|
|
|
A co ci zrobił biedny Andrzej że nazywasz go dupą? Chłopak dwoi się i troi żeby bezpartyjni wolnościowcy walczyli o praworządność i wolne sądy na forum stalowemiasto ( i nie tylko) , a tymczasem jego własny podwładny takie numery mu wycina...
A idź w cholerę... Przeczytałeś link o inflacji , który wrzuciłem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ***** Andrzeja Dupę jak dziecko ***** gudmanka - wzór kultury i tolerancji bolek - myślę że po tylu radosnych chwilach w sztabie, to gudmankowi już wszystko kojarzy sie z dupą |
|
|
|
|
CYTAT A co ci zrobił biedny Andrzej że nazywasz go dupą? Andrzej Pucek nic nie zrobił. Jest żywym przykładem że za PISorzytnictwa praca nie popłaca. Można nie napracować się w życiu. Można być szkodnikiem dla Ojczyzny i dzierżyć posadę prezydenta. Kariera Nikodema. Jak Lucjusz. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Co się dzieje z inflacją, gdzie jest Anżej? Kamalowcy Harris w USA przebąkują cos o obozach reedukujących dla niepoprawnie myślących Amerykanów, zacofańców i ciemnogrodu. Ja nie wiem i głowa boli od tego skąd liberalna lewica bierze takie pomysły Raz źle odniesiesz się do prześladowanej grupy i szukaj roboty w kamieniołomach. Oceniać będzie kolektyw.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Typowe dla tych środowisk. A możesz całość rozmowy wkleić? Czy tobie wystarczy ten fragment by potwierdzić opinię o środowisku? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Oceniać wszystkich będzie kolektyw Dropków. Kraków oczyma wyobraźni. https://twitter.com/magdadropek/status/1352180389041868802 https://www.money.pl/gospodarka/chiny-nakladaja-sankcje-na-28-obywateli-usa-dotkna-tez-bylego-sekretarza-stanu-pompeo-6599340007795584a.html PS. Co z inflacją w połączonym Sztabie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT [ Andrzej Pucek nic nie zrobił. Jest żywym przykładem że za PISorzytnictwa praca nie popłaca. Można nie napracować się w życiu. Można być szkodnikiem dla Ojczyzny i dzierżyć posadę prezydenta. Kariera Nikodema. Jak Lucjusz. A myślałem że pucing to w waszym sztabie regresie. No wiesz mieszanko krwi i heja banana... Macie w swoim sztabie różnych ludzi. Przecież nic nie stoi na przeszkodzie żebyście wystawili swojego kandydata na włodarza miasta. A nawet na prezydenta RP , jeżeli wasze ambicje sięgają wyżej niż tylko po granty z Instytutu Obywatelskiego. W każdym razie zaproponujcie coś konkretnego , zróbcie dobrą kampanię i to wy będziecie zaprowadzać porządek w naszym mieście. Na mój głos raczej szans nie macie , ale chyba lepiej jest zamiast narzekać zaproponować coś w zamian... Duda rzeczywiście jest rozczarowaniem , niemniej subiektywnie stwierdzam że od Wałęsy , Kwaśniewskiego czy Komorowskiego jest i tak lepszy. Co prawda bycie lepszym od prostaka , pijaka i głąba to żadne osiągnięcie , ale czasami trzeba cieszyć się z małych rzeczy... |
|
|
|
|
regresik - a masz pewność, że sam nie jesteś szkodnikiem?
***** regresika |
|
|
|
|
Zupełną roszczeniowcu.
Na mieszanie krwi i kału Polsko Węgierskiego posłowie PiS do Brukseli uczęszczali. Wogule nieciekawym jak było. Jak się ma małego to też pewnie można odczuwać przyjemność. Każdy ma prawo do radości. Nawet jeśli to radość głupiego. Wałęsa który ledwo skończył zawodówkę to samo robił. Kwaśniewski robił to samo nawet po pijaku. Komorowski poziom identyczny z Andrzejem (różnią się tylko ugrupowaniem). Jaki elektorat tacy przedstawiciele. Katyń odcisnął swoje piętno. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A co ci prezydenci mają robić? Wetowac ustawy partii z których się wywodzą?
Prezydent w Polsce oprócz weta nie ma żadnej władzy. Wy na ich miejscu robilibyście to samo. W przeciwnym razie nie mieli by reelekcji i politycznie byli by skonczeni |
|
|
|
|
regresiku - jedyne co sobie roszczę, to prawo do stwierdzenia, że jesteś szkodnikiem.
***** regresika |
|
|
|
|
Tak @bzyk bo jednym celem bycia prezydentem jest własna reelekcja więc haniebne służenie grupie interesów. Też to zauważyłem na przykładzie dwóch ostatnich.
CYTAT Licznik długu zaciągniętego przez polskie państwo bije. Z pierwszych szacunków wynika, że zadłużenie na koniec roku wynosiło nieco ponad 1 bln 97 mld zł. Od stycznia wzrosło o kilkanaście procent https://www.money(...)24a.htmlCYTAT W relacji do gospodarki nie szedł w górę tak szybko od czasów Gierka, a konkretnie od 1980 r. CYTAT Pandemia kosztowała nas więcej niż Niemców. Irlandia i Szwecja przeszły ją bezboleśnie Mówią o tym w telewizji "publicznej"? Kto by się przejmował. Przecież wpływy z socjalu motłoch widzi. Na podatkach się nie zna. Długi też nie widoczne. Zawsze można liczyć że nas to nie dotknie. Że zapłaci za to tylko rodak, sąsiad, nasze dzieci. ostatecznie cierpi i choruje przez to Polska. Mietek z Karyną i tak się nie doliczy że tak naprawdę nic nie dostaje. Kiedy Polska choruje to biada nam wszystkim. Niewiedza jest darem jak mawiają słudzy Matrixa. Ciemny lud wszystko kupi. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
regresiku nie wiem co mówią w publicznej telewizji
w przeciwieństwie do ciebie my sie w szambie nie nurzamy ***** regresika juseczku - rozumiem że dołączasz do dziecięcego chóru gudmanka dobrze wam razem - co? szczególnie jak sie w sztabie spotkacie ***** juseczka |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT regresiku nie wiem co mówią w publicznej telewizji w przeciwieństwie do ciebie my sie w szambie nie nurzamy ***** regresika juseczku - rozumiem że dołączasz do dziecięcego chóru gudmanka dobrze wam razem - co? szczególnie jak sie w sztabie spotkacie ***** juseczka MY?? czyli potwierdzasz grupowe konto? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
napisałem to specjalnie
nie ma żadnego grupowego konta i zobacz teraz jaki jestes głupi i naiwny bowiem "my" znaczy grupa ludzi a nie jeden człowiek teraz pomyślisz: "aha! - czyli znają się i są płatnymi trollami" nic podobnego w przeciwieństwie do was - nas łączą poglądy nie kasa i przynajmniej ja - nie znam nikogo z forum za to wasz sztab jest słynny - z zażyłych relacji i pustostanu w głowach ***** naiwnego głupiutkiego anżeja piana z dzbana! PS u was w sztabie zawsze tak jest, że odpisuje ten, co ma dyżur, a w razie kłopotów szybkie przelogowania celem "wsparcia"? bo to żałosne jest |
|
|
|
|
Ja pie***le, co za typ...
Jesteś jak papuga, która się nauczyła paru zdań i nie potrafi przestać nadawać... ***** *** |
|
|
|
|
jak mie to cieszy
że cie to wkur.... ***** gudmanka! piana z dzbana! PS szybkie wsparcie dla kolegi ze sztabu rozumiem, że twój dyżur teraz |
|
|
|
|
Zdecyduj się w końcu, czy pisze jedna osoba z kilku kont, czy kilka osób ma dyżury, bo robisz wrażenie paranoika.
Największy hajs biorę za odpisywanie takiemu debilowi jak ty bo liczy mi się jako szkodliwe dla zdrowia. ***** *** |
|
|
|
|
ja mam sie zdecydować?
to ty - wy sie zdecydujcie moim zdaniem u was pełna komuna jest was kilku dyżurujecie znacie hasła do swoich kont czasami sie przelogowujecie, a czasami po prostu piszecie z tych kont, które są wolne gudmanku nie próbuj odwracać kota ogonem jego odbyt może tego nie wytrzymać (nie wiem, nie sprawdzałem, zoofilem nie jestem) już lepiej zaczekaj na kogoś ze sztabu ***** gudmanka |
|
|
|
|
Znowu piszesz o seksie analnym. Coś ci się marzy?
Jesteś już drugim kryptogejem na tym forum. ***** *** |
|
|
|
|
absolutnie
widzę po prostu jakie są wasze relacje łeeeee fuj ***** gudmanka |
|
|
|
|
Co z inflacją w połączonym Sztabie?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Inflacja i dług nie istnieją. Zasiłki socjalne są tym co widziałem na własny oczy. Uczyłem się jak tokarkę obsługiwać i widzę jak mi z zasiłków kasa leci. Żadnej inflacji mi nie zabierają.
Jestet liczona jako ważona. Tanieje wiele rzeczy np. hotele, mieszkania na wynajem, ceny lokalów gastronomicznych, maszyny fitness. Idzie dobrobyt. Ceny żywności która ma największy udział w budżecie Polaków szalenie rosną. Za to mamy zasiłki socjalne. Zacofanie gospodarcze. Prąd w cenie złota i długi jak za Gierka. Sraczkę podatkową. Idole discopolo i mafia Rzydzyka pobudzają gospodarkę swoimi milionami z podatków które mogą wydawać jak popadnie. Ludzie dostają darmo kasę nawet jak nie mają potrzeb bo mają spadki więc pobudzą gospodarkę zachciankami. Ch**) w du*#e tym co nie dostają i próbują się dorobić uczciwą pracą. Frajerstwo. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
regresik - ty sie zgłoś na ministra finansów albo gospodarki
zrobisz z Polski kraj mlekiem i miodem płynący aaaa nie nie dasz rady ty przecież tylko sie tvn-u naoglądasz a u nich zwolnienia ***** regresika |
|