|
|
|
Masz prawo pomarzyć.
Jak każdy. Fejki to za mało. Ludziom oczy już się otworzyły. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A co jest fejkiem Mirosławie? Nagrody w kwocie 1 700 000,00 zł w Stalowej Woli są fejkiem ? To nie fejk, to prawda !!!!
Dla kontrastu w dużo lepiej zarządzanym Rzeszowie były trzy razy mniejsze (560 000,00 zł). |
|
|
|
|
Opozycja jak to opozycja, mówi. Potem miliardy znikają w zakrzywieniu czasoprzestrzeni.
Z takiego miejsca nic nie wraca. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Nowa narracja. Nagrody w mieście to "fejk" news No i oczywiście wina Tuska.
Tusk wczoraj był w Polsce i zeznawał. Chyba już wyjechał bez kajdanek i nie uciekał po nocy owiany szwadronem ochroniarzy Plotkara z miriam w zgranym duecie Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
O czym Wy gadacie. Nie było żadnych nagród w Stalowej Woli. Śledze niusy na tym portalu i nic nie pisali.
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Odchodząc od nagród (Halo, Redakcja! obudź się!) to jak w PRL. Rząd znalazł sobie swoich niepełnosprawnych z którymi podpisał porozumienie. Tak samo zrobili komuniści - nie dogadali się z "S" to sobie założyli OPZZ z którym się dogadywali xD
|
|
|
|
|
CYTAT Masz prawo pomarzyć. Jak każdy. Fejki to za mało. Ludziom oczy już się otworzyły. Hehe tobie i art2deco by nasral na glowe to i tak by wam pachnialo. |
|
|
|
|
Witam
Podsumuję nagrody urzędnicze w Stalowej Woli i powrót do cenzury na tym portalu piosenką Kazika - " Coście sku...syny uczynili z tą krainą" https://www.youtu(...)fEdJG7ig Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Masz prawo pomarzyć. Jak każdy. Fejki to za mało. Ludziom oczy już się otworzyły. Hehe tobie i art2deco by nasral na glowe to i tak by wam pachnialo. A ty już zmyłeś z głowy zasorupałe gniazdo z ośmiu lat rządów PO-PSL - czy nosisz je dumnie jako goooownianą koronę? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Masz prawo pomarzyć. Jak każdy. Fejki to za mało. Ludziom oczy już się otworzyły. Hehe tobie i art2deco by nasral na glowe to i tak by wam pachnialo. A ty już zmyłeś z głowy zasorupałe gniazdo z ośmiu lat rządów PO-PSL - czy nosisz je dumnie jako goooownianą koronę? Zapomniales mnie wyzwac od lewakow! PO-PSL ->> PIS jedna kupa , czy jestes tak zaslepiony pisowskim kalem ze zadna krytyka nie wchodzi w rachube? |
|
|
|
|
Wyzwiska pozostawiam takim jak ty.
Nie będę się zniżał do poziomu rynsztoka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dlaczego zawsze przy krytyce pisiorstwa pojawia sie jakiś myślący inaczej i pisze o PO/PSL. Czy naprawdę pisiorska brać nie zauważyła, że PO/PSL zostało rozliczone w wyborach? Buta i arogancja pisiorów zaprowadzi ich w to samo miejsce gdzie dzisiaj są ich koledzy z PO/PSL.
Mam nadzieję, że kiedyś ludzie dojrzeją do tego że przestana głosować na partyjniaków. Mamy Webera, który idealnie wpisuje się w nic nie myślącego posła wykonującego polecenia szefa partii. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A mnie zastanawia dlaczego nasz prezydent nie wspomnial ze flaga na rondzie i budki dla puszczykow to pomysl opozycji. Ile jeszcze takich "inwestycji" pod publike sobie przypisal?
|
|
|
|
|
te budki to dla puszczyków czy jerzyków, bo z tego co wiem puszczyk raczej potrzebuje dziupli
|
|
|
|
|
Dla Jerzyków.
Żeby miały gdzie mieszkać, rozmnażać się i przy okazji wcinać komary. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Dlaczego zawsze przy krytyce pisiorstwa pojawia sie jakiś myślący inaczej i pisze o PO/PSL. Czy naprawdę pisiorska brać nie zauważyła, że PO/PSL zostało rozliczone w wyborach? Buta i arogancja pisiorów zaprowadzi ich w to samo miejsce gdzie dzisiaj są ich koledzy z PO/PSL. Mam nadzieję, że kiedyś ludzie dojrzeją do tego że przestana głosować na partyjniaków. Mamy Webera, który idealnie wpisuje się w nic nie myślącego posła wykonującego polecenia szefa partii. Jeżeli nie PO/PSL, nie PiS, to kto dla Ciebie jest godny by rządzić Polską? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dlaczego zawsze przy krytyce pisiorstwa pojawia sie jakiś myślący inaczej i pisze o PO/PSL. Czy naprawdę pisiorska brać nie zauważyła, że PO/PSL zostało rozliczone w wyborach? Buta i arogancja pisiorów zaprowadzi ich w to samo miejsce gdzie dzisiaj są ich koledzy z PO/PSL. Mam nadzieję, że kiedyś ludzie dojrzeją do tego że przestana głosować na partyjniaków. Mamy Webera, który idealnie wpisuje się w nic nie myślącego posła wykonującego polecenia szefa partii. Jeżeli nie PO/PSL, nie PiS, to kto dla Ciebie jest godny by rządzić Polską? Żadna partia. Ludzie/posłowie powinni być zależni tylko od swoich wyborców. art2deco plotkaro kto jeszcze bierze cię na poważnie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ty?
|
|
|
|
CYTAT Ty? Nigdy nie traktowałem cie poważnie. Określenie plotkara to bardzo delikatne z mojej strony. Zasługujesz na dużo poważniejsze określenie i ty doskonale wiesz jakie. Powiedz, opłaca sie tak dawać ..... na każdym kroku by tylko głębiej wejść w ..... władzy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Witam
@Andrzej_2.0 - ja piętnuję arogancję, pychę, obłudę i głupotę każdej władzy, niezależnie jakiej jest opcji.... Wydaje mi się, że Art też taka była, ale no właśnie.... Od kiedy przeszła na etat - nie pogada A szkoda, bo miała wiele celnych trafień..... Kiedyś Pozdrawiam PS Za pisanie bajek 20+ - Art to ty tak szybko załatwiłaś, czy jednak sama góra???? Strzeżcie się - następna bajka " W Stumilowym lesie wybuchł wielki skandal" już niebawem..... A tak poza tym, to mamy tu wielki ubaw z kasowania moich i nie tylko postów, a że mam Don Kichota za awatar, więc chcę, czy nie chcę - muszę walczyć z wiatrakami |
|
|
|
|
Dostałeś +20 za zaśmiecanie Art sie postarała. Niezła machina
Art, jesteś dumna? Ile cie jeszcze wystaje z tyłka władzy? Warto się tak k....ć? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Rybko to będzie 40plus. Będę nalegała tym razem. Gdy Totalna dojdzie do władzy,,, ,,,zabiorą budżetówce premie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Witam
Art specjalnie dla Ciebie Misiu Kult - Generał Ferreira https://www.youtu(...)OKVfgT-8 |Rząd oficjalny system totalitarny rząd oficjalny on zawsze totalitarny jest" Nie bałem się za komuny, to i Twoje straszonko mi powiewa.... Wiesz, gdzie Was cenzorów mam Miłego popołudnia PS Kazik to jednak prorok!!! |
|
|
|
|
Kazik jest cool.
|