NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 236 237 238 239 240 241 242 ... » »»
Polityka bez cenzury, Wszystko co jest związane z polityką i politykami.
Ostrzeżenia: 100%
ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 09:30  
CYTAT
To już wy tam regresie ,w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, najlepiej wiecie jakie macie ulubione zabawy...umiech

No i co zrobicie z pisiorami jak się w końcu dorwiecie do władzy. W koszulkach: "Wolność , pokój i tolerancja" i " JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ". Krew się będzie lała strumieniami , a to wszystko w imię swobodnie pojmowanej tolerancji i miłości bliźniego...umiech

Coś w święta nie pykło i wszedłeś na forum wylać frustracje? Rodzina też ma cię za kretyna?

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 09:30  

Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 10:16  
JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 10:51  
CYTAT
JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ...umiech

Po co tak krzyczysz? Myślisz, że wtedy będziesz bardziej zrozumiały?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 13:03  

Miłość pokój i tolerancjaumiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Gru 2020r. 16:14  
CYTAT

Miłość pokój i tolerancjaumiech

Brawo ty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2020r. 10:21  

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2020r. 14:52  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2020r. 19:28  
CYTAT
Obrazek

Ty to masz kibel w głowie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Gru 2020r. 21:22  
Może i tak. Ale przynajmniej nie oglądam TVN i TVP...umiech

"Pożyczek" na 300 % RRSO też nie udzielałem , także optymistycznie zakładam że po tym świecie chodzą gorsi ode mnie...umiech

A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła?smiech2

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 40%
ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 08:03  
klakierku

z twojego sedesu zamiast głowy ulewa się regularnie

szorujesz tym sedesem pod dnie

brudzisz wszystko dookoła

***** klakierka - anżeja

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 09:45  
CYTAT
A tak przy okazji zasiadłeś Abdrzejku w tym roku do wieczerzy wigilijnej, czy nie wierzysz w gusła?smiech2

Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 11:32  
i nie nawracałeś ich na wojujący ateizm wzorze tolerancji i kultury?

no "szacun"

pewnie było ci trudno
wokół tylu zacofanych ludzi wierzących w bajki
a ty musiałeś trzymać język za zębami

***** gudmana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 13:01  
CYTAT
CYTAT

Ja siadłem, pojadlem, pogadałem z rodziną. Paciorka nie mówiłem. W czym problem?

A ty to kim w ogóle jesteś? Działasz w sztabie bezpartyjnych wolnościowców czy jesteś podkarpackim dewiantem?umiech
Pytałem Andrzejka , drugie konto się odezwało?

Znam cię tylko z obrony pedofila ( " młoda dziwka sama chciała") , nic więcej o tobie nie wiem...

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 13:49  
CYTAT
CYTAT

czyli uczestniczyłeś jako statysta nie aktywista na Wigilii, to może nam tez postatystujesz umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 14:29  
CYTAT
Może i tak. Ale przynajmniej nie oglądam TVN i TVP...umiech

"Pożyczek" na 300 % RRSO też nie udzielałem , także optymistycznie zakładam że po tym świecie chodzą gorsi ode mnie...umiech

Ajaj umiech ciekawy ten twój świat umiech Nie oglądasz ale ale wiesz co się tam dzieje umiech

Pożyczki na 300% RRSO umiech

Ach świat złożony z plotek musi być mega ciekawy umiech

Tak, zasiadłem do wieczerzy wigilijnej. Z tym też masz jakiś problem? Rodzina o ile jeszcze taką posiadasz, musi mieć z ciebie niezłą bekę umiech uchodzisz za takiego rodzinnego głupka, który jest wyśmiewany i wyszydzany? Musisz swoje frustracje wyładowywać na forum?

Z twojej strony już chyba nic mnie zaskoczy umiech Choć co jakiś czas wychodzą nowe kwiatki umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 14:31  
CYTAT
CYTAT
CYTAT

czyli uczestniczyłeś jako statysta nie aktywista na Wigilii, to może nam tez postatystujesz umiech

Poczułeś zagrożenie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 14:45  
CYTAT

Ajaj umiech ciekawy ten twój świat umiech Nie oglądasz ale ale wiesz co się tam dzieje umiech

Tak, zasiadłem do wieczerzy wigilijnej. Z tym też masz jakiś problem? Rodzina o ile jeszcze taką posiadasz, musi mieć z ciebie niezłą bekę umiech uchodzisz za takiego rodzinnego głupka, który jest wyśmiewany i wyszydzany? Musisz swoje frustracje wyładowywać na forum?

Z twojej strony już chyba nic mnie zaskoczy umiech Choć co jakiś czas wychodzą nowe kwiatki umiech

Byłbym skłonny przyznać ci rację chociażby w kwestii plotek , niemniej moja pamięć mi przypomina twoje teksty np o zakazie antykoncepcji czy wielu innych planów i zapowiedzi, które dziwnym trafem nie ziściły się...umiech

Co do pożyczek na 300 % RRSO , to już ty sam wiesz najlepiej jak było. Jeśli ja cię fałszywie pomawiam to niech uschnie ręka moja a język mój kołkiem stanie. Jeśli zaś ty się uciekasz do kłamstwa to niech te plagi spadną na ciebie. Jakoś dziwnie spokojny jestem o siebie...smiech2

Dobrze że Andrzejku miałeś wieczerzę wigilijną z rodziną. A kolędy śpiewałeś? No wiesz takie piosenki katoli o narodzonym dzieciątku czy tego typu zabobony dla oszołomów?umiech

To dopiero gratka. Prawdziwy wojownik , połączenie pizdasa i Szwaba. Jak ten Japończyk co trzydzieści lat po wojnie pociągi wysadzał...

https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1343275938369433602

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 15:08  
CYTAT
CYTAT

Byłbym skłonny przyznać ci rację chociażby w kwestii plotek , niemniej moja pamięć mi przypomina twoje teksty np o zakazie antykoncepcji czy wielu innych planów i zapowiedzi, które dziwnym trafem nie ziściły się...umiech

Co do pożyczek na 300 % RRSO , to już ty sam wiesz najlepiej jak było. Jeśli ja cię fałszywie pomawiam to niech uschnie ręka moja a język mój kołkiem stanie. Jeśli zaś ty się uciekasz do kłamstwa to niech te plagi spadną na ciebie. Jakoś dziwnie spokojny jestem o siebie...smiech2

Dobrze że Andrzejku miałeś wieczerzę wigilijną z rodziną. A kolędy śpiewałeś? No wiesz takie piosenki katoli o narodzonym dzieciątku czy tego typu zabobony dla oszołomów?umiech

To dopiero gratka. Prawdziwy wojownik , połączenie pizdasa i Szwaba. Jak ten Japończyk co trzydzieści lat po wojnie pociągi wysadzał...

https://mobile.twitter.com/JanZelig/status/1343275938369433602

Moje teksty tak się spełniały jak obietnice i zapowiedzi rządzących umiech

300% umiechumiech To jak norma twojego pajacowania umiechumiech

Nigdy nie śpiewałem kolęd na wigilii, znowu wiedza zaczerpnięta z plotek czy tym razem wyssana z brudnego palca?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Gru 2020r. 16:49  
klakiery nie śpiewają

klakiery drą sie w niebogłosy

***** anżeja - czyli ciebie

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 02:43  
CYTAT
i nie nawracałeś ich na wojujący ateizm wzorze tolerancji i kultury?

no "szacun"

pewnie było ci trudno
wokół tylu zacofanych ludzi wierzących w bajki
a ty musiałeś trzymać język za zębami

***** gudmana

Trudno? Co ty...
Chlanie wódy i pyszne żarcie przez kilka dni z rodziną i znajomymi. Żadnych tematów o religii itp. bo normalny człowiek ma gdzieś, czy ktoś jest wierzący, czy nie bo to prywatna sprawa.

Dla mnie Święta Bożego Narodzenia mogą być co kwartał.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 08:54  
aha

puki nie wiedzą jak nimi gardzisz

***** gudmana

PS

jedno jest niesamowite - że dla napicia się wódki
jesteś w stanie głęboko ukryć swoją pogardę
swoje prawdziwe "ja"

***** gudmana

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 10:06  
Jasne bo dorosły człowiek ma się blokować lub stawiać w opozycji do rodziny jeśli odrzuca zabobony. No chyba że u was na wsi.

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 11:42  
CYTAT

puki nie wiedzą jak nimi gardzisz

Jeśli kimś gardzę to takimi gnidami jak ty.

Kup sobie słownik ortograficzny.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 13:01  
ktoś, kto gardzi drugim człowiekiem, sam nim nie jest

gudman - "wzór" tolerancji i kultury

***** gudmama

piana z dzbana!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Gru 2020r. 13:28  
Daruj sobie te morały. Trolująca, obrażająca gnida. Nie rozśmieszaj mnie już pajacu.

Prywatna wiadomość 

«« « ... 236 237 238 239 240 241 242 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »