|
|
|
Szukam jakieś pizzerii gdzie zamówię online bądź telefon ale zapłacę kartą bądź przelewem bankowym. Jest coś takiego w Stalowej? Wiem, że w quattro się da a coś jeszcze? pilne!
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
skubacz.pl
pizzaportal.pl Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
|
|
pizzaportal ? wskaż mi lokal z płatnością online.
skubacz - jedynie wspomniane quattro. http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Telepizza, tylko musisz zglosic przy zamowieniu platnosc karta
|
|
|
|
|
Z tego co pamiętam to kolega płacił kartą za dowóz do domu z Biesiadowo.
|
|
|
|
|
Co to za różnica jak zaplacisz? Wazne zeby pizza byla smaczna... . Chcesz zjeść dobra pizze, czy przeżywasz to że masz kartę i chcesz się nią pochwalić przed dostawcą?
|
|
|
|
|
Serio sam to wymyśliłeś? Ja czytając wątek stelli stwierdzam, że ktoś siedzi w domu nie ma gotówki i chce podeżreć placka bez wyłażenia do bankomatu. No, ale jak kto woli.
|
|
|
|
|
Do bankomatu wyjsc się nie chce, a dupa rośnie hehe leniuszki śmierdzące...
|
|
|
|
|
A może wyjść nie może po prostu?
Nie raz, nie dwa siedziałam w domu uziemiona z chorymi dziećmi. Ludzie to kretyni jednak. |
|
|
|
|
CYTAT Do bankomatu wyjsc się nie chce, a dupa rośnie hehe leniuszki śmierdzące... Ty idioto skad wiesz z jakiego powodu ktos nie moze wysjc. |
|
|
|
|
CYTAT Do bankomatu wyjsc się nie chce, a dupa rośnie hehe leniuszki śmierdzące... CYTAT Ty idioto skad wiesz z jakiego powodu ktos nie moze wysjc. Ja na przyklad nie moge z domu wylazic bo jestem swiezo po przeszczepie.Jak jest zimno czy deszcz pada to zakupow nie zrobie (dlatego tez wolalabym zaplacic karta!?) bo chce jeszcze pozyc a kazde przeziebienie grozi smiercia! Nie wiesz to poczytaj w internecie i dlatego calkowicie popieram heniek. Nie wiesz nie oceniaj bo czasem do glupiego wlasnie bankomatu czasem wyjsc nie moze! Szatan w ciemności łowi, jest to nocne zwierzę, Chroń się przed nim w światło, tam cię nie dostrzeże. Adam Mickiewicz |
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Jak nie masz już nic do dodania to nie komentuj.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: panna_pina Za posty obraźliwe i nie na temat +20.
|
|
|
|
|
A ja polecam FIORI ale czy można płacić kartą to nie wiem. Najlepiej zapytać przed złożeniem zamówienia tel i będzie jasne :-)
|
|
|
|
|
Ja tez polecam Fiori i Telepizze ;-)
|
|