|
|
|
CYTAT Nasze gusta sacro-estetyczne to w większości – niestety – późne wnuki kiczu, a czasami wręcz jego bezpośredni spadkobiercy ks. Andrzej Draguła https://wiez.pl/2020/12/14/szopka-watykanska-nie-epatuje-uproszczonym-pieknem-i-dlatego-nie-podoba-sie-katolikom/ ciekawa opinia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dlaczego tu nie można usuwać przypadkowo wysłanych postów?
halo admin, moderator, ktokolwiek! dlaczego można wysyłać post za postem w ciągu kilku sekund? dlaczego można wstawiać post pod swoim postem? dlaczego można wstawiać puste posty? dlaczego forum nie jest responsywne? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
edek, zapłakany wyciera smarki z nosa, wysłał idiotę nr 4 do walki o wolność pisiorską
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
i przegrał
|
|
|
|
|
Potwierdziłeś moje obiekcje Herbatko, postępowa Szopka Franciszka podoba się "obrzeżom" katolików. A dlaczego to już pisałam.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Szopka jak szopka każda taka sama. Na jedno kopyto.
Mi osobiście najbardziej podoba się kultywowanie pogańskiego zwyczaju czyli choinki. Jak myślicie gdyby Jezus żył w naszych czasach to czy bujał by się Bentleyem i chronił pedofilię? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Bo jest taka sama od narodzin Jezusa Regresie ulżyło po incydencie?
Papież Franciszek w nagraniu skierowanym do uczestników spotkania Climate Ambition Summit, zorganizowanego przy okazji piątej rocznicy ustanowienia Porozumienia Paryskiego, zapowiedział, że Watykan do połowy obecnego stulecia wyzeruje swoje emisje CO2. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
regres - idziesz w pytania z dupy
próba zastępowania dzbana foliarza? ***** regresa |
|
|
|
|
CYTAT edek, zapłakany wyciera smarki z nosa, wysłał idiotę nr 4 do walki o wolność pisiorską Czy ja Andrzejku jestem bezpartyjnym wolnościowcem rodem z obojga sztabów , żebym kogoś mógł wyznaczyć bądź wydelegować ? Myślę że mierzysz wszystkich swoją miarą tak na 300 % RRSO , i stąd wynika problem... |
|
|
|
|
CYTAT edek, zapłakany wyciera smarki z nosa, wysłał idiotę nr 4 do walki o wolność pisiorską hej klakierku forumowy pajacu nr.1 łap smerfy wyliniały kocurze ***** anżeja! |
|
|
|
|
Niemieckie władze we współpracy ze związkami religijnymi uzgodniły przepisy obowiązujące w Wigilię i Boże Narodzenie w kościołach. Zabroniony będzie jakikolwiek śpiew.
A w sklepach wprowadzono język migowy i rękawiczki? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
W Polandii cebulandi wprowadzono ograniczenia spotkań rodzinnych na wigilię. W tym czasie zbiorowe komercyjne uroczystości urodzinowe oraz bierzmowania bez maseczek na setki osób trwają bezkarnie w najlepsze. Siewcy śmierci i podwójnych standardach. Nadzwyczajna kasta. Mordercy osób starszych i schorowanych.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Oszalałeś od Czerwonych Internetów,,, Ludzie będą się spotykać. Spotykają się w Supermarketach
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
regresku - nie zapominaj o strajku "kobiet"
|
|
|
|
|
Za poprzedniej socjalizmu strajki także były niegalne. W tym przypadku o objaw odwagi i poświęcenia koniecznego dla dobra wyższego czyli bohaterstwo.
Wszyscy wiemy doskonale że to nepotyczna banda PISorzytów na czele ze starymi kawalerami prowokowała naród do wynajęcia na ulicę w czasie pandemii. Skandal o podwójnym obliczu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT W tym przypadku o objaw odwagi i poświęcenia koniecznego dla dobra wyższego czyli bohaterstwo. Mam pojechać na oklep? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Za poprzedniej socjalizmu strajki także były niegalne. W tym przypadku o objaw odwagi i poświęcenia koniecznego dla dobra wyższego czyli bohaterstwo. Wszyscy wiemy doskonale że to nepotyczna banda PISorzytów na czele ze starymi kawalerami prowokowała naród do wynajęcia na ulicę w czasie pandemii. Skandal o podwójnym obliczu. I jeszcze zastrzelili Diduszkę... https://mobile.twitter.com/Oli_Pochwat/status/1339268853466017792 |
|
|
|
|
Dobrze że masz co wspominać. O konfiskacie flagi ani słowa
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nic nie wiem o żadnej fladze Andrzejku. Pewnie na TVN o tym trąbią , ale nie miałem dziś ochoty na porcję masochizmu...
Za to Ciamajdan zawsze miło powspominać. Ci wszyscy wasi święci męczennicy za praworządność to sama szumowina. Z drugiej strony czy powinno to dziwić? Ciągnie swój do swego.... |
|
|
|
|
CYTAT Nic nie wiem o żadnej fladze Andrzejku. Pewnie na TVN o tym trąbią , ale nie miałem dziś ochoty na porcję masochizmu... Za to Ciamajdan zawsze miło powspominać. Ci wszyscy wasi święci męczennicy za praworządność to sama szumowina. Z drugiej strony czy powinno to dziwić? Ciągnie swój do swego.... Ja to akurat wiem z internetu ale na Polsacie też pokazywali. Ty tylko ten tvn a bez niego nic nie wiesz i znów wychodzisz ma głupka Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a to klakierku - skoro wiesz z internetu
no to pewniak a teraz do roboty wyliniały kocurze! łap smerfy ***** anżeja |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja to akurat wiem z internetu ale na Polsacie też pokazywali. Ty tylko ten tvn a bez niego nic nie wiesz i znów wychodzisz ma głupka Tak Andrzejku to okropne że ktoś zarzuca ci oglądanie TVN. Całkowicie bezpodstawnie zresztą... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja to akurat wiem z internetu ale na Polsacie też pokazywali. Ty tylko ten tvn a bez niego nic nie wiesz i znów wychodzisz ma głupka Tak Andrzejku to okropne że ktoś zarzuca ci oglądanie TVN. Całkowicie bezpodstawnie zresztą... Tak to straszne, gdy to twój jedyny argument. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|