|
|
|
W PO-PSL też nie brakowało "misiewiczów" - to tzw "Siemoniaki" - niemało ich było przez 8 lat....
Tak to już jest z partiami politycznymi.... Cóż marcinku - nie potrzebuję się dowartościowywać w żaden sposób i niczyim kosztem. Chyba po prostu twoje poglądy wydają mi się takie niedojrzałe..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT PiS zdecydował się wziąć za ubeków i donosicieli na uczelniach. Na razie tylko byłby to zakaz pełnienia wysokich funkcji. Jestem bardzo ciekaw, czy to się uda. Ostatnia próba (nie pamiętam już za czyich rządów) skończyła się fiaskiem... Będzie kwik wszystkich Jand i Szczurów, proszę pana autorytety powojenne, śmietanka postępu i demokracji. Zagranica i Soros idą z dzidą i pieniędzmi. Zawetuje https://twitter.com/RadioZET_NEWS/status/986222925966692353?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Ftelewizjarepublika.pl%2Fzatrzymano-rafalale%2C63608.html Tydzień po wyborach, które potwierdziły dominację partii Viktora Orbána na Węgrzech, międzynarodowa grupa yntelektualystów napisała do niemieckiej kanclerz Angeli Merkel, że jej milczenie w sprawie antysemityzmu i antydemokratycznych działań Orbána oznacza wspólnictwo i jest "haniebne". Papież Franciszek w przesłaniu wideo na obchodzony w Hiszpanii „tydzień życia konsekrowanego” chwali książkę stalinowskiego zbrodniarza Zygmunta Baumana. https://niezlomni.com/papiez-franciszek-chwali-zygmunta-baumana-wideo/ Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Może PiS zacząłby dekomunizację od własnych szeregów? Dałby dobry przykład. A tak to wychodzą na hipokrytów
Tak faktycznie nepotyzm był również w PO/PSL i Misiewiczów nie brakowało. To kolejny dowód, że partie są podobne do siebie Jedno zło Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
http://telewizjarepublika.pl/soros-spotkal-sie-z-timmermansem-obaj-nie-akceptuja-wynikow-wyborow-na-wegrzech,63618.html - Demokraci
http://niezalezna.pl/222835-tak-zakonczylo-sie-zycie-rosyjskiego-elona-muska-torturowany-zgwalcony-powieszony Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Bob - zgodziłbym się z tobą, jeśli to by były pojedyncze przypadki, albo gdyby nie było regułą, że tego typu ludzie byli np. w strukturach partii od początku swojej kariery. Ani SLD, ani AWS, ani PO ani PiS nie dawały (nie dają) takich możliwości rozwoju, za donosicielstwo. Próbujesz zrównać PZPR z każdą inną partią. No co ty. A to są pijawki wyhodowane na przywilejach partyjnych. To się dzieje nawet w zakładach pracy, wśród ludzi, którzy nie mają nic wspólnego z partiami i nie tylko w Polsce Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
To tylko ich opinia Robercie, odstawienie "elit" w jakiejkolwiek dziedzinie jest równie obiektywnie komentowane przez "okradanych przez tępe masy" z ich "zasłużonych benefitów" za dobrowolne wyalienowanie. Ze stratą dla siebie, kolaborować nie będą przeciwko sobie, to zrozumiałe. http://fakty.interia.pl/prasa/news-fakt-ogromne-naduzycia-w-panstwowym-instytucie,nId,2566963 Nie oczekujmy od Eurokratów zainteresowania w zmianach w Polsce. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Nawróconych i skruszałych nie rozliczamy Andrzejku za odwagę. Czyli tworzenie furtki dla swoich. Można wybaczyć bycie w PZPR ale pod warunkiem, że teraz popiera się PiS leżę Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT W PO-PSL też nie brakowało "misiewiczów" - to tzw "Siemoniaki" - niemało ich było przez 8 lat.... Tak to już jest z partiami politycznymi.... Cóż marcinku - nie potrzebuję się dowartościowywać w żaden sposób i niczyim kosztem. Chyba po prostu twoje poglądy wydają mi się takie niedojrzałe..... No tak Mirosławie . Twoje wpisy mają podnosić Twoją samoocenę. Po każdym wpisie masz swoje 5s, czujesz się ważny bo "pokazałeś im" i udowodniłeś jakie masz dojrzałe poglądy . Za każdym razem jak wkleisz obrazek z internetu czujesz ogromną dumę, że udało Ci go wyszperać Jeśli chodzi o Twoje poglądy, to wydają mi się rodem z Białorusi lub z czasów PZPR Jedna partia, jeden naród, jeden wódz. Każdy kto ma inne poglądy jest zdrajcą i wrogiem narodu |
|
|
|
|
Wiedziałem, że odpiszesz w tym stylu. Tak jak przewidywałem - trafiłem marcinku w czuły punkt.
Dla mnie to forum - to tylko zabawa. A jak widać - tacy jak ty realizują się tu i to co tu jest wypisywane ma wpływ na waszą samoocenę. Ja nie buduję swojego ego na forum. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nawróconych i skruszałych nie rozliczamy Andrzejku za odwagę. Czyli tworzenie furtki dla swoich. Można wybaczyć bycie w PZPR ale pod warunkiem, że teraz popiera się PiS leżę Andrzejek się nie myli gdy się pomyli w swoim samodzielnym osądzie Dekomunizacja opiera się na przyznaniu się do tajnej współpracy. Jawnej nie rozważamy. Pijak był przecież prezydentem. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Nawróconych i skruszałych nie rozliczamy Andrzejku za odwagę. Czyli tworzenie furtki dla swoich. Można wybaczyć bycie w PZPR ale pod warunkiem, że teraz popiera się PiS leżę Andrzejek się nie myli gdy się pomyli w swoim samodzielnym osądzie Dekomunizacja opiera się na przyznaniu się do tajnej współpracy. Jawnej nie rozważamy. Pijak był przecież prezydentem. Daleko mi do takich nieomylnych jak ty, miriam, ksiądz i wasze klony CYTAT Pijak był przecież prezydentem Podobno. Dziwne, że ty o tym piszesz. Dużo małpek kupowali do kancelarii. Podobno sporo wina potrafił wypić wieczorami.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Wiedziałem, że odpiszesz w tym stylu. Tak jak przewidywałem - trafiłem marcinku w czuły punkt. ... Jasnowidz, telepata, genialny psycholog ? A nie to Mirek777. On wie wszystko najlepiej i zawsze ma racje CYTAT ....Ja nie buduję swojego ego na forum. No tak, ... mam Ci na słowo uwierzyć . Jaki jest koń każdy widzi. ... chociaż w Twoim przypadku to może bardziej pasuje "i nikt nam nie wmówi, że czarne jest czarne". |
|
|
|
|
marcinku - po prostu jesteś łatwy do rozgryzienia.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Maciej wróżbita
Opiekunowie niepełnosprawnych dzieci coś uzyskali? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Maciej wróżbita Opiekunowie niepełnosprawnych dzieci coś uzyskali? Oczywiście, zapewnienia od pisowcow, że popierają ich protest, ale mają ich w dupie. |
|
|
|
|
Głodujący lekarze dostali.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Głodujący lekarze dostali. wow, sukces jarosława |
|
|
|
|
el.Bolek?
|
|
|
|
Z głodujących to tylko Gowin dostał.
Ten to się musiał nacierpieć za Tuska Zawsze przy korycie ale jak nie wystarcza do pierwszego to żadna przyjemność A opiekunowie nie dostali. Skończyło sie na obietnicach w 2014 roku. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Teraz głoduje skład zarządu ZLP. Za 20% oblanych matur i korki.
|
|
|
|
Mina i wypowiedź Grzegorza Schetyny (a właściwie brak wypowiedzi) - bezcenna...
A padło wydawać by się mogło proste pytanie - 3-4 sukcesy rządu PO-PSL..... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Mina i wypowiedź Grzegorza Schetyny (a właściwie brak wypowiedzi) - bezcenna... A padło wydawać by się mogło proste pytanie - 3-4 sukcesy rządu PO-PSL..... Podobno są tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w najlepszym interesie wszystkich oraz tacy, którzy głosują. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Są jeszcze kłamcy i plotkarze, którzy w obronie władzy są skłonni kłamać i oszukiwać.
Mimo wcześniejszej deklaracji, poseł koła Wolni i Solidarni Adam Andruszkiewicz nie przedstawi wykazu miejsc i kilometrów, które pokonał w ramach pracy parlamentarnej. O zmianie swojej decyzji poinformował w programie "Tak czy Nie". Andruszkiewicz w 2016 r. pobrał prawie 40 tys. złotych tzw. kilometrówki, mimo że nie miał ani samochodu, ani prawa jazdy. Władza Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Art - chyba po prostu Szetyna zdał sobie sprawę, w jak czarnej dooopie jest "jego" partia.
Myślę, że na czele PO jeszcze w tym roku stanie tuskaszenko..... Cały czas głowią się, jak zrobić mu tryumfalne wejście, które nie skończyłoby się bransoletkami na rękach. Może zostanie "prezesem PO" na uchodźstwie.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja myślę, że jeszcze kilka informacji o nagrodach rozdawanych prze PIS teraz w miastach takich jak Stalowa Wola i PO nie będzie musiało niczego robić bo poparcie dla PIS spadnie poniżej 10%.
Przypomnę, że w bardzo zadłużonej Stalowej Woli nasz Prezydent z PIS rozdał nagrody na kwotę 1 700 000,00 zł. W dobrze prosperującym i zarządzanym Rzeszowie nagród było 3 razy mniej 560 000,00 zł. Pozdrawiam "Twardy" elektorat PIS. |
|