|
|
|
Anżej jest, ale nie ma eminencji McCarricka. Umarł na srakę z odwodnienia. Ostatnim ruchem ręki pogładził regresa po głowie i dał mu snickersa...
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Anżej jest, ale nie ma eminencji McCarricka. Umarł na srakę z odwodnienia. Ostatnim ruchem ręki pogładził regresa po głowie i dał mu snickersa... widzę, że wspierający partię, jedyną słuszną, mają srakę z powodu strajku kobiet. Widać tylko strach i przerażenie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
kici kici klakierku
|
|
|
|
|
Nie ukrywam Andrzejku że jak widzę twarz pani Lempart , to później w nocy zrywam się z krzykiem...
Teraz już lepiej rozumiem tekst : na którym zamku straszysz? |
|
|
|
|
CYTAT Nie ukrywam Andrzejku że jak widzę twarz pani Lempart , to później w nocy zrywam się z krzykiem... Teraz już lepiej rozumiem tekst : na którym zamku straszysz? Ty działasz anonimowo. Twoja gęba musi być straszna. Skoro sam się wstydzisz ale lekko oceniasz innych. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Rozumiem czyli nie mogę nazwać paskudą pani Lempart, bo moja gęba w realu może być brzydsza?
Moim zdaniem wątpliwa sprawa żeby ktoś mógł mieć brzydszą gębę od pani Marty , ale ok. Powiedzmy że może ma ryj jak z horroru , ale za to piękny umysł. Co ty na to? No cóż nie każdy mógł się urodzić takim przystojnym mężczyzną jak ty Andrzejku. Pewnie masz spore powodzenie u chłopaków ze sztabu POKO? |
|
|
|
|
CYTAT Rozumiem czyli nie mogę nazwać paskudą pani Lempart, bo moja gęba w realu może być brzydsza? Moim zdaniem wątpliwa sprawa żeby ktoś mógł mieć brzydszą gębę od pani Marty , ale ok. Powiedzmy że może ma ryj jak z horroru , ale za to piękny umysł. Co ty na to? No cóż nie każdy mógł się urodzić takim przystojnym mężczyzną jak ty Andrzejku. Pewnie masz spore powodzenie u chłopaków ze sztabu POKO? Widzę, że dla ciebie wyglad jest mega ważny. Niestety nie zawsze to idzie w parze z rozumem. Na podstawie twoich wpisów można domniemywać że u ciebie mikro rozumek, co już wielokrotnie udowodniłeś. Z urodą też coś jest na rzeczy, bo tak bez powodu byś tematu nie zaczynał. Dlatego myślę żeś piękny jak listopadowa noc. A tak na pewno to mega z ciebie prostak. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
klakierek wziął zastępstwo?
kici kici wyliniały kocurze |
|
|
|
|
CYTAT klakierek wziął zastępstwo? kici kici wyliniały kocurze Co edku, chciałeś tylko potwierdzić swoje prostactwo? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że dla ciebie wyglad jest mega ważny. Niestety nie zawsze to idzie w parze z rozumem. Na podstawie twoich wpisów można domniemywać że u ciebie mikro rozumek, co już wielokrotnie udowodniłeś. Z urodą też coś jest na rzeczy, bo tak bez powodu byś tematu nie zaczynał. Dlatego myślę żeś piękny jak listopadowa noc. A tak na pewno to mega z ciebie prostak. To przykre że tak piszesz Andrzejku. Tym bardziej że zawsze miałem w głębokim poważaniu twoje opinie... Nie będę domniemywać co tam u ciebie jest mikro, bo obawiam się że najwięcej mogli by na ten temat napisać twoi koledzy ze sztabu POKO. Nie jestem jednakowoż przekonany że ta wiedza jest mi do czegoś potrzebna... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Widzę, że dla ciebie wyglad jest mega ważny. Niestety nie zawsze to idzie w parze z rozumem. Na podstawie twoich wpisów można domniemywać że u ciebie mikro rozumek, co już wielokrotnie udowodniłeś. Z urodą też coś jest na rzeczy, bo tak bez powodu byś tematu nie zaczynał. Dlatego myślę żeś piękny jak listopadowa noc. A tak na pewno to mega z ciebie prostak. To przykre że tak piszesz Andrzejku. Tym bardziej że zawsze miałem w głębokim poważaniu twoje opinie... Nie będę domniemywać co tam u ciebie jest mikro, bo obawiam się że najwięcej mogli by na ten temat napisać twoi koledzy ze sztabu POKO. Nie jestem jednakowoż przekonany że ta wiedza jest mi do czegoś potrzebna... Tak piszą z reguły goście z kompleksami. Jak widać masz ich wiele. Przerost ambicji w powiązaniu z brakiem możliwości ich realizacji moze miec opłakane skutki. Nawet nie jest mi cię szkoda. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
kici kici
analizy zostaw specjalistom kiepsko zastępujesz dzbanuszka łap te smerfy! |
|
|
|
|
CYTAT Tak piszą z reguły goście z kompleksami. Jak widać masz ich wiele. Przerost ambicji w powiązaniu z brakiem możliwości ich realizacji moze miec opłakane skutki. Nawet nie jest mi cię szkoda. Ale to ty dzwonisz Anżej... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak piszą z reguły goście z kompleksami. Jak widać masz ich wiele. Przerost ambicji w powiązaniu z brakiem możliwości ich realizacji moze miec opłakane skutki. Nawet nie jest mi cię szkoda. Ale to ty dzwonisz Anżej... Masz jakieś dzwonki głosy w głowie i nie potrafisz zinterpretować. może specjalista jakiś ci pomoże. A może nie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Może. Zapytam przy okazji o waszego kolegę eminencję McCarricka. Gdzieś zniknął. Albo rzeczywiście umarł na srakę, albo w końcu ktoś mu zabrał dostęp do internetu...
|
|
|
|
|
dzbanuszek wrócił do szwabii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozwydrzone baby z debilnymi piorunkami, które zafundowały nam dewastacje pomników, terenów przykościelnych, profanacje miejsc kultu, niszczenie mienia publicznego, wrzeszczące, wulgarne, agresywne ....
A teraz płaczą, że ich protesty są "pokojowe" i nie rozumieją dlaczego dostają gazem po oczach. Do tego szerzą śmierć roznosząc Covid-19. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
"Wszystkim Andrzejom kochanym muszę przypomnieć,ze wstydem,na imię mamy,tak samo ,jak nasz Prezydent.
Lecz jak to bywa w niedoli, myśl szybko kwitnie radosna na pewno każdy z nas woli, być Andrzej,a nie...Jarosław."-Andrzej Sikorowski ----- Mnie nikt nie skojarzy z Anżejem lub... "Jarosławiem". Panie Presydentu-Fszyskiego co naj... Narót Pana Koha. PS. Węgier, Laszlo Biró, wynalazł długopis. Prezesu Jarosław zorientował się do czego służy. Pan nauczył się jego obsługi. Jak widać, można... https://demot(...)zej-Duda SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jusek, zszargałeś opinie pożytecznych jak Greta. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Rozwydrzone baby z debilnymi piorunkami, które zafundowały nam dewastacje pomników, terenów przykościelnych, profanacje miejsc kultu, niszczenie mienia publicznego, wrzeszczące, wulgarne, agresywne .... A teraz płaczą, że ich protesty są "pokojowe" i nie rozumieją dlaczego dostają gazem po oczach. Do tego szerzą śmierć roznosząc Covid-19. A pamietam jak pisałeś że wredny Tusk kazał strzelać do górników. Teraz tajniacy pałkami teleskopowymi leją kobiety, gaz na ulicach. No i to wina rozwydrzonych bab. Teraz już wiadomo mireczku kim jesteś. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Jusek, zszargałeś opinie pożytecznych jak Greta. Ty tez pisałaś o strzelaniu do górników. Na ostatnim MN też strzelano. Pewnie teraz to pochwalisz? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ale o co chodzi?
Po Lamparta nie przyjechała laweta? |
|
|
|
|
Ładowarka.
Laweta nie dała rady. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
klakierku
takie pytanie czy górnicy robili cokolwiek z tego co robią julki i alany? |
|