|
|
|
Jędruś daj spokój..... Płatni wiedzą lepiej.... Trzeba z tą prostytucja polityczna jesienią zrobić porządek
Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Widzisz podobieństwo Madziu? Dajesz..... chyba warto, choć mówią że to charakter A może to? Za "charakter" domagam się dla ciebie sprawiedliwie 40+ (recydywa bez widoków na poprawę). A co do polskojęzycznych i folksdojczy to tutaj jest pełna zgoda miedzy nami! Ile można czekać, aż zaczną prowokacje w Gliwicach albo umówią się w Brześciu? http://slaskipolska.pl/artykuly/605-kiedy-panstwo-polskie-wezmie-sie-za-ras https://fee.org/articles/why-is-the-eu-celebrating-karl-marxs-birthday/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wydalonej bronią "elity"
"Kilkadziesiąt osób protestowało dzisiaj przed siedzibą MSWiA w Warszawie w obronie szefowej kontrowersyjnej Fundacji Otwarty Dialog Ludmiły Kozłowskiej. W manifestacji wziął udział m.in. mąż wydalonej z Polski działaczki Bartosz Kramek i były lider KOD Mateusz Kijowski, a pod specjalną petycją podpisał się... sam Lech Wałęsa." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności.
Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
kolejny fejk? Widać argumenty sie skończyły, użyteczni wracają do korzeni
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wydalonej bronią "elity" "Kilkadziesiąt osób protestowało dzisiaj przed siedzibą MSWiA w Warszawie w obronie szefowej kontrowersyjnej Fundacji Otwarty Dialog Ludmiły Kozłowskiej. W manifestacji wziął udział m.in. mąż wydalonej z Polski działaczki Bartosz Kramek i były lider KOD Mateusz Kijowski, a pod specjalną petycją podpisał się... sam Lech Wałęsa." A niby taki dobry chłop był z tego Wałęsy... I co się to porobiło? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności. Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Po głębszym zastanowieniu to doszłam do słusznego wniosku ze tych paru hajlujacych i polskojęzycznych wiosny ludów nie czyni. Wiec się nie lękam tak jak ty za nadużywanie znajomości moderatora za buraczane personalne wycieczki. Gdzie brak argumentów tam Andrzejek Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? A Macierewicz zaraz po katastrofie pojechał na obiad. A teraz ... |
|
|
|
|
Andrzejku, dlaczego pogrzebali Tyszke? Jestem ciekawa bo ostatnio Palikot wyrażał gorące uczucia przy nadziei w stosunku do Jakubiaka. Podać źródła? , czy centrala milczy dlaczego rasowego libertyna (idealny kontr kandydat dla Trzaskającego Rafalala) zamieniono na Jakubiaka, tzw wolnościowca. Źle to pachnie, co?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Madziu jak nie mówić o twoim charakterze skoro nawet cytatem manipulujesz. Nie będę domagał się 40+ bo nie mam ormowskiej mentalności. Ciekawe, że nie przeszkadzają ci hajlujący ONRowcy. Po głębszym zastanowieniu to doszłam do słusznego wniosku ze tych paru hajlujacych i polskojęzycznych wiosny ludów nie czyni. Wiec się nie lękam tak jak ty za nadużywanie znajomości moderatora za buraczane personalne wycieczki. Gdzie brak argumentów tam Andrzejek Niesamowite, Tyszka poszedł do lodówki, masz jakieś przecieki z centrali? Madziu, wszyscy wiedzą jak zmieniły się twoje poglądy po wygranej PiS i z jakiego powodu. Daruj sobie te wycieczki partyjna manipulantko Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 28 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Można spytać czy ten charakter jest drogi.
|
|
|
|
|
CYTAT Można spytać czy ten charakter jest drogi. Przyzwoita comiesięczna pensja Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia. Być tak prześwietlonym i jeszcze palić głupa. Ludzie czasem o tym po knajpkach gadają i się śmieją Trolling internetowy w stw osiągnął poziom max |
|
|
|
|
CYTAT Nie bądź taki, podziel się wiadomościami. Jestem ciekawa samodzielnego uzasadnienia. Dziennikarze z konkurencji opisali to bardzo dokładnie Madziu, dajesz.... sumienia i wstydu nie masz, no cóż ale za to pensja.... Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Hehe czytałem i wiem o co chodzi.
No ale powiedz Andrzej jak byś musiał kogoś zbałamucić nie zatrudnił byś tej pani? Ja tak. |
|
|
|
|
Nie podlizuj się tylko po obywatelsku podziel się samodzielnymi przemyśleniami. Ja słuchałam wypowiedzi Jakubiaka i tam herezje i fotomorgana, narracja o podatkach że niby są najważniejsze dla rozwoju RP. Ja myślałam że wolnomyśliciele brzydzą się nawet patykiem dotknąć takich pieniędzy i to pieniędzy od takiego polakożercy i dewianta jak Palikot i ostatnio uaktywnionego Rozenka od Urbana. Ledwo przegnaliśmy trolla Kramka za granice a tu znowu. Co się dzieje, głowa boli
Wszystko było takie proste a tu klops Andrzejku, Rafalala została samotna, bez liberalnego sparingowca w wyścigu w Wawie a Biedroń nie śpi jak to mówią uczeni w piśmie i na tyłach organizuje Rafalali tabory, ogólnopolską partię o słupkach na start w granicach K'15. Będzie się działo w mediach, dużo pobudzenia nadchodzi na forach, wzrośnie sprzedaż blachy bo nie wiemy jak skończy Pawełek gdy po pierwszej turze wyborów w mieście stołecznym zostanie Rafalala. Winnego takiej sytuacji łatwo wskazać. Nawet powściągliwy wolnościowiec poskromił swoje pobudzenie i zajął się przy pomocy pączkujących drożdży moją skromną osobą. Coś tutaj w trawie piszczy urwisie,,, Jak tak dalej bedzie to nie licz na elekcje w moim rankingu Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Madzia, elegancko to ty dajesz...... Szczególnie gdy tym bełkotem starasz sie zmienić temat.
Teraz zmiana cdn...'a Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
znowu cię wytarmosiła za uszy ślizgasz się jak leszcz.
|
|
|
|
|
lepiej się ślizgać (wg. oceny takiej persony jak ty) niż dawać ciała. Dajesz Madzia....
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT (Andrzej_2.0) Teraz zmiana cdn...'a CYTAT (cdn..) znowu cię wytarmosiła za uszy ślizgasz się jak leszcz. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ciekawe jaki będzie ich kolejny krok
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Mam pewne podejrzenia rsta, niech im Pan pomoże bo sami nie dadzą rady.
„Grupa aktywistów z organizacji Obywatele RP weszła do siedziby Krajowej Rady Sądownictwa i zablokowała salę posiedzeń” – relacjonuje dzisiejsze wydarzenie w KRS „Gazeta Wyborcza”. A co pisała, kiedy to za rządów PO w 2014 r. do PKW weszli zwolennicy ówczesnej opozycji i dziennikarze? „Grupa oszalałych zwolenników teorii spiskowej wdarła się do kluczowej dla państwa instytucji” – relacjonował wówczas Wojciech Czuchnowski. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|