Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zwracam się do szerokiego grona forumowiczów w temacie j/w.
Chodzi o pytanie: -kto jest za usunięciem el.Banana z funkcji moderatora +ban. Bardzo ale to bardzo Prosze o wpisy w tym temacie. -Jeżeli ktoś jest za pozostawieniem w/w osobnika może coś napisać lecz nie koniecznie. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Jestem za pozbawieniem tego osobnika funkcji moderatora.
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
opinia osób powiązanych z Pisem jest mega wiarygodna i rzetelna. ostatni sensowny który został, jak on straci moda to można naciśnąć krzyżyk na górze po prawej w przeglądarce
|
|
|
|
|
ja również jestem za pozbawieniem tego osobnika funkcji moderatora.
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zostaje jeszcze Tim, Stalówek i paru innych. To jest ta chwila kiedy cieszę się że już tu nie moderuje i mogę nazwać sprawy po imieniu bo jako mod nie można nazwać debili debilami. ( to nie obraza tylko stwierdzenie i nie łamie regulaminu )
|
|
|
|
|
Ja również jestem za pozbawieniem tego osobnika funkcji moderatora.
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
rally, nie rozumiesz,ze w temacie Pisu modem nie moze byc osoba obsesyjnie antypisowska ? To tak jak dac prowadzic debate Lisowi...
Głupotą jest robić ciagle to samo i oczekiwać innych rezultatów... Nigdy wiecej rządow PO-PSL |
|
|
|
|
Temat zakłada troll złapany za rękę ... "głos zabiera" konto które obrażało 3 różnych moderatorów że o "NiedlaSzlęzaka" nie wspomnę ... postarał byś się lepiej i aktywował tą resztę która była przyłapana za pisanie z jednego IP
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
|
|
To ze pisane jest z jednego IP nie znaczy ze pisze to jedna osoba.U mnie w domu sa 3 laptopy,3 dorosle osoby kazdy ma konto,ale to nie znaczy ze pisze jedna osoba!!!
|
|
|
|
|
Zamykam. Skargi proszę kierować mailowo. stalowe_(at)_stalowemiasto.pl
|
|