|
![]() |
|
PiS.dą ci oczy zarosły ?
CYTAT od dziecka największym osiągnięciem to kradzież księżyca ... swoją drogą dziwne troszkę że dzieci "AKowców" miały tak dobrze w tamtych czasach Jedyne zdanie które dziś napisałem o dalekiej przeszłości Kaczora ... I to z tego zdania twój "tępy umysł" (bo do pięknego to daleka droga) to wszystko wyczytał ... to masz fantazję ... Możesz z przygłupem kaczyńskim przybić sobie piątki Jest śledztwo ws. braku publikacji wyroku TK Warszawscy prokuratorzy zdecydowali o wszczęciu śledztwa ws. braku publikacji wyroku Trybunału Konstytucyjnego z 3 grudnia. Oficjalna informacja pojawiła się na stronie Prokuratury Okręgowej w Warszawie. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Zapewne pREZYDENT już pisze ułaskawienie "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jedyne zdanie które dziś napisałem o dalekiej przeszłości Kaczora ... I to z tego zdania twój "tępy umysł" (bo do pięknego to daleka droga) to wszystko wyczytał ... to masz fantazję ... Możesz z przygłupem kaczyńskim przybić sobie piątki Jedyne i oby ostatnie na ten temat! ![]() No widzisz Ty masz piękny umysł , a ja mam fantazję. ![]() |
|
|
![]() |
|
Kiedy ty bananowy chłoptasiu przestaniesz obrażać użytkowników tego forum ? Potrafisz odpowiedzieć na tak proste pytanie ?
|
|
|
![]() |
|
Zastanówmy się ... czy nazwanie cię konfidentem to obraza czy fakt ? ...itd ... więc dlaczego nazywasz fakty obrażaniem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wystarczająca prosto czy nie pojąłeś ? ps. a ty w kwestii obrażania powinieneś odzywać się ostatni "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Cały bananowy chłoptaś, frustracja to twoje drugie imie,
![]() |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Facetowi lekko odbiło. Stan wyjątkowy mu sie marzy. Śmieszny facecik ;-) "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Może trochę wyrywny, ale dobrze gada.
Polecam inne filmiki tego Pana. |
|
|
![]() |
|
CYTAT No widzisz Ty masz piękny umysł , a ja mam fantazję. ![]() ![]() O tym psychicznym kurduplu piszesz ? No to ta fantazja po raz kolejny cie poniosła ... PIS ... PiS.dy I Sortu ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Edo2) Jedyne i oby ostatnie na ten temat! ![]() No widzisz Ty masz piękny umysł , a ja mam fantazję. ![]() Ty jak panienka na wydaniu chciałbyś i nie chciałbyś. Wypada i nie wypada. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Jak to skomentujesz Andrzejku ? Jesteście w mniejszości funkcjonariusze złodziejskiej PO. Takie info podała TV Polsat
![]() |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Sondaż TNS dla "GW": Spadek poparcia dla PiS Według sondażu TNS dla "Gazety Wyborczej" gwałtownie spadły notowania Prawa i Sprawiedliwości. Spory skok zanotowała natomiast Nowoczesna. Na PiS chciałoby głosować 27 proc., na Nowoczesną - 24 proc., na PO - 16 proc., a na ruch Kukiz’15 - 12 proc. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Widzę sondaże w modzie ... Jeszcze chyba żaden NIErząd tak szybko nie tracił poparcia ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
mariusz12879 Jak można to skomentować. Cieszę się, że głosujący dla Polsatu nie czują zagrożenia dla demokracji.
jak skomentujesz tą grafikę? ![]() Myśl samodzielnie. "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zastanówmy się ... czy nazwanie cię konfidentem to obraza czy fakt ? ...itd ... więc dlaczego nazywasz fakty obrażaniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wystarczająca prosto czy nie pojąłeś ? ps. a ty w kwestii obrażania powinieneś odzywać się ostatni Może napisz do IPN o przyznanie statusu pokrzywdzonego przez system? Tyle się wycierpiałeś ,a tu jeszcze ktoś próbuje wbijać Ci szpilki! Tyle pomyj wylano na Ciebie , a przecież wszystko to za niewinność. Podobno mecenas Giertych reprezentuje ofiary IV RP za darmo , zadzwoń do niego. Może uda się załatwić jakąś rentę czy coś w tym rodzaju. Spróbuj na głowę , specjalnie nie musisz udawać , a podobno na to jest najłatwiej. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry ![]() ![]() Sondaż TNS dla "GW": Spadek poparcia dla PiS Według sondażu TNS dla "Gazety Wyborczej" gwałtownie spadły notowania Prawa i Sprawiedliwości. Spory skok zanotowała natomiast Nowoczesna. Na PiS chciałoby głosować 27 proc., na Nowoczesną - 24 proc., na PO - 16 proc., a na ruch Kukiz’15 - 12 proc. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Widzę sondaże w modzie ... Jeszcze chyba żaden NIErząd tak szybko nie tracił poparcia ... Bananie , sondaże GW od czasów ostatnich wyborów prezydenckich traktujemy z dużą rezerwą. Gdybyśmy wierzyli sondażom GW i CBOS , Duda nie byłby prezydentem , a PiS nie wygrałby wyborów parlamentarnych. ![]() |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@Edo2
CYTAT I ja Ciebie też! Hehehe... Brakło argumentów? Trafiony - zatopiony ![]() |
|
|
![]() |
|
Właśnie tak! Wydygałem przed siłą Twojej argumentacji!
![]() |
|
|
![]() |
|
Kukiz'15 już się sypie. Sprawcą całego zamieszania jest nikt inny niż sam Paweł Kukiz.
http://wmeri(...)-kukiza/ |
|
|
![]() |
|
Sypie bo są różnice? Które ugrupowanie w naszym parlamencie jest jednolite?
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień PO ![]() ![]() [b]Sondaż TNS dla "GW": Spadek poparcia dla PiS[/ Widzę sondaże w modzie ... Jeszcze chyba żaden NIErząd tak szybko nie tracił poparcia ... Ludzie honoru liczyli czy glosowali? |
|
|
![]() |
|
Żebym wiedział co ci odpowiedzieć to muszę "wykalibrować" twój światopogląd ... Taki Piotrowicz to człowiek humoru czy pisowska gnida ?
Premier Szydło: Opozycja nie potrafiła wznieść się ponad własny interes "Orzeczenie Trybunału Konstytucyjnego z 3 grudnia zostało podjęte wbrew praktyce orzecznictwa" - powiedziała premier Beata Szydło w telewizyjnym wystąpieniu. Zapewniła, że mimo to zostanie ono opublikowane zgodnie z prawem i w terminie. Premier Szydło odniosła się także bardzo krytycznie do działań opozycji. ... Jak mówiła, "opozycja nie potrafiła wznieść się ponad własny interes". "Ten festiwal siania strachu, wprowadzania chaosu, budowania podziałów między Polakami to nic innego jak zasłona dymna dla ochrony własnych wpływów. Ci, którzy stracili władzę, dziś histerycznie nie potrafią się z tym pogodzić" - zaznaczyła Szydło. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome Kim jest ta baba że jest aż tak tępa ...Ona nie może być premierem Polskiego rządu to musi być PiSowski NIErząd .. "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Nowoczesna: Zmiany sparaliżują TK, nie będzie mógł orzekać "Zapisy budzą szereg wątpliwości. Myślę, że mają na celu doprowadzenie do braku możliwości orzekania przez Trybunał Konstytucyjny" - tak projekt nowelizacji ustawy o TK autorstwa PiS skomentowała Kamila Gasiuk-Pihowicz z Nowoczesnej w rozmowie z TVN24. Opublikowany we wtorek wieczorem projekt nowelizacji zakłada m.in. orzekanie TK w pełnym składzie, czyli co najmniej 13 na 15 sędziów. Orzeczenia mają zapadać większością 2/3 głosów, a nie jak dotychczas zwykłą większością. Czytaj więcej na http://fakty(...)n=chrome "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT mariusz12879 Jak można to skomentować. Cieszę się, że głosujący dla Polsatu nie czują zagrożenia dla demokracji. jak skomentujesz tą grafikę? Już Ci tłumacze, moja jest autentyczna bo to widziałem w TV na POLSACIE , a twoja, jak sam nazwałeś " grafika " |
|
|
![]() |
|
Wyrok w sprawie afery marszałkowej . Główne media milczą.
Uzasadnienie wyroku w dniu jego wydania . Nie po kilku miesiącach! Ludziska to była dopiero afera , a nie to co media wałkują od miesiąca. Może ta cała Nowoczesna , to kolejny twór niewidzialnych chłopców z WSI? ![]() https://www.youtube.com/watch?v=MHp37VEAl6U |
|