|
|
|
Od kiedy ja muszę się tłumaczyć, jak ktoś na forum pstryknie palcami?
Robię co uważam za stosowne. To tylko forum. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Może się odniesiesz do rewelacji nt karabinku "Grot", zakupionego przez Twój ukochany rząd, a dokładnie przez tego sabotażystę Macierewicza Mirek jest wojującym pisiorkiem, więc zapomnij. ***** *** |
|
|
|
|
ty zaś kryptogejem (fajne słowo - spodobało się - pasuje do ciebie)
wojującym pseudoateistą oczywiście jesteś też "wzorem" kultury i tolerancji ***** gudmanka |
|
|
|
|
Kolejne słowo, którego się nauczyłeś na tym forum bo wcześniej nie znałeś, tępaku. Masz tak ubogi zasób słownictwa, że robisz z siebie pośmiewisko udzielając się tu.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Akurat podwójne standardy i hipokryzja to standardowa domena lewackiej strony sceny politycznej.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
oj zaraz tępaku
nie bądź dla siebie taki okrutny gudmanku idź spotkaj sie w sztabie z anżejem, regresikiem pobawcie sie ulżyj sobie ***** gudmanka |
|
|
|
|
CYTAT A i jeszcze jedna kwestia Mirku. Może się odniesiesz do rewelacji nt karabinku "Grot", zakupionego przez Twój ukochany rząd, a dokładnie przez tego sabotażystę Macierewicza? Tak ochoczo wrzucasz ciągle śmieciowe memy i "rzetelnie" krytykujesz wyłącznie opozycję, udając, że nie dostrzegasz PiSu. Może wrzucisz nam jakiegoś memaska nt karabinku Grot. Jakieś śliczne zdjęcie np. z lufą wiązaną na trytytki... Czy może nadal czekasz na przekaz dnia ze sztabu troli na Nowogrodzkiej? Nie jestem przekonany h*** czy artykuł Onetu może przesądzać sprawę przydatności karabinku Grot dla WOT. Każda nowa broń , która wchodzi do eksploatacji , wymaga modyfikacji. Nie rozstrzygam tej kwestii niemniej obawiam się że z tego może nic nie wyniknąć. Poza biciem piany ... Słyszałem że wadliwe pistolety P-99 ( używane przez Policję i SG) już kilku funkcjonariuszy wysłały na rentę inwalidzką , ale pewnie skoro nie Macierewicz je zamawiał to Onet raczej nad tym się nie pochyli... Gdyby na strzelnicy jakiemuś żołnierzowi karabinek Grot oko wybił pewnie byśmy o tym słyszeli , zatem pewnie się to nie zdarzyło póki co. Wierzycie temu Onetowi , jakby to była prawda objawiona. Zupełnie nie rozumiem dlaczego? Tak sobie myślę że jeżeli kształtujesz swoją wizję świata w oparciu o artykuł w Onecie , to ja ci tak po ludzku współczuję. |
|
|
|
|
der onet!
der szajse! der prawda kaput! ***** pelikany |
|
|
|
|
Kilka metrów od placu św. Piotra w Watykanie znaleziono martwego mężczyznę. Był nim bezdomny z Nigerii. Papież Franciszek, wstrząśnięty całą sprawą, modli się za mężczyznę. - Został przez nas opuszczony - stwierdził. Nie wszyscy opuścili kołaczących,,, Temat, którym od kilku dni żyje cała Polska to sprawa Polaka, który przebywa w śpiączce w szpitalu w Plymouth. W Wielkiej Brytanii zaniechano jego leczenia - praworządny sąd brytyjski zdecydował o odłączeniu go od aparatury podtrzymującej życie. W sprawę zaangażował się wiceminister sprawiedliwości Marcin Warchoł. Sąd Okręgowy w Warszawie wydał zgodę na przetransportowanie pacjenta do Polski. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
ta Brytania taka cywilizowana...
Alfie Evans teraz nasz rodak to sie nazywa postęp!!! ***** lewactwo |
|
|
|
|
Szef pomorskiego sanepidu odwołany. Bo nie chciał powołać protegowanej rządu PiS
Tomasz Augustyniak, dotychczasowy szef pomorskiego sanepidu, został odwołany ze stanowiska. Według nieoficjalnych informacji zdymisjonowano go, bo nie chciał powołać na stanowisko powiatowego inspektora sanitarnego w Słupsku byłej asystentki Piotra Müllera - posła i rzecznika rządu PiS. https://zdrow(...)383.html ***** *** |
|
|
|
|
Czekamy na oficjalne niezdementowane. Podobne do tego karabinu z Łucznika.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
gudmanek to straszne
bo tam podobno słabo płacą tak przynajmniej w zeszłym roku der onet twierdził ***** gudmanka |
|
|
|
|
Wykryłam ślady kolesiostwa w obronie kierownika Sanepidu stanęli:
- prezydent Gdańska, Gdyni i Sopotu - starosta powiatu chojnickiego, starogardzkiego, puckiego, kwidzyńskiego i gdańskiego I napisali spontaniczny list. Teraz zbierają podpisy poparcia pracującego ludu miast i wsi z Gudmankiem? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Słuszna postawa bronić kogoś kto postawił się totalnej władzy. A że nikt spoza opozycji się tam nie znalazł to mnie akurat nie dziwi. Psy mają być wierne.
***** *** |
|
|
|
|
Słuszna sprawa bronić uczciwego i napominać łotra ku poprawie
Aczkolwiek w oddolnym liście nie napisali tego co ty przytoczyłeś z drugiej ręki. Nie sugeruje plotek (a fuj) ale może jednak będziemy sprawdzać z materiałem źródłowym? To ze są wierni bo bronieni przez swoich to mnie akurat nie dziwi. https://m.radiogdansk.pl/wiadomosci/item/100371-skandaliczne-slowa-slawomira-neumanna-obrazal-mieszkancow-tczewa/100371-skandaliczne-slowa-slawomira-neumanna-obrazal-mieszkancow-tczewa To fakty Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
gudnamnku - no chyba, że to by była "wasza" władza
***** gudmanka |
|
|
|
|
No i wszystko jasne w kwestii karabinków GROT.
Onet wypuścił babola dziennikarskiego, bo Ukraina jest zainteresowana zakupem broni i chodziło o narobienie smrodu, żeby zniechęcić Ukraińców. A pelikany tak się podnieciły. Do odpowiedzi mnie próbowały wywołać. Jesteście żałośni. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
H*** co tam dzisiaj przeczytałeś na Onecie/zobaczysz w wieczornych Faktach ( których nie oglądasz) co spędza ci sen z powiek?
Mirek z tymi Niemcami to może się okazać taka sama prawda jak i z tymi rewelacjami hujowozrobionego. Jest taka teoria ale niewiele za nią stoi suchych faktów... |
|
|
|
|
W handlu bronią nie ma chwytów niedozwolonych. To zbyt intratny interes. A onet? - onetowi wierzy beton i pelikany .
Pamiętam, przy okazji ostatnich wyborów samorządowych - był człowiek z PO, który dostał polecenie opowiadać niestworzone wredne kłamstwa o kandydatce PiS-u. Oczywiście przegrał w sądzie, musiał przeprosić, ale smród jaki wywołał zrobił swoje. On potem przyznał wprost, że kłamał w tym konkretnym celu. Takie to szmaty są w PO. Szkoda, że nie pamiętam już nazwiska tego drania. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
der onet musi sie przecież wywiązywać ze swojej roli
***** pelikany |
|
|
|
|
Michnik: "Ci, którzy atakują Krystynę Jandę, to są świnie!"
Michnik: O lustracji. Ja tu słyszę wolanie o krew! Relatywizacja Level Max na koniec,,, Michnik: „Gdybym ja, poseł, występując wczoraj, optował za podwyższeniem rent i emerytur i obniżeniem wieku emerytalnego, podobałoby się to moim wyborcom. I gdybym dziś przemawiał za całkowitą likwidacją majątku po byłej PZPR - też spodobałbym się moim wyborcom, konkluduje Michnik. Robi ze złodziei porządnych ludzi, a z ludzi domagających się trzymania sprawiedliwości, chciwych złodziei, Rysiu. W ten sposób powszechna bida w czasie transformacji piszczała od bezrobocia i straciliśmy przez nią 2 mln młodych obywateli, ale nie tknęliśmy interesu wierchuszki która niczego konstruktywnego nie wniosła. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Najpierw przytaczasz Neumanna, teraz Michnika. Nie wiem jak się ma to do tematu. Odgrzewasz stare kotlety a tu gorąca Kaczka na stole.
Drugi Mirek. ***** *** |
|
|
|
|
a gudmanek wolałby co innego gorące
a tu w sztabie pusto ***** gudmanka |
|
|
|
|
Tak wygląda średnia tygodniowa nowych przypadków srakawirusa:
https://mobile.twitter.com/koronawirus_xy/status/1354004213177659393 Średnia nowych zakażeń z ostatniego tygodnia wynosi 5 534 nowych przypadków . Pan premier obiecywał luzowanie obostrzeń gdy zejdziemy poniżej 9400. Ktoś nas chyba okłamuje... Trzeba to otwarcie napisać/powiedzieć: Morawiecki i jego rada naukowa ds epidemii srakawirusa to banda chu.a... |
|