Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT To już wy tam regresie ,w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, najlepiej wiecie jakie macie ulubione zabawy... No i co zrobicie z pisiorami jak się w końcu dorwiecie do władzy. W koszulkach: "Wolność , pokój i tolerancja" i " JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ". Krew się będzie lała strumieniami , a to wszystko w imię swobodnie pojmowanej tolerancji i miłości bliźniego... Coś w święta nie pykło i wszedłeś na forum wylać frustracje? Rodzina też ma cię za kretyna? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ...
|
|
|
|
|
CYTAT JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ... Po co tak krzyczysz? Myślisz, że wtedy będziesz bardziej zrozumiały? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Miłość pokój i tolerancja |
|
|
|
|
CYTAT ***** *** Miłość pokój i tolerancja Brawo ty. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Ty to masz kibel w głowie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Może i tak. Ale przynajmniej nie oglądam TVN i TVP...
"Pożyczek" na 300 % RRSO też nie udzielałem , także optymistycznie zakładam że po tym świecie chodzą gorsi ode mnie... A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? |
|
|
|
|
klakierku
z twojego sedesu zamiast głowy ulewa się regularnie szorujesz tym sedesem pod dnie brudzisz wszystko dookoła ***** klakierka - anżeja |
|
|
|
|
CYTAT A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem? ***** *** |
|
|
|
|
i nie nawracałeś ich na wojujący ateizm wzorze tolerancji i kultury?
no "szacun" pewnie było ci trudno wokół tylu zacofanych ludzi wierzących w bajki a ty musiałeś trzymać język za zębami ***** gudmana |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem? A ty to kim w ogóle jesteś? Działasz w sztabie bezpartyjnych wolnościowców czy jesteś podkarpackim dewiantem? Pytałem Andrzejka , drugie konto się odezwało? Znam cię tylko z obrony pedofila ( " młoda dziwka sama chciała") , nic więcej o tobie nie wiem... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem? czyli uczestniczyłeś jako statysta nie aktywista na Wigilii, to może nam tez postatystujesz |
|
|
|
|
CYTAT Może i tak. Ale przynajmniej nie oglądam TVN i TVP... "Pożyczek" na 300 % RRSO też nie udzielałem , także optymistycznie zakładam że po tym świecie chodzą gorsi ode mnie... A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? Ajaj ciekawy ten twój świat Nie oglądasz ale ale wiesz co się tam dzieje Pożyczki na 300% RRSO Ach świat złożony z plotek musi być mega ciekawy Tak, zasiadłem do wieczerzy wigilijnej. Z tym też masz jakiś problem? Rodzina o ile jeszcze taką posiadasz, musi mieć z ciebie niezłą bekę uchodzisz za takiego rodzinnego głupka, który jest wyśmiewany i wyszydzany? Musisz swoje frustracje wyładowywać na forum? Z twojej strony już chyba nic mnie zaskoczy Choć co jakiś czas wychodzą nowe kwiatki Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła? Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem? czyli uczestniczyłeś jako statysta nie aktywista na Wigilii, to może nam tez postatystujesz Poczułeś zagrożenie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Ajaj ciekawy ten twój świat Nie oglądasz ale ale wiesz co się tam dzieje Pożyczki na 300% RRSO Ach świat złożony z plotek musi być mega ciekawy Tak, zasiadłem do wieczerzy wigilijnej. Z tym też masz jakiś problem? Rodzina o ile jeszcze taką posiadasz, musi mieć z ciebie niezłą bekę uchodzisz za takiego rodzinnego głupka, który jest wyśmiewany i wyszydzany? Musisz swoje frustracje wyładowywać na forum? Z twojej strony już chyba nic mnie zaskoczy Choć co jakiś czas wychodzą nowe kwiatki Byłbym skłonny przyznać ci rację chociażby w kwestii plotek , niemniej moja pamięć mi przypomina twoje teksty np o zakazie antykoncepcji czy wielu innych planów i zapowiedzi, które dziwnym trafem nie ziściły się... Co do pożyczek na 300 % RRSO , to już ty sam wiesz najlepiej jak było. Jeśli ja cię fałszywie pomawiam to niech uschnie ręka moja a język mój kołkiem stanie. Jeśli zaś ty się uciekasz do kłamstwa to niech te plagi spadną na ciebie. Jakoś dziwnie spokojny jestem o siebie... Dobrze że Andrzejku miałeś wieczerzę wigilijną z rodziną. A kolędy śpiewałeś? No wiesz takie piosenki katoli o narodzonym dzieciątku czy tego typu zabobony dla oszołomów? To dopiero gratka. Prawdziwy wojownik , połączenie pizdasa i Szwaba. Jak ten Japończyk co trzydzieści lat po wojnie pociągi wysadzał... https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1343275938369433602 |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ajaj ciekawy ten twój świat Nie oglądasz ale ale wiesz co się tam dzieje Pożyczki na 300% RRSO Ach świat złożony z plotek musi być mega ciekawy Tak, zasiadłem do wieczerzy wigilijnej. Z tym też masz jakiś problem? Rodzina o ile jeszcze taką posiadasz, musi mieć z ciebie niezłą bekę uchodzisz za takiego rodzinnego głupka, który jest wyśmiewany i wyszydzany? Musisz swoje frustracje wyładowywać na forum? Z twojej strony już chyba nic mnie zaskoczy Choć co jakiś czas wychodzą nowe kwiatki Byłbym skłonny przyznać ci rację chociażby w kwestii plotek , niemniej moja pamięć mi przypomina twoje teksty np o zakazie antykoncepcji czy wielu innych planów i zapowiedzi, które dziwnym trafem nie ziściły się... Co do pożyczek na 300 % RRSO , to już ty sam wiesz najlepiej jak było. Jeśli ja cię fałszywie pomawiam to niech uschnie ręka moja a język mój kołkiem stanie. Jeśli zaś ty się uciekasz do kłamstwa to niech te plagi spadną na ciebie. Jakoś dziwnie spokojny jestem o siebie... Dobrze że Andrzejku miałeś wieczerzę wigilijną z rodziną. A kolędy śpiewałeś? No wiesz takie piosenki katoli o narodzonym dzieciątku czy tego typu zabobony dla oszołomów? To dopiero gratka. Prawdziwy wojownik , połączenie pizdasa i Szwaba. Jak ten Japończyk co trzydzieści lat po wojnie pociągi wysadzał... https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1343275938369433602 Moje teksty tak się spełniały jak obietnice i zapowiedzi rządzących 300% To jak norma twojego pajacowania Nigdy nie śpiewałem kolęd na wigilii, znowu wiedza zaczerpnięta z plotek czy tym razem wyssana z brudnego palca? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
klakiery nie śpiewają
klakiery drą sie w niebogłosy ***** anżeja - czyli ciebie |
|
|
|
|
CYTAT i nie nawracałeś ich na wojujący ateizm wzorze tolerancji i kultury? no "szacun" pewnie było ci trudno wokół tylu zacofanych ludzi wierzących w bajki a ty musiałeś trzymać język za zębami ***** gudmana Trudno? Co ty... Chlanie wódy i pyszne żarcie przez kilka dni z rodziną i znajomymi. Żadnych tematów o religii itp. bo normalny człowiek ma gdzieś, czy ktoś jest wierzący, czy nie bo to prywatna sprawa. Dla mnie Święta Bożego Narodzenia mogą być co kwartał. ***** *** |
|
|
|
|
aha
puki nie wiedzą jak nimi gardzisz ***** gudmana PS jedno jest niesamowite - że dla napicia się wódki jesteś w stanie głęboko ukryć swoją pogardę swoje prawdziwe "ja" ***** gudmana |
|
|
|
|
Jasne bo dorosły człowiek ma się blokować lub stawiać w opozycji do rodziny jeśli odrzuca zabobony. No chyba że u was na wsi.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT puki nie wiedzą jak nimi gardzisz Jeśli kimś gardzę to takimi gnidami jak ty. Kup sobie słownik ortograficzny. ***** *** |
|
|
|
|
ktoś, kto gardzi drugim człowiekiem, sam nim nie jest
gudman - "wzór" tolerancji i kultury ***** gudmama piana z dzbana! |
|
|
|
|
Daruj sobie te morały. Trolująca, obrażająca gnida. Nie rozśmieszaj mnie już pajacu.
***** *** |
|