Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Spodobało mi się że Kaczor frustratów wywalił, wszystkich na twarz. Chyba specjalnie to robisz partyjniacki propagandzisto. Z premedytacją podajesz nieprawdziwe informacje, by kryć swoich chlebodawców. Nie wywalił, tylko rozwiązał organizację partyjną PiS w Wałbrzychu. Już Ci tłumaczę: - nadal są w PiSie; - tylko nie mają swojej komórki organizacyjnej; Więc nie. Nie pozbył się kolegów. To sprytne zagranie. Bo dla tępego pisowkiego elektoratu wygląda na wywalenie, ale w rzeczywistości swoim miernym, biernym, ale wiernym krzywdy nie zrobił. Zresztą pytałem Mirka, nie Ciebie (ale no w sumie to przecież jedno to samo konto, ładnie tam się wymieniacie w zespole Pana Piebiaka). Ale jak już się wypowiadasz, to może jednak skomentujesz wyczyn Pani Emilewicz? dziwnie milczysz na ten temat... "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
"Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT ***** Owsiaka ***** Rydzyka ***** PiS ***** POKO ***** TVP ***** TVN SLD PSL Polsat itp. itd. Zdecydowanie masz rację. Cytując Psy Pasikowskiego "- Na pochybel czarnym. - Na pochybel czarnym i czerwonym. - Na pochybel wszystkim. To jest ładny toast, co? - Za to z Tobą wypiję". "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Za dzień pracy przy zarobkach (równych medianie, po odliczeniu kosztów kosztów życia - dodał tlumacz]) możesz sobie pozwolić na wysłanie listu priorytowego Pocztą Polską. Wszystko to po latach dobrobytu i prężnie działającej gospodarki List polecony priorytetowy Poczta Polska niecałe 10 zł. Jeżeli tyle zarabiasz to zaproponuje ci jedno: weź kredyt i zmień pracę. mo @bzk Dolicz cenę koperty 2 zł i cenę dojazdu na pocztę 8 zł. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i nie udzielają mi rad póki nie nauczysz się czytać ze zrozumieniem i liczyć.. Ciemny lud wszystko kupi. Za dzień pracy przeciętny Polak może sobie list priorytetowy ci najwyżej wysłać. Mimo to jeszcze sobie chwalą ***** złodziei i roszczeniowców socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Za dzień pracy przy zarobkach (równych medianie, po odliczeniu kosztów kosztów życia - dodał tlumacz]) możesz sobie pozwolić na wysłanie listu priorytowego Pocztą Polską. Wszystko to po latach dobrobytu i prężnie działającej gospodarki List polecony priorytetowy Poczta Polska niecałe 10 zł. Jeżeli tyle zarabiasz to zaproponuje ci jedno: weź kredyt i zmień pracę. mo @bzk Dolicz cenę koperty 2 zł i cenę dojazdu na pocztę 8 zł. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem i nie udzielają mi rad póki nie nauczysz się czytać ze zrozumieniem i liczyć.. Ciemny lud wszystko kupi. Za dzień pracy przeciętny Polak może sobie list priorytetowy ci najwyżej wysłać. Mimo to jeszcze sobie chwalą ***** złodziei i roszczeniowców Koszt dojazdu. Rozwalasz system W takim razie przypomnij sobie rządy lewaków. I jaki był koszt zatankowania wtedy samochodu. Nie dość że trzeba było kupić paliwa, dojechać to jeszcze kupić samochód. Czyli żeby zatankować to trzeba było wziąść kredyt |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ***** Owsiaka ***** Rydzyka ***** PiS ***** POKO ***** TVP ***** TVN SLD PSL Polsat itp. itd. Zdecydowanie masz rację. Cytując Psy Pasikowskiego "- Na pochybel czarnym. - Na pochybel czarnym i czerwonym. - Na pochybel wszystkim. To jest ładny toast, co? - Za to z Tobą wypiję". Dzięki h*** , od razu wiedziałem że od tych tępych , prymitywnych propagandzistów na tym forum , pozytywnie się wyróżniasz. Mam jednakowoż przynajmniej dwie uwagi do twoich postów. Po pierwsze mało piję ( prawie wcale) , a już na pewno nie z obrońcą praworządności , którym bądź co bądź, jesteś. Po drugie obawiam się że z tą farmą Plebiaka , to "taka sama prawda jak i to że Franz miał strzelać do papieża". Sądzę że nie powinieneś wierzyć we wszystko co zobaczysz w TVN ( którego przecież nie oglądasz)... Mógłbyś z Andrzejkiem założyć towarzystwo anonimowych TVNo-holików... |
|
|
|
|
a co to znowu za wymysł z tą "farmą Plebiaka"?
***** lewacki beton |
|
|
|
|
CYTAT Koszt dojazdu. Rozwalasz system W takim razie przypomnij sobie rządy lewaków. I jaki był koszt zatankowania wtedy samochodu. Nie dość że trzeba było kupić paliwa, dojechać to jeszcze kupić samochód. Czyli żeby zatankować to trzeba było wziąść kredyt Refundowany transport masz że się cieszysz? P.O. nieudaczniki byli bardziej na prawo niż PISłodzieje socjaliści. Teraz po latach rzekomego prosperirty przeciętny Polak za dniówkę pracy może sobie list priorytetowy wysłać. Przy tym sobie chwalicie. Żart ponury jakiś socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
regresiku - jak ktoś jest na prawo, to jest za swoim krajem
nazywanie marksistowskich liberałów prawicowcami, to jak nazywanie zaćpanej prostytutki troskliwą matką po raz kolejny pokazujesz, że bredzisz w dupie byłeś, gówno widziałeś ***** regresika |
|
|
|
|
Popatrz na wszystkie kraje komunistyczne. Tam wszyscy są za swoim krajem. Tam państwo jest na pierwszym miejscu i najwyższą wartością.
Wszyscy komuniści zgadzają się że droga do pełnej komuny jest socjalizm. Socjalizm wywodzi się wprost z myśli Marksistowskiej. Człowiek prawicowy nie ma mentalności niewolnika. Wierzy we własną siłę i niezależność. Wy PISożyty jesteście Targowica i złodzieje neokoministyczne. Wasze rządy opierają się na szukaniu kto coś ma i na kim można pasożytować i kogo wydoić. Szukaniu kogo wyruchać a komu posmarować aby byc przy żłobie. Dlatego ***** PISłodziei. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Koszt dojazdu. Rozwalasz system W takim razie przypomnij sobie rządy lewaków. I jaki był koszt zatankowania wtedy samochodu. Nie dość że trzeba było kupić paliwa, dojechać to jeszcze kupić samochód. Czyli żeby zatankować to trzeba było wziąść kredyt Refundowany transport masz że się cieszysz? P.O. nieudaczniki byli bardziej na prawo niż PISłodzieje socjaliści. Teraz po latach rzekomego prosperirty przeciętny Polak za dniówkę pracy może sobie list priorytetowy wysłać. Przy tym sobie chwalicie. Żart ponury jakiś Nie mam refundowanego dojazdu. Mieszkam 50 metrów od poczty |
|
|
|
|
regresik nie masz pojęcia o komunizmie
o niczym nie masz pojęcia błądzisz we mgle niosąc za sobą bezmyślny jazgot tego czym sie karmisz ***** regresika |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Spodobało mi się że Kaczor frustratów wywalił, wszystkich na twarz. Chyba specjalnie to robisz partyjniacki propagandzisto. Z premedytacją podajesz nieprawdziwe informacje, by kryć swoich chlebodawców. Nie wywalił, tylko rozwiązał organizację partyjną PiS w Wałbrzychu. Już Ci tłumaczę: - nadal są w PiSie; - tylko nie mają swojej komórki organizacyjnej; Więc nie. Nie pozbył się kolegów. To sprytne zagranie. Bo dla tępego pisowkiego elektoratu wygląda na wywalenie, ale w rzeczywistości swoim miernym, biernym, ale wiernym krzywdy nie zrobił. Zresztą pytałem Mirka, nie Ciebie (ale no w sumie to przecież jedno to samo konto, ładnie tam się wymieniacie w zespole Pana Piebiaka). Ale jak już się wypowiadasz, to może jednak skomentujesz wyczyn Pani Emilewicz? dziwnie milczysz na ten temat... Rozwaliłeś tak pięknie poskładaną propagandową wiadomość. Zero komentarzy, czekają na wytyczne z farmy.. No nic, lecę TVN oglądać Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jak podłym gnojkiem trzeba być, żeby do polityki wykorzystywać najpierw śmierć brata a teraz własnej matki?
I jeszcze Kurski to transmituje! Ciekawe dlaczego nie nadają mszy za ojca? https://wpolityce.pl/spoleczenstwo/535164-prezes-pis-to-zlo-atakuje-nasza-ojczyzne-narod-i-kosciol |
|
|
|
|
CYTAT Jusek znowu ci się Absoluty pomyliły. Zamiast spotkania z najwyższą prawdą zaliczyłeś spotkanie ze szwedzką wódką nigga... Ojciec Jarosława nie był oficerem specsłużb PRL gałganie. Był funkcjonariuszem Smiersz. A zwerbował go sam generał Iwan Sierow. Tak było , czytałem na spieprzajdziadu... Dla mnie,w uproszczeniu ,to jeden hooy. Wsio rawno. Oni wszyscy,jednym,komunistycznym kut@sem robieni. I takie tam. Anżej jeszcze nie grubasek,ale już fajnie "utyty".Koryto robi swoje... https://demot(...)-funkcje SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Jak podłym gnojkiem trzeba być trudno ogarnąć ilość gnoju przy tym stole |
|
|
|
|
CYTAT Rozwaliłeś tak pięknie poskładaną propagandową wiadomość. Zero komentarzy, czekają na wytyczne z farmy.. No nic, lecę TVN oglądać Andrzejku nie mierz wszystkich swoją miarą. Jeżeli do waszego sztabu bezpartyjnych wolnościowców każdego dnia przychodzi aktualna instrukcja z obowiązującą narracją , nie znaczy to że wszyscy dostają takowe. H*** ( a może inne wydanie Szwaba u was to pewnie chleb powszedni) poszukuje sprzeczności wśród zadeklarowanych zwolenników PiSu, niemniej jak sam napisał oprócz jeb.nia PiSu i Rydzyka, tak samo by potraktował POKO i Owsiaka, zgadzasz się z nim w tej kwestii? W kwestii TVN Andrzejku sam wiesz jaka jest prawda. Cieszy mnie twój mechanizm wyparcia , widocznie moja negatywna ocena dotycząca tej szczujni jest trafna. Skoro ludzie wstydzą się przyznać że ją oglądają, podskórnie przeczuwają że to nic dobrego... Zresztą tak samo jak w przypadku TVP. Naiwni durnie oglądający TVP widzą nasz szary świat w śnieżnobiałych barwach. Ty i wszyscy inni czerpiący pełną garścią z TVN, widzicie ten sam szary świat naokoło nas, w barwach czarnych. A przecież jedni i drudzy żyjecie w iluzji... |
|
|
|
|
madrasku
gnojkiem to jest ten, co do swoich celów wykorzystuje śmierć, tragedię ludzi sobie obcych pamiętasz ryżego i jego kurteczkę? pamiętasz jak dostał w ryj pod Sandomierzem, bo przeholował z żerowaniem na ludzkiej tragedii? ***** madraska |
|
|
|
|
Napisałem o Kaczorze to pisiorki od razu o Tusku
A żadnej refleksji na temat polityki w kościele na mszy za matkę i transmisji prywatnych uroczystości w tvp? |
|
|
|
|
madrasku to mamy pisać to co sobie życzysz?
wy piszecie co chcecie my piszemy co chcemy straszna ta wolność słowa ***** madraska |
|
|
|
|
praktykujesz ze znasz obowiązujące na mszy reguły i zwyczaje madrasku?
Chwalimy dobro, potępiamy zło |
|
|
|
|
nie no co ty
on nie praktykuje on jak każdy rasowy wojujący ateista poucza w tematach o których nie ma pojęcia ***** madraska |
|
|
|
|
Wy praktykujecie więc jakie jest wasze zdanie?
|
|
|
|
|
bardziej na rzeczy, zaraza szturmuje święte dla nas miejsca i nas
|
|
|
|
|
CYTAT Wy praktykujecie więc jakie jest wasze zdanie? wisi mi to madrasku |
|
|
|
|
Mamy nową aferę. Tym razem nudesowa. Suski zapodał zdjęcie jakiejś
roznegliżowanej radnej od Gowina. Ona straszy że w rewanżu zamieści zdjęcie jego pindola... |
|