Obrazek

Regresie w TVN uczą tego patriotyzmu? Nieslychane...umiech

Tego idioty horbana nie zapraszają do TVP?

Oczywiście że zapraszają Andrzejku. W TVP ten człowiek pieprzy te są same głupoty, które mówi w TVN. Znalazłem akurat to , ale gdybym znalazł mema z paskiem TVP Info , wyrzuciłbym go bez wahania.
Czy wątpisz w moją uczciwość Andrzejku? Ja co do twojej nigdy nie miałem cienia wątpliwości...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 18:55  
raz ci sie klakier udało mnie na czymś złapać

nie zmienia to faktu, że kłamałeś, kłamiesz i kłamać będziesz

***** anżeja

PS

tylko z tej radości nie uszkodź regresika

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 19:39  
CYTAT
raz ci sie klakier udało mnie na czymś złapać

nie zmienia to faktu, że kłamałeś, kłamiesz i kłamać będziesz

***** anżeja

PS

tylko z tej radości nie uszkodź regresika

No tak. Można by powiedzieć, głupi jak Edek.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 21:37  
No cóż Andrzejku mądrość jest cnotą, i nie wszyscy jej dostąpili po równo. W waszym sztabie bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli wszyscy tacy mądrzy i wygadani. Niemniej subiektywnie stwierdzam że i tak figlarz był z was najbardziej inteligentny...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Lut 2021r. 22:22  
Jestem w sztabie wolnościowców? Fajnie uśmiech

Kiedyś gdy cię pytałem o szczegóły tego sztabu, kto to konkretnie, to uciekłeś zmieniając temat. Może teraz będziesz bardziej wylewny. No chyba, że po raz kolejny wyjdzie iż jesteś plotkarzem bez pojęcia.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 05:46  
CYTAT
[
każdy z was wywołany do tablicy mówi: ja TVN nie oglądam. Tak naprawdę jedynym z waszej ekipy , który przyznawał się do oglądania tej stacji był figlarz. No i chyba jeszcze pizdas, całą reszta idzie w zaparte...umiech
umiech

Oglądam TVN.zdegustowany
Jeszcze nie ma zakazu.good

Jak będę pojebany,zacznę od TVPkurwizja,poprzez Trwam/RadioMaRyja,a potem tylko telewizja(monitoring) na psychiatryku.zaklopotany

PS.Kto z Was nigdy nie mówił czegokolwiek do konia,niech podniesie rękę.ok
.chytry

https://demotywatory.pl/3773933

SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 06:47  
juśdzielcu - chyba ci lód zaszkodził

anżej - manię przesladowczą da się leczyć (wszędzie Edek) - twojej głupoty już nie

***** anżeja
***** juśdzielca

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 07:01  
Obrazek

Ważne, żeby homosiów i debilki z piorunkami obsługiwali - bo jak nie to do sądu.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 07:03  
Muszą w końcu zamknąć te lasy, inaczej morderczy srakawirus wszystkich nas zabije...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 07:07  
CYTAT
Jestem w sztabie wolnościowców? Fajnie uśmiech

Kiedyś gdy cię pytałem o szczegóły tego sztabu, kto to konkretnie, to uciekłeś zmieniając temat. Może teraz będziesz bardziej wylewny. No chyba, że po raz kolejny wyjdzie iż jesteś plotkarzem bez pojęcia.

Zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi Andrzejku. Ja jestem plotkarzem bez pojęcia , ty zaś jesteś szanowanym obywatelem i uczciwym człowiekiem. Na tym poprzestańmy...umiech

Bezpartyjni wolnościowcy Andrzejku to tacy zatroskani o praworządność ludzie , którym nie jest wszystko jedno. TVN im wszystko wytłumaczył i oni nie dadzą sobie zrobić wody z mózgu...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 07:10  
CYTAT
CYTAT
[
każdy z was wywołany do tablicy mówi: ja TVN nie oglądam. Tak naprawdę jedynym z waszej ekipy , który przyznawał się do oglądania tej stacji był figlarz. No i chyba jeszcze pizdas, całą reszta idzie w zaparte...umiech
umiech

Oglądam TVN.zdegustowany
Jeszcze nie ma zakazu.good

Jak będę pojebany,zacznę od TVPkurwizja,poprzez Trwam/RadioMaRyja,a potem tylko telewizja(monitoring) na psychiatryku.zaklopotany

PS.Kto z Was nigdy nie mówił czegokolwiek do konia,niech podniesie rękę.ok
.chytry

https://demotywatory.pl/3773933

Ok nigga tobie wolno oglądać TVN bez konsekwencji...umiech

Chociaż nie jestem przekonany czy będąc w ciągu alkoholowym ma to dla ciebie jakiekolwiek znaczenie , co właśnie leci w telewizorze. W każdym razie jusek , trzymaj pion i nie rzygaj po ścianach nigga...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 07:27  
Obrazek

Nadzieja lewackiego betonu.potluczonypotluczonypotluczony

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 08:28  
No chyba właśnie nie tylko lewackiego betonu. Hołownia miał być kimś takim , kto przyciągnie wyborców bardziej centrowych i umiarkowanych. Wszystko szło dobrze ( wielu mogło w te bajkę uwierzyć) , tylko zaczął przyjmować spady z POKO i Lewicy. Tym samym dał się poznać jako kolejny pretendent do złowienia na wędkę sierotek po POPiSie...umiech

Dla mnie gość był podejrzany jak był jeszcze publicystą Ozonu. Jako dziennikarz TVN Religia , stał się całkowicie niewiarygodny. Nie można pracować w tej stacji i nie przesiąknąć ideologicznie. Chyba tylko Bogdanowi Rymanowskiemu się to udało. Ale do tego trzeba mieć charakter , a nie być pizdusiem pokoju Szymona...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 08:32  
kolejna szalupa typu Ruch Palikota, Nowoczesna Petru

nic nowego

krętacz i chorągiewka

***** krętaczy

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 10:44  
Rywalizacja sportowa przestaje mieć sens.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 14:51  
Guru głupków z aspiracjami , bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli, niejaki Mandark , znowu zabłysnął...umiech

https://mobile.twitter.com/SwimmingCircus/status/1363822480176132099

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 15:51  
Nowa strategia populistów złodziei jest następująca

1. Rzucać hasło, pogłoski zapowiedź złodziejstwa
2. Obserwacja redakcji
3a. Jeśli poparcie spada to wersja "źle nas zrozumieliscie my nic takiego nie.."
3b. Opłaca się wprowadzić bo poparcie z jednej strony rośnie a z drutu i tak nie było. Wprowadzają ludzie i tak już zdążyli się oswoić.

Nie liczy się dla PISłodziei szkoda na Ojczyźnie. Ważne że ciemny lud to kupił więc idą w to.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 16:01  
fajnie regresik opisałeś rządy PO-PSL i działania ryżego, Schetyny, Kopacz, Budki, Trzaskowskiego

no po prostu w punkt

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 16:05  
VAT-owcy działali lepiej, brawo Kondominium.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lut 2021r. 16:08  
CYTAT
Guru głupków z aspiracjami , bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli, niejaki Mandark , znowu zabłysnął...umiech

https://mobile.twitter.com/SwimmingCircus/status/1363822480176132099

@Bolek jak zwykle propaganda którą tylko ciemny lud jest w stanie kupić.

Idioci skamlący o zasiłki pouczają przedsiębiorcę.

Ilu ludzi zatrudnia ten facet? W jaki sposób lawirował pracownik?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

«« « ... 263 264 265 266 267 268 269 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »