|
|
|
Trąbią w Kurvizji o imprezie w Zakopcu.
Przykład łamania nakazów i zakazów niestety"idzie od góry". PiSuary,a szczególnie rząd daje przykład kto jest "elytą",a kto "gorszym sortem". PS.@PzP 4 Alkohol jest dla nas, mężczyzn ,a nie dzieci i ciot. Popatrz w lustro i kogo tam widzisz? Gimbusa czy ciotę? https://demot(...)ryPage=4 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Lewactwo u Śliskiego Hołowni i ich pokrętna logika:
"Przy okazji rozmowy o możliwości pogodzenia poglądów w ramach ugrupowania Szymona Hołowni została poruszona kwestia aborcji. Szybko okazało się, jak pokrętna jest logika Wandy Nowickiej. - O dziecku możemy mówić dopiero, kiedy się urodzi. A już w ogóle o zabijaniu w kontekście aborcji, to już chyba sam pan redaktor musi przyznać, że to jest duże nadużycie. Bo gdyby tak było, to za przerwanie ciąży byłyby kary, jak za zabicie człowieka - mówiła w programie Michała Rachonia #Jedziemy." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
juśdzielcu kac ci trąbi
kurwizje oglądasz? życie ci zbrzydło? chyba tak - po tym, jak popatrzyłeś w lustro ***** juśdzielca |
|
|
|
|
CYTAT Trąbią w Kurvizji o imprezie w Zakopcu. Przykład łamania nakazów i zakazów niestety"idzie od góry". PiSuary,a szczególnie rząd daje przykład kto jest "elytą",a kto "gorszym sortem". PS.@PzP 4 Alkohol jest dla nas, mężczyzn ,a nie dzieci i ciot. Popatrz w lustro i kogo tam widzisz? Gimbusa czy ciotę? https://demot(...)ryPage=4 nazywasz kobiety ciotami? kobiety nie moga pic alkoholu?? |
|
|
|
|
juśdzielcu
musisz mieć kompleks na punkcie swojego wieku, płci i wykształcenia teraz rozumiem dlaczego chlejesz i obrażasz ***** juśdzielca |
|
|
|
|
Za dużo lodu.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Cola podrożała więc pije samą wisky.
@Bolek proroku jak wyniki PKB za 4 kwartał 2020? Będziesz mi buty lizał jak się na to zakładałeś? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
A jak ten zakład brzmiał regresie?
I czy został przyjęty? Bo coś mi się wydaje że jak zwykle ci się poknociło... TVN znów ci mózg podtruł? |
|
|
|
|
Nie przykładam większej wagi do tego co piszesz tym bardziej że taki z ciebie analityk jak z Sasina inwestor. Dlatego nie przetoczę słowo w słowo. Możesz sam powtórzyć jeśli łaska.
Odkładałem na emeryturę a okazuje się że PISowiec teraz położy łapę na moich pieniądzach. OFE - a fe PISłodzieje! Polska wersja pseudo bytu - chów centralnie sterowany. Dla darmozjadów i przydupasów żer. COVID-19 - okazja czyni PISłodzieja? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
regresik, żeby przykładać do czegoś wagę
trzeba mieć trochę więcej pod sufitem ty nie masz ty masz tylko ślepy fanatyzm ***** regresika |
|
|
|
|
CYTAT Nie przykładam większej wagi do tego co piszesz tym bardziej że taki z ciebie analityk jak z Sasina inwestor. Dlatego nie przetoczę słowo w słowo. Możesz sam powtórzyć jeśli łaska. Odkładałem na emeryturę a okazuje się że PISowiec teraz położy łapę na moich pieniądzach. OFE - a fe PISłodzieje! Polska wersja pseudo bytu - chów centralnie sterowany. Dla darmozjadów i przydupasów żer. COVID-19 - okazja czyni PISłodzieja? Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku... Gdybyś umiał zdobyć się na odrobinę przyzwoitości regresie musiałbyś przyznać że OFE po ich ogołoceniu przez Tuska , stało ranną zwierzyną , leżącą w rowie w stanie agonalnym. PiS dobił zwierza i skrócił mu męki. Można to nawet rozpatrywać w kwestiach humanitarnych... Nigdy nie byłem fanem OFE ( Buzka za ich wprowadzenie powinno się za jaja powiesić) , dlatego nie będę wylewał krokodylowych łez. Niemniej w porównaniu z OFE , to całe PPK jawi się jako lepsza opcja. Chyba nawet taki ignorant jak ty regresie rozumie że dziedziczność kapitału emerytalnego jest czymś pozytywnym. O swobodzie nim dysponowania nie wspominając... Zatem jak zwykle poza biciem piany i suchym brandzlem , niczego konkretnego nie wniosłeś do sprawy regresie. I to jest smutna konstatacja twojej forumowej działalności , członku sztabu bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli... |
|
|
|
|
on ma tylko swój fanatyzm
nie myśli nie wie czym była komuna bredzi w kółko ***** sztabowców |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie przykładam większej wagi do tego co piszesz tym bardziej że taki z ciebie analityk jak z Sasina inwestor. Dlatego nie przetoczę słowo w słowo. Możesz sam powtórzyć jeśli łaska. Odkładałem na emeryturę a okazuje się że PISowiec teraz położy łapę na moich pieniądzach. OFE - a fe PISłodzieje! Polska wersja pseudo bytu - chów centralnie sterowany. Dla darmozjadów i przydupasów żer. COVID-19 - okazja czyni PISłodzieja? Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku... Gdybyś umiał zdobyć się na odrobinę przyzwoitości regresie musiałbyś przyznać że OFE po ich ogołoceniu przez Tuska , stało ranną zwierzyną , leżącą w rowie w stanie agonalnym. PiS dobił zwierza i skrócił mu męki. Można to nawet rozpatrywać w kwestiach humanitarnych... Nigdy nie byłem fanem OFE ( Buzka za ich wprowadzenie powinno się za jaja powiesić) , dlatego nie będę wylewał krokodylowych łez. Niemniej w porównaniu z OFE , to całe PPK jawi się jako lepsza opcja. Chyba nawet taki ignorant jak ty regresie rozumie że dziedziczność kapitału emerytalnego jest czymś pozytywnym. O swobodzie nim dysponowania nie wspominając... Zatem jak zwykle poza biciem piany i suchym brandzlem , niczego konkretnego nie wniosłeś do sprawy regresie. I to jest smutna konstatacja twojej forumowej działalności , członku sztabu bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli... Co za PiSowski bełkot. Humanitarnie zapierniczyli Ci resztki kasy z OFE, ale bijesz brawa. To może oddaj swój majątek na rzecz walki z COVID-em. Cudowny propagandysta z Ciebie. CYTAT on ma tylko swój fanatyzm nie myśli nie wie czym była komuna bredzi w kółko ***** sztabowców Doceniam, że stałeś się dla siebie taki krytyczny. Jeszcze brakuje Ci odwagi, by napisać to w 1 os l. poj. Ale wszystko przyjdzie z czasem. Wierzę w Ciebie sztabowcu-szambowcu! "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
kiepskie, bez polotu
ale to nie zmienia faktu, że mam się z kogo pośmiać pisz dalej hamurabku na przywileje w sztabie trzeba zasłużyć inaczej będziesz mydełkowym jak regresik ***** wazeliniarza PS to że ty tkwisz w szambie, nie znaczy że ja też miłego schylania sie po mydełko w szambie..... yyyy sztabie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nie przykładam większej wagi do tego co piszesz tym bardziej że taki z ciebie analityk jak z Sasina inwestor. Dlatego nie przetoczę słowo w słowo. Możesz sam powtórzyć jeśli łaska. Odkładałem na emeryturę a okazuje się że PISowiec teraz położy łapę na moich pieniądzach. OFE - a fe PISłodzieje! Polska wersja pseudo bytu - chów centralnie sterowany. Dla darmozjadów i przydupasów żer. COVID-19 - okazja czyni PISłodzieja? Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku... Gdybyś umiał zdobyć się na odrobinę przyzwoitości regresie musiałbyś przyznać że OFE po ich ogołoceniu przez Tuska , stało ranną zwierzyną , leżącą w rowie w stanie agonalnym. PiS dobił zwierza i skrócił mu męki. Można to nawet rozpatrywać w kwestiach humanitarnych... Nigdy nie byłem fanem OFE ( Buzka za ich wprowadzenie powinno się za jaja powiesić) , dlatego nie będę wylewał krokodylowych łez. Niemniej w porównaniu z OFE , to całe PPK jawi się jako lepsza opcja. Chyba nawet taki ignorant jak ty regresie rozumie że dziedziczność kapitału emerytalnego jest czymś pozytywnym. O swobodzie nim dysponowania nie wspominając... Zatem jak zwykle poza biciem piany i suchym brandzlem , niczego konkretnego nie wniosłeś do sprawy regresie. I to jest smutna konstatacja twojej forumowej działalności , członku sztabu bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli... Co za PiSowski bełkot. Humanitarnie zapierniczyli Ci resztki kasy z OFE, ale bijesz brawa. To może oddaj swój majątek na rzecz walki z COVID-em. Cudowny propagandysta z Ciebie. H*** jeżeli tyle zrozumiałeś z mojego posta to znaczy że nic nie zrozumiałeś. Zawsze wiedziałem że wy widzowie TVN jesteście ( a przynajmniej czujecie się) lepszymi od reszty, niemniej jak na dłoni widać że to wasze przekonanie jest na wyrost... A zdajesz sobie sprawę że składki z OFE nie były dziedziczne , a te z PPK są , czy tego ci TVN nie powiedział , h***? Co tam jeszcze h*** obejrzałeś w TVN/ewentualnie przeczytałeś na Onecie , co spędza ci sen z powiek? |
|
|
|
|
Nie rozumiem po co to PPK przecież emerytury może PISdać. Polacy też nie rozumieją i nie ufają Pisłodziejom. Może słusznie.
Plują ci w twarz Bolek a ty się cieszysz. Wcześniej był złoty deszczyk a tu taka dobra zmiana. Rozumiem ale nie pochwalam. Kukold to w PISie standard. CYTAT Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku...umiech Bolek nie interesuje mnie w którym kościele dzwoni. Lekko irytuje mnie ten hałas. Chcąc nie chcąc muszę go słuchać. Mam rozumieć że nie raczysz powtórzyć swoich proroctw bo wypadniesz niekorzystne? -Trudno socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie rozumiem po co to PPK przecież emerytury może PISdać. Polacy też nie rozumieją i nie ufają Pisłodziejom. Może słusznie. Plują ci w twarz Bolek a ty się cieszysz. Wcześniej był złoty deszczyk a tu taka dobra zmiana. Rozumiem ale nie pochwalam. Kukold to w PISie standard. CYTAT Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku...umiech Bolek nie interesuje mnie w którym kościele dzwoni. Lekko irytuje mnie ten hałas. Chcąc nie chcąc muszę go słuchać. Mam rozumieć że nie raczysz powtórzyć swoich proroctw bo wypadniesz niekorzystne? -Trudno Politykom jest potrzebne PPK. Przyjdzie kolejna władza i zabierze jak swoje. Teraz czyszczą do końca OFE więc trzeba coś wprowadzić. Naiwna gawiedź odłoży trochę grosza i pyk, za jakiś czas jakiś rząd zasypie dziurę w ZUS. Oczywiście kto chce niech odkłada w PPK. Nie ma zakazu bycia idiotą Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
No i nawet to że masz wybór Andrzejku to nowa jakość w porównaniu do OFE. Wiem że w TVN wam o tym nie powiedzieli, ale do OFE musiałeś się zapisać. A jak się nie zapisałeś to cię dopisali sami. A w przypadku PPK , chcesz to w to wchodzisz , nie to nie. Czy to nie tak powinno wyglądać , żeby mieć wybór?
|
|
|
|
|
CYTAT Nie rozumiem po co to PPK przecież emerytury może PISdać. Polacy też nie rozumieją i nie ufają Pisłodziejom. Może słusznie. Plują ci w twarz Bolek a ty się cieszysz. Wcześniej był złoty deszczyk a tu taka dobra zmiana. Rozumiem ale nie pochwalam. Kukold to w PISie standard. CYTAT Czyli słyszysz że dzwonią ale nie wiesz w którym kościele regresie, czy tak? Szkoda że nie jesteś bardziej skrupulatny , moglibyśmy odbyć ciekawą wymianę postów o poranku...umiech Bolek nie interesuje mnie w którym kościele dzwoni. Lekko irytuje mnie ten hałas. Chcąc nie chcąc muszę go słuchać. Mam rozumieć że nie raczysz powtórzyć swoich proroctw bo wypadniesz niekorzystne? -Trudno Regresie kiedy frustracja bierze górę , zaczyna się jazda bez trzymanki. Obawiam się że jesteś niebezpiecznie blisko od momentu utraty przyczepności... Może przypomnij te proroctwa , przypomnij też swoje ( odnośnie prognozy PKB według Onetu)? Już nie pomnę , czy ty czy Anżej tylko cytowałeś... O ile sobie przypominam to żaden z was bezpartyjnych wolnościowców nie przyjął mojego zakładu odnośnie PKB. Zatem nie bardzo rozumiem o co ci chodzi regresie... |
|
|
|
|
A i przy okazji , ten hujowozrobiony , to on dostał u was podwyżkę? Bo jego aktywność ostatnimi czasy znacznie wzrosła...
No i zacietrzewienie też , rzecz jasna! |
|
|
|
|
CYTAT No i nawet to że masz wybór Andrzejku to nowa jakość w porównaniu do OFE. Wiem że w TVN wam o tym nie powiedzieli, ale do OFE musiałeś się zapisać. A jak się nie zapisałeś to cię dopisali sami. A w przypadku PPK , chcesz to w to wchodzisz , nie to nie. Czy to nie tak powinno wyglądać , żeby mieć wybór? Ale ty jesteś zapatrzony w tych posiorów. Możesz nawet głupoty pisać byle tylko chwalić to ich qrestwo. Do PPK przystępuje każdy z automatu. Faktycznie można zrezygnować ale trzeba to zrobić. Nawet pisiorstwo wie, że nic w tym atrakcyjnego i ludzie nie będą walili drzwiami i oknami. Ludzi wpisuje się z automatu, a ci mogą zrezygnować. Jednak muszą to zrobić na piśmie. Wykonać czynność. Bezczynność wiąże się z wpisaniem do systemu. Dowiedz się kwiecie inteligencji zanim zaczniesz swoje głupoty wypisać. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Czy widział ktoś program opozycji z wyjątkiem nagłówku, odebrać władze?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A z OFE jak można było zrezygnować Andrzejku?
|
|
|
|
|
CYTAT A z OFE jak można było zrezygnować Andrzejku? To za leży w jakim wieku był przystępujący. Najmłodsi nie mieli wyboru. Starsi mieli wybór. Najstarsi nie mogli przystąpić. Gdy Tusku kradł pieniądze z OFE to też nie pozwolił ludziom zdecydować. Zabrał pieniądze z automatu, a jeśli ktoś się nie zgadzał to musiał pisać prośbę o zwrot do OFE. Oczywiście zajebał przy tym kilka złotych. Szczęśliwie ja kazałem oddać swoje pieniądze i dziś do IKE mogę przekazać więcej. Oczywiście „sprawiedliwy” rząd zajebie mi z tego powodu 15%. Kolejny raz. Teraz były doradca Tuska wie, że nikt ogarnięty z własnej woli nie przystąpi do kolejnego systemu żeby mu w przyszłości zajebali co uskładał więc wpisuje wszystkich z automatu. Ogarnięci zrezygnują i z tego co widzę większość rezygnuje. Czyli jest szansa dla Polski. Ps. Ty edek faktycznie jesteś kwiat inteligencji. Jak ten twój polak i miriam. Zgrana drużyna. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku być może nieprecyzyjnie się wyrażam , być może to moja wina. W każdym razie większość ludzi w OFE nie miało żadnego wyboru. Teraz mają...
A ty do którego funduszu byłeś naganiaczem? Zanim poszedłeś w lichwę - rzecz jasna... |
|