|
|
|
CYTAT CYTAT No i Git, zawsze można zmienić pracę gdy nie zgadza się z poglądami szefa Yep! Pierwsza ofiara lewicowo-liberalnego zamordyzmu. Zakażenie wchodzi w zdrowy organizm społeczny poprzez korporacyjną polityczną poprawność, wezmą cię na głód kariery, zagrożenie wolności słowa w wielkich miastach jest tego dowodem, kariera za poglądy (jak kiedyś za legitymacje PZPR). Autocenzura słoika PS Szwecja? YES! Tam jest tak zaorane ze szloch i współczucie. Już dawno nie można zmienić szefa, współpracownicy doniosą, dzieci ci znajdzie i odbierze postępowe-komando jedynie słusznej świadomości Reszty dopełniła imigracja. https://adfinternational.org/commentary/in-sweden-the-government-can-legally-kidnap-your-child/ Na dobry weekend panowie, szwedzkie tancereczki,,, :-) https://www.youtube.com/watch?v=2BcfKde77jc Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Drukarz ma prawo odmówić drukowania materiałów. IKEA ma prawo zwolnić psycho-katola. Tyle w temacie
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Dopóki geje i lesbijki nie będą mogli brać ślubów i adoptować dzieci dopóty będziemy bastionem zacofania na mapie Europy , nieprawdaż Andrzejku?
|
|
|
|
CYTAT Drukarz ma prawo odmówić drukowania materiałów. IKEA ma prawo zwolnić psycho-katola. Tyle w temacie Każdy przedsiębiorca ma prawo odmówić wykonania zlecenia, nie ma umowy społecznej ze musi, idziesz gdzie indziej. No z wyjątkiem lekarza i nauczyciela, to już kwestia etyki zawodu. Służby to jeszcze inna para kaloszy, podjęte zobowiązanie służby. Andrzejek wpadł w opary absurdu,,, Szwedzi dyskryminowali za poglądy. U nich tam to normalne. To będzie przepiękny przykład na hipokryzje jak zachowa się nasz system prawny. Jestem zupełnie niezaskoczona ze Bodnar chciał uspokoić nastroje społeczne i pomógł nadzwyczajnym gersdorfinom przed potrzeba wygłoszenia stanowiska. Można wywalać za nie podzielanie ideologii czy nie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Drukarz ma prawo odmówić drukowania materiałów. IKEA ma prawo zwolnić psycho-katola. Tyle w temacie pusty jesteś, nawet nie rozumiesz co napisałeś. |
|
|
|
|
Czy homoseksualistę można zwolnić z pracy, za to jaką ma orientację?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Każdy przedsiębiorca ma prawo odmówić wykonania zlecenia, nie ma umowy społecznej ze musi, idziesz gdzie indziej. No z wyjątkiem lekarza i nauczyciela, to już kwestia etyki zawodu. Służby to jeszcze inna para kaloszy, podjęte zobowiązanie służby. art. 138. Odmowa wykonania usługi: Kto, zajmując się zawodowo świadczeniem usług, żąda i pobiera za świadczenie zapłatę wyższą od obowiązującej albo umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia świadczenia, do którego jest obowiązany, podlega karze grzywny. ***** *** |
|
|
|
|
Sprzeczność zamówienia z regułami wyznawanej wiary to uzasadniona przyczyna.
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Drukarz ma prawo odmówić drukowania materiałów. IKEA ma prawo zwolnić psycho-katola. Tyle w temacie Każdy przedsiębiorca ma prawo odmówić wykonania zlecenia, nie ma umowy społecznej ze musi, idziesz gdzie indziej. No z wyjątkiem lekarza i nauczyciela, to już kwestia etyki zawodu. Służby to jeszcze inna para kaloszy, podjęte zobowiązanie służby. Andrzejek wpadł w opary absurdu,,, Szwedzi dyskryminowali za poglądy. U nich tam to normalne. To będzie przepiękny przykład na hipokryzje jak zachowa się nasz system prawny. Jestem zupełnie niezaskoczona ze Bodnar chciał uspokoić nastroje społeczne i pomógł nadzwyczajnym gersdorfinom przed potrzeba wygłoszenia stanowiska. Można wywalać za nie podzielanie ideologii czy nie? Wytrzeźwiej i przeczytaj co napisałem jeszcze raz CYTAT Można wywalać za nie podzielanie ideologii czy nie? Tak samo jak można odmawiać wykonania usług lub świadczenia pracy Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Czy homoseksualistę można zwolnić z pracy, za to jaką ma orientację? Nie, ale jeśli będzie nagabywał innych to już tak. Z tego co pamiętam w Stalowej Woli pewna mamuśka chciała zwolnić nauczyciela co do którego było podejrzenie, że jest gejem Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Sprzeczność zamówienia z regułami wyznawanej wiary to uzasadniona przyczyna. A wykonywanie usług zgodnie z ofertą? Przecież ten drukarz nie miał informacji w ofercie, że usług niezgodnych z jego ideologią nie wykonuje Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Powiedzieli o tym w TVPiS? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT psycho-katola A skąd wiesz, że to katol? Czy tak jak często to robisz - piszesz coś, o czym nie wiesz? Znasz okoliczności sprawy? Ja się tym interesowałem, jako chrześcijanin, bo dla mnie to też ważne - czy za moje poglądy grozi mi dyskryminacja. Z tego, co wiem, cytował Stary Testament. Może był Żydem? Z tego, co wiem - było to napisane na wewnętrznym forum pracowników IKEA, w temacie, w którym IKEA zmuszała pracowników do uczestniczenia w eventach promujących "pride week", czyli propagujących LGBT. Czyli IKEA w ramach walki z dyskryminacją jednego światopoglądu zwalnia kogoś, kto ma inne poglądy i je wyraził. Przecież to absurd i hipokryzja. Ciekawe czy tak samo IKEA by zareagowała gdyby napisał to faktycznie Żyd lub Muzułmanin - zarówno w judaizmie, jak i w islamie poglądy na homoseksualizm są podobne (jest to grzech), a wręcz islam jest w tej sferze troszkę bardziej "radykalny" (kara śmierci). Postawa IKEA miałaby rację byty - gdyby światopogląd pracownika wpływał na JAKOŚĆ świadczonych usług przez sklep. Idąc do IKEI - idę kupić meble. I po pierwsze - nie obchodzi mnie czy sprzedaje mi je gej czy hetero, muzułmanin, katolik, protestant, buddysta, świadek jehowy, czy po pracy lubi się tarzać w żelkach na podłodze itp. itd.; po drugie - widząc kogokolwiek na ulicy nie zawracam sobie głowy czy to gej, chasyd, branhamista, jehowy itp. itd. Od pracownika IKEA wymagam jednego - profesjonalnej obsługi klienta w zakresie mebli. Jego światopogląd mi w tym w niczym nie przeszkadza. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Każdy przedsiębiorca ma prawo odmówić wykonania zlecenia, nie ma umowy społecznej ze musi, idziesz gdzie indziej. No z wyjątkiem lekarza i nauczyciela, to już kwestia etyki zawodu. Służby to jeszcze inna para kaloszy, podjęte zobowiązanie służby. art. 138. Odmowa wykonania usługi: Kto, zajmując się zawodowo świadczeniem usług, żąda i pobiera za świadczenie zapłatę wyższą od obowiązującej albo umyślnie bez uzasadnionej przyczyny odmawia świadczenia, do którego jest obowiązany, podlega karze grzywny. Rysiu, podwajasz stawkę w ciemno? RN idzie do Agory i chce coś wydrukować na całą szpaltę, na przykład: Bóg Honor Ojczyzna a Targowica Okrągłego Stołu. Nie słyszałam żeby ktoś się skarżył, każdy rozumie różnice światopoglądowe i preferencje rodzinne, no chyba ze nie chce zrozumiec różnic świato i normalno poglądowych i robi z tego młot anty-światopoglądowy poprzez nieustające skomlenie lub zmuszanie ludzi do poczucia winy za niezawinione winy. To jest cel tych zabaw poczucie wykluczenia i poczucie winy. https://st2.depositphotos.com/2810953/8379/v/950/depositphotos_83792890-stock-illustration-poker-hand-four-of-a.jpg Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT psycho-katola A skąd wiesz, że to katol? Czy tak jak często to robisz - piszesz coś, o czym nie wiesz? Znasz okoliczności sprawy? Ja się tym interesowałem, jako chrześcijanin, bo dla mnie to też ważne - czy za moje poglądy grozi mi dyskryminacja. Z tego, co wiem, cytował Stary Testament. Może był Żydem? Z tego, co wiem - było to napisane na wewnętrznym forum pracowników IKEA, w temacie, w którym IKEA zmuszała pracowników do uczestniczenia w eventach promujących "pride week", czyli propagujących LGBT. Czyli IKEA w ramach walki z dyskryminacją jednego światopoglądu zwalnia kogoś, kto ma inne poglądy i je wyraził. Przecież to absurd i hipokryzja. Ciekawe czy tak samo IKEA by zareagowała gdyby napisał to faktycznie Żyd lub Muzułmanin - zarówno w judaizmie, jak i w islamie poglądy na homoseksualizm są podobne (jest to grzech), a wręcz islam jest w tej sferze troszkę bardziej "radykalny" (kara śmierci). Postawa IKEA miałaby rację byty - gdyby światopogląd pracownika wpływał na JAKOŚĆ świadczonych usług przez sklep. Idąc do IKEI - idę kupić meble. I po pierwsze - nie obchodzi mnie czy sprzedaje mi je gej czy hetero, muzułmanin, katolik, protestant, buddysta, świadek jehowy, czy po pracy lubi się tarzać w żelkach na podłodze itp. itd.; po drugie - widząc kogokolwiek na ulicy nie zawracam sobie głowy czy to gej, chasyd, branhamista, jehowy itp. itd. Od pracownika IKEA wymagam jednego - profesjonalnej obsługi klienta w zakresie mebli. Jego światopogląd mi w tym w niczym nie przeszkadza. Określenie dotyczyło raczej psychola religijnego. Mógł być żydem. Jakie to ma znaczenie? Najpierw zakładasz, że nie wiem o czym piszę a później pytasz czy znam sprawę Ty zapewne znasz i jesteś pewien Sprawę poznałem na tyle ile mogłem z obu stron. Skoro się interesowałeś to do czego doszedłeś? Mógł być żydem? I co? Z tego co wiem nie było tam zmuszania tylko propozycja. To różnica. Nie , raczej zwolnili go za jęzuk nienawiści. Nie ma tu znaczenia, że to cytat jeśli jest nienawistny i mowa w nim o śmierci tego z kim się nie zgadzamy. Może jednak to był Żyd i temat twoich rozważań jest nieaktualny. Przecież cytował stary testament. Tak nie ma to znaczenia. Niestety nie masz prawa zmieniać polityki prywatnego przedsiębiorstwa. Możesz się nie zgadzać z taką polityką lub światopoglądem i zawsze możesz odejść z pracy. Jeśli tego nie robisz masz wykonywać polecenia. Dla mnie to proste. Wyobraź sobie pracownika wegetarianina, który postanawia zmieniać zasady panujące w zakładzie mięsnym, w którym pracuje. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Obowiązuje prawo pracy Andrzejku, wszystkich. Żyjesz w neo-feudalizmie. Ikea okazała się posiadać antysemickie wartości korporacyjne. Podobno to firma założona z tradycjami z lat 30-tych. Bodnar postępowa lafirynda już kombinuje jak umożliwić uciszenie chrześcijan bez wciągania w to przed wyborami SN, bo są równi i równiejsi w demagogii politycznej poprawności No pewnie że są, o to im chodzi.
"Mój wpis był reakcją na indoktrynację, której jako pracownik byłem od lat poddawany w miejscu pracy" - pisze zwolniony pracownik. Po jakich prowincjonalnych akwenach dryfował niezatapialny ORP Bodnar? Gdzie przestrzeganie prawa pracy, kontrole inspektoratu pracy? Ludzie są zastraszani od lat.
Są powody? http://telewizjarepublika.pl/uwaga-stanislaw-gawlowski-uslyszal-94-zarzuty,82046.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Dopóki geje i lesbijki nie będą mogli brać ślubów i adoptować dzieci dopóty będziemy bastionem zacofania na mapie Europy , nieprawdaż Andrzejku? Witam Ślub cywilny powinni - powinny brać, bo jak żyją razem to niech mają wspólność majątkową, rozliczenia PIT, spadek itp. Dzieci to już przesada... Na to nie ma mojej zgody. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Drukarz ma prawo odmówić drukowania materiałów. IKEA ma prawo zwolnić psycho-katola. Tyle w temacie Każdy przedsiębiorca ma prawo odmówić wykonania zlecenia, nie ma umowy społecznej ze musi, idziesz gdzie indziej. No z wyjątkiem lekarza i nauczyciela, to już kwestia etyki zawodu. Służby to jeszcze inna para kaloszy, podjęte zobowiązanie służby. Andrzejek wpadł w opary absurdu,,, Szwedzi dyskryminowali za poglądy. U nich tam to normalne. To będzie przepiękny przykład na hipokryzje jak zachowa się nasz system prawny. Jestem zupełnie niezaskoczona ze Bodnar chciał uspokoić nastroje społeczne i pomógł nadzwyczajnym gersdorfinom przed potrzeba wygłoszenia stanowiska. Można wywalać za nie podzielanie ideologii czy nie? Witam Z lekarzami różnie bywa... Niestety A w 1995 roku pytanie na rozmowie o pracę dostałem takie: - Czy jestem wierzący??? A co ma piernik do wiatraka??? Oczywiście nie dostałem tej pracy heheheheheh Pozdrawiam |
|
|
|
|
Jak teraz jest w PO? W koalicji z Wiosną to głupio tam wierzącemu nawet aspirować.
PS. Ślub oznacza prawa, a slub w okrojonych ramach spowoduje większe protesty. Puszka Pandory. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Pozwolenie homoseksualistom na zawieranie ślubów, to jak zerowa stawka VAT.
Wiadomo, że na tym się nie skończy... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Pozwolenie homoseksualistom na zawieranie ślubów, to jak zerowa stawka VAT. Wiadomo, że na tym się nie skończy... Witam Homoseksualizm był, jest i będzie, bo tak.... Bóg Mirusiu stworzył ten świat..... Jeden kolekcjonuje rybki, drugi hoduje znaczki Jeżeli ktoś chce przeżyć życie w związku z osobą tej samej płci to jego wybór. i prawa dotyczące majątku, rozliczeń powinien mieć takie jak Ty... Pozdrawiam |
|