|
|
|
A ty Bracie?
PS. https://niezalezna.pl/370453-wyborcza-wspiera-aborcjonistki-a-o-karpiach-tworza-rodziny-trzeba-dopracowac-prawa-ryb Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie sądziłem, że na tym forum znajdzie się człowiek na tyle bez hamulców by wkleić tu tą ohydną prowokację. madras - i naprawdę sądzisz, że Matka Boża popiera walkę o prawo do zabijania nienarodzonych dzieci? Ta - do której szatan nie miał nigdy dostępu? szatan zapewne cieszy się, że to wkleiłeś - nie musi się już bardzo starać o twoją duszę. Jprdl Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejek szaleje jakby go ktoś gorącym żelazem przypiekał
|
|
|
|
CYTAT Andrzejek szaleje jakby go ktoś gorącym żelazem przypiekał To nie to. To szok. Nie spotkałem nigdy człowieka poddanemu takiej manipulacji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Linii programowej Gazety Wyborczej nie znasz,,,
|
|
|
|
mirek odleciał w kosmos, pewnie mu się tabletki skończyły.
Trochę śmieszne, trochę smutne. ***** *******, ***** ***! |
|
|
|
|
CYTAT Linii programowej Gazety Wyborczej nie znasz,,, Nie znam, ale ty jako zagorzały krytykant i przeciwnik znasz zapewne doskonale. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Mój znajomy twierdzi że ceny na Poczcie Polskiej są tak wysokie bo zaistniała "konkurencja na rynku więc poczta ceny musiała podnieść".
(Ceny usług na Poczcie Polskiej są horrendalnie wysokie - wyższe niż np. na poczie niemieckiej. Dodatkowo usługi pocztowe są opodatkowane stawką "zw" - zwolniony.) Zgadzacie się z kolegą? On pracuje w dziale związanym z finansami. To twardy elektorat PISu. Ja nawet nie wchodzę z tym w dyskusję bo nie warto. Jak ci biedni ludzie mają rozumieć co dzieje się Polsce? Nie rozumieją. Jednak to oni decydują. Na zupełnej nieświadomości. To tak jakby pędzące stado było prowadzone przez ślepców którzy nie są w stanie dostrzec przepaści. Tak kradnie i działa na szkodę Ojczyzny partia PISłodzei Jarosława K. socjalisty. ***** *** socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Jak ci biedni ludzie mają rozumieć co dzieje się Polsce? Nie rozumieją. Jednak to oni decydują. Na zupełnej nieświadomości. To tak jakby pędzące stado było prowadzone przez ślepców którzy nie są w stanie dostrzec przepaści. Zaraz tam wysokie, wysokie to są płace w obozach na Wschodniej Ścianie płaczu i sromoty i na innych latyfundiach zarządzanych przez Rezydenture. Gdyby usługi Poczty Polskiej staniały to na pewno by podnieśli płace a tak to dobre Pany nie mogą a lokalsi odziedziczeni w spadku nie potrafią. Ja tez już straciłam nadzieje ze lemingi i słoiki cokolwiek kumają z wyjątkiem naturalnego odruchu ratuj się kto może bo nadchodzi walec lojalności i oddania. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
O czym ty piszesz?
Oddanie dupy za miskę rozwodnionej zupy. Przepraszam za wyrażenie. Jeden lubi sado maso drugi lubi być podnóżkiem. Miękiszony. Chwała Wielkiej Polsce. Na pochybel zdrajcom. Zauważyłem nowy trend w organizacjach przestępczych. 1. Prechostoria. Na flinstona. Metoda: pałą w łeb i skóry pod pachę. 2. Średniowiecze. Na bogobojnego. Wyprawa religijna w celu "nawracania". 4. Nowożytność. Na idealistę. Skrajnie prądy polityczne i walka z wrogami idei. 5. P.O. Na Vatowca lub ambera. Wykorzystanie luk w prawie, naginanie bądź łamanie go. 6. P.I.S. na socjalistę. Teoretycznie w papierach się zgadza. Wszystko na "legalu". Propaganda, nepotyzm, legalna korupcja i szantaż społeczny, wykorzystanie się mniej inteligentnej części społeczeństwa jako narzędzie. Wszystkie punkty zawierają ten sam akt kradzieży. Uporządkowane w kolejności chronologicznej. Stopień trudności ukarania sprawcy i szansa na uniknięcie odpowiedzialności wzrasta. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT mirek odleciał w kosmos, pewnie mu się tabletki skończyły. Trochę śmieszne, trochę smutne. Nigdzie nie odleciałem. - Choć podróż w kosmos jest jednym z wielu moich marzeń. Jestem po prostu osobą wierzącą. To żaden wstyd. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
klakierek skomentował osobę wierzącą i nie kryjąca się z tym:
CYTAT Jprdl fajny ten klakierek taki nie za tolerancyjny głupi w sumie prosty, obłudny ***** anżeja - czyli ciebie klakierku |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mój znajomy twierdzi że ceny na Poczcie Polskiej są tak wysokie bo zaistniała "konkurencja na rynku więc poczta ceny musiała podnieść". (Ceny usług na Poczcie Polskiej są horrendalnie wysokie - wyższe niż np. na poczie niemieckiej. Dodatkowo usługi pocztowe są opodatkowane stawką "zw" - zwolniony.) Zgadzacie się z kolegą? On pracuje w dziale związanym z finansami. To twardy elektorat PISu. Ja nawet nie wchodzę z tym w dyskusję bo nie warto. Jak ci biedni ludzie mają rozumieć co dzieje się Polsce? Nie rozumieją. Jednak to oni decydują. Na zupełnej nieświadomości. To tak jakby pędzące stado było prowadzone przez ślepców którzy nie są w stanie dostrzec przepaści. Tak kradnie i działa na szkodę Ojczyzny partia PISłodzei Jarosława K. socjalisty. ***** *** Czytając to odnoszę wrażenie że piszesz o sobie |
|
|
|
|
I to jak się intensyfikuje i unifikuje
|
|
|
|
CYTAT (...) Za zgodą świętego Soboru nauczamy i definiujemy jako dogmat objawiony przez Boga, że Biskup Rzymski, gdy mówi ex cathedra – tzn. gdy sprawując urząd pasterza i nauczyciela wszystkich wiernych, swą najwyższą apostolską władzą określa zobowiązującą cały Kościół naukę w sprawach wiary i moralności – dzięki opiece Bożej przyrzeczonej mu w osobie św. Piotra Apostoła posiada tę nieomylność, jaką Boski Zbawiciel chciał wyposażyć swój Kościół w definiowaniu nauki wiary i moralności. Toteż takie definicje są niezmienne same z siebie, a nie na mocy zgody Kościoła. Jeśli zaś ktoś, co nie daj Boże, odważy się tej naszej definicji przeciwstawić, niech będzie wyłączony ze społeczności wiernych[2]. Bluźnisz we własne gniazdo niewiasto. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Lepiej nie czytaj wielowątkowych tekstów samodzielnie, tylko ze zrozumieniem Regresie
PS. Na liberalnej lewicy bez zmian Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wiedziałem, że to wstawisz.
***** *** |
|
|
|
|
U brata kuzyna mojej ciotki wczorajszą świecką wieczerzę wigilijną zakłócił patrol policji. Jedyną ich przewiną był znaczek błyskawicy podświetlony na oknie. Wszystich przeliczono i odstawiono na Szucha gdzie podobno ich sam Macierewicz w skórzanym płaszczu przesłuchiwał. Stan wojenny w porównaniu do tego to było kulturalne wydarzenie , jak to ładnie ujął pan pułkownik Mazguła...
#SilniRazem ***** *** |
|
|
|
|
CYTAT U brata kuzyna mojej ciotki wczorajszą świecką wieczerzę wigilijną zakłócił patrol policji. Jedyną ich przewiną był znaczek błyskawicy podświetlony na oknie. Wszystich przeliczono i odstawiono na Szucha gdzie podobno ich sam Macierewicz w skórzanym płaszczu przesłuchiwał. Stan wojenny w porównaniu do tego to było kulturalne wydarzenie , jak to ładnie ujął pan pułkownik Mazguła... #SilniRazem ***** *** Ach jak marzy ci się taka sytuacja :-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Brat kuzyna mojej ciotki zdołał nadać Morsem tylko tyle (walił łyżką w kibel):
***** *** I grypsem podać że Macierewicz bardzo bije... Niektórzy słyszeli jeszcze coś takiego: Eminecjo wystąpił kolejny incydent. Proszę zmienić bieliznę. Gdzie jest Anżej? Zupełnie nie rozumiem o co ( kogo) chodzi? |
|
|
|
|
CYTAT Brat kuzyna mojej ciotki zdołał nadać Morsem tylko tyle (walił łyżką w kibel): ***** *** I grypsem podać że Macierewicz bardzo bije... Niektórzy słyszeli jeszcze coś takiego: Eminecjo wystąpił kolejny incydent. Proszę zmienić bieliznę. Gdzie jest Anżej? Zupełnie nie rozumiem o co ( kogo) chodzi? Nie wołali dobijaj i nie było słychać strzałów? A potem obudziłeś się obsrany. Jak zwykle? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To niezbyt ładnie z twojej strony że tak piszesz Andrzejku. Zawsze myślałem że bezpartyjni wolnościowcy rodem z obojga sztabów noszą koszulki z napisami : JA NIE HEJTUJĘ , JA ROCK'N'ROLLUJĘ
a tu taka niespodzianka ... Przeczucie mi podpowiadało że ta wasza tolerancja jest jednostronnie ukierunkowana. I kolejny raz miałem rację. ***** *** ( miłość , pokój i tolerancja) |
|
|
|
|
Gwałcić, mordować , plądrować!
***** *** socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
To już wy tam regresie ,w sztabie bezpartyjnych wolnościowców, najlepiej wiecie jakie macie ulubione zabawy...
No i co zrobicie z pisiorami jak się w końcu dorwiecie do władzy. W koszulkach: "Wolność , pokój i tolerancja" i " JA NIE HEJTUJĘ JA ROCK'N'ROLLUJĘ". Krew się będzie lała strumieniami , a to wszystko w imię swobodnie pojmowanej tolerancji i miłości bliźniego... |
|