|
|
|
Pomijając blamaż Kamili Gasiuk Pihowicz która stała się "grabażem" języka polskiego i wracając do reformy sądownictwa, może by tak tych sędziów jednak suweren wybierał ? Bo jeśli nadal mają się sami wybierać i sami być sędziami w swojej sprawie jak chce opozycja to my z tego szamba nigdy nie wyjdziemy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeśli ktoś pobierał nauki w chederze pod okiem Rebe,to i tak dobrze pisze po polskuOna ze starszych braci wyznania handlowo-czosnkowego
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
To tylko błąd ort.
U niej generalnie ciężko o myślenie. Polonistka - ateistka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Platforma przygotowuje się do wyprowadzenia sztandaru Targowicy
http://m.niezalezna.pl/209161-obrzydliwe-slowa-gronkiewicz-waltz-zestawila-zastepce-ziobry-ze-stalinowskim-morderca |
|
|
|
|
Internety pamiętają.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ach ta Kamila ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
No co - bez zasad, bez honoru, kłamie na zawołanie, na zawołanie zmienia poglądy.
Wiedza zerowa, tupet, buta. Idealnie pasuje do profilu "nowoczesnej. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Merkel dostała globusa. Nikt tego nie brał pod uwagę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Poczekamy zobaczymy.
To jest część jakiejś większej rozgrywki. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT No co - bez zasad, bez honoru, kłamie na zawołanie, na zawołanie zmienia poglądy. Wiedza zerowa, tupet, buta. Idealnie pasuje do profilu "nowoczesnej. Kurcze, jak czytam to "naszą" forumowa Madzie widzę Tylko, że Ona teraz za PiS'em Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Ja zawsze za Najjaśniejszą. Dlaczego masz segregacje na myśli?
PS. Wolisz Kamile, co? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Ja zawsze za Najjaśniejszą. Dlaczego masz segregacje na myśli? PS. Wolisz Kamile, co? Mamoną chyba Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja zawsze za Najjaśniejszą. Dlaczego masz segregacje na myśli? PS. Wolisz Kamile, co? Mamoną chyba Za mamoną stoją lichwiarze Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ja zawsze za Najjaśniejszą. Dlaczego masz segregacje na myśli? PS. Wolisz Kamile, co? Mamoną chyba Za mamoną stoją lichwiarze A pedofile za czym stoją? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejku wolisz Kamilę?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Andrzejku wolisz Kamilę? Nie, nie wolę. Co to za wybór? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
a mamoną stoją lichwiarze[/cytat]
A pedofile za czym stoją? [/cytat] A czy lichwiarz może być zoofilem? Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (Pelele) A czy lichwiarz może być zoofilem? Tego nie wiem ale Ty masz wielkie predyspozycje co można wywnioskować czytając Twój komentarz w temacie "Jak ma na imię Twój kot?," CYTAT (Pelele) Mój ptaszek z kotkiem mojej żony bardzo się lubią
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Co miałeś na myśli wklejając to? Rząd taką rezolucje mógł wystosować przed rokiem 2004 a więc zanim przystąpiliśmy do UE.Teraz po akcesie powinniśmy stosować się do prawa i warunków na jakie godziliśmy się godząc się na członkowstwo.
Może obywatel Polski powinien wystosować rezolucję do rządu aby pocałował go w d..e jednocześnie wypłacając 500+? Polska decydując się na członkowstwo w UE dobrowolnie godziła się na warunki a obywatel musi przestrzegać praw czy pewnych reguł niezależnie czy się z tym zgadza czy nie. |
|
|
|
|
A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE?
|
|
|
|
CYTAT A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE?
Co ze stosowaniem podwójnych standardów? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Targowiczan nie przekonasz. Daremny trud, srebrnikowy lud.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) A co z faktem łamania praw, traktatów i demokracji przez UE? Których? Niestety nie siedzę aż tak głęboko w tym i nie wiem co masz na myśli.Odniosłem się konkretnie do Twojego postu i po kolejnym widzę,że uważasz,że jak oni mogą to ja też? Oko za oko ząb za ząb? Wychodzi na to,że jest to Twoim mottem.Jeżeli piszesz prawdę to może jest tak,że one zmieniły się tak jak nasz ustawodawca je zmienia to i parlament europejski ma do tego prawo a my jako obywatele czy członkowie musimy ich przestrzegać.Jak polityk,policjant czy ktokolwiek inny łamie prawo to Tobie też wolno i jesteś usprawiedliwiony? Patrzmy na siebie i żyjmy zgodnie z własnym sumieniem i prawem a do rozstrzygania sporów sa odpowiednie instytucje. Ps. Żeby wymagać od innych to najpierw sami bądźmy w porządku. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Pelele) A czy lichwiarz może być zoofilem? Tego nie wiem ale Ty masz wielkie predyspozycje co można wywnioskować czytając Twój komentarz w temacie "Jak ma na imię Twój kot?," [cytat=Pelele] Mój ptaszek z kotkiem mojej żony bardzo się lubią Widać co masz na myśliKudłate myśli.Chyba byłeś dozorca w ZOO napatrzyłeś się i cos Ci w głowinie zakwitaPisz na temat ordynansie Andrzejka..Chyba trąciłem wrażliwa dla ciebie strunę.Zoofil też człowiek,chociaż wielki zboczekGłodnemu zawsze chlebuś na myśli Kocham Jedrule i jego kulture |
|